Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
Shapeshister II objectiveből jönnek gyorsan az xp-k, ha beteszed a promo elején kapott loan SS lapot (én így csináltam)
Közben megcsináltam az első crafting upgrade-et, rögtön Bailly...
Prime gaming packból meg egy SS rb Hierro..
Majdnem örültem, de ennél TOTS Clauss mérföldekkel jobb. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem is 42 van meg. Azt hiszem Fabinho volt a legkomolyabb lap. A tots is Lacroix
. Holnap befejezem mert mára elfogyott a shifting akármi upgrade. Mondjuk nem tudom minek csinálom de már mindegy
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Én a garantált SS pakkbol nyitottam a seasonbol. Jó lap, de nekem cuadrado marad szcesny miatt. Kell a juve link. Game over van és még a jobb foddereket is sajnálják. Kiraknam a szar ikon lottót is ha potyognanak hozzá a lapok, de így inkább sporolok velük hátha jön értelmes sbc.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem még 8 kell az 50-hez, de a foddert kivéve eddig semmi.
-
EA's hit
addikt
Mondok nevetsegesebbet. A 44. up vegre adott egy ss-t, persze Orsolini. Mondom nem baj, statokra egy az egyben Cuadrado, sot egy picivel jobb is, a kolumbiait eladtam, mehet a kezdobe kiprobalni Orsolini (egyebkent eddig 2 meccs alapjan kifejezetten tetszik). Na de menjunk tovabb, 48. up megint ss, megint Orsolini... igy a dupla miatt kiraktam megint az ikont, a tegnapi prime Kaka utan prime Rijkaard
Az 50 upert jaro ss pack dupla Bailly, akit mar harmadjara nyirok ki. Na igy az igazan nevetseges. -
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Így június végén ez azért nevetséges. 10 pikket is csináltam és egy 85-ös lap volt a csúcs, de a többi max 82-es. Ilyenkor már a 85-88 lapokat kellene dobálnia.
Woody: Én ezért nem rakok ki egyet sem. Egyrészt idén mindből szart kaptam, másik, alig van player aki kellene. Max toty ronaldinho. A játék mostani szakaszában ezeknél az ikonoknál mindnél van jobb tots lap. Nembeszélve arról, hogy akiket kaphatsz azok 90 százaléka már most is alkalmatlan a csapatba. Zambrottát is alig tudtam betenni, de még egy ikon berakása miatt az egyik liga kiesne. És ha nyitnék mondjuk egy gullitot akit imádnék, mehetne max a kispadra? -
Woodslave
félisten
Tegnap a gyk megcsinálta kétszer ezt az ikon packet. Prime Vieira és prime Van der Sar. Emiatt a csoda chem rendszer miatt csak némi chem bukassal lehet mondjuk Van dert Ramsdale helyett berakni.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Na én is kész vagyok vele, de nem érte meg. Kb nullan vagyok vele, de elment rá egy jó fél nap a sok upgradre.
Elso nyitás rijkard volt, majd utána jött egy leva, aztán a maradék 48 nem adott semmi ertekeset, max 84es lapot néha, persze duplaba így ment is vissza.
Tots lap morata, SS lap frankowski. -
Dzsoki92
senior tag
Level 20 84+x25 pack legjobb lap egy 87-es Veratti
xD

-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
RUUUUUUUUUUUUUUUUUD

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem 30 után gyakorlatilag semmi, Dias volt a csúcs. Bónusz csomagból még nagyobb semmi.
Ikont is kiraktam, de minek... Prime Bergkamp. -
Gabeszfoci89
senior tag
Kiraktam 50szer az objectet.nyitottam belőle 95 rijkaardot rb hierrot meg egy raklap fiddert simán megérte
az ikonos packból elsőre Blanc másodikra tt viera
-
evibly
senior tag
Hosszú idő óta először kihagytam a WL-t, helyette csak grindolgattam, és a Level 20 pakkból kiesett a brazil papa, meg egy SS Becker:
Na, akkor jött a kihívás, hogy beépítem őket egy csapata - Zambrottát megcsináltam, így ez a Team most - elég beteg lett így júniusra
FF Alexist egyelőre kitettem Vitinha miatt, és bár nagyon szeretem a chileit, meglátjuk, hogy megérte-e ez a csere. Piros pickekben jól adta a játék, azt azért alá kell írnom
-
taylorp
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Vagy már 0-0nál.
-
|AP|
veterán
elkezdtem elverni a coint, amit eddig gyűjtögettem.
Sokáig célom volt, hogy csak first owned, untrade lapok legyenek a csapatban, de most már eléggé benne vagyunk a végében ahhoz, hogy inkább legyen fun a csapat.
Szóval a korábban vásárolt Pedri után vettem még egy Depay-t és egy Llorrentét is.
Depay-on már most buktam 200k-t, de a játék jelen szakaszában ez most hidegen hagy
Ez most a csapat:
Ha még lesz egy kis coin, akkor VVD helyett lehet jön egy Koundé, előre meg Cruyff és kész a Barca past/present team

Llorrente marad a kakukktojás, dehát az RB poszt az a valóságban is necces volt idén
-
toxicjew
addikt
Kinyitottam a seasonös 85+ 10x packot, egy szar Motm meg csupa gold lap
Na majd holnap az icon sbc
-
toxicjew
addikt
1 win hiányzott a 11hez, amikor bedobta ellenem Ovvyt. Gondolom nem meglepő, ha azt mondom, kellett még 1 meccset játszanom
PP Kane és Merino lett, rewardot meg még nem tudom duplicatek miatt nyitni. Úgy volt ma jön icon sbc, de akkor gondolom holnap fog. -
marcess
senior tag
Én is letoltam a wlt még péntek este, szombat reggel az olasz ligaval 4w 1l volt aztán a liga nossal 1w 4l péntek este. Úgy voltam vele, ha nem sikerül 6 meccsből 3 win a portugálokkal akkor mennek a fenébe de jött szombat reggel velük a 3/3 úgyhogy a main csapattal sima lett a 11 win is. Wl reward híg fos, de utána a shapeshifter lvl 15 packból Rudiger jött, a lvl 20-as packból pedig jött egy Mahrez aki most is majd 2 milla, kár hogy a 85x30ból kiraktam Öcsi bácsit, szóval most teltház utca van a támadókból.
-
Mrguba
őstag
IJJJJJJJJJJJJJ nyitottam egy trade VAN DIJKET

Eladjam ?
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha trade, akkor mondjuk mindenképpen eladnám. Én ST-ben próbáltam, voltak villanásai, de nem tudja folyamatosan azt hozni, ami a kártyára van írva. Nekem untrade jött meg kétszer is már, az egyik hamar sbc-be ment, de követni fogja a másik is.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Próbáltam, jó fodder lesz

-
Kristof_94
nagyúr
11 winre Kane és Bruno G. volt a pickben, szóval ismét csak a szokásos.
Az 50k csomagban volt egy új Rijkaard. Próbálta innen valaki? Max. középső cam lehetne. -
miro.
senior tag
Junius kozepen kit erdekel ha elkoltesz 4 millat.
Amikor Rudigernek csatar lapja van,onnan mar semminek semmi ertelme ugysem. -
szabyka95
őstag
válasz
david368
üzenetére
stay forward/conservative interceptions-el hasznalom. Erezheto a med/med, nem mondom, de lehet vele elni.
trophy titans tuti jobb, megoldja minden problemajat a prime-nak, de az mar premium lap.
Nem eri meg a jelenlegi 5 milliot, (vagy a 6-ot amit en fizettem erte majusban) meta szempontjabol, de inkabb jatszok olyan lapokkal akiket szeretek, foleg h jatek vege.
Csak R9 + tots messi eladhato a csapatbol, egyik se eri meg az arat, jobb meta lapokat lehetne venni beloluk, de 0 szentimentalis ertekkel (== no fun) -
EA's hit
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Szczesny nem rossz, bár nálam Yashin jobb volt, de a chem miatt most a lengyel kell, nagy baj nincs vele. Cuadrado a játék egyik legjobb szélső védője (főleg ha támadó szélső védőket használsz, ahogy én is a 41212-ben), Smalling meg egy predátor, brutálisan jó CB, csak Lúcio tudta eddig idén megközelíteni, meg még fél éve base Cordoba. Ramos nekem is megvolt, hát nála klasszisokkal jobb Smalling, plusz Cuadrado is jobb szerintem Claussnál, bár utóbbi sem volt rossz nálam. De ha kipróbálod a Csecs-Pumukli-Smalldini hármast, veszíteni nem nagyon tudsz vele. Illetve Tonalit is ajánlom, kimondottan jó volt CDM-ben, ő is a chem (meg aztán most Sócrates) miatt került csak ki nálam a kezdőből.
-
david368
aktív tag
válasz
szabyka95
üzenetére
Èn próbàltam mindkèt lapjàt r9-nak, TT ès prime versiont. Èn primeot nem vennèk 4 millàèrt, sztem nem èri meg a med/med workrate miatt, a pàlya közepèn kòszàl miközben tàmadok, hiàba triggerelem gombbal. Nàlam nem feküdt, de az a TT verziò etalon, legjobb lap sztem idèn, de az meg szàmomra elèrhetetlen az àra miatt.
-
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Igen, ilyesmin gondolkodom. Thuram már nincs, elment ahogy jött Zambrotta. Van Sissoko, de inkább vennék egy Tonallit ekkor.
Az a baj, hogy próbálgattam már, és nem fekszik most ebben a gaméban se a 4312, se a 4321. Valahogy fura. Pedig régebben sokat toltam a 41212-öt meg a 4312-őt.
Tudom, hogy a 4321 a meta, de nekem nem működik.
Én nem használom a gliccseket, és csak focizok
Milyen az a Szczesny? Nekem is van de nem próbáltam. Cuad-om is van,meg Smalling -
EA's hit
addikt
Nekem most így néz ki a csapatom, Cuadrado kivételével mindenki untrade. Egy bika csatár jöhetne valamiből, mert Raúl kezd nagyon elfáradni, illetve Modric sem hozza azt az extrát, amit vártam, ott gondolkozok is rajta, hogy Sócrates menjen CM-be, Busquets pedig visszajöjjön CDM-be, azzal a chem is +2 lenne. Sócratest délelőtt próbáltam pár meccsen, elég beteg lövései vannak, főleg távolról.
-
EA's hit
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Ha van Thuramod is, akkor 4-3-1-2, vagy esetleg 4-3-2-1. Előbbiben Cruyff cam, David és Chiesa/Payet csatár, vagy esetleg Payet cam, Cruyff és David ST (bár nekem Cruyff sokkal jobb cam-ban, mint csatárban). Utóbbiban az ST David, a két CF pedig a Cruyff/Chiesa/Payet hármas két tetszőleges tagja. A kp-n meg Thuram cdm, Barella és Zambrotta box-to-box cm.
-
Szigma70
addikt
Még az olasz TOTS alatt megvolt kb. a FIFA 19-óta legjobb nyitásom, persze eladhatatlan Barella. Örültem is, mert illett a csapatba, így TOTS Thuram, Barella középpályám lett.
Igen ám, de a szerencsében a szerencsétlenség, hogy az EA tegnap kihozta a Barella lap copy-paste verzióját, sőt, kicsit rá is tett a wf-ra. Persze meg is csináltam, mert olcsó, és nagyon jó lap, de így most lett 2 H/H, alacsony CM-em.
Barella be is esett este 7 kor, mondjuk nekem mindegy,mert az enyém eladhatatlan. Azért egy ilyen lapot mint Barella nem hagynék ki a csapatból.
Szerintetek Ő vagy Zambrotta jó lenne 4231 ben középső CAM ba? Lehet át kellene állnom 3 középpályás 3 támadó alakzatba. Van valami ötletetek?
most így néz ki a csapat. Persze ez IG, mindenki full chemen indul
-
Nandinagy
addikt
válasz
szabyka95
üzenetére
Mondjuk ezt a túlzott R9 hypeot sem értettem sosem ha már itt tartunk
Persze a mid meg prime R9 totsig kb. a játék legjobb kártyája a statjai alapján meg az 5/5 miatt, de utána már egyáltalán nem kiemelkedő. David pl. a cselezésen kivül mit tud kevesebbet?
Lefut mindenkit, 2 lábas belő mindent, annyi, hogy nem tud cselezni.
Nincs akkora különbség R9 meg David között mint amennyi az áruk között van. Egyrészt megfizeted a nevet,hypeot másrészt meg azt, hogy ritka lap.Hamarabb használnék egy TOTS Nkunku,Neymar,Mbappe,SS Mahrezt mint R9-t már ilyenkor, de ez az én hülyeségem.
-
stilo18
addikt
Tegnap este irgalmatlan nehéz volt nekem a Champions...10 meccs után ki is kapcsoltam, 5-5- ös aránynál...
Vicc, mert az elmúlt hetekben 11-14W között szoktam lenni...most örülök szerintem ha a 9W meglesz...
Cimborám még rá is tett egy lapáttal..
-Megnézed a nyitást?
-Persze...Első pick katasztrófa, valami 92-es hátvéd lett kiszedve..
Aztán az utána lévőben durrant a Vinicius...
Visszamentem utána még egy pár pofonért, aztán szépen el is feküdtem
-
EA's hit
addikt
Sócrates megérkezett hozzám is, plusz kiraktam Zambrottát, így valószínűleg a tegnap érkezett Depay-Busquets párostól már búcsút is veszek
-
gjoe
addikt
-
toxicjew
addikt
Olyan ez a gameplay mint egy torkonrugas... Miért nem lehet konzisztens ez a fos? Tökre lenne kedvem játszani de amint elindulás a meccs, azonnal élvezi a kedvem. Horror mekkora különbség van a multhetihez képest
-
|AP|
veterán
ez a Zambrotta is elég b@szó lap lett.
Ebben a promóban most eléggé elengedte a gyeplőt az EA
Továbbra is kár, hogy az ikonok inkább gyengítik a csapat chemet, minthogy hozzáadnának -
david368
aktív tag
Na meglett a Shapeshifter pack nekem is, Depay jött. Nem rossz, bár nem hiszem hogy sokat fogom hasznàlni.
-
Kristof_94
nagyúr
Na, 11 win megvan és van még 5 meccs. Majd később leadom.
Én közelítek a level 17-hez, de még ha meg is csinálom ezt a SS 2 objectivet, akkor is kellene még 625 XP a 20. szinthez. De ettől a play 5 sb meccstől rosszul vagyok, szóval azt lehet ki is hagyom. -
Nandinagy
addikt
Kivettem ezt az SS Packot 15. vagy hanyadik szinten és nem hozzám vágott egy Van Dijkot?
-
dvtkfan
senior tag
Köszi srácok a választ!
Igazából azért kérdeztem csak, mert a prime lapjával játszottam párszor, de nálam az is nagyon kuka volt...jó persze tudom, azért ez a lap jóval jobb statokban, de furcsa nekem az árazása...nem bántam volna, ha eladható lett volna!
-
Nandinagy
addikt
válasz
dvtkfan
üzenetére
Ezt a kérdést nem igazán tudom hovatenni.
TOTY Gullit 8.2 milla, 4 skill 5 weak 87-93-93||90-84-91
SS Socrates 1.2 milla, 4 skill 5 weak 91-87-96||95-93-94
Van közöttük 7 milla, és Gullit nem magasabb, fizikálisan sem jobb, csak népszerűb meg gondolom régebb óta nem nyitható így ritkább pedig statokban utóbbi jobb. Ezt kb. cm-cdm-cb-be betudod rakni és jó lesz ott. -
EA's hit
addikt
válasz
dvtkfan
üzenetére
Ez egy upgrade-elt Vieira, ha megnézed a statjait. 5-4 csillag, magas, erős, mindenben jó, cdm-nek, box-to-box cm-nek is tökéletes lehet, plusz ugye brazil ikon, aki csak tegnap óta nyitható, és csak egy hétig. Megy majd lejjebb az ára, de most teljesen érthető még, hogy ennyibe kerül. Szép fogás, grat.
-
EA's hit
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Rijkaard pedig most megérkezett dupliban is a Mitrovic obj utolsó packjából. Remélem jól fogja majd továbbra is dobálni a sec ikonokat, láthatóan könnyebben nyithatók, mint a sima ikonok. Mondjuk következőnek jöhetne Rijkaard helyett Pelé, vagy legalább egy RW van Persie

Aguinaga: kész van minden obj, ami eddig xp-t adott, plusz 3500 xp boost az EA Play-ből.
-
Aguinaga
őstag
Hogy a rákban vagytok levél 20-nál? Hogy lehet ennyit szerezni? 9-es szinten se vagyok
-
Nandinagy
addikt
Unatkoztam, vagy 3 hete nem játszottam se rivalst, se wl-t se semmit, gondoltam megnézem milyen a játék
Inkább hagyjuk..
14 meglett a pickekben nem volt 92nél nagyobb lap
Bürki meg Trippier lett, hát szerintem a 3 hetet kitoljuk szeptemberig mert ennek végképp semmi értelme nincs. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Késő délután, estefelé megoldható
-
Kristof_94
nagyúr
Xboxon tudna nekem valaki segíteni? A 15 meccses Shapeshifter objectivet kellene megcsinálni. Viszont csak loan lapok van, ezért lenne jó a barátságos meccs. Igazából csak ki kellene ellenem lépegetni...
-
Nandinagy
addikt
Most álmodom vagy ezek az idióták tényleg képesek voltak visszarakni a régi rewardokat
-totw/tots pack? Szóval a játék végén ahol egy 2k már kb. ingyen vágja hozzád a legjobb lapokat az eanél még kevesebb jutalmat kapsz mint egész évben?

Még szerencse, hogy nem fifuzok, csa sbczni léptem be de mikor meghallottam rendesen felnevettem. -
Mrguba
őstag
JOtt mar valakinek a kompenzacio az elbaszott totts sbc miatt?
AMit en 3 szor raktam ki? -
gjoe
addikt
Kinyitottam a pakkokat. 86x2,85x5 rare player és hasonlók de semmi, zéró. Ez nem az én hetem lesz.
A fix SS orsolini. Persze a legolcsobb lap.
Még kíváncsi leszek a 84x25 mit dob, de lehet még a wlt is kihagyom. Ikont úgyse tudok nyitni azt egész évben nem adott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Alienware 17r4 olvass
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Holnap befejezem mert mára elfogyott a shifting akármi upgrade. Mondjuk nem tudom minek csinálom de már mindegy
Az 50 upert jaro ss pack dupla Bailly, akit mar harmadjara nyirok ki. Na igy az igazan nevetseges.
az ikonos packból elsőre Blanc másodikra tt viera
Na majd holnap az icon sbc