Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
david368
aktív tag
Kupát ma reggel kezdtem, mert nem voltam PS előtt a hétvègèn. 9 meccs kellett a 8 winhez, hengereltem pedig volt 3 silver lap is a csapatban. Rodriguez, Marin és a francia gyerek. Hát lejátszottam mindenkit szinte, kivéve egyet aki player lockolt végig, elég bitangul tolta.
A 8 wines Tots pack jutalmam Szcsecsnyi.
Packokat elraktam ultimatere. Kinyitottam még 2x a 81x11-et, mindkétszer a benga Lakaka gold lapja volt a legjobb. Csináltam még 7 db seria A tots upgradet azokból 84es gold lap volt a legjobb.
Amennyire nem szeretem a Seria A-t annyira nem adják a packok. Ultimate totsig pihenő. -
Kristof_94
nagyúr
Vicc ez az új Ucl objective...
-
Woodslave
félisten
Minden ismert arcot nézek YouTuben akinek volt már custom taktikája. Mindenhol balance a védekezés. De ebben a kupában meg mindenhol azt érzem full press mindenki. Én vagyok a hülye hogy beszopom amit mondanak vagy mindenki atom módon tud félpályán pressepni manuálisan
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Sbc
-
Gabeszfoci89
senior tag
Kinyitottam Lobotka gold lapját de futbin szerint mamár tots lapja van ilyenkor nem adja be a totsosat?
-
Woodslave
félisten
Na legalább ebből a 81+ ből jön a tots
Igaz csak Tonali meg a brazil rw. Másik account Bremer meg Kim jong il -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
De van, de csak németeknek

-
Kristof_94
nagyúr
Olyan dlc-t nem lehet készíteni, ami garantálja, hogy nem játszom németek ellen?
-
Szigma70
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
És nem csak contract kellene a játékosokra, hanem stoplit is kéne venni , mondjuk 3 meccsenként.
Jahh és legyen + megállítási lehetőség nagy melegben ivó szünetre.
Ha nézem a gyereket meccs közben, akkor meg kelljen jegyet vennem fifa pointért.
Adjunk még ötleteket az EA-nak?
-
Woodslave
félisten
na most olvasom összeáll a NIke és az EA hogy digitális cipőket vehessünk a játékban
Az kellene amúgy, hogy csak qrva fifa pontért lehetne cipőt venni és anélkül a játékosod mezítláb focizna. Lehetne ilyen trait mondjuk csak Pelének, akit nem befolyásolna annyira ha nincs rajta cipő de a többiek nem tudnának rúgni se egy jót.
-
akerbis
aktív tag
OK, eszközkezelőben csatlakoztattam, már jó.
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Spirit of Gamer XGP kontrollert hogy állítsam be a játékhoz? Most jött meg illetve a FIFA-ban is most készülök elmélyedni. A beállításoknál billentyű vagy billentyű + egér beállítások közül lehet választani. Illetve fölötte halványan van egy controller5 sor, de azt nem tudom állítani. Oldalra húzni meccs indításnál nem tudom csak a billt.
-
EA's hit
addikt
Kapusok: tots Ter Stegen magasan a legrosszabb kapusom volt 4 év FUT alatt, minden meccsen garantáltan beszedett legalább egy potyát. Casillast nem használtam idén, tavaly igen, hát, ő volt a 2. legrosszabb kapusom a 4 év fut alatt
És idén ellenem szintén szar. Samba meglepően jó volt nálam is, most Szczesnyit próbálgatom, ő eddig középút, Stegennél mindenképpen jobb, Sambánál viszont egyelőre nem érzem jobbnak. Nekem prime Yashin és mid Cech váltak be idén a legjobban, legalább 20-30 kapust próbáltam már.Puskás: rakd ki, mindenképpen. Brutális mennyiségben lövi a gólokat, na meg hát nagyobb élmény vele játszani, mint másokkal. Néha eltűnik 1-2 meccsre, de akkor a következőn garantáltan lő 4-et.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Köszi!
Coinom annyi úgysem lesz soha, úgyhogy lassan belepakom a fölösleges foddert. Nyilván a nemzeti kötődés lényeges, de a legutóbbi wl-ek tapasztalatai alapján a csatársorom a szűk keresztmetszet (Jota és Martial). Megjegyezném Jota nekem nagyon fekszik és meglepően sok gólt is rúgok vele, valamilyen hasonló karaktert keresnék, aki gólbiztos(abb) is.
A kölcsön Ronit elvből nem használom, meg nálam old genen annyira nem is jött be. A gold mbappét meg ugye megintcsak elvből nem, másra meg nincs zseton. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem eddig 11/9, a hátralevő 9 meccsből 2 győzelem kellene. Jó lenne valami nagyobbat pickelni, de ha lehet akkor inkább az ultimate totsra hagynám a luckot.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Samba az tényleg meglepően jó a többi általam használthoz viszonyítva.
Öcsi bácsit kiraktátok esetleg? Kb. a felénél járok, inkább ebbe pakolom a foddereket. Mennyire használható a benga TOTS védőkkel szemben? -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
hát nem tudom ellenem Ter Stegen minden is véd bármikor bármilyen játékmód. Aki még durva Casillas. Samba se rossz (mármint másnál) én nem használtam még egyiket se.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nálam Lukaku annyira nem rossz ma kiváncsiságból lenyomtam a wl qualit olasz francia hibryd teammel meglepően jól mentek 9-1 lett utolsó meccsen mindent sikerült kihagyni a csatároknak addig volt olyan meccs ahol 11et rúgtam utolsó meccsen jó volt az ellenfél de végig jobb voltam csak minden helyzet kimaradt pedig bedobtam loan crt is ő is botrány volt 5méterről kapusba rúgja...szánalmas volt 2-1 re kaptam ki úgy hogy 4-5 gólt kellett volna rúgnom kb.vicces volt mindegy ugyanúgy nem nyitottam a rewardból semmit mintha 10/0 lett volna.
Tots lengyel kapus barátunk megvan valakinek ?Rajta gondolkozom hogy meg kéne nézni eddig Samba aki tud védeni nálam ter stegen selejt Allison se jó Kobelt 2 meccs után dobtam sbc be egyelőre Samba di Jainero véd de gondoltam tennék egy próbát olasszal is -
Madn!ght
addikt
Gyorsan én is lepörgettem este. 11 win lett volna a cél, múlt hèten a 14 is esélyes volt. Egy ajándék győzelem volt össz-vissz, sok vért hugyozós meccs, szinte kivétel nélkül a kickoff glitchre, az alapvonalas beadós és a szögletből ollózós gólra játszó ellenfelekkel.

10 win 8 lossnál még elhittem, hogy behúzom azt az egyet, de persze utsó másodperces vereség, majd a legutolsó meccsen egy honfitàrsunk 20 millás csapata ellen kellett kaparnom. Rövid ideig pariban voltam, de vègül jött neki a papírforma.
Pick Cuadrado ide is.
Játszottam még egy drafot, ott meglett a 4/4. Hát ez a reward… egy gold és egy rare pack. Ismét megérte.

Gondolkodtam még az ikon sbc-n, de a múltkori Hagi nyitás jó időre elvette a kedvem.
-
evibly
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Itt mindhárom special lap volt, de egyikkel sem megyek sokra
Birthday Veron - Trophy Titan Lahm - TOTY Nesta
A Lukaku kérdéshez csak annyit, hogy egynagy halom fekáliailyen Kane szerű dolog akart volna lenni, de nem nagyon jött össze.
Nálam borzalmasan halvány volt, onnantól kezdtem meccseket nyerni a kupában, amikor WC Völlert betettem a kezdőbe.
-
gjoe
addikt
Na jöhetne egy jó ibrahimovic sbc, őt kiraknam az tuti.
-
Woodslave
félisten
Kis a ccounton a gyerek rávett hogy a fodder packot vegyem ki. És csináljuk meg az ikon picket.
A fodder packban 3 seriea játékos volt, persze az alsó polc aljáról Di Lorenzo, Kim akárki meg az rw. Mivel ezeket nem akartam berakni egyelőre sbc-be jók lesznek kupára ezért egyelőre passzolom az ikon picket. Amúgy se érdekelne teljesen hidegen hagy már a csapat fejleszése.
Hogy legyen némi esélyem a kupában kiraktam Lukakut, meg a hónap dolgozóját. Ez a Lukaku akkora kalap xar hogy elmondani nem lehet. Amúgy se szeretem ezeket a típusó csatárokat (21-es mid Cantona még mindig kisért rémálmaimban) de mondjuk tots Kane-el még aránylag elvoltam de ez a Lukaku lassú, lőni se tud a statok ellenére. A hónap dolgozója meg nyilván egy nagy nulla ha nem Mbappe akkor ezek általában nem érnek még annyit se mint amennyit bele kell rakni.
Ha naív volnék amúgy azt gondolnám ez a kupa arra van, hogy a csórónak megmutassa nem veszít semmit ha nincsenek jobb lapjai. A 15k coinos packból loan Rabiot meg loan Theo jött. Gyakorlatilag gold Milinkovic mellett se tűnik ki Rabiot, Theo meg nem tudom hogy lehet 99-es pace.
De tudom ez a kupa valahogy qrvára elbaxott vagy nekem adja be mindig az adott divisió krémjét. Mondjuk van most 3 winem vért izzadva gold csapatok ellen.
Wlrő már inkább ne is beszéljünk -5ös formában is xarrá fociznak. Hogy ne csak panaszkodjak megint div 4-ben ma reggel viszont kimondottan jókat játszottam.
-
eM'82
addikt
Még volt időm, így belevágtam.
9winnél megálltam, többit leadtam... Na persze. Felb@$zódva, vért izzadva, kínkeservesen szereztem meg a vége előtt 1 meccsel, az utolsót már tényleg leadva.
Semmit nem vártam, de gondoltam 11 winre jó leszek, mint múlt héten. Emberváltás mint olyan nem létezett a tegnap estén, aztán a 4. meccsen (amúgy újfent 2 gólos hátrányból) valahogy elkezdett működni a védekezés, meg a támadó szekció.Rivaldo-t megérte kirakni, régi kedvenc, és elég jól muzsikál.
-
D.Bergkamp
tag
Nálam Bergkamp az álomkategória!
-
Gabeszfoci89
senior tag
Kupa meglett ma tonali jött akit wlen kaptam eladható player packba így nem jártam rosszul 120k ért elment
drafton is sikerült egy nagyon jó teamet bemákolnom végig is vertem mindenkit ottis megvan a 20wines object packok egyelőre pihennek
-
Nandinagy
addikt
Kiraktam az icon picket:
Prime Trezeguet-Prime Bechkam-Prime Yashin
Mindig jobbra számít az ember -
Gaborz1
senior tag
Tots kupán hagyjátok a chemet.
A lehető legerősebb lapokat dobáljátok a csapatba.
Nálam az alapcsapatban is TOTS Frimpong CM poziból indul felkiáltójelesen és megy mint a mérgezett egér. -
gjoe
addikt
válasz
Gaborz1
üzenetére
Nem vágytam leaora de most a link miatt elfogadnam.
Az szép nyitás. Na ma szar volt a kupa. Csak két win. Még kettő kell. Megvertem két 90 plusszos csapatot, majd 3x kikaptam ilyen gold common szaroktol. A csapatom olyan volt mint akiknek a bokaira felraktak még 10 kiló súlyt. És mikor nálam volt a labda akkor az atvaltott medicin labdára.
Vicces mikor a 99es passz képességű játékos nem tud három métert sem passzolniGabesz : most megint ezt a hülye chemistry rendszert utálom, egy agyrem a beepites. Lehet vennem kellene egy rabiotot, és akkor még ugrik ter stegen és llorente a csapatból. Egy ember miatt.
Papi: na akkor egy divvel előttem vagy. Ott jobbak a rewardok
-
Mrguba
őstag
WOODY engem is megszivatott az ellenfel

Div 4 feljuto meccs mondom en kezdek akkor ongol kilepek..
Erre o kezdd es ongol kilep
Mondom de fasza irany a div 3 amit nem akartam
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
toxicjew
addikt
Amúgy elég jól sikerült a tradeles, 2mrol indultam (az se magától jött) és 4.5nel járok most. Lehetett volna effektivebb, ha hamarabb felfedezem a mass biddingben rejlő potenciált
De elégedett vagyok. Hátha még jönne 1-2 eladhato tots majd jövő héten, de reálisan nézve szinte biztos nem fog. Idén 90k volt a legdragabb tradable lapom
Na de ebből már lehet csapatot fejleszteni majd. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha tippelnem kellene akkor Zinchenko-Ter Stegen-Di Lorenzo-Kimmich
-
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem is ő jött
-
Gabeszfoci89
senior tag
Sb ből jött egy andré pirosban
2 rare packban egyikben Arnold 87 másikban 87 Suker na őt eladtam 65k ért sosem nyitottam sb rewardból ikont egykis pénznek jó lesz -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én nem rakok el pakkot. Az az érzésem az ulti tots olyan lesz mint a toty volt. Grind ezerrel a semmiért.
Ha jönni akar valami akkor jöhet egy 75pluszbol is.
Én most nyitogatok hátha kiesik valamelyik francia mert max őket tudom kezdobe rakni. -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mondjuk úgy tudnék játszani mint te qrvara nem érdekelne kit nyitok
mondjuk mivel nem tudok igy se érdekel már -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Remélem neked nagyobb szerencséd lesz
Én innentől elrakom inkább a packokat péntek estére draftban 17winem már van 20ra adja a jó packokat 86+ hátha esik majd valami de mondjuk már nem idegelem magamat igyis jó volt a tots tele vagyok jó játékossal 3 csapatot ki tudnék rakni így az olasz wl rewardal egyből 5/5 win lett tegnap a kupa is ottis közel a vége remélem este letudom zárni aztis meg a draftot is
-
Woodslave
félisten
Kis accon felrúgva megint a szabályaimat csak grindelek mert a Desally szintet el tudom érni még.
Gondoltam kiveszem a picket hátha olyan baxo maradt mint anno aztán esik egy Varane vagy Alexis bár tök mindegy. Vagy Mbappe természetesen...
Aztán kijött az ikon pack ahhoz meg jól jönne a fodder nem mintha az is javítana bármin bárki is jöjjön valszeg vmi xar lesz amúgy is. Desally nem kell az unalmas lenne pedig jelenleg is a legértelmesebb döntés lenne.
Bár már a bundes után hígult a pick. Puskáshoz meg kevés foddert ad még mindig
-
Kristof_94
nagyúr
Meglett a kupa, Smalling jött. Ja és kiraktam a hero picket, pedig totál hidegen hagyott és nem akartam. Igazam volt, hogy nem éri meg. Titan Solsjaer vagy ki, illetve Papin, Kuyt és Brolin. Utóbbi, mint WC. Szó szerint oda való volt a pick.
WL-ben eddig 1 meccsre volt időm, nyertem. -
Gabeszfoci89
senior tag
Kiraktam icon picket vicc az egész
Sanches 92 Hagi scholes....szánalom
De legalább a draft objectben 17 nél tartok már 20 meglesz ottis a reward rendszer egy vicc nyertem 4/4 2szer egymás után és képesek gold packot adni -
Gabeszfoci89
senior tag
16 winre elég jól kaptam most.
Cuadraro tonali di Mária smalling di Lorenzo barella
3 eladhato belőle kupa után mennek piacra valószínűleg -
|AP|
veterán
-
marcess
senior tag
Nekem meg lett a kupa, igaz 1 vereséget összeszedtem, Lautaro jött, 600k de nem tudom, hogy ki az aki ennyit fizet érte.
-
|AP|
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
köszi, én is gondolkodtam rajta

Közben felmentem div1-be, azt gondoltam a kupának ezzel annyi, de mintha ezt most nem vennék annyira véresen komolyan az emberek.
5/3 tegnap is és ma is, két win kell még. A TOTS player pack egyáltalán nem érdekel, de a jó kis csomagokat azokat elteszem jövő hétre (feltéve ha meglesz a mardék kettő
) -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
9win lett. Bremer.
Vagy öt meccs ment hosszabbitasra úgy hogy végig vezettem, majd a vége vereség. Ezeken mind legalább 2x annyi volt xg nekem
Mennyire valós a játék?
Kick off gól Kb 1 van 100 évente a top ligákban.
Szöglet a valóságban 5% alatti hatekonysagu
Ollozos gól saccolom talán 100 meccsre ha jut egy.
Na és ezekből jöttek a vereségeim.
Az eddigi leghosszabb ideig tartó wl volt.
Decemberben volt olyan ami max 2 óra alatt megvolt a 11win . -
toxicjew
addikt
Megcsinaltam az icon picket, hogy nektek ne kelljen. 3 prime, Shearer, Schweinsteiger, Baggio
Úgy voltam vele, hogy egessunk el egy kis foddert a jovoheti nyitasok előtt. Igaz nem szó szerint értettem...
-
Gabeszfoci89
senior tag
Kedvencem hogy egyre több emberen érzem hogy csak a bugra megy...megy a kickoff glitch meg a szöglet olló bug de a kedvencem mikor hátulról sombreroba felemeli és átlövi a kapust...undorító hogy vannak mozgások amik szinte mindig bejönnek és emberek erre alapoznak mais wlen ez ment szinte végig alig alig van már élvezhető izgalmas meccs a nagyrésze ezért a csicskaságok miatt tud szoros lenni. Nemtudom emberek ezen mit élveznek főleg hogy nagyon nagyon erős a keretük de még sem próbálnak normálisan játszani akkor minek oda mbappé stb....vicc ezek tuti életükben nem jártak pályán max mikor serdülőben hazazavarták őket edzésről mert vakondok voltak hozzá...sajnos alig van már jó meccs nemzavar ha kikapok csak legyen jó meccs.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Az, és egyre több van belőlük.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Ezeket énsem értem igazi patkányok...sosem értem ha neki már nem kell a meccs mindegy mikor lép ki neki vereség de véletlenül sem adná le...ezeknek verném bele a fejét a konzolba amég mozog meg egy picit tovább is biztos ami biztos...fifa community egy igazi undor csöves banda
-
gjoe
addikt
Már kész vagyok ettől a wltől. Már a hatodik ellenfél lép ki döntetlennel, lassan ebből űznek sportot. De a csúcs most volt 3-3 116.perc és kilep. Agyfaszt kapok mennyi időm ment el feleslegesen.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nekimentem a wlnek 12-2 eddig este majd befejezem utánna mehet az olasz kupa
Wlen bekevertem a csapatot így megcsináltam a francia srácot is. -
Aguinaga
őstag
Kim Min Jae hogyhogy benn van?
-
Woodslave
félisten
Feljutós meccsen álltam hát nem pont ugyanilyen buzival hozott össze a sors mint én? Rúgott egy öngólt és kilépett
-
david368
aktív tag
Becsuletbol en is lenyomtam a Wl 11-4 lett.
Pick : Cuadrado , Bremer es valami noname tots a 84+bol.
Nem kapott el az orgazmus toluk
Packok : fodder.
Megyek is a Balcsira, ennyi elèg volt a fifabòl
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
nekem 10 meccsből eddig 7 win van. Most én sem baxom fel magam, igazából semmi elvárásom nincs, ez a liga most teljesen hidegen hagy.
Tegnap megvettem coinból a 100k-s promó csomagot, hogy legyen a kupára loan játékosom, abban a két loan mellett volt egy Di Maria is, szóval én máris elégedett vagyok.
Most csak minél hamarabb le akarom tolni, hogy maradjon a hétvégéből hasznosabb dolgokra is
-
Woodslave
félisten
11 win sikerült gyereknek. Tomori és Bremer pick a többi (is) fodder. Szerencsére gyk nem baxxa fel magát a játékon
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
marcess
üzenetére
Igaz ez az év kijött nekik de én pl nemtudok olasz meccset nézni valahogy sok a hiszti fetrengés meg az hogy olyan mint az olimpia a bajnokság hogy ami ma végeredmény az majd lehet meg lesz változtatva mert bunda stb..egy juvénál se lehet tudni mikor mennyi pontja van vicc...Bayernes vagyok de szívesen nézek más ligát is ahol jó foci van pl most a city játékát is öröm nézni.
Megcsináltam gyorsan a 10wint draftban hogy legyen egy rendes védőm mostmár alakul az olasz team kupára kiraktam a fekete kamiont is csatárba -
-
david368
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Èn is így vagyok vele, a foci megcsùfolàsa ami abban a ligàban zajlik. Bunker, antifoci, unalom ès korrupciò magasfokon. Erre az EA mèg fel is boostolja ezeket a semmilyen jàtèkosokat, jobb statokat kaptak mint pl a Prem Totsok
Uj.: Aki Seria drukker az jobb , ha ignoràlja a kommentem, nem bàntàsbòl, de ez a vèlemenyem. -
Kristof_94
nagyúr
Ligue 1 pickrol semmi hír?
-
marcess
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Plusz még pár napig lehet nyomni a ligue 1 one leaguet is, én 4 francia meg 1 olasz ligás csapat ellen nyomtam. Eddig 5/5 megvan, holnap szeretném nyitni a garantáltat.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nekem ez az első flash ami nem dobott totsot...érdekes mindenesetre ma hagyom a kupát mert úgyis mindenki végig játsza első nap a meccseket imádom mikor 3-0 ra vezetek erre hátul passzolgatnak...draft objectnek örülök azokat szoktam nyeregetni elég sok packot ad nekiállok meg a francia szélső is jó lehet rw is tud játszani betudom majd rakni valamelyik csapatba 5 csillag azt szeretem.Hétfőn nyomom a wlt szerintem de ezúttal troll wl lesz van 3-4 csapatom kidobom kockával melyikkel menjek nyomom majd a streamet is annyira nem érdekel az olasz tots nemszeretem őket ami nem széria a pack azokat elrakom jövöhétre de nemhiszem hogy az ultimate tots dobálni fogja ész nélkül a legjobb embereket...az sbc játékosokra mondjuk kiváncsi leszek kiket tesznek bele meg milyen kupa lesz stb
-
Madn!ght
addikt
Jezusom ez az Oshimhen. 6,3 milla ez most komoly?
-
david368
aktív tag
Az egyetlen liga ami hidegen hagy. Lehet a WL-t is skippelem, Leao-n kivul nem csokiznam ossze magam senkitol. Ra meg nem sok esely van…
-
marcess
senior tag
Emelték a fifa pont árát, eddig hetente megvettem az 500 pontos packot, hogy legyen loan a cupra, de most akkor ez már nem játszik, úgy is elég jó a serie a teamem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robot fűnyírók
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Metal Gear Solid
- Xbox tulajok OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És idén ellenem szintén szar. Samba meglepően jó volt nálam is, most Szczesnyit próbálgatom, ő eddig középút, Stegennél mindenképpen jobb, Sambánál viszont egyelőre nem érzem jobbnak. Nekem prime Yashin és mid Cech váltak be idén a legjobban, legalább 20-30 kapust próbáltam már.