Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
Valahogy azt érzem ez a pozi váltós hét annyira nem fog felpörgetni...
-
toxicjew
addikt
Fú srácok, ha egy mód van rá ne wlezzetek. Horror ami megy nálam, behalt a csapat, Benny Hill best of zajlik. Be is fejeztem mára, így semmi értelme sajnos.
-
EA's hit
addikt
Nekem a storyline-os 86+ dupla pack dobott egy Depayt
ki is raktam mellé Albát és Busquets-et, megnézzük. A következő levelnél az ss packot vettem ki, Bailly, ő hamar ment is Busiba. -
Kristof_94
nagyúr
Mitrovic CB objective. Jöhet is a Newcastle csapatba...
-
Aguinaga
őstag
Milyen lapok ezek? Mi értelme van annak a Pelének is, mikor élő ember nem nyitja ki, meg június közepén vagyunk...
-
toxicjew
addikt
Elnyitottam az upgrades sbc nagy részét meg rewardokat, jött millió fodder meg egy SS Alvarez. Duplicatekből megcsináltam egy halom sbct, de már nincs mit és megakadtam. Na majd ha jön vmi értelmes, akkor folytatom, bár már alig maradt pár pack. Azért elég durva lapok ezek
-
bubuska10
senior tag
Ez a Shapeshifters akkora egy hülyeség
viszont az a Socrates gyakorlatilag egy csúcs Vieira lap.
-
EA's hit
addikt
5/5-tel kezdtem a wl-t, 13 meccs alatt meglett a 9 win, szinte sosem ment még ennyire simán, minden fasza volt. Aztán 13/9 után nem sikerült összehozni a 11 wint
Nevetséges ez a játék, 13/9-nél jött az a pont, ahol szinte meghalt a csapatom, bármit csináltam, semmi nem jött össze, a labdák elpattantak, a passzok rossz helyre mentek, az ellenfelek mindent autoblockoltak, ráadásul az utolsó 7 ellenfélből legalább 5-6 érezhetően jól is játszott, szóval onnantól a nehéz ágra kerültem sorsolásnál. Előbb 5 vereség, aztán egy kiszenvedett győzelem, csak hogy jobban fájjon, hogy az utolsó meccsen végül nem lett meg a 11.Pickből Son, aki megvolt már kékben is (és persze én már nem trade-ben kaptam meg), 50k-s pack Matip, 100k-s Gerard Moreno, igazán köszönöm a nagylelkűségedet, EA. Nem is bánom, hogy vége a tots-nak, messze ez volt a legrosszabbul összerakott tots a 4 évem során.
-
Gaborz1
senior tag
Elvileg akik már lenyomták a WL-t eladható pickeket kaptak.
EA = Elcseszett Agyhalottak??? -
|AP|
veterán
nálam is hasonló az elmúlt napok termése. Csak ROW mindenhonnan. Tényleg 3-szor csináltam meg a TOTS picket és egyikben sem volt EFIGS lap.
A garantált EFIGS-ből, meg Samba. Ezzel kifújt az ultimate TOTS nálam.Meg úgy nagyjából a grind is erre a részre, teljesen motiválatlan lettem.
Albát természetesen kiraktam, legalább a csapat legyen valamennyire fun -
-
|AP|
veterán
mással is megtörtént, hogy 3db TOTS pickből egyetlen egyben sem volt normális TOTS lap, csak ROW?
Vagy csak én vagyok ennyire szerencsés? -
|AP|
veterán
Sherif kiírta, hogy nem lesz Zlatan, sem pedig Benzema. EA újfent bekaphatja
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
én ezt biztos elengedem.
Amilyen 85x10-eket kaptam mostanában, azért nem éri meg szenvedni -
Kristof_94
nagyúr
Mondjuk ez a wl objective is jó nagy kitolás. Portugál liga...
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem is jobb volt a hosszított...
-
david368
aktív tag
Èn speciel utàltam hogy pèntek kèsô este nyílt a Wl, ùgyhogy alig vàrtam már hogy visszaàlljon a rendszer. Szar volt nekem hogy hètvègèn kellett jàtszani pèntek helyett.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ki kell próbálnod. Nálam theo van és nincs rá panaszom. Rendben teszi a dolgát. 2chemivel is tuti jól meglesz.
Ja és jól látom, hogy a wl újra csak hétfőig lesz?
