Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Szerintem lekapcsoltak a szerverekből legutóbb (átálltak a eafc24-re)... A játékosok, a labda teleportál, a mozdulatokat a játék csinálja meg sokszor (vagy jól vagy rosszul), és gyakorlatilag minden gól vagy glitch, vagy a lábakon össze-vissza átmenő labda. Szerintem ezek a kapcsolati problémák miatt vannak, így elég reménytelen, hogy ez később jobb lesz. Viszont egy harmad osztályban eltengődni és gyűjtögetni a kártyákat nem rossz. Értelme persze sosem volt.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
hát igen, ilyenkor már nehéz... Nekem főleg két dolog miatt:
1. persze jó lenne egy Messi, meg egy TOTY Dinho, de jobban belegondolva minek? Pár hét és vége a játéknak. Nincs motivációm a grindhoz
2. a gameplay az valami botrányos. Tegnap folyamatosan vízilabda meccseket játszottam. 7-6, 8-7, és hasonlók. A játék kezelhetetlen sebességűre gyorsult, a játékosok teleportálnak, kimaradnak animációk, védekezni lehetetlen. Ez már tényleg minden, csak nem szórakozás. És itt életbe lép megint az 1-es pont: szórakozni nem szórakoztat, grindolni meg minek... -
Woodslave
félisten
hát én tegnap már azt éreztem nem tudok egy meccset se végigjátszani. Nulla motivációm van. Már egy büdös patkány is lettem, mert amikor 3-0, 2-0-ról feljönnek úgy lépek ki mint a huzat, pedig xar dolog én is tudom.
Kvalit, wlt azért lenyomom, de a "szórakozás" részt elengedtem
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én pont St juste helyére raktam
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Én kiraktam mert de ligtet egyre nehezebben tudtam összelinkelni meg elkezdett esni az ára úgyhogy eladtam 650k ért amiből vettem packokat így tudok sbcket rakni.Nekem div1ben elég jól bevállt eddig mellé raktam st justet jól lehozzák.2 -3 hét és meglesz a 35 wl wines Konate end game cbnek
meg akartam is frissíteni a teamen. -
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Na ot biztosan kihagyom. Egyik CB-mnel sem jobb, cserebe legalabb draga.
-
EA's hit
addikt
Ma egy Kessié esett az egyik 86+ pickből, plusz kész lett Roby is, úgyhogy most így néz ki a team:
Ingame ugyanez, csak Messi és Son helyet cserélnek. Messi zseni, Robyt és Kessiét még csak pár meccsen próbáltam, de a team nagyon brutális most, ha az EA-nek is olyan kedve van, lehet velük élvezni a meccseket
Egy brutál CM kéne még nagyon (Yayára fáj a leginkább a fogam), plusz a védelem közepén erősítenék még így a végére. -
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
1-2 icon eshetett volna belőle

Szerintem behuzom holnap
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Super ultimate pack
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
En 150 playereset látok. Van 250es is?
-
gjoe
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Nekem ma meglett a lagnagyobb értékű nyitás.
85x5 94es gullit. Mikor megjelent örültem volna, de most? Így a végjátékban már nem tudom kit vegyek ki a csapatbol miatta. Na mindegy azért kiprobalom. -
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én fodder hiány miatt gondolkozom rajta, csak még nincs elég coinom. Az ilyen 150 meg 250 lapból már vissza lehet tölteni a klubot azt nem kell szarakodni az sbckkel.
-
stilo18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megvettem...kb 10 db 86+-os lap volt benne....90-ig bezárólag...
A többi pár 85....és irgalmatlan sok 80 körüli gold... -
Aguinaga
őstag
Kb. 4 millió coint hol lehet és mennyiért eladni manapság? Jöhet priviben is.

-
törölt tag
Tudja valaki milyen különbségek vannak a játékban a két konzol generáció között? Gondolok itt játékosszámra, játékos piac, nehézség stb..
Ps4-em van, és lassan esedékes egy új xbox series megvétele. De lehet, hogy csak jövőre venném meg a konzolt. Most azon vacilálok, hogy melyikre lenne érdemes megrendelnem majd az új játékot. -
bodnar123
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
400K-ból sok játékost vehetsz

-
Sirandrish
legenda
Ezt a 400k-s packot érdemes megvenni? Nem is az ultrabrutal drop miatt gondolom hanem a 150 player miatt. Gondolom pár SBC kijön belőle
-
losilee1337
aktív tag
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
Woodslave
félisten
Na köszönöm mai négy meccs hányinger és gyomorideg. Hagyjuk is ez megint csak az életem rövidíti
Valszeg ez a hétfő kedd a legrosszabb idő játszani. Wl után mindenki meg akarja csinálni a 8 wint. Csak hogy mindig engem szopatnak.le ilyenkor az az idegesítő
-
sz_abika
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Hasonló, de egy 89es Kanet fel tudok benne mutatni én
-
Sirandrish
legenda
válasz
losilee1337
üzenetére
Ezt inkább kihagyom

-
gjoe
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Mintha én nyitottam volna.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát ez a 85x10 még nem az. Nagy lehúzás megy.
Eddig az összes 86os pikket kiraktam mindben max 87-es lap volt. De már csak röhögök rajta. Nem tudom miért fáj nekik odadobni legalább 90es lapot, hogy legyen miből kirakni mondjuk az ikon sbct. Amiből amúgy is 90 százalék szar fodder csak. -
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Talán a kövi részben.
Mekkora gorenyek ezek a 85+ két squad ráadásul kutyaxart lehet nyitni. A pick is 80-as squad. Röhejes igy augusztusban (holnap
) -
gjoe
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Nekem 10 lett. Volt még öt meccsem de nem jött össze a 11, az egész csapatom atment kreténbe.
Ma nekialltam kicsit variálni és akkor vettem észre valamiért az egész csapat alapbeállitason van. Valamiért törlődott a custom taktika.
A másik, hogy sorra dobálja az 5sm playereket és egyre többen elég jól cseleznek.
De amúgy annyira felesleges mert egyszerűen egy legolcsobb insigne sem esik. Még nem nyitottam futties lapot. Nem ad semmit, csak elveszi amit egy hét alatt osszeszedek. Kiraktam az ikon pakkot. Lett egy bergkamp. 94es fodder. -
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
most nem rád értettem konkrétan nehogy sertodes legyen.Amúgy csak jatsz egyre jobb a csapatod egyre jobb leszel. Ha meg nem vagy istenadta tehetség úgyse fogsz 11-nél többet nyerni
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van ilyen. Prok jó pénzért lejátszák neked a wlt. Nem tudom mi lehet ennél szánalmasabb hogy vki fizet vkinek hogy játszon helyette
hátha majd nyit egy jobb játékost akivel esetleg meg meri próbálni -
Mrguba
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
Na en mivel a FIFA TEREMTESE ota jatszok elmondhatom hogy kicsit jobban jatszom mint a """kicsi""" de kb 4 hete vert hugyozok a 9 winert...toke rdekes mert addig minden heten sima liba 11...tegnap is ugy lett meg a 9win az uccso meccsen hogy az ellenfel kilepett....tok erdekes...vagy en felejtettem el jatszani vagy mindenki is megtanult.
-
bodnar123
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha egy kicsit is tudsz játszani, akkor egy 9 win így is úgy is csukott szemmel összejön.
Amúgy ezzel a squad battlesel igazán kezdhetnének valamit, és akkor még élvezetes is lehetne néha. De world classon mindent könnyedén szétversz ezért unalmas. A legendás gyenge csapatnál szintúgy könnyű, viszont 90+-nál az a gond, hogy gólt lőni még mindig elég könnyű, viszont védekezni lehetetlen jól, mivel az ellenfél lábakon át táncoltatja a labdát olyan tempóban, hogy még lassítva is kevés hozzá a framem...
Az egyérintős egymásodperc alatt 3 passzról meg nem is beszélve. így igazából nincs olyan erősség, ami kicsit is élvezetet okozhatna. Kivétel amikor izgalmasan 8:7re megnyered a FOCImeccset. 
-
Sirandrish
legenda
Oh ezt a FUT Champion akármit nem lehet kiadni alvállalkozóknak? Vagy ügyesen Fifázó rászorulóknak?

Így hogy ott nincs COOP, így leszív az életről is
-
Woodslave
félisten
kiraktam Robit kicsit bántam a foddert bele mert nem egy annyira fontos poszt ráadásul van egy Klostermanom, meg egy ss Hazard aki qrva jól tette a dolgát. De duplikból elkezdtem aztán már mindegy volt. Egy pitbull a faxi. Ok csak div 4 de futties Griezmannal momentuma nem volt a srácnak azon az oldalom. Balanceden mondjuk jobban szeret elöl lenni, de gyorsan visszaér.
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Insigne, nem is kerdes. Azt a gusztustalan Darwint meg sbc-be sem szivesen raknam, inkabb qs-eznem
-
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
én is az vagyok mondjuk nem azért mert st
-
sz_abika
addikt
Re. Kimaradtak a pink események most.
Van valami must-have amit most Futtiesból ki kell rakni/meg kell csinálni/megvenni?
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
na nekem a második egy Van Basten. Mondjuk 10 kutyaxar pick után gondolhattam volna hogy ez is xar lesz.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
na már tudod hogy vannak ilyen csapatok div 10-ben
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Most ki akartam rakni, de ahogy látom ful kiürült a club. Már csak a nagyon nagy ratingesek maradtak, semmi 85-84es lapom nem maradt. A nagyokból meg nincs elég, és hát nem is lenne túl megérős 90es lapokkal televágni a 84es teamet

Valahonnan majd megpróbálok szerezni packokat
-
Kristof_94
nagyúr
Kiraktam én is 1x. Duplicate birthday Cantona. Köszi...
Ezeket a cover star ikonokat komolyan 3-4 naponta adják majd ki? Nagyon ráérnek.
Úgy döntöttem péntekig nem nyitok, nem éri meg. Hátha jönnek a tots, toty, SS lapok. Bár az EA-t ismerve, most jön valami hasonlóan szar batch 2 és majd valamikor augusztus vége felé a legjobbak.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs mit.Én ikont nyitnám a helyedben kicsit olcsóbb és elég brutál kártyák vannak benne
-
Sirandrish
legenda
Köszi mindkettőtöknek
-
toxicjew
addikt
Lepörgettem a wlt az objectivekkel együtt, 15 win lett, nem volt messze a 16 sem. Pickek részben duplicatek lettek, úgyhogy megcsináltam mégegyszer az icon sbct, FB Cantona jött. A 92+ 3x packból meg Szczesny, Robertson meg SS Walker. A nagyobb packokat meg majd ha jön a következő batch.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ss playerek elég brutálisan túl vannak húzva.Bele lehet nyúlni onnan is nagyba.
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azok a lapok johetnek, amiknek az alap posztjuk (ami a kartyan van) ST, CF, RW vagy LW. A masodlagos posztok nem szamitanak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Illetve az oké hogy az Icon SBCbol csak ST/CF/LW/RW jöhet, de nem is jöhet olyan aki mondjuk Cam is tud lenni? Mert ugye van olyan aki mittomen LW vagy épp ST de tud CAM is lenni..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nah még meggondolom. Eléggé ki kéne takarítanom a squadot hozzá

Van valami 93+ SS Pick SBC is...az gondolom gyengébb...marmint nehezebb belőle jobbat kapni...vagy nem?
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
En is kiraktam ketszer, ss Campbell es titan Torres...
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én kiraktam eddig tartott a szerencsesorozat.
Birtday Rush...kuka -
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Rw vagy Lw jöhetne, mert max Insigne átmenne balra vagy épp maradna jobb oldalt

Figo amúgy egy allat..nagyon bejön. Jiménez sehol se volt hozzá .
Lehet holnap kirakom mégegyszer, aztán imádkozom valamiért aki tud szélen lenni
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem most egy futties Forlant dobott be, ot probalta valaki? Cserekent kiprobalom majd.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Minden támadó posztot ad.Mivel a csapatépités elején vagy én javaslom csináld meg neked nagyobb esélyed van bead valaki olyat akit jól tudsz használni
-
Sirandrish
legenda
Most látom hogy ez a 92+ Icon SBC ez többször is megcsinálható.
Megcsinálnám, de van egy olyan félelmem hogy kapok még egy olyat aki csak ST/CF
-
Gabeszfoci89
senior tag
Én 80 player pickbők futites griezmann

1.2 milla -
Woodslave
félisten
Kiraktam ezt az ikon packot. Müller. Tényleg minden egyes nap azt kérdezem magamtól mi a raxnak kinzom magam ezzel
-
Woodslave
félisten
Biztos nem így van mert két accounton is játszok de egyszerűen nem tudok 11-nél többet nyerni. Mármint hogy be vagy rakva egy skatulyaba. Teljesen mindegy 12/9 kezdés jön a szopó roller. Hirtelen közöm sevleszba játékhoz atfolyik mindenki a trough ball ellenfélnek lekeszites lesz stb.
Engem ez készít ki ebben. Tök mindegy milyen csapat mikor játszom stb
Jó ma 18-ból lett meg utolsó kettőt is le akartam játszani a monthly miatt de szoptam persze
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Az a Cech nalam az elso naptol hulladek volt (na jo, max atlagos), ma fogom sbc-be rakni, vszeg Robyba. Bezzeg ellenem undorito, ha meglatom az ellenfeleknel, instant gyomorgorcs. Minden meccsen kapok tole egy olyan golt hogy 16-oson kivul ball roll balra, majd ballal beveri a hosszu felsobe, gusztustalan
Ez a Messi viszont egeszen brutal. Eddig 20 meccsen 25 gol es 8 golpassz (csak riv es kvali meccsek), de volt mar tobb 3-4 golos meccse is, maskor meg ad 4 golpasszt 2 gol melle. Nem hiaba 12 millio
Hoztam is vele riv+kvaliban egy 11 meccsen gyozelmi sorozatot, pedig nalam nem jellemzo, hogy 3-4-nel tobbet tudnek nyerni zsinorban. -
Gabeszfoci89
senior tag
Nálam de ligt a legjobb cb még mindig..egy vicc a pali nyitottam egy packot benne volt 95 forlan 4csillagos kicsit kételkedtem benne de mindenkit lefejel meg bever mindent...Sont kiraktam vicc kategória szintén..átálltam 3 camra 97 Kroos 95 Kewell sbc ő is brutális a swerve pass trait érződik rajta mindent jó helyre és jó ütemben ad,3.cam son őt meg hagyjuk...cdm be goretza kicsit gyenge nálam is de kell chemi miatt milinkovic alap a kezdőbe egy szörnyeteg
-
-
Woodslave
félisten
Amúgy nem tudom de úgy tűnik Cechet visszaállitották kapusnak eddig hozta amit kell ezen a wlen egy nagy nulla. Olyanokat lö mellé hogy csak lesek
-
Woodslave
félisten
Ez a Robi Carlos elég jó. A tt változatot sbcbe raktam mert nem adta de ebben több a szenvedély. Lehet kirakom. Rúgtam vele előbb egy külis szabadrúgás gólt idén ez se jellemző.
Amúgy ezen az accon is jó kezdés 8/6. Igazából nekem ennyi kellene. Stabilan a meccseim 3/4-edét megyerni. Lenne mindig 15 és tudjak küzdeni a 16-ért de már látom itt is hogy utolsó meccses 11 win lesz legjobb esetben
-
stilo18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem írtam...bocsánat

A hátsó sorod legyen mindig stay back while attacking...
A 3 középpályásodnak is adhatsz ilyen taktikát, a középső legyen cover center is...A 2 szélső szárnyad is jöjjön vissza védekezni...
A csatát pedig maradjon elől, középen...
A védekezés szélességét húzd össze 35-40 körüli értékre, így amikor jön az ellenfél, szépen összezár a csapat...
A védekezés magassága nálam 65-ös, ezt azért lehet lejjebb vinni, hogy ne legyen akkora meglepetés ha esetleg labdát vesztesz...
Szögletnél, pontrúgásnál se legyenek sokan elől, pont ez miatt...ha elveszted a labdát, kontrábol ne legyen baj...
Jah és balance-on legyen a taktika, támadásnál direct passing.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Köszi szépen ismét
-
Sirandrish
legenda
Skacok...most hogy belekukkantok az online részbe, lett is pár kérdésem. Vagyis egy csak de az összetett.
Nem értek hozzá, de gondolom valami custom taktik része lehet hogy az ellenfél gép által irányított játékosa állandóan be tud futni üres helyekre (4 védő között is), míg ez enyém nem. Az enyémeken állandóan csokorszám vannak a védők, amik ráadásul rá is ragadnak a csatáraimra..
Nyilván kezdő is vagyok szóval nem meglepő hogy elvernek de talán más is van benne
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vissza tudod .applikációban club menüben van Quick sell recovery ott 1 hétre visszamenőleg vissza tudsz hozni embereket.hasznos tud lenni ha nagy ratingű dupli van amivel nem kezdesz új sbchez
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Azaz visszahozza a quickselles cuccokat? Vagy hogy van ez?
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Annyi hogy ha úgy van Quick sellezd minden hónapban (szezonban)5 ször tudsz player recoveryt használni a telefonos appban.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs.
-
Sirandrish
legenda
Arra van bármi mód hogy ha duplicate valami, akkor azelőtt nyissak csomagot hogy el quicksellezem az illetőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja pont ezt érzem
meg akartam is frissíteni a teamen.
Egy brutál CM kéne még nagyon (Yayára fáj a leginkább a fogam), plusz a védelem közepén erősítenék még így a végére.
most nem rád értettem konkrétan nehogy sertodes legyen.