Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mrguba
üzenetére
Biztos hogy nem vagyok az élmezőnyben az SBC számnokat illetően, és az is biztos hogy van aki évek óta edződik ezeken a sz*rságokon, de nekem még új

Vagyis nyilván nem új, mert minden játék amiben van lucky faktor az egy netto szopatás az egyszeri játékosnak, de a fifa még csak most sz*pat le először...főleg ilyen csúnyán
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mrguba
üzenetére
Lehet fura lesz meg "egyedi", de én ezeken a végeláthatatlan köröket azért futkosom hogy nyissak valamit amit aztán használni is tudok, és nem azért hogy még 3milliós kört fussak..
Hihetetlen lehet, de vannak ilyenek...egy biztos (én)
Azt meg külön sajnálom hogy arra használom a forumot hogy írjak...pofátlanság tudom
-
gjoe
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Nekem 10 lett. Volt még öt meccsem de nem jött össze a 11, az egész csapatom atment kreténbe.
Ma nekialltam kicsit variálni és akkor vettem észre valamiért az egész csapat alapbeállitason van. Valamiért törlődott a custom taktika.
A másik, hogy sorra dobálja az 5sm playereket és egyre többen elég jól cseleznek.
De amúgy annyira felesleges mert egyszerűen egy legolcsobb insigne sem esik. Még nem nyitottam futties lapot. Nem ad semmit, csak elveszi amit egy hét alatt osszeszedek. Kiraktam az ikon pakkot. Lett egy bergkamp. 94es fodder. -
gjoe
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Egészen eddig nem jött semmi ebből az ss2 nevezetű kapus csapatból. Most hajnalban kiraktam 15 pikket és nagyon adta. Jött Petit, giroud, adeyemi, goldbol ruben dias verratti, és csak 2 db 83as, a többi mind felette volt. Bár neuer kellett volna linkek miatt, de szépen esik az ára majd masnem veszek egyet.
-
gjoe
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Na de most piros, az még tuti nem volt meg.
Wl 5 meccsből meglett a holland1 4win. Azért érezni lehetett, hogy kaptam egy kis segítséget mert olyanok voltak mint a piranhak. Érezték a vér szagot. Azért kemény volt így is 93-95 csapatok ellen. Többet ilyet nem vállalok be. Még 4win Pl kell, de annyira nincs kedvem hozzá.
-
|AP|
veterán
válasz
Mrguba
üzenetére
nekem Samba
Visszatérve a drop rate-re: komolyan gondolkodom, hogy nem nyitok több packot az ultimate TOTS alatt. Ez valami gusztustalanul le van húzva93+-ból: 93 Samba
pickből: mindhárom ROW, valami 81-est vettem ki
Kupa utolsó két pakk: 89-es ROW kapus, a 85x5-ből pedig gold(!!!) Modricés amúgy meg: hol van már Ibra?
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Mrguba
üzenetére
Köszi a tippet pont keresgéltem hogy álljak fel a csapattal rápróbáltam tényleg halálos Firmino
Dinamikus jól lő jól cselez jól passzol most átálltam olasz angol vonalra mert Tonali Smalling nagyon jók angol vonalam meg szintén Jesussal így firmino meg főleg extra elől és nekem még Ödegaard is adja még mindig mondjuk így hogy elől szinte mindenki 5csillag jó a dolog.Kisöpörtem a klubbot szinte nullára ezzel a 2 sbcvel Chiesa is bevállt úgyhogy nem sajnálom minden dupli totsot elégettem erre jók voltak. -
EA's hit
addikt
Az EA support oldalon valahogy talán még mindig elő lehet hozni a live chat-et, ott megírhatod Singh Munkudnak Indiából, hogy feltörtek, azt meg tudják nézni, és talán valami kompenzációt kapsz. Nekem amikor 2,5 éve ilyen volt, a coinomat visszakaptam (mondjuk kb. 300k volt, nem 4 milla), de a transfer bannt azt meghagyták a nyomorékok.
-
Woodslave
félisten
Ez az sb pack kurva xar

Toxic nekem qrvara nem az biztos. Tényleg mindig feljövök de ilyen top lapot soha nem nyitottam. Csak amikor már mindenki. Mindig max közép vagy alsó akármelyik promó. Red pick garantált sbc mindig kutyaxar volt. Ikont soha nem nyitottam normál packból. Aki eladható volt az gold Salah és Varane az elején. Meg toty Dias.
Szóval nem volt rossz de semmi ilyen game changer nyitasom nem volt soha. Preview packból se nyitottam soha semmi extrát
-
Gabeszfoci89
senior tag
Köszi megnézem bár elsőnek jamest kaptam wlből így ő már elég jól megy nagyon elégedett vagyok vele de ha nála is jobb a Trippier akkor adok neki egy esélyt
kap holnap pár rivals meccset úgyis haladni kell elit felé.Kiraktam Saint maxit brutális oltó lap nálam.Hihetetlen milyen gyors és milyen jól veszi a cseleket rommá oltja az embereket
Kipakoltam a klubbot pár bundesliga ember maradt ők kellenek péntekre ha lesz buli kupa meg csinálgatok addig pénzt hogy tudjak venni pár játékost majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig túl sokan nincsenek. Sztem 2-3x játszottam mindenkivel
őt raktam ki. Végre két 99-es cb

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)