Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ez amiatt van mert a játék alapvetően xar és nem nyújt jó élményt az esetek nagy részében.
Én nem vagyok szerencsejáték függő, soha nem játszottam nyerőgépekkel, lottó, kaparós csak az egészséges mértékben, de szinte nulla. Ezt meg pörgetem egész nap pedig kész vagyok, tudom tök mindegy, csak foglalkozni akarok ezzel a xarral, bár nem tudom miért
Szerk: teljesen igazad van, már most nem jelent semmit, csak akarod hogy meglegyen.
-
|AP|
veterán
nem tudok egy konkrét játékost írni. Aminek örültem (és egyszerre valahol sajnáltam is), azok a Barcás EOAE lapok. Őket nem is fogom kitenni a csapatból, de szerencsére nem is kell, mert még mindig hozzák azt a szintet, ami nekem kell a játék végén
Az meg az EA szégyene, hogy Zlatan nem kapott lapot
-
bodnar123
őstag
Most van az ingyen lap osztás. Eddig lehetett bízni, hogy ha lenne egy csodacsapat akkor jó lenne. Most meg már biztos, amit a szíve mélyén mindenki tudott, hogy ez akkor is szar. Csak annyi, hogy már arra is kicsi az esély, hogy a csapatod jobb mint az ellenfeledé, és ez kompenzál más egyenlőtlenséget. Már csak a nagy különbségű tudás vagy az egyéb dönt. Viszont a lapok szép színesek, és az igazi faktort ami a legfontosabb tényező most elégül ki a legjobban. Ez pedig a szerencsejáték. Végeláthatatlan ingyen rulett.

-
EA's hit
addikt
Pont nem érdekelnek mások. Ugyanúgy, ahogy eszembe sem jutott volna kirakni pl. egy Abrahamot vagy egy potm Mbappét akkor sem, amikor minden második embernél ott voltak, mert én különböző okokból, de hányni tudnék mindkettőtől, ugyanúgy Dinho volt akkora kedvencem a valóságban, hogy ha lehetőségem van használni egy ilyen lapját (ami minden idők legjobb Dinho lapja), akkor használni is fogom. Kit érdekel, mit használnak az ellenfelek? A saját csapatom legyen minél élvezhetőbb.
-
törölt tag
"Viszont ez megint egy pelda,hogy kit erdekel ha ez lesz,ha mar egy csomo minden amugyis szar."
Nem kit érdekel, hanem a legtöbben kifejezetten ilyenek miatt játszanak évek óta ezzel a játékmóddal.
Mert lehetne olyan, hogy ne legyenek túlhúzott promólapok, meg eleve ne legyenek nem performance-based promók. Ne legyenek néha pozi váltások, skill/wf upgrade-ek, ne lehessen halott, 50-es évekbeli focistákkal játszani, akiknek a képességei a mai modern focisták szintjére vannak felhúzva, hogy egyáltalán használhatóak lehessenek mellettük, stb.
Csak akkor ez egy online karriermód, nem pedig az, amiről az Ultimate Team szólt mindig is.(#11714) Nandinagy:
"Eleve ez a grafikus motor nem egy sportjátékhoz lett írva, csak hát nyilván az EA-nek olcsóbb a saját motorjukat használni amit a dice csinált mint fizetni mondjuk az Unreal Engineért amit használ kb. minden sportjáték az ea-s játékokon kivül."
Mondjuk ezzel a résszel nem értek egyet. Az Unreal ugyanúgy nem kifejezetten sportjátékokhoz lett írva, mi több, játékokon kívül ezer más dologra is használják már a filmkészítéstől a látványtervezésen át a különféle szimulációkig, egyszemélyes hobbisták ugyanúgy, mint hollywoodi stúdiók.
Olcsóbb, egyszerűbb, mint nulláról fejleszteni egy saját motort, van hozzá készen egy csomó plugin, kompatibilis vele szinte minden eszköz és szoftver, emiatt olyan népszerű. Az animációk, az alapvető működési elv ugyanaz lenne ezzel is.
-
Nandinagy
addikt
Ja engem zavarnak ezek a dolgok ezért nem játszok a játékkal, és esélyesen a 24el sem fogok a kezdetektől. Ott lesz a cyberpunk dlc meg a spiderman 2 inkább fordítom arra az energiám meg azt a kevés időm amiben tudok PS-zni. Attól, hogy itt nyávogok az EA még nem fog változtatni. Manapság menő peticiót indítani mindenért, és 99%-ban se eredménye sem értelme nincsen.
De amugy tipik magyar mentalitas ,”jooovanezigy” ki nem szarja le.
Igen ez tipikus magyar mentalitás. Jó dolog is olyan dologba energiát rakni amin amúgy sem változtathatsz
Ehhez nem kell Magyarnak lenni az összes ország így van. Ellehet érni valahogy változtatást? Ha igen mond meg hogy, én vevő vagyok rá. Ne vegyem meg a játékot? Nem fogom. De nem a nők miatt hanem mert meguntam, hogy egy szar a játék. -
Nandinagy
addikt
"Ne haragudj ennel igenyesebb vagyok arra,amire az idomet szanom.
Neked mindegy,csak uljel a gep elott."
Nálam senki nem igényesebb mostanában az idejére ezért nem fifázok kb. június eleje óta inkább eljárok kondiba. De az, hogy számon kéred pl. a licenszeket az nem az igényesség része. Licenszek nyilván lesznek, de egyébként ha nem lenne sem lenne semmivel kevesebb ez a játék. Mert itt a gameplay egy szarkupac nem a körítés. A köritéssel sosem volt semmi probléma. Sőt megpróbálják már csak azzal eladni."Nekem azaz elvarasom,hogy a maga korlatai kozt valosaghu maradjon. Nok nincsenek a ferfi futballban,se a kezilabdaban,se a vizilabdaban.
Egyszeru az oka,erosebbek,gyorsabbak es terhelhetobbek a profi ferfi sportolok ezaltal semmi ertelme nem lenne."Hát ja csak ez egy játék nem a való élet. Ebben a játékban már semmi nem realisztikus csak az, hogy azok akikről mintázva vannak a pixelek azok élő vagy régen élő emberek. 30 méterekről trivellázgatunk, folyamat átmegy az embereken a labda és még sorolhatnám...
Én megérteném ha valakinek ez tenné be a kaput. Csak tudod azt sose láttam senkitől, hogy amiatt sírna, hogy már megint egy Ginola a top lap a játékban vagy már megint Maximin kap 1 millás lapot vagy Dembele. Afelett mindenki szemet huny. De ez... Hát ez úristen akkora gond
Engem speciel nem basz fel jobban mint az előbb leírt dolgok.Ha leülök akármi elé, amiért pénzt adok akkor előbb megnézem milyen az a játék. Ha szar nem játszok vele max hőbörgök a kidobott pénzen. De ti már 3 hónappal előre ezen rinyáltok. Minek? Miért nem várod meg milyen lesz?
"Itt is az,semmi pluszt mem ad hozza,de legalabb kurva sok embernek nem tetszik."
Általában mindig azok a leghangosabbak akiknek valami bajuk van
Attól mert egy akármilyen hír alatt 10/10 komment valami hőbörgő a maradék 8000 ember aki elolvassa és leszarja vagy nincs vele baja meg nem ír oda még nem jelenti, hogy az van túlsúlyban akiknek baja van adott dologgal. Kb. a fifa közösség 0,01%-a nem fogja megvenni emiatt a játékot. Az szerinted kézzel fogható szám?#11715mcwolf79
De ki nem szarja le ha berakják őket? Muszáj velük játszanod? A fradit is berakták a játékba az szerinted mennyi embert mozgat meg? Szerintem ezredannyit mint a női játékosok mégis betették. Továbbra sem értem mire van ez a nagy hőbörgés mikor azt sem tudjátok, hogy fog ez az egész kinézni.
Utoljára a Last of us 2-t hordta el mindenki szarnak többek között az otherworldos csávó is mikor kikerültek felvételek belőle, aztán érdekes módon az is egy jó játék lett.
Én nem mondom az idei fifa jó lesz, de nem ettől lesz szarabb. Azt meg egyébként elárulom, hogy ahhoz, hogy egy női játékos bekerüljön a játékba maximum a grafikus meg a mocap csapatnak plusz munka, azoknak akik a játék fizikáját és hasonlókat csinálják egyáltalán nem. Szóval ne higyjétek, hogy majd micsoda átcsoportosítás kell ahhoz, hogy ők bekerüljenek
Eleve vannak már nők a fifában.#11717toxicjew
Pont rád gondoltam mikor írtam, hogy többnyire
Bár gondolom a cb Buffon meg a cm Milinkovic-Savic is tök oké a játékban amúgy
-
Nandinagy
addikt
Speciel én pont leszarnám a licenszeket. Most nem rosszból, de számít, hogy mi a neve a kpdnak? Nem Gullit vagy Zidane játszik az embereknél hanem Vanja Milinkovic-Savic. Téged jó érzéssel tölt el, hogy ő a középpályásod? Aztán elől sem R9 meg Pelé van többnyire hanem Cech meg Vitinha.
Nem mindegy hogy milyen mezbe jatszol?
De, kurvára mindegy
Az emberek 95%-a beállít év elején 2 db mezt és azzal mennek végig köztük pl. én is. Itt a gameplaynek kellene az elsődleges szempontnak lennie csak mivel az egy kalap szar így az embereket minden más érdekel csak az nem.
Ezek a mez meg játékos dolgok tudod mikor érdekelnek? Mikor évi egyszer 2 napra leülök karrier módozni. UT-ban kéne, hogy számítson? A csapat fele általában olyan játékosokból áll akik a való életben egy kalap szarok. Renato Sanches idén mit mutatott, hogy már az 5. spec kártyát kapja? Játszott 20 meccsen kb.? Ousmane Dembele 19 meccset játszott a bajnokságban azt mindenféle lappal megszórják idén is. A teljesitményre meg nem adnak senkinek lapot. Ödegaard top2 játékos volt idén a PL-ben és egy nyüves promo lapot nem kapott ami ne teljesitmény után lett volna ahogy pl. Saka sem. Téged EZ nem zavar? Engem mondjuk igen.Az, hogy rinyál mindenki azon, hogy nők lesznek egy játékban nem tudok mit kezdeni. Gondolom zavarja az egójukat. Ők azok az emberek akik kiverik a balhét, hogy miaz, hogy Ellievel kell játszani a Tlou2-ben meg, hogy Aloy, hogy lehet ilyen erős mikor nő.
Attól meg nem lesz jobb a játék ha nem kerülnek be a nők.Eleve ez a grafikus motor nem egy sportjátékhoz lett írva, csak hát nyilván az EA-nek olcsóbb a saját motorjukat használni amit a dice csinált mint fizetni mondjuk az Unreal Engineért amit használ kb. minden sportjáték az ea-s játékokon kivül.
-
Woodslave
félisten
jó de a fő accounton csak a gyerek játszik. A kisaccounton játszok én. A harmadikat csak azért csináltam, mert kiváncsi voltam hogy is van ez próbaként, de ott semmit nem játszottam még sbc-zni se tudok mert az alap sbc-t se csináltam meg. Még a konzolon se léptem be.
csak a miheztartás végett, nem mintha magyarázattal tartoznék azért ha három accounton játszanék napi 25 órát
-
Madn!ght
addikt
Standard Edition Pre-Order Offers
TOTW 1 Player Item;
UT Cover Star Loan Item;
UT Ambassador Player Pick;
Career Mode Homegrown Talent.
Ultimate Edition Pre-Order Offers
All Standard Edition offers PLUS:Three Days Early Access;
4,600 FC Points;
Untradeable Ones to Watch Item;
Untradeable Hero Player Item
(exclusive for pre-orders made before August 20)
Forrás. -
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
De ha már rákérdeztél
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Olyan érzésem van mintha csúszkálós rongybabákkal játszanék. A passzokon meg tényleg jobb lenne röhögni mint bosszankodni mert akkor vidámnak tűnnék

De tudtam hogy ilyen csak nem sejtettem
De a kvali legalább sikerült hátha 11 wint osszecsal a gép nekem
-
bodnar123
őstag
Neked is van ezek szerint valami becsípődésed. Kit hibáztattam ebben a hozzászólásban? Kit? Azt írtam, hogy szerintem (a felállásokból tekintve) a játékosok nem feltétlen a kedvenc játékosukkal játszanak. Vagy akkor két éve sok embernek volt kedvenc játékosa Atal. Meg amúgy mindenki alowarian rajongó már régóta. Biztos van kivétel, és néha van aki próbálkozik vele itt a fórumon,de többségben szerintem helytálló, amit írok. Kevesen tolják gold Messivel, pedig tuti sokan szeretik.
Emellett szerintem a játékosok javarésze közte én is úgy gondolja, hogy a játékmenet ugyanaz. Viszont minden évben van valami olyan újítás, ami jól hangzik, de nem a játékmenetet érinti, amit sokan köztük én is szidnak. Ez a marketing. Valamit kell letenni az asztalra. Pl rám hat. Tavaly a next gen miatt vágtam bele. Idén a crossplay. Idén az egyik ilyen a nők lesznek. Engem nem érdekel. Nem zavar, de nem fog bevonzani ez a része. A fejlesztéses dolog meg egy ötlet, hogy úgy többen köztük én is játszhatnánk kedvenc játékossal, nem a "metával". Kérdem én, hol volt itt mindenki hibás? Hol volt mindenki rossz? Én nem értem tényleg. Persze rég abba kellett volna hagynom, de ebből a hozzászólásból miért ez jött le. Gőzöm sincs. De jó követem a trendet. Női focisták. Úristen meggyalázzák ezt a tökéletes,szórakoztató játékot. Soha nem fogok vele játszani. -
bodnar123
őstag
De aki Alowarannal megy meg Ginolaval vagy Atallal (korábban) annak valószínűleg teljesen mindegy ki van. Lehetne névtelen is. De ugyanúgy ha valakinek csak Gold Messire telik, akkor valszeg inkább fog játszani pl diego jotaval, annak ellenére, hogy ugyanannyit jelent neki, mintha egy névtelen generált lenne. Mert a játékosok nagy részének mindegy. Kivel könnyebb nyerni. Ez számít. A valós játékosok meg úgy is benne lesznek. Szóval ha valakinek az számít, akkor mehet gold Messivel. Itt a nevek inkább a marketinget képezik. Az meg megmarad.ez csak az én véleményem. Amúgy az egész azért van, hogy valós munka nélkül (csak pénz és licensz kérdése) legyen egy újítás a játékban. Na meg ha azt akarnánk, hogy olyan csapattal mehessünk akiket szeretünk, akkor olyan játékot kéne csinálniuk, mint a PESben. Lehetne fejleszteni a játékosokat. A statisztika úgy is csak a gold kártyáknál "valós". És akkor Openda helyett szaldgálhatnál mondjuk Garnachoval. Csak akkor az egy más játék lenne.
-
Nandinagy
addikt
Alapjáraton eliteben kedvem sincs nekimenni egy firts owner kupának mert az embereknek 30 millás FO csapata van én meg 20k-s lapokkal a kezdőben megyek neki. De div5ben 8 meccsből megcsinálom és ha azt veszem, hogy
FO Reward+DIV5 Reward vs Elite Reward akkor sehol nem éri meg az utóbbi.A kupák ugyanez. Minden promos kupát elkezdek de ha 1 nap kimarad mert dolgom van és -5 meccs, volt ,hogy meg sem lett a 10 win míg div5ben 10/10el lehozom. Ha meg is van kell hozzá 20 meccs vagy 25 ami megint olyan, hogy +10-15 meccs szenvedés, a rivals 8 winről nem beszélve.
Igaza van bodnarnak, hogyy az, hogy eliteben vagy nem kiváltság hanem egy méretes szopás. Szerintem az elmúlt 3 évben nem jött értelmes játékos Rewardból, talán idén egy Untrade CR játék elején mikor 400k volt. Div5ben 3. lehetőség mennyi coint ad? 20-25k? Eliteben meg kapsz 40k-t. Azért ellenfelet tekintve 100k-nak kéne lennie a különbségnek
-
Szjoci27
tag
Azért az nagy különbség, hogy a játék elég sokszor nem is engedi ezeket levédekezni.... Hiába látom, hogy hova fogja visszapasszolni és próbálok odalépni, ha a védőm nem is arra mozog vagy elugrik vagy csak szimplán átmegy a labda a sípcsontján keresztül.
Amiket felhoztál (barca, real, robben) azoknak mind megvan a magyarázata, de abba nem is akarok belemenni.
A lényeg, hogy szerintem lehetne sokkal valósághűbb a játék. Az nem annyira idegesít, amikor későn reagál a játék a gombnyomásra, azt betudom az esetleges rossz kapcsolatnak vagy akármi. De elég sokszor teljesen azt érzem, hogy maga a játék ellenem van és azon a meccsen nem akarja, hogy nyerjek, de legalábbis a másik felet segíti (persze adódik fordítva is, azt is utalom).
Egyébként ezek miatt egyre kevesebbet játszok, el is fogom valószínűleg hagyni.
Más játékkal meg nem játszok, nem is tudom összehasonlítani. -
Madn!ght
addikt
Szerintem idén még mocskosabb módon nyúl bele a script a játékba. Vagy simán a "spagettikód"-nak csúfolt program kontrollálatlanul manipulálja az ember csapatát.
Tegnap letoltam a wl-t, hát kb. 6-8 meccsen semmilyen (!) ráhatásom nem volt a játék működésére. Letámadás és a csapatom megdermedt. Semmilyen taktikai, formációváltás nem változtatott a játék képén. Ha nálam volt a labda, akkor gombnyomás nélkül is az ellenfélnek adta. Többször láttam olyat, hogy jókora hátrányban volt mögöttem az ellenfél védője, és a csatárom minden indokolás nélkül visszalassult, mintha elengedtem volna a sprintet.
Csak ismételni tudom magamat az elmúlt évek tapasztalatai alapján, sajnos nem tudom ezt "ez csak egy játék" szintjén kezelni, teljes mértékben sérti az igazságérzetem, hogy ok nélkül kreténné válik a csapat. Hangsúlyozom, nem arról van szó, mikor jobb az ellenfél, hanem az ok nélküli bronz szint alá süllyedésről.
Nyilván előzőek tudatában adtam pénzt a játékért.... a nyitások közepesen jókat adtak eddig, max ennyi "élményt" tudok a játék javára számolni.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Egyetértek szinte mindennel.Nálam is mindig megvolt wlben első héttől fogva a 14-18 win..eddig egyszer lett 19.annyi hogy mióta megfogtam a toty dinhot talán több kétes meccset tudok nyerni.Amugy én azt vettem észre szinte minden lap egyforma van egy nagyon elit szint prime r9 pele stb ami alatt szinte mindenki ugyanazt tudja csak más a név meg a színek.Nekemis megvan Ramos már 500+ meccsnél tart nem érzem lassúnak és a jól helyezkedik amivel sokmindent kompenzál iszonyat erős jól fejel..De gondolom egy prime Maldini jobb lehet vagy a toty van dijk.nemtudom nem jutok hozzá ilyen extra lapokhoz.Nekem egy prime Blanc a másik belső védő ő sem rossz ramos kompenzálja hogy nem olyan gyors meg fordulékony de mindent elfejel meg hosszú lábaival jól szerel versenyt futni azt nemtud
-
david368
aktív tag
Ramos nem lassú egyáltalán, top 3 CB a jàtékban (VVd, Lucio mellett). Minden csapatban Ramos van, nem hiába, olyan mint Jairzinho vagy Mbappe a posztján, magasabb diviziokban kihagyhatatlan, ha nincs Lucio/VVD-d.
Kessié tényleg sokáig jó volt, illetve Alaba is. Prime Zambrotta pedig használható LB/RB-ben ami miatt szerintem rendkívül jó SBC és a statjai is erősek. Nyomtam én Hakimi több lapjával is, Trenttel, Canceloval, egyik sem jobb nála, kivéve Hakimi TOTY lapját. 90-es Cafuval is jàtszottam 20 meccset, az a lap kb kicsivel jobb mint prime Zambrotta, főleg támadás építésben. Ha csak arra kell LB/RB hogy hátul maradjon akkor prime Zambrotta a legjobb SBC a játékban arra a posztra és megkockáztatom top 3-as lap a posztján , ha szigorúan védekezést nézzuk. -
|AP|
veterán
+1
Nagyon erősen építenek a FOMO-ra és sajnos ez működik (még nálam is).
Múlt héten hagytam ki az első WL-t a játék kezdete óta és azért eléggé motoszkált a fejemben, hogy biztos ebből a rewardból jött volna a nagy
Más: remélem este jön valami jó SBC, mert mégiscsak elnyitottam minden pakkot és most van 3db 88-as, egy 87-es meg egy rakat 84-es duplim

Richarlisonba kicsit pazarlásnak érzem beledobni őket, más meg nem nagyon van. Másik lehetőség, hogy megvárom Ben Yedder POTM lapját.Vagy egy jó kis icon pack
-
Kristof_94
nagyúr
Amavi az egyedüli piacon vett lap. Arra emlékszem, hogy a 11 tavaly is mindig minimum cél volt, a tots-ig bezárólag rendszerint meg is álltam ott, mert nem volt értelme tovább menni. A tots alatti időszak viszont nem rémlik, hogy milyen helyezés kellett a garantált nagy ligás pickhez, de általában meglett. Sőt, volt több is ha épp jól jött ki a lépés.
Egyelőre jól megvagyok a csapattal, próbálom felvenni a ritmust, de lehet kellene pár BorasLegend videót nézni...
-
bodnar123
őstag
Mondtam, hogy nekem végülis mindegy. Csak azért az kemény, hogy játszhatsz 5 évet is és nem jön le. Az azért elég minimál droprate-et jelent. Persze masszív grindal bármi megoldható, csak ez sem épp az igazságosság elvét követi. Persze akkor nem képviselne ekkora értéket. Értem én.
-
bodnar123
őstag
Sajnálom. Valószínűleg meg lett volna 9 win így is. Úgy sorsolt volna, vagy úgy csűrte csavarta volna a gameplayt. Sajna most a védekező kártyák semmit nem érnek. Most megint a minden labda elcsorog a lábak alatt, és debilül megáll a védőd amikor ráváltasz, így ziccer az ellenfélnek... Majd jön a patch és lesz a jobb automatic defending. Ez ilyen. Szerintem itt mindenki tudja, hogy igazán nincs értelme az egésznek. Ez a videó is csak egy meccset szed elő... [link] És igazából mi is tudnánk írni bármennyit. De ameddig egy számlálót nem tudnak megcsinálni, addig már elvárni sem lehet.
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy soha! Én inkább 5x visszamegyek.
Köszi a tippeket, akkor valószínűleg cdm lesz, viszont így hogy hamarosan érkezik Alonso, Petit valószínűleg LB lesz vagy pad...
Közben a toty valószínűleg ennyi volt, legalábbis ami engem illet. Zsetonom nincs, rövid időn belüli jó packot adó objective szintén, sbc már nem nagyon fog jönni. Nagy kár... -
Santana01
aktív tag
Persze,szívesen: [kép]
A játékos beállítás pedig eléggé specifikus. Például nekem Bale van bal oldali védőnek és őt szeretném,hogy fel jöjjön így ő Join Attack. Másik oldalon Lahm Stay back. CB-k a szokásos.
Középpályan:Pogba/Balanced/Cover wing,Vieira Staybback/Cover Center,Di Maria Hét forward/Cover wing
Elől:Jairzinho Stay forward/Get in behind/Stay central,Vardy Come back def,Get in behind
Ennyi nagyjából de mondom ,ezek nagyjából az én játékosaimra vannak szabva ,de hátha segít kicsit.
-
Santana01
aktív tag
Én használom az 5-3-2 felállást általában akkor amikor megakarom tartani az eredményt vagy amikor az ellenfél tele van futóbolondokkal és 4-2-4-ben jön. Eleve valamiért rühellem amikor így jönnek szembe. Ezek szinte mindig már az elején full pressingelnek és szélen el fut majd bead.
Nem mindig de gyakran meg tudom fogni őket az 5 védővel.
AP , én sem szoktam cselezni így tényleg nem nekünk való Pogba de tegnap jött szembe egy gyerek aki a fasz@n is próbálta forgatni a labdát.. nála se nagyon brillírozott Pogba.
Mondjuk panaszkodok de ettől el tekintve marad a csapatban és még adok neki egy két esélyt
-
gjoe
addikt
Ja csak kérdéses a mit ad. Idén drágábbak a toty lapok. Tavaly ilyenkor jorginhot lehetett venni ha jól emlékszem milla alatt. Én spec cancelot vettem valami 800 k körül.
Most meg meglehet nézni az árakat. De azért drágábbak mert alig van eladó.
Kilistáztam és 40 oldal összesen a toty. Tavaly csak canceloból volt ennyi.
Úgy érzem hiába a sok elrakott nagy pakk, ha így levannak húzva mint ma.
Csináltam 3 defender 83+ot. (84-83-83) (84-83-83) (83-83-83) szép nem?
10 db 75+pp (84, 82, 80, és atöbbi alatta) Na ha így fognak adni akkor nem lesz probléma melyik sbc rakjam ki, mert még fodder sem lesz. -
thebigK
addikt
hót ugyanazt a taktikát használom, mint szeptemberben kb, 4-2-3-1 vagy 4-3-1-2, most mentem kvali 7-0át, mielőtt end playoffot nyomtam volna, ugyanúgy hozom a 13-15 wineket vele WLben, még a csapatom nagyrésze is ugyanaz kb mint egy hónapja, szóval nem kell mindig változtatni, nem amiatt nem megy
-
kapeti07
senior tag
Ha kikapcsolatm a Crossplay-t sokszor messszebről kapok ellenfelet ezért rosszabb a kapcsolat is. Volt hogy amerikaival játszottam, vagy új-zélandival. Én Box-One-on játszom és egyre kevesebben vagyunk old-gen-en, nehezebb a matchmaking is. Könynebb közelebről ellenfelet találni ha játszhatok PS4-es ellenféllel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Képregény topik
- Hardverfogócska a kertben
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PC /i5-3470/8GB/
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Teljesen érdektelen promo ez számomra.

értékelem a jószándékot
Abból már csak-csak... P Ha abból sem, akkor nem bánom, hogy nekem nincs félretéve