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem jelenleg Mendes van, előtte Zinchenko volt. Viszont a szégyenteljes ultimate pick beadta Hernandezt. Mondjuk linkelni meg nem igazán tudom, max. 2 chemmel. Megéri a csere?
-
toxicjew
addikt
Nekem Alba pont nagyon jól jönne ma, Capdevila már elfárad meccs közben. Remélem op lap lesz
-
Dzsoki92
senior tag
93+ból jött egy Hernández így WC Capdevilla 2345 meccs után nyugdíjba megy
Az egyik legjobb LB volt a játékban és csak a Fantasy lapjára cseréltem volna valamint Hernándeznek erre vagy a Toty lapjára.Jelenleg így néz ki a csapat:
4 ligával 31 chemet tudtam kifacsarni a csapatból
de szerintem Rodrygo és Hernández 2 chemen is hozza amit kell ( persze ha a játék is úgy akarja ) -
sz_abika
addikt
Eközben a 93+ból meglepően jó, egy Ruben Dias ficcent be, így viszont Smalling kijön és jöhet a piros KDB a kezdőbe.
-
|AP|
veterán
válasz
sz_abika
üzenetére
elég sok helyen lehetett már látni, többek között sheriffnél is, szóval ez már szinte biztos.
Hozzám jöhet, mert Baldém nincs, meg amúgy is bírtam/bírom a kis hörcsögfejűt
Így most már kezd alakulni a végére egy olyan csapat, akiket a valóságban is követek/szeretek. Ha jön Alba, akkor most már 7 Barca játékossal.
A többi 4 embert attól teszem függővé, hogy jön-e Ibra vagy nem
-
Woodslave
félisten
na kis accounton megcsináltam Bremer. Komolyan vicc már amit ezekkel a garantált packokkal művelnek. Legalább egy olyan jönne akit még nem láttam 20x
-
|AP|
veterán
igen, ettől egyre inkább tartok én is.
Ez mondjuk óriási gyökérség lenne az EA-től, ugyanakkor láttunk már ilyet nem egyszer
Albának azért örülök, számomra kötelező, egyre jobban alakul a Barca alapú csapat.
De egy Tomorival még így is meg tudnám oldani Ibra linkelését, szóval én továbbra is nagyon várom -
gjoe
addikt
válasz
david368
üzenetére
Ugye ez nem panasz?
Amit felsoroltal az 10 milla érték. És ugye a harmada trade volt. Trade színes lapot nem is láttam már egy ideje. Még a 20ezres fodder totsok is elkerulnek.
Nekem ez a hét volt amúgy a top. Red osimhen és musiala.
Osimhen egy állat, annak nagyon örülök, egy igazi cheat lap.
Musialat viszont nem értem miért kerül annyiba. Tudom 5skill de másban nem jó. Med a védekezés és ezt érezni is. Lövések szarok, és a védekezés sem top. 97 es lap de a 92es tonali simán jobb. -
gjoe
addikt
Attól tartok ibra nem jön. Ma jordi alba jön ami Kb ugyanaz lesz mint balde. Nekem két dupli van ami miatt nem tudok nyitni. Így vagy berakom őket ebbe a 93efigsbe vagy várok. És még ott van a 85x10,85x5,86x2,84x7,es még pár hasonló amit nem nyitottam ki mert nem tudom és mert csak a duplakat szórná de mibe rakjam?
Objekt elég vicces 5win portugál ligával. Tuti nem vállalom be így az a 85x10 is ugrik. -
david368
aktív tag
350 ezer coint raktam bele upgrade SBC-kbe, legjobb duplicate Lewa ès duplicate Clauss volt.
93+ tots pack: Ter Stegen. Tots pick: Odegaard.
Ezzel èn be is fejeztem az idei TOTS-ot ès a grindolàst is visszàbb veszem.Legjobb nyitàsok MAIN accounton:
eladhatò tots Vinicius Jr.
Red pick:
TOTS Rashford
TOTS Nkunku
TOTS Verrati
TOTS Hernandez
TOTS Modric
Egyèb èrdemleges kèk nyitàsok:
Marquinhos, Saka, Martinelli, Davies, Frimpong, Lewandowski.
Starting XI:
Brazil untrade fun team:
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem a pickből Ighalo volt a csúcs.
A csomagot nem raktam ki, hátha jön valami jobb. A kupa is meglett, a 2 utolsó pakkból egy Fofana jött... -
stilo18
addikt
93+ -ból Kane, pickből Szczęsny...
Természetesen megvan mindkettő.
-
EA's hit
addikt
Nekem Son jött a 93+ packból, nem rossz lap, de 0 PL-esem van, szóval nagyon max. supersub lehet.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
toxicjew
addikt
Nekem is Ter Stegen jött, hát ha jön egy Jordi Alba mondjuk, akkor beleteszem. Vagy vmi más sbcbe, mert pénteken nyitnek még pár elrakott packot.
-
|AP|
veterán
válasz
Mrguba
üzenetére
nekem Samba
Visszatérve a drop rate-re: komolyan gondolkodom, hogy nem nyitok több packot az ultimate TOTS alatt. Ez valami gusztustalanul le van húzva93+-ból: 93 Samba
pickből: mindhárom ROW, valami 81-est vettem ki
Kupa utolsó két pakk: 89-es ROW kapus, a 85x5-ből pedig gold(!!!) Modricés amúgy meg: hol van már Ibra?
-
Mrguba
őstag
Na 93+ bol termeszetesen STEGEN
-
toxicjew
addikt
Hát ez a Kaka jó nagy szar lett
-
EA's hit
addikt
Remekül sikerült a mai napom, munka közben web appon Del Pierot felraktam a piacra. 500k bid, 550k buy now lett volna az elképzelés, de valamit elnyomtam, és minimum biddel rakta fel, így végül 230k-ért vette meg valami mázlista, én meg az ára felét elbuktam rajta
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Ha nincs kiirva de ad tots lapot akkor többet ad mint amit leirt. Ezért nem jár kompenzáció hiszen jobban jártál.
A lengyel, német és brazil esetben viszont azt írták a pakkban, hogy tartalmaz 5db player pikket. Ehelyett kaptak 5db loan pikket. Azaz jóval kevesebbet mint amit leírtak. Ott ezért jár a kompenzáció. -
EA's hit
addikt
Egyébként a store-ban napok óta rosszul vannak kiírva a drága packokhoz a nyitási esélyek, konkrétan a legtöbb packnál egyáltalán nincs odaírva a chance a tots/moments lapokra. Valamiért mégis 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy senki nem fog kompenzációt kapni aki ezeket megveszi, pedig ha valamire, erre tényleg járhatna. A németek feleekkora hibára már 5 picket kapnak fejenként, nevetséges.
-
sz_abika
addikt
Hova lehet még tekerni a drop ratet?
2x ultimate pack -> 85 ASPAS a legjobbam. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lehet jön majd még az is. Már most zuhannak a tots lapok ára. Egy hónap Kb és jön a 85x10, mindenkinek 97es csapata lesz. Két hónap és jön az új fifa?
Na Kb felporog majd a lapok osztogatasa. -
Kristof_94
nagyúr
Egy jó Newcastle lap is jöhetne. Bár már csak a CB van, mint hiány poszt.
-
|AP|
veterán
az igazi oltás az lett volna, ha kapus posztot kap

Amúgy én ezzel az SS promóval soha nem tudok mit kezdeni. A legtöbb lap totál elborult, még viccnek is rossz. Egy-kettő szokott lenni, aminek lenne értelme (pl. most ez a Stones nem tűnik rossznak, meg majd az a Kroos), de ezek nem kapnak annyira jelentős pozi módosítást, hogy használhatatlanok legyenek.
Nagyon nem fogok erre a promóra rápörögni, továbbra is Ibrát várom nagyon, remélem ezt nem sumákolja el az EA... -
Dzsoki92
senior tag
Napokban nem jött xp szerzési lehetőség ? Ez lehetséges vagy csak nem vettem észre ?

-
|AP|
veterán
ooo... ez annyira én vagyok
-
Woodslave
félisten
nem akarok coint mozgatni, de kellene egy kis boost a másik accomnak. Ha megveszek egy játékost 10k-ért akkor szerintetek mekkora esélye van hogy észreveszik.
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hogy Koundé magas?
5'11, a magastól azért nagyon messze van 
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ott lesz a helye akkor
Viszont így lehet érkezik akkor Sergio. Jó kis lapnak néz ki csak eddig a linkel volt gond de ez most megoldódni látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ki is raktam mellé Albát és Busquets-et, megnézzük. A következő levelnél az ss packot vettem ki, Bailly, ő hamar ment is Busiba.