- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
skroy
senior tag
Annyira nem akart jönni Messi, hogy kénytelen voltam venni egy tots verziót, mielőtt még a piacról is eltűnik. Utána rögtön jött 85x10-ből is.
-
Woodslave
félisten
mondjuk tényleg nem tudom mi a faxnak csinálom még mindig
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
na 47 pre season crafting packot csináltam
15 wo volt ff Papin, Deasilly, Rodrygo, Hierro, ff Hazard akik említésre méltók, még pár tots.
Csináltam közben 6 80+ player picket a legjobb egy 91-es tots lap volt, még egy 85 a többi 3 82 max
Meg közben csináltam 4 db 85+ packot.
-
Woodslave
félisten
most néztem pont ha nem dobálok el semmi mennyi upgradet lehet csinálni. Nyilván nem nulláról de 20 db 11 gold lapos napi gold 220 player és 36 db ulti silver up ami 288 db gold common lap. Ebből lehete 50 pick Vagy 36 craftin up ami 138 db 80+ lap
-
|AP|
veterán
tényleg minden tiszteletem nektek, akik még játszotok
Nálam eljött a vége a játéknak. Már hétvégén sem játszottam, más program volt, most már úgy érzem teljesen felesleges.
Nem tudom már mivel rávenni magam hogy leüljek játszani, így hogy most már nagyon közel van az a pillanat amikor úgyis kuka az egész.
A maradék két hétben tartok egy kis elvonót és végre végigjátszom a TLoU-t, hogy aztán a 24-re lélekben kisimulva térjek visszaWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
gjoe
addikt
válasz Woodslave #13683 üzenetére
Van vagy 80 db a klubban. Pedig csak az egyes dupli lapokat cserelgetem be. Inkább mint simán kukazni.
De a bronz, silver gold lapok is mind eladhatoak.
Én ezt sem értem. Hetek óta egy lapot nem kellett vennem. Napi bronz silver gold upgrade bőven ad annyi töltelék lapot ami még sok is. -
Woodslave
félisten
ezeket a pozi módosítókat miért veszik mint a cukrot? Ennyit variál mindenki hogy nem elég a napi 5 "ingyért"?
-
Madn!ght
addikt
Vicces ez a sok milliós lap a csapatban, de a DDA úgy lehúz, hogy div5-ben egy meccset se engedi stat szerint működni a lapjaimat.
-
david368
aktív tag
Mai termès, WL 81x11 pack Lewa
szintèn WL 84 pickbol Rashford
-
taylorp
senior tag
Eddigi legjobb 85+
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
K.J
senior tag
Tényleg k.va idegesítő, h ebben a rohadt appban nem találja a legutolsó nagy ratingu jatekost, ezt csak az múlja felül, amikor az unassignedet a klubba akarom kuldeni, de nem lehet, ki kell lépni, meg vissza..
-
Woodslave
félisten
Mai érdemi termés egy Rashi meg
-
gjoe
addikt
válasz Sirandrish #13674 üzenetére
Nekem az ikon pikk beadta valamelyik nap.
Szóval akkor porgesd azt. Csak bedobja egyszer. -
Sirandrish
legenda
válasz EA's hit #13673 üzenetére
Én nem akarok játszani Puskással, de legyen meg.
Nagyon sajnálom hogy a végetelen 84x10 már Öcsibácsi után jött...
Őt tuti kiraktam volna, és ha a kezdőbe nem is, de a padra tuti odaheggesztettem volnaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
EA's hit
őstag
válasz Sirandrish #13668 üzenetére
Én tavaly is azt csináltam, meg idén is azt fogom, hogy az utolsó 1-2 hétben az összegyűlt coinból megvettem olyan ikonokat, akiket még nem próbáltam egyik évben sem, és játszogattam velük pár meccset. Nagy célom, hogy a játékban szereplő összes ikont kipróbáljam, 4 év alatt a nagy részét már sikerült is, már csak 10-en vannak, akiket még nem használtam (Crespo, Luis Hernandez, Lineker, Owen, Torres, Vieri, Gerrard, Hagi, Veron, Maradona - utóbbit sajnos úgy néz ki, nem is fogom tudni már soha kipróbálni ). Közülük fogok párat megvenni és velük elszórakozni még így a végén Nekem is már bő 900k coinom gyűlt össze (pedig amíg volt a 400k-s pack, 7-et vagy 8-at is vettem belőle az elmúlt 1 hónapban), másra úgysem jó már.
-
Sirandrish
legenda
válasz Madn!ght #13671 üzenetére
A végégre tényleg csak nekem nem lesz meg, bármennyit is próbálkozom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Madn!ght
addikt
Pár órán belül Tots és a Futties Lewandowskit is sikerült kinyitni. Most a 94+ pickből pedig…
P -
skroy
senior tag
válasz Sirandrish #13668 üzenetére
Szórd el gold pack-ra.
-
Sirandrish
legenda
Nem akarnak valami értelmes promo packot berakni? A semmiből már lassan 600K-m van, aztán mi a francra költsem?
Mondjuk Puskást majd megveszem, csak hogy meglegyen..
Őt bezzeg nem lehet nyitni zsákszámraEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
thebigK
addikt
na nálam kész is lett CR, az összes agysejtem elpusztult közben mondjuk a grind alatt a pakkokból jött Dybala, Marchisio, Lucio, szóval már csak kb Messi meg Pelé hiányzik, meg buppé, de neki beérem a TOTS lapjával is
'I hope you win the war you tell no one about'
-
thebigK
addikt
válasz hitman77 #13663 üzenetére
8gb semmire nem elég, és a jövőben méginkább igy lesz. Lassan alap a 16gb ram, azzal kell kezdeni, hogy kapjon +8gb ramot a mostani 8 mellé. A proci sem acélos, eljárt már felette az idő, ha nem szeretnétek konzolra váltani, vagy jobban upgradelni a gépet (újabb alaplap-processzor kombó), akkor az i5 4440 helyett kellene minimum egy i7 4770/4790). Valamint a 1060 nem rossz kártya, de a 3gb vram kevés már oda
-
gjoe
addikt
válasz Sirandrish #13662 üzenetére
Tuti jönni fog mbappe és messi is ilyen formában.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Fiam gépén (i54440, 8Gb RAM, 1060 3Gb) játszhatatlanul lassú a játék, mert kevés memóriára panaszkodva folyamatosan a virtuális memóriát használja. Memória bővítésen kívül van más megoldás? Érzésre nem kellene ennyire belassulnia e miatt.
-
Sirandrish
legenda
Komoly ez a CR SBC azért
Remélem jövőhétre hozzák Messit 80 kirakandó csapatért
Főleg hogy gyakoraltilag már ingyen adják a 99es playereket...mivel tudhatnak azoknál többet ennyiért?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #13659 üzenetére
Röhej tényleg. Mindenki eldobta az agyát Nkunkutól egész évben. Az fb lapja vmi 800k volt most meg gyakorlatilag ingyen van. Ronaldo meg teljesen vicc ár. Akinek hoz ennyit annak sztem teljesen mindegy ki a csatára. Aki meg olyan mint én az nincs vele ennyivel előrébb. Sztem amikor kijött se lettem volna
-
EA's hit
őstag
válasz Szigma70 #13644 üzenetére
Ugyan mar, 2 hettel a jatek vege elott negyedennyit sem erne ez a lap, nemhogy ennyit. Az elmult evekben a jatek vegen a 99-es Messi es CR sbc-k 8-10 teamekert mentek. Kozben meg egy szibten 99-es Kunkut egyetlen teamert megkapsz, es ingame pont ugyanazt fogja hozni. En azert kirakom CR-t, mert miert ne, nincs jobb dolgom. De hogy o is 0 meccsel fog bekerulni utana egy masik sbc-be, ahogy Haaland, Owairan, Benzema, meg meg egy jo paran, az biztos
-
Kristof_94
nagyúr
Megjött Lewa is. Most mer csak CR kellene a pickből, meg Mbappe mondjuk egy csomagból.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Érdekes hogy kitudtok nyitni Messiket meg Neymarokat meg cr eket nekem csak egy mbappe jött.Kirakom sokszor ezeket az sbcket semmit nem ad soha.futties pickek rendszeren 4/4 dupli.
