Hirdetés
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Ez egyszerűen hihetetlen. Írd meg nekik, hogy legjobb lenne, ha kikapcsolnák az egészet, mert csak arra jó, hogy normális játékosokat kiszűrje, de tele a játék cheaterekkel. Na ez a semmihez sem értek, fejem a homokba dugom, és minden rendben van a játékkal magatartás tényleg felcsesz. El sem ismerik a hibát.
-
gjoe
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Várok akkor még pár napot vele, hátha kicsit megy feljebb a crash után. Coin úgysem kell. Van 2 milla de azzal sem tudok mit kezdeni mert annyiért nem kapok egyik posztra sem olyan lapot ami lényegesen javítana.
Most Full untrade a csapat. Jöhetne valami jó sbc mert már van vagy 1.5 milla fodder meg 40 jobb pakk amit ki sem nyitottam. -
taylorp
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Én a helyedben azt csinálnám, hogy letolnám a kvalit. Ha sikerül jó, ha nem az se baj. Így is úgy is kapsz pár pakkot. A wl-ben meg ha leadod mind a 20 meccset, akkor is tudsz egyet pickelni, plusz 3 pakk. Ha valaki meg leadná ellened a meccset 2x, akkor meg már kettőt tudnál pikkelni. Kb fél óra alatt le tudnád pörgetni így a wl-t.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Jogos egyébként ha másnap javítják kéne hogy észleljék a helyzetet tehát ezért büntetni nemlehetne...De régóta fifázom régen hs gond volt volt magyar support miután azt megszűntették a nemzetközi bármikor elérhető volt mostmár eztis megoldották hogy keresnek kell valami kamu hibát amire engedi a live chatet mert a levélre simán megirjak hogy 30nap a válasz..
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Hagyjuk már ezt...3 milla coint összeszedni pedig hatalmas meló...és nemis értem mikor kajak mindent látnak megtudják nézni az adatokat még sbct is..meg gondolom azért látszik hogy nem az történt hogy vettél valakit 20k ért és 10 perc múlva eladtad 200k ért..tehát a coin trasfert le lehet követni simán.Egyre undorítóbb amit művelnek.Mondom nekem is azért lett csak megoldás mert átmentem állatba és elküldtem az anyjukba őket hogy nézzék meg
-
eM'82
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Azért az vicces volt hogy Raphinha is, meg Antony is Neymarnak hiszi magát ezen a meccsen is, aztán inkább belebotlanak a labdába, mintsem végig szlalomoznának a 16osig.
S. Roberto-t már rég el kellett volna küldeni. Helyén J.Alba jobb lett volna ma. Kessie egész hasznos volt, csak aztán az utolsó passzoknák kiderült hogy nem egy Messi. Kár érte.
Ansu Fatit beküldeni meg nem sok értelme volt. Középen lézengett.
A Manchester végülis megérdemelten jutott tovább. -
EA's hit
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Nekem is most esett egy. Statokra baromi jó, 5-4, high-low, egy upgrade már biztos a tegnapi győzelmükkel, és a 2. is szinte fix a továbbjutással. Kb. ezek miatt, de azért biztos nem adnék ennyit egy 86-os lapért
Amúgy szerintem a Napoli idén döntőig megy, akkor már elég komoly kis lap lenne, kár, hogy a jövő hetet sem fogja megélni, és megy sbc-be 
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
nitro16
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Hát jó nagy hülye volt aki megvette ennyiért... neked meg grat.
Álvarezt ki lehet szedni moments alatt 7 meccsre illetve van challenge hozzá amivel hamar össze lehet szedni a 20 csillagot és kiszedni a tokent.
Amúgy nem tudom melyik okos találta ki az obj Lindstrom feladatokat de nevetséges...
-
|AP|
veterán
válasz
Zimmi91
üzenetére
olyan jó lenne, ha legalább egyszer nem csalódnék ezekben a zsákbamacska pakkokban

De nem, mindig muszáj a legszarabbat kapnom. De meg is érdemlem, amíg nem tanulok a saját hibáimból...
Na mindegy, ezzel most úgy voltam, hogy belefér, van ~1,2M coin mozgótőke, fodderek is voltak, gondoltam mi baj lehet egy kis gambling-ből... Végülis baj az nem lett
-
mcwolf79
veterán
válasz
Zimmi91
üzenetére
Amúgy erre van kézzel fogható bizonyíték , hogy pl. a megjelenéskor elrakott akármilyen pakkból ha pl. TOTY peomónál nyitható az aktuális lap? Mert valamelyik nap linkelt valaki FB-on egy chat részletet az EA support -tal , és ott azt írták , hogy csak az adott promó alatt kapott/vett pakkból eshet ki az adott promó lap.
-
nitro16
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Del Piero nem rossz, az még használható. A francia gyerek annyira nem nagy szám szerintem.. én a tokenesből a biztosra mentem tonali+trippier meg most az 5 tokenes 3x picket ami adott egy Donna/Lloris/Kroos foddert.
Most egy pár hétig nem tudok majd játszani így 1 hét alatt fére raktam most 52 packot + megvan előre csinálva a 8 win rivals is. Kiváncsi leszek, hogy TOTY fogok-e valami normálisat kapni legalább belőle. Bár amennyire le vannak húzva a packok...
-
bodnar123
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Allitolag nem kaphat Unitedes lapot... Mivel már nincs ott... Kár, hogy így lett vége a unitedes történelmének :( ha meg sima portugál lesz, akkor lehetetlen lesz 3chemen játszatni.
Amúgy most néztem meg Nick videóját a miért unalmas a fifa címmel. Azt megkérdezém itt, hogy valaki játssza ezt a játékot azért mert jó a gameplay, vagy mindenki csak a rewardert, a kaszinó pörgetésért?
-
gjoe
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
És mit lehet kezdeni 60db 84-es lappal?
Tegnap néztem twitteren pár nyitást ezekből. Hát pár emberkének beesett pár db 85-ös lap is azért.
Gondolkozom kirakjam-e a hero-t.
Hetek óta megint olyan fos a nyitásaim. 83-as lapnál nagyobbat rég láttam. Csak coinból tudom megcsinálni. Tegnap csináltam 5db 78+ pikket, max 80-as lapok voltak. A83+ban 83-as .
Nekem tuti campos jönne. -
Dicker
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Legjobb játékosom eddig. Nekem CAM volt. Brutálisan érkezik meg, és indul el, amikor kell hátulról.
Pedig van egy pár. SBC óta bent a kezdőben, úgyhogy frissítés előtt is jó volt.
Az akkori 140k-s árat lazán megérte.
Nekem is Alaba-t adta be, de ha jól néztem sokkal több értelmes lehetőség nincs is, csak Messi, ezért nem is raktam ki többször.Nálam most szélsőként megy próbaképp. Így néz ki a csapat:
LINK -
Dicker
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Holnap jönnek a következő 2 csoport csapatai ugyanezzel a bohóckodással?
Ez attól még elérhető marad ugye? Nagyon nem örülnék, ha egy swapot buknék egy ilyen miatt, hogy egy meccset nem enged lejátszani. Ez lenne a 13-dik, meg a season-os utolsó is már közel van.Amúgy mire mentek rá jobban? A WC Icon player pick nem lehet jó opció? Vagy akkor inkább a biztos Cafu/Viera közül menjen valaki? Path to Glory, meg Hero-k nem mozgatnak meg. Vagy legyen a 20x84 pack? Attól meg tartok, amilyenek idén eddig.
-
|AP|
veterán
válasz
Zimmi91
üzenetére
csak a szokásos EA... másoknál is van ilyen probléma. Hiába aranygólos meccs, úgy számolja, mintha kilépés lett volna. Abból meg ugye van egy limit, amit egyhuzamban lehet csinálni, utána egy időre softban.
Általában segít ha lejátszol egy SB vagy rivals meccset végig, de van akinek ez sem oldotta meg.Nekem a rivals jutalmakból jött egy 89-es Alisson. Mivel dupli volt, ezért kivettem David Silva lapját. Még nem tudom hogy építsem be, (vagy Lemar, vagy Dembele rovására tudnám), de még úgy is ki kell tapasztalnom, hogy engem hogy érint ez a lenghty-változás.
Egyelőre POTM Lewa van 9-es poziban, de ha nagyon lebutították, akkor változtatnom kell.Lehet itt az ideje, hogy bekerüljön WC Hero Brolin , akit a preorder pakkból nyitottam. Először húztam rá a szám, de a 3WF ellenére is nagyon bitang egy lap.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Maradt még 5 óra a Trialomból, mondom 2 patch után ránézek a játékra. Az utóbbiban olvastam, hogy ki-patchelték azt a kapus problémát, amikor a testéhez közeli lövéseket nehezen védi. ELSŐ meccsemen az ellenfél lőtt egy power shot-ot, és a mellkasa elé helyezett kezei mellett csapódott a labda a hálóba, a kapu közepén. Még mindig van több mint 4 óra Trialom.

-
nitro16
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mobilinternet
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lesz olyan elvetemült aki kirakja a POTM lapját?
Nem véletlen használják elite division-be is.