Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
én sem látom mi megy mögötte. Amit én látok, hogy így a játék végére minden ellenfelem fénysebességgel közlekedik a pályán, a passzok, lövések teljesen esetlegesek, totál flipper az egész játék.
Nem magyarázom, mindenki tudja miről beszélek, aki játszik még mindig vele.
A jövő évi packokért próbáltam még játszani, de ebben semmi élvezet nincs
-
Gaborz1
senior tag
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
semmit nem várok már. Mondjuk annak örülnék, ha a 99-es dribbling meg passzing érezhető lenne a másik játékosaitól függetlenül. Persze lehet a 99-es interception miatt szerzik meg a labdát, szóval ez a stat is mindegy.
Szerencsére nem élvezem magát a játékot, mert nem ezt az érzést keresem "szórakozás" címén, csak sajnos van valami dacos akármi hogy meg kell mutatnom magamnak, de sajnos többször mutatják meg nekem
-
bubuska10
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Jó hasonlat. A fifa 21 végén még lehetett funolni az iconokkal, és nem kellettek a legjobb Pelé stb. lapok hozzá. Öcsi bácsi meg Baggio megrúgdosta a 3 góljait. Nem érezted azt, h Trabival mennél.
Sztem az a baj h túl sok a promó - vagy legalábbis azokat már a kezdetektől túlhúzzák. -
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
nálam is nagyon furcsán viselkedik a játék, de most kivételesen a szerszám jobb oldalára kerültem. Megint sokszor nem én irányítok, viszont 8/7-tel tettem le ma estére a WL-t.
Még +5-ös mérlegnél is bőven verhető ellenfeleket kaptam (vagy csak nem hagyta őket játszani a gép).
Máskor meg még nullás mérlegnél is szétszopatnak néha... -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Köszi de arra gondoltam hogy miért nem lehet játszani?nem enged be...elvileg megint estére írja a rajtot?akkor megint el lesz tolva a wl?én ilyenkor szoktam letolni a felét gyorsan...bár a rewardok már nemérdekelnek gyorsan az objectes wineket kiszedem 10 meccs kb aztán bohockodom
-
-
david368
aktív tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Kár lenne hozni, ott van Lucio VVD Araujo Konate Kounde Gomez. Az újabb versionoknel elég ha leteszed a kontrollert és az AI levédekezi helyetted. Eleve szerintem a védekezésnél van a legerősebb AI, sokkal jobban túl vannak húzva a védők mint bármelyik támadó. Arról nem is beszélve ha még át is húzod magad rajtuk akkor a kis patkány div1 jürgenek és társaik úgy ráncigálják a kapust ide oda mintha nem lenne holnap, s az AI ezt is rengetegszer segíti, még ha nem is jól húzza el a kapust.
-
-
Woodslave
félisten
-
Sirandrish
legenda
válasz
bodnar123
üzenetére
Szerencsére nekem Dinho full kiürítette a klubbom, szóval nekem már felejtősek ezek az SBC-k. Mondjuk van 3-4 darab amit még ki se nyitottam

Ma kollégának bosstoltam meg a csapatát pár 84x10es pakkal, ő ugyanis sose SBC-zik, így segítettem neki, de már az életemet eluntam, főleg hogy neki pont ugyanazok a 89-93as fodderek esnek mint nekem..
Még VÉÉÉÉLETLENÜL se esne egy Henry, Pele, Benzema, Ronaldo, Bappe, Messi, vagy valami hasonló...mondjuk eddig se esett.. -
EA's hit
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Nekem eddig, ha jól számolom: 1 Ginola, 2 Okocha, 2 Mascherano, 4 vagy 5 Florenzi, 4 (5?) Falcao, 3 Mertens, 10 Alisson, 2 Araujo. Egyedül Keane, Benzema és Rashford nem érkezett a mostani teamből, mondjuk nem is kell egyik sem
Fogalmam sincs, hány packnál járhatok, 100 és 300 között bármit elhinnék 
Tényleg, még 2 éve volt valami módszer, amivel web appon meg lehetett nézni hogy hányszor raktál ki egy adott sbc-t, az vajon működik még? Illetve tudja még valaki, hogy működött?
-
toxicjew
addikt
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
Allisson nekem is jött belőle. De egyelőre felhagytam vele, mert az utolsóban 5db túl nagy ratingű dupli volt, ezeket nincs szívem visszadobni a 84x10-be. Hátha jön 7-kor valami jobb.
Araujo meg szerencsére olyan olcsó lett, hogy megvettem piacról.
Most már csak pótcselekvésként SBC-zgetek -
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Mintha egy ősrégi szar gépről játszanál, ami a minimális rendszerigényeket is csak alulról karcolgatja, és még fénykorában sem bírta volna rendesen futtatni a játékot, nemhogy 10 év használat után. Brutális laggok, szaggat, akadozik az egész meccs és enyhébben még a menü is, nevetséges.
-
Woodslave
félisten
-
gjoe
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
A vesztes meccseim nagy részén lehetett volna futtis cr, messi, vagy r9 akkor is kikaptam volna. Kikaptam 90es csapattól is, és vertem meg csillios 30 millás csapatot. Voltak meccsek ahol még egy sima ball roll sem ment. Így nézve felesleges. De azért majd kirakom ha jön az igazi 85x10.
-
gjoe
addikt
-
Mrguba
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
Na en mivel a FIFA TEREMTESE ota jatszok elmondhatom hogy kicsit jobban jatszom mint a """kicsi""" de kb 4 hete vert hugyozok a 9 winert...toke rdekes mert addig minden heten sima liba 11...tegnap is ugy lett meg a 9win az uccso meccsen hogy az ellenfel kilepett....tok erdekes...vagy en felejtettem el jatszani vagy mindenki is megtanult.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
Hát azért ehhez átlag feletti pack luck kell. Mondjuk 5 játékos az adott promo jobb lapja közé tartozik.
Kroos ok. Két sbct meg lehet csinálni ha nem baxod el a foddert gambling sbcre a többi meg gyakrabban esik de azért ezekre a level up lapokra ne mondjuk hogy a grind
..
Vagy ha vetted akkor is mert erre a coin nem jön össze csak játékkal
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
egy hetes accountra azt mondom nem verném a seggem a földhöz egyik laptól se. Persze Ronaldo qrva jó lenne, de őt vegyük ki a kalapból.
Di Maria - faxa ok jó lenne nem mondom hogy nem férne be
Gedsont meg tudom venni de minek
Alvarez - ok őt se dobnám ki, de teljesen jól megvagyok Cech-el hihetetlen a pali még mindig
Joe Gomes - védő tök mindegy
Bennacer - meg tudnám venni, de így is 1 csatárral meg 6 középpályással játszom
Kolo - hagyjukEz a nagy futties promo. Oké korábban csak sbc volt, meg lehet későbbre is emlékszem, de már Mendyt, meg Salaht rakosgatta webappon.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Biztos vagyok benne hogy divhez igazítja múltkor haverral játzsottunk div4 be van megcsináltam neki a kupát csak vakondokat dobott be 5 meccs volt 20 perc mind win...nekem meg várat a matchmaking amég nem talál valakit aki elitben van legtöbbször már úgyis ismerem a neveket meg a csapatokat mindig ezekkel dob össze elit rivalsban meg kupában is.De a wl is ugyanaz minden héten első 10 meccs 9,10 win azonnal talál ellenfelet utánna várat akár perceket is és csak fullos elit ellent ad.Ezeket nemértem mert a wl meg a kupa elvileg nyílt nem div rivals tehát bárki bárki ellen játszhat ehezképest irányított a matchmaking.De ezt nemértem a mostani kupán miez a számolás.Most 5 win helyett 3al állok és a play matcheket sem adta be.Ezt nemértem hogy lehet ilyen még nemvolt.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
persze nekem se kell a szomszédba menni ha rinyálni kell, bár sztem az utóbbi időben nem volt jellemző. Nem is Davidot akarom itt "támadni" de azért lássuk be ez elég xar hozzáállás. Persze valahol mindannyian így vagyunk vele, csak tényleg most azt mondom meg lehet találni még a rivalsban is a szórakozást. Most sikerül úgy játszanom végre, hogy nem feszülök rá.
Kompetitív? Kivel mivel?

Az igényeid leadása meg csak annyi, hogy nem kerülsz fel olyan helyre ahol már nem élvezed. De fel is csak azért kerülsz mert azt hiