Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
jobbra fel, csak hogy legyen mit olvasni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
jelenleg az az álláspontom hogy nem.
Madn!ght tökéletesen leírta. Én nem tudom casual módon játszani. Ahogy meg játszom, amennyi életemet ez elveszi annak meg nincs ellentételezése.Aztán lehet hogy a 10 óra trial beszopat és megveszem szóval nem mondom hogy soha.
-
Woodslave
félisten
Én szeretném a legjobban hidd el. De ez olyan nekem mint a bagózás. Leraktam több mint 15 éve. Tök jó lenne néha rágyújtani a teraszon egy fröccs mellett de utána már a reggeli kv mellé is kéne meg ebed után stb. Ezzel a játékkal is ez a baj. Ezzel fekszem kelek
-
Woodslave
félisten
válasz LendvaiFeri1 #67 üzenetére
tehát akkor idén nem lesznek problémák
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #121 üzenetére
amúgy ezeket a pre season ojjektív pakkokat már adja a companionban vagy csak amikor a játék megjelenik. Nem mintha egyet is megcsináltam volna, de gondoltam ha nyitok egy Mbappet akkor megveszem mégis ezt a xart
-
Woodslave
félisten
akkor megkapod a prémiumot is
jó lesz majd karácsonykor de a pérmium ajánlat akkor is áll[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Faxa hogy egy 81-es Upamecano minimális ára 40k biztos jól el lehet adni
-
Woodslave
félisten
[link] úristen mekkora fogyatékosnak kell lenned hogy első nap open bidre rakj egy 90-es Gullitot (bár lehet én is így csináltam volna )
vagy Puskást ami minimál biden ment el
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
elkezdtem ezeket a híbrid sbc-ket de ez nagyobb agyfax mint tavaly. Futbines megoldásokkal hülyére fogják keresni magukat
Z'Z" próbáltál ki-be lépni?
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Nyitottam egy Renato Sanchezt. Kíváncsi vagyok megy fel vagy beszakad. Röhej meg se vettem a játékot mégis tudok ezen agyalni . Eddig mindenkit sbcbe raktam vagy eladtam de aztán eszembe jutott legalább a 10óras eaplayre kellene vmi csapat
-
Woodslave
félisten
Hát az tényleg hatalmas nyitás. Mondjuk 9k ilyenkor faxa. Na mindegy játszottam pár wlt hát nem hozta meg a kedvem ehhez.
Néha belépek appba aztán rájövök ezzel a chem rendszerrel egyetlen sbct nem tudok megcsinálni.
Néztem ovvyt. Elvileg csak tartalom gyártók kapták meg mégis milyen vakok ellen játszik röhej
-
Woodslave
félisten
az is bug hogy előfordul hogy nincs tényleges walkout? Mármint a játékos nem jön? Néztem videót AASkilzz Mbappet nyitott de nem jön ki a játékos, vagy egy másik Cafut.
-
Woodslave
félisten
ki se jött a játék, Batesonnak végre több coinja (2.1m) van mint fifa pontja
-
Woodslave
félisten
mondjuk azt nem értem a kontent mindig uk idő szerint jön itt miért lehet ezzel szórakozni. Nem mintha nagy jelentősége lenne de akkor is. Ps-en ezt nem tudja a paraszt megcsinálni és most hogy közös a piac meg a rivals mittonén lehet jelentősége
-
Woodslave
félisten
Ea play 380ft volt ennyit megér a játékból 10 óra. 3 rivalst nyomtam két win. Egyiken 5-0 volt ide első félidőben de azt hittem kikapok a végén
Hát nekem olyan érzés mint a tavalyi eleje. Lassú vontatott és qrva unalmasak a meccsek.
-
Woodslave
félisten
Nem a gyors ember hiányzik hanem a játék gyorsasága. Lehet ez jobban emlékeztet a focira meg is értem ha vkinek ez tetszik nekem ez a pár meccs is unalmas volt három után már nem volt kedvem tovább játszani.
Persze menüben ellennék meg a grind hianyzik vagy hiányozni fog
De kösz a tippet megvettem
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
Mi a faxom ez az új szabad szöglet meg tizi
-
Woodslave
félisten
válasz bodnar123 #518 üzenetére
Én nem tudom te milyen seasonnel játszol ugyanolyan undormany mint a fut. Első félidőben 3-0 ide mozzanata nincs aztán press 3-3. Komolyan én olyan focis játékot nem fogok már megvenni ahol vannak ilyen gépi taktikák. Anyjuk faxa tényleg bele nem értem minek kell elbaxni az egyik játékos élményét
-
Woodslave
félisten
Egyáltalán nem érződik sztem. Adamat is utoléri bármelyik védő. Mondjuk ez nem feltétlenül baj.
Ma hajnalban én is feljutottam div 8 látom csak 4-5 "lángos" win és már 7. Ahogy Móricka elképzelte kettőt nyertem aztán szevasz.
-
Woodslave
félisten
Halisten egy meccset nem tudok végigjátszani annyira nem jön be. Mondjuk lehet az is benne van hogy div 8-ban egy meccset nem tudok nyerni szóval idén könnyen engedem el ezt. Nektek jó játékot nyitasokat meg kevés agyvérzést
-
Woodslave
félisten
ez már lassan olyan mint a souls játékok, csak wikipédia alapján lehet játszani. Ezt például honnan a faxból kellene tudni? Van erről bármi magában a játékban? Tényleg lassan semmit nem számít a kártyára írt érték...
Mondjuk nekem mindegy még leszokási fázisban azért figyelem mk történnek, de az itteni posztok alapján nem bánom hogy kimaradok ebből
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #828 üzenetére
korábban is agyaltam hogy a futbin honnan vesz dolgokat. Ezt is ott láttam először (vagy talán még korábban youtube videó címében de már annyira nem érdekelt) De pl a kapusok részletes statjait se mutatja a játékon belül (vagy lehet csak kamu amúgy is nem számít)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topic
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Formula-1
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest