Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Nálam Saint-Maxim ment a padra, mert Cruyff-ot jobbnak tartom. Lehet Nándinak Div1/Elite környékén kevés, nekem még mindig elég.
Ha a kettő között kell választani, akkor Cruyff-ot mondanám. Nálam ST, párban Haalanddal (korábban Mbappé/Messi volt a párja). Jól kiegészítik egymást.Kapu előtt életképesebb Cruyff. Illetve távolról olyan finesseket akaszt mai napig hogy csak na.
Nálam lehet a végéig marad a kezdőben.Való igaz, hogy egyre durvább védők jönnek, főleg így a TOTS ideje alatt, de akkor szvsz ASMaximot sem éri meg kirakni. Gyenge és pici
Laporte: hááááat, nem győzött meg, cserébe egy rakat foddert beledobtam.
Alisson: kb 10-12 meccs után visszaraktam Dibu Martinezt. Ő jobb. De Donnarumma gold lapja is jobb nála. Szomorú, ismét egy SBC töltelékkel gazdagodtam.
-
bodnar123
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Direkt visszakerestem az összes hozzászólásom márciusban. Kb 5ször említettem a játékmenet hibáját. Fontos:amikor én hoztam fel, nem pedig valakinek az írására reagáltam. Ez a napi háromtól elég messze van. Na meg kb egyszer sem írtam, hogy csal az EA,miközben te ezt említed. Ennyiszer még lehet Nándi is szidta. A csalókat, és annak tiltásának ignorálását már többször. Engem Hint kolléga véleménye is érdekel. Nem tudok mit mondani. Akinek nem tetszik ne olvassa.
-
|AP|
veterán
válasz
Stylerr
üzenetére
biztos én vagyok túl toleráns, de nekem nincs semmi bajom a hasonló hozzászólásokkal.
A topik arról is szól (szerintem), hogy kiadjuk magunkból a frusztrációt. Mindannyian tudjuk, hogy a játék egy rakat sz@r, de mégis játszunk vele, részben a függőség miatt, részben azért mert nincs jobb focis játék.
Van akit meg az zavar, hogy megosztják itt az emberek a nagy nyitásokat, míg ő nem nyit semmit.
Ha ezekről sem beszélnénk itt, akkor mi lenne a téma?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Stylerr
üzenetére
Május vége felé szokott vagy nem? Mert ha hamarabb jön, akkor gyűjteni kellene a zsetont, pakkokat vagy elkezdeni ismét tradelni.
Amúgy van most valami vizuális bug a játékban? Sokszor azt veszem észre, hogy a játékosok feje fölött nem írja a felhasználónevet, gól esetén a középkezdésnél nem látszik az eredmény, a meccs kezdetén a címer alatt szokta írni a csapatok nevét, de most az sincs... Másnak is van ilyen? Xbox series s.
-
-
bodnar123
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Értsd meg. Nem idegeskedek. Csak próbálok rájönni mi a gond vele. Persze élvezni a játékmenetet... Inkább a nyitogatás meg a gyűjtögetés. Szerintem ezzel sokan vannak így.https://www.dreamteamfc.com/c/archives/gaming/137398/brilliant-theory-will-convince-scripting-not-exist-fifa-17/
Ezt találtam. Bár szerintem most is teleportálnak a játékosok. Nálam a 6ms alatt 6 métert megtenni annak számít. Van ennél jobb leírás és frissebb?
-
bodnar123
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Hát ez a vicces hogy nem rosszabb a játék nekem így. Azt hogy jobb még nem merem kimondani, mert ugye most könnyű ágon mentem. Múlt hét meg csak egy alkalom volt. Viszont azok a gólok amik általában felcsesznek (a védő fél méterrel mellé fut a labdának vagy visszahúzza a lábát szerelés helyett) mintha kevesebb lenne. A védőim mintha magától robbannának ki a csatárra 2ms alatt és szerelnek. Nagyobb a rásegítés. Mondjuk én sosem forgolódok mint egy epilepsziás, szóval lehet más játékstílusához ez nem menne. Ez csak az én tapasztalatom magamnál.
Amúgy nem az eredmény az ami most más, hanem lényegesen könnyebb meccsek voltak. -
Mrguba
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Tolmacsolom neki aggalyaidat
Gerardotoszfosfejnek
SZEGENY EZT MIERT KAPHATTA?
Geradossz
Privát üzenet
(* A felhasználó hozzászólási jogosultsága korlátozva van, de még írhat új hozzászólást.)
(* A korlátozásból hátralévő idő: 364 nap, 05:48:11 -
Blashe
aktív tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy ne legyen stabil az internet, mert akkor nem csak ő kapja a lag kompenzációt, hanem az ellenfele is.

Ajánlom mindenkinek a figyelmébe, amibe tegnap akadtam bele a hivatalos fifa fórumon.
[link]
Az első hozzászólásban a bizonyos @no_way_mad_tha srác konkrétan leírja a problémát és jó pár videóban be is mutatja, hogy miről is van szó pontosan.
Jött is a jól megszokott community manager válasza, de a srác konkrétan "betakarja" az EA emberét. Mindenre van videós bizonyítéka. A végén a support már csak annyit tudott mondani, hogy keresse fel egy másik társosztály segítségét, mert ez már nem az ő hatásköre.
A másik érdekesség, hogy már volt az utóbbi években egy olyan patch, ami kivette ezt a lag kompenzációt a játékból, de annyi negatív visszajelzés és felháborodás jött ez miatt, hogy kénytelenek voltak visszatenni a játékba.
A lényeg a lényeg, hogy ha jó az interneted, te szívod meg. Neked hiába jó a neted és ezzel együtt a pinged, attól még valahogy egyensúlyba kell hozni a rosszabb minőségű internettel rendelkező ellenfeleddel a játékot. Ezért kapod ezt a mesterséges lassított játékmenetet, ami miatt azt érzed, hogy nem úgy fordulnak a játékosaid, lassúak, nem úgy helyezkednek, egymásba futnak és még sorolhatnám. Én onnan érzem rögtön, amikor a bal stick-el próbálok dribblingelni, fordulni. Nem is reagál a játékosom a hirtelen stick mozdulatokra.
Ezért fizetünk ki évente több x ezer forintokat. Szomorú, de ez van.
-
eM'82
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Tuti le lesz húzva a WF, de a skilljei jobbak voltak korábban, mármint gyorsabban kivitelezte őket, szóval bízom egy 5/3-ban, vagy 4/3+outside footshot traitben. A workrate High/Low?... Talán.
Nekem CAM/RW poziba jó lesz. Hakimi+Donnarumma + Marquinhos adják neki a chem-et. -
TrueGooner
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Amúgy tök igazad van. Mármint félkész, de még így is realisztikusabb. A hasonlat pedig szerintem eléggé mellé ment, mert a FIFA valóban BMW, de a Civic motorja van a motorháztető alatt. Abban viszont tényleg igazad van, hogy ez egy FIFA topic, és sokat pofázok másról, szóval bocsi.

-
Woodslave
félisten
válasz
Stylerr
üzenetére
ja tudom csak úgy értem remélem haluztam csak
vagy lejtett a pálya vagy mittomén ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ettől függetlenül nagyon is létező probléma ami elég szégyen lássuk be. Ok előfordul a legjobbakkal is, de ekkora tömegben ez már több mint kis baki. De full off. Amúgy a konti valami brutál milyen érzést kelt még mindig
-
Nandinagy
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Nem mondanám. Alapjáraton ez játékstílustól is függ de nálam ha jó indítást kapnak akkor befutnak vele. Más kérdés, hogy az idén "lehúzott" AI def miatt nagyon nehéz jól indítani mert belelép a védő. Viszont nekik megvan az a tulajdonságuk, hogy kis helyre is betudják tenni a lasztit mig Dembele vagy Rashi nem.
Dembele egyenesen idegesitett már. Ball roll scoop turnel befordulok, 3 méterre üres társ 2 méterre a legközelebbi védő azt képes a védőhöz adni. Messiék nem.
Szóval érezhető a kül. nálam messi vs dembele vitában. A gond, hogy az ellenfélnél Messi szinten van egy Darwin Nunez vagy Depay vagy Dybala is
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Packeta
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gyengek a lovesei,fizikalisan keves, a tots vedok reggelire megkajaljak.