Mgplayz89
-
Kristof_94
nagyúr
Azért ezek a 93-as keretek elég komolyak. Sokszor már annak is örülök, ha a 86+ sbc-ből kapott lapokból ki tudok rakni egy újat..
-
skroy
senior tag
A végsőkig fogok próbálkozni egy Messiért, ha lesz, mindenképp kirakom. A 24-el úgyis csak akkor fogok játszani, ha bekerül az EA play-be. A 23-at is csak akkor kezdtem, simán el voltam a 22-vel.
-
|AP|
veterán
Kiadhatnák tényleg így a végén tényleg az összes 99-es lapot.
Mondjuk rajtam kívül már mindenkinek van Messije, szóval lehet nem foglalkoznak már vele
Meg amúgy is... mire kiraknám jön a 24...Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Dzsoki92
senior tag
Na megerkezett a teknos Vele kesz lett a csapat. Ronit kiraknam de a csapatba nem tudom hova tenni mar
-
thebigK
addikt
én is kirakom, nehogymár kimaradjon a végén csoro
-
Sirandrish
legenda
Amilyen "ütemben" nyitottam a TOP lapokat, szerintem ha kiraknám Ronaldo 42 SBC-jét (nem fogom), akkor is egy Diego Carlost kapnék
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Szigma70
addikt
Miért is?
Eddig naponta kb 100 sbc-t tolt mindenki, Ebből a pikkekbe, és a 86 ba 92 es csapat kellett, ez napi minimum 10. 92 es csapat, és a 82x100 at nem is számolltam. Simán kirakható 1 max 2 nap alatt. értelmesebb, mint újra és újra ugyan azokat a lapokat visszakapni a semmiért
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
K.J
senior tag
ÉN OLYAT NEVETTEM, AMIKOR MEGLATTAM AZT A RONALDO SBC-t.... visítok
Mazlista aki kinyitotta, de nem ér ez ennyit... fél élet rámegy, mire kirakom[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
én már a wl-t is letoltam laza 14 win, de hogy mennyi patkány képes kilépni amint a meccsen kiegyenlitek, köztük 2 magyar is, az nagyon meleg
-
-
Gaborz1
senior tag
Fodderekkel nem foglalkozok.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
Hát nem CR7…
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
thebigK
addikt
Estére várunk még valami másik batchet vagy már nem lesz több, és játék végéig a mostani játékosok lesznek nyithatók?
-
Woodslave
félisten
köszi srácok De a másik accon már megvan egy ideje ott se váltotta meg a világot, nekem Pele jobban bejött. De úgyis csak a lapgyűjtés a lényeg már.
Játszok amúgy tegnap lenyomtam a kvalit (10/8 - hiába volt meg 6 meccsből azért mindet lejátszottam) Kupa, rivals, hétvégén azért a wlt is lenyomom.
Azon agyaltam megcsinálom a liga spec küldiket annyi qrva jó lapom van akiket amúgy nem használok, érdemes lenne kicsit megjáratni őket. De ennyit meg már nem akarok játszani.
Arról nem is beszélve olyan retek a gameplay hogy mindig csak kapaszkodok. Ellenfelek 100-as depthen félpályánál presselnek nagyon küzdelmes korántsem szórakoztató
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
pont írni akartam mekkora xar ez a 86+ bár most könnyebb pörgetni mint a 85+ mert nem kell nagyon agyalni kit vegyen ki belőle az ember Egy Di Maria azért jött. Nem mintha a pálya közelébe jutna
-
Madn!ght
addikt
Nálam ez a Ballack jön már sokadjára… nem ritkán a Jobblack tesójával.
-
Woodslave
félisten
tudom hogy szeptember, meg csak játék meg amúgy is dupli, de azért kemény egy sbc-be rakni a 99-es Ronaldot
-
thebigK
addikt
válasz Kristof_94 #13620 üzenetére
na az uccsó PP-ből jött egy benzema, mehet is a padra
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem most nem adja. Ez a 94+ pick meg egyenesen katasztrófa.
-
gjoe
addikt
válasz thebigK #13613 üzenetére
Az egyik pikkbol jött lucio. A többi mind dupla volt.
Messi is jó lett volna még.
Bár több mint egy hete nem játszottam. Ma ültem gép elé de ez a játék már inkább flipper szimulátor lett.
Kapusrol újra félpályáig pattan ki a labda.
Szerelés esetén meg akár többször is pattog emberek közt. Kész kabaré meccset játszottam. -
Woodslave
félisten
Na ő is hiányzott még
-
evibly
senior tag
válasz Kristof_94 #13608 üzenetére
Régen éreztem azt a bizonyos _hangulatot_ játékban, mint a Starfield esetében. És felüdülés, hogy nem SW, Marvel, vagy egyéb, unalomig ismert univerzumban vagy. Rohadt jó a zene, látványos, nincs túlbonyolítva, így aki nem RPG-ken nevelkedett, annak sem elriasztó. Egy próbát mindenképp megér.
[ Szerkesztve ]
-
TrueGooner
senior tag
eFootball 24 elérhető, szerverek nyitva. Aki esetleg kipróbálja, írhatna pár szót az eFootball-os topicba, hogy mit gondol róla.
-
K.J
senior tag
Azt a dupli Neymart quick sellezd hozzám!
Gomezt nyitottam én is egymás után, fura is volt. Carvajalt kiprobaltam amúgy, szerintem nem sokkal jobb, mint Llorente, marad az utóbbi. Őt sokat használtam cm, jó is volt anchor lappal, de valahol láttam, h azon a poszton engine kell rá, mert faszább. Hát nem.. eltűnt, mint a szar, rb-n meg elvan.
-
evibly
senior tag
A legnagyobb respect, hogy ezt még pörgetitek - én tegnap éjjel már annyira untam a 86+85+ pakkokat, hogy el sem tudom mondani, rettenet a pack weight, a pikkek sem adtak semmit, a gameplay sem boldogít, szóval lassan kicsekkolok innen.
A Starfield sokkal ígéretesebbnek tűnik, úgyhogy én elrepülök az űrbe.
A 24-et kihagyom, maximum akkor nézek bele, amikor már ingyen hozzá lehet jutni. Az idei részbe tudatosan sok időt tettem bele, volt vele sok jó, még több rettenetes élményem, a vége egy baszó csapat, de az a függőség, meg bevonódás, amit ezzel kialakítanak, nagyon nyomasztó. Mindenkinek további grindolást, 99-es lapokat, szevasztok! -
bubuska10
senior tag
7 94+ futties pick és vagy 150-200 84x10/85x10 után se jött Dybala. Kár, h nem lehet cserélgetni. Adnék érte 2 futties Benzemát, egy Al Owairant, egy Ginolat, meg egy Abedi Pelét. Di Natale se jött még egyszer se, őt is elfogadnám Del Piero mellé.
-
Dzsoki92
senior tag
Na érkezett egy Yaya is. Matthaus CB-ben milyen ? Próbálta már valaki ? Mert ő menne cb-be akkor és Yaya menne a helyére Bellingham mellé. Igazából Haaland helyére egy Futties Messi kellene és akkor Jordi is mehetne Capdevilla helyére és meg is lenne a csapat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- KERESEM: Insta360 X4
- Roccat Kone Pro vezetékes ergonomikus gamer egér RGB változtatható világítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black fekete Gyárilag független
- AKCIÓ!!! IPHONE SZERVÍZ legjobb áron BP-n 13 kerület
- Eladó/csere JBL Boombox3 2027-ig garanciás hibátlan állapotban!Szállításban tudok segíteni
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest