Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Szerintem is van valami kis irányítottság. Múltkor is pl nekem donnarumma kb 200. Pack után jött, de addig legalább kaptam grealisheket, akit meg az kapott meg alig, aki 8 doonát nyitott. Amikor már ilyen 300-400 packot nyitsz el egy héten, ott még inkább látszik, hogy elég érdekes matek valószínűséget használ. Egyik oldalon túl gyakori ahhoz, hogy a másik oldalon olyan ritka legyen. Persze lehet nem acc számít. Hanem idősáv, helyszín... Ki tudja... De az látszik, hogy év közben milyen felesleges grindolni a csomagokat. Egy 84x10 packért a szezon nagy részében kb 2-3 órát minimum grindolsz. Itt egy perc. Elnyitsz több százat. És nem...
-
EA's hit
addikt
Ti be tudtok lépni a játékba (pc)? Nekem délután óta csak azt írja az EA app, hogy "Things are taking a little longer than usual to load up. Hang tight while we try to solve the problem.", de nem történik semmi, nem nyílik meg a játék.
-
Mrguba
őstag
Faszom bele...kikapott a MANUTD...
Igy lesz egy 99 es RICE es nem 99 es MOUNT
Oktoberben meg is kapja tuti
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem is Gyökeres változás kellene hogy jót is nyissak
De jött egy rw Eto. Őt még kipróbálom.
-
david368
aktív tag
Nem semmi lagg van ma delutan, mintha azt a maradèk szervert is ami volt lekapcsoltàk volna. Az a minimum 1 sec delay minden meccsen megvolt, mindegy hogy rivals vagy futchampsben voltam. Így aztàn lehet bàrmelyik csapat is 99 rated, ha ùgy mennek mint a bronz lapok. Marad a menü nyitogatàs, de nekem màr az unalmas.
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én meg 20-szor a Gyökeres, Schlotterbeck duót.
-
Sirandrish
legenda
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én egyet se
tényleg lehet vmi leosztás
-
Woodslave
félisten
Harmadik alowairant nyitom ma. Gyereknél egy Garincha
-
skroy
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt akartam hallani, hogy nyitható Futties Messi. Akkor nem állok le, nyomatom ezerrel.
-
Sirandrish
legenda
Ismerősöm 2 hete nem indította el a Fifát...most találkozott először ezekkel a 84es meg 85ös Packokkal...
Nyitott vagy 4et oszt jött neki a Pelé
Köszi EA hogy nyalnád meg

Bocsi a fals infóért...most írta hogy 3at nyitott csak

-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Futtiest? Az biztos faxa
-
Kristof_94
nagyúr
Na, végre bedobta a 85+ Messit.
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mivel nincsenek promo pakkok sem, így ne zavarjon, hogy nem tudsz venni 400k pakkot.
-
Sirandrish
legenda
Nah kíváncsiságból összeírtam most 10 84es meg 10 85ös pakkot.
A 10 darab 84x10esből összesen jött 34 speckó lap! Ebből jött (végre) egy Toure meg egy Eto'o...ezek voltak a nagyobb nyitások, a többi mind a szokásos ezerszámra hulló fodder...bár Eto'ot is huszadjára nyitottam..A 10 darab 85x10esből pedig jött 53 speckó lap..ezekből viszont összesen jött egy Eto'o és annyi. Persze innen onnan esett 1-2 Forlán, meg Diego Costa meg ilyenek, de ezek ma már semmire sem jók.
Hja...közben kiraktam Bellinghamet, és a érte kapott 8 (vagy 9?) packból összesen jött egy QS értékü speckó lap. AZ összes többi gold, és azok 90+%a is 80 vagy azalatti...
Így a tervem hogy kirakom az összes ICON-t, és a tradeable lapokból veszek majd egy 3-400K-s packot, és füstbe ment, mert már nem jön azokból se semmi..Ami látszik (szerintem) hogy durván vissza van véne a speckó lapok esélye, az elmúlt 2 héthez képest. Legalábbis nálam tuti. 20-25pakkoként van 1-2 olyan amiben 7-8 speckó van...múlthéten kb 10ből 8 olyan volt..
És az is látszik hogy hiába van több speckó a 85ösben, ha akar esni valami, az kiesik a 84esből is, ha meg nem akar (és sajna általában az a helyzet), akkor tökmindegy hogy mit és mennyit nyit az ember.. -
gjoe
addikt
Na ez a 84x10 botrányos. 10db upgrade kell egy 85x10 kirakasahoz. Kb minden második még a 87es csapatot sem adja ki.
-
toxicjew
addikt
Na még gyorsan kiraktam Bellinghamet és befejeztem a wlt. Ez lett a vége végül:
Ezzel befejeztem az idei játékot
Búcsúzom a PCs közösségtől, csodálatos 5 év volt
A topictól is elköszönök, találkozunk a következőben
-
Aguinaga
őstag
Matthaus milyen lehet cb-ben?
Kicsit sok túl jó középpályásom lett... -
|AP|
veterán
na most ezzel mit kezdjek a Barcás csapatommal
Direkt szivat a játék... az idei legdrágább nyitásom, de az biztos, hogy a padra sem kerül.
Messi bezzeg nem jött... -
skroy
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tavaly a végjátékban, amikor már minden nyitható volt, jól emlékszem, hogy a 85x10 nem volt korlátlan? Valami időkorlát volt asszem'. Óránként 10, vagy ilyesmi. Azt megelőzően korlátlan volt, de akkor nem nyitottam akkorákat, mint tavaly.
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon adja, már akinek. Lásd pár posttal feljebb. Nekem a 85*10 is behalt.
-
Sirandrish
legenda
Azt vettem észre hogy a 85x10 az nagyon adja (nyilván ez a korlátozott) ,viszont a 84x10 gyenge lett. Persze így is lehet orrverzesig pörgetni, és van hogy back to Back futties, de szerintem gyengébb lett a droprateje mint volt..
-
Aguinaga
őstag
Hát, nekem is többségében ilyen szar, de volt olyan pakk, amiben pl. 3 futties is volt. Amúgy tegnap este óta, jött Yaya Toure, SS Van Dijk (kétszer), futties Griezman, TOTY Van der Sar, futties Reus 3*, de pl. sima gold Benzema meg de Bruyne.
-
Szjoci27
tag
Sziasztok!
Idén is az a különbség az olcsóbb és a drágább verzió között, hogy a drágábbhoz tartozik 4600 pont?
Néztem a store-ban, 40 ezer fölött van
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Zyelor
üzenetére
Hát nálam változatlan a helyzet. 3 spec lap, a többi hulladék (ez egy 85*10 pakk épp):

Nekem az a teóriám, hogy flagelve vannak az accountok. Van aki kaphatja a jobbnál jobb lapokat továbbra is, van akinek meg ez a 70%-ban szar jut. A tegnapi és a mai pakkok alapján én az utóbbiba tartozom. Néztem a Twittert is, ott is hasonló kép jön le: Van akinek tök jók, van akinek pedig tök szarok a nyitások.
Ahogy itt is végig megyek a screenek között, meg ahogy láttam a barátom nyitásait is full azt érzem, hogy a játék (EA) által direktbe szopatva vagyok. Mert 1-2 pakk ha szar, és utána jönnek a faszák, akkor azt mondom, hogy benne van, de ha minden pakk ilyen szar, másnál meg látod a jókat az azért elgondolkodtató.
Nem tudom, hogy mi szükség van erre. Egy biztos, hogy ezt a kikúrt módot be nem töltöm jövőre.
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát nem tudom, nekem tegnap este csak ilyen nyitásaim voltak:
3 spec lap, a többi mind fos gold. Itt azért látok olyanokat is, akiknek 8 spec lap is elfért...
Majd mindjárt rápróbálok újra, hátha javult valamit a helyzet. A 8-adik ilyen pamknál ugyanis elegem lett az egészből.
-
Woodslave
félisten
A legnagyobb ratinges "működő" csapat ami össze tudok rakni. Elég erősen lehetett ezt az évet is zárni. Tényleg kár hogy a játék alapvetően nem változik bárkivel játszol. De hát ez a fifa.
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Este nem foglalkoztam ezzel, de most reggel egész jók a nyitasok. Bár tényleg soher a cég így játék vége felé.
Eddig minden nyitott 85x10 kiadott egy sbct henryhoz.
Kb ilyenek
Objekteket nem néztem. Van olyan amit boxon kell megcsinalni a 24es ajandekokert?Ja és hogy minden kész sbc után újra kell indítani az appot mert az unassigned playereket nem tudja klubba rakni az nevetséges.
-
Sirandrish
legenda
Én rengeteg "új"at kaptam/kapok!
Jött itt már Futties Gabriel Jesus, Al Owairan, Di Maria, Carvajal, Sancho, de jött már 3szor Van der Sar is, és ez tök jó, csak az elmúlt két hétben INGYEN mindenkinek olyan csapata lett hogy ezek már rohadtúl nem férnek bele.
Szóval köszi EA a szivárványt, de a hajunkra kenhetjük
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát átérzem. Én 8 darab 85+10-et nyitottam ma, egyben volt Futties, a lapok többsége sima kártya... Ellentétben velem, egyik barátomnak minden pakkban volt Futties. Ahogy néztem a Twittert kb az jött le, hogy van akinek továbbra is elfogadhatóak a pakkok, valakinek pedig full fosok (mint pl nekem). Nem tudom mi alapján mérlegelhetnek az EA szerverek, de hogy konzekvensen szarokat kaptam, az tuti. Mondjuk nem is tudom egyáltalán minek csináltam. Henry sem igazán kell már a csapatba, meg kedvem sincs a 14 SBC-jét végigvinni... Pedig a FIFA 05-ben nagy kedvencem volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, ez így nagyon el lett cseszve. A droprate a béka feneke alatt és megint kezdődik ez a batch 1,2,3. Még a promo pakkok is eltűntek. Nevetségesek... Ekkora egy sóher bandát.
Nem sok kedvem van már ehhez. -
bubuska10
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Jó hasonlat. A fifa 21 végén még lehetett funolni az iconokkal, és nem kellettek a legjobb Pelé stb. lapok hozzá. Öcsi bácsi meg Baggio megrúgdosta a 3 góljait. Nem érezted azt, h Trabival mennél.
Sztem az a baj h túl sok a promó - vagy legalábbis azokat már a kezdetektől túlhúzzák. -
|AP|
veterán
beteszem ide, hogy meglegyen. Nálam ez a vége. Szinte minden posztra van egy nagyobb ratingű, metább lap a klubban, de ilyenkor már nem számít. Ezzel zárok, nem hiszem hogy jön már olyan lap, amiért érdemes grindolnom, akár objecteket, akár SBC-ket. Max. azokat a lutri SBC-ket fogom megcsinálni, amiből Messi eshet. Más tényleg nem kell már (Lewára is megvan már a coin, de most már nem is tudom, hogy kell-e)
-
Mrguba
őstag
Ket ertelmes lap esett ki aki eddig nem...94 es GULLLIT....97 YAYA TURE
-
Tibcsó
aktív tag
Hol van az elcseszett 85-84-ös pakkok után járó ,,kártalanítás,,?
-
EA's hit
addikt
"Best of" címen berakják megint a játék eleji fos promo lapokat a packokban, egyben úgy lecsavarják a pack weightet szeptemberben (!), hogy a 84x10-ek átlag 2-3 spec lapot dobálnak, azok is Galenok meg Phillipsek az eddigi ss Maguire-ök meg ss Socrates-ek helyett. Ráadásul még a spec packokat is kivették a store-ból
Zseniális üzletpolitika
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pont ki is dobta Touret miközben csináltam Henryt
Meg még egy Capdevila is jött. -
Sirandrish
legenda
válasz
Szigma70
üzenetére
Nekem dobálja most is a 4-5 6-7 színest, de most azt se tudom miért kéne nyitogatni. 99 Ronaldot gondolom olyan mint a fehér holló, mellesleg a legjobbat egyik körben se nyitottam ki. Se Messi, se Bappe, se Neymar, se Ronaldo, se Benzi, se Pelé, szóval ő nekem olyan mintha nem is lenne benne...
Még 1 SBC kell Henryhez, és még marad bőven 84es meg 85ös packom is, de a semmire nem nyitogatok
-
Szigma70
addikt
Valaki Columbó feleségén, vagy Nostradamuson, vagy az Ózdi tenyérjós Pirinénnyén kívül, ismer olyan embert, aki látott már olyan postást, ak vitt levelet olyannak, aki hallotta már valakitől, hogy most túlképp mi a faxt is lehet itt nyitni?
Mert nekem csak az jött le eddig, hogy ugyan úgy jön a fos Gyökeres, mint a TOTS Modric, ellenben egy 10 es pakkban most nem 5-6 szines lap van, csak 2 max 3.
Szóval?
-
Mrguba
őstag
JOl lehuztak a dropot...kb semmi se jott
24 pakkbol be se tudom fejezni HENRYT
-
Sirandrish
legenda
Amúgy legalább azt elérte az EA hogy ne akarjon az ember folyamat SBC-zni, mert kb van egy Toure meg egy Ronaldo akit jó lenne kinyitni, a többi az sehunsincs..
-
skroy
senior tag
Nincs egy kép a nyitható bandáról? Vagy már minden nyitható?
-
|AP|
veterán
hozzám jön Henry és erre az évre végeztem
-
Sirandrish
legenda
Oooh Diego Carlos...nem tudtam ki hiányzik
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
A 82+ 100ban 39 dupli gold
meg két tots kb
-
toxicjew
addikt
Jó olcsó lett ez a Henry, akkor hát vele fejezem be a részt
-
Sirandrish
legenda
Hát erre oszt érdemes volt várni
-
bubuska10
senior tag
Délelőtt faszául kitaláltam, ha hazamegyek, építek egy fun csapatot Seedorfokkal, Bergkampokkal és majd azzal pakolom fel a rivals wineket. Amivel nem kalkuláltam, h a 60. percre az egész csapat hulla lesz balancedon.

-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Az a Ricardo Carvalho eddig nagyon állat. 8/6 a wl eddig vele, 4 vagy 5 gólt szerzett már szögletből. Lúcio van mellette, ő is új, de egyelőre Carvalhot jobban érzem. Cordobát kiraktam miatta RB-be, egyelőre ott is hozza magát. Illetve akit még beraktam kipróbálni, és meglepően jó, az cover Casillas. Tavaly messze a legrosszabb kapusom volt, de ez a lapja most eddig (mondom csak 8 meccs alapján persze) meglepően jó, sok olyat fog, amit előtte Alisson vagy Donna sem.
-
Woodslave
félisten
megvettem még egy 400k-s packot appon. Ennyire elbaxott módon mutatni a lapokat hihetetlen. Ok Ikon Schweni nem rossz el lehet vele lenni, úgyis toty Van Dijkot adtam el, mert közben elkezdtem kirakni Carvalhot is. De utána egy oldal két tots többi gold, utána 1 tots többi gold, 2 ikon 2 valami többi gold. Röhej
-
dvtkfan
senior tag
Árban is ő a legdrágább, de azért az az Araujo sem rossz...na mind1, marad Alaba...

-
Aguinaga
őstag
Ez a 99-es Pelé lap brutális.
Próbáltam egy Divriv meccset játszani, első félidő után 0:4, hát, Haaland le, Pelé be, az öreg 4et vágott 40 perc alatt, aztán a vége 5:4 ide, mert Ronaldinho is belőtt egy kipattanót a végén. Pedig szar delayos meccs volt, mint az összes többi is tegnap, 4 kvaliból 2 vereség, 2 győzelem, 5 rivalsből 2 win, de minden meccs ótvar szar delayes fos. -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
82x100 és 10x85 várja nekem is az esti csomagokat
-
seedorf88
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elvileg mindenkiből a legjobb verzió lesz nyitható legalábbis tavaly így volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Este vajon lesz még speciális lap a csomagokban? Mert én most már nem nyitok estig, teljesen felesleges.
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
na őt biztos nem rakom már ki. A tt se győzőtt meg egyáltalán. pedig pont egyik legnagyobb hibáját javították a high wr-el
-
skroy
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
El fog tartani egy ideig, de kiraknám őt is.
-
skroy
senior tag
Biztosan lesz Henry? Minden Barca legendát szívesen kirakok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
őt raktam ki. Végre két 99-es cb

tényleg lehet vmi leosztás

Búcsúzom a PCs közösségtől, csodálatos 5 év volt 
Direkt szivat a játék... az idei legdrágább nyitásom, de az biztos, hogy a padra sem kerül.

Meg még egy Capdevila is jött.
meg két tots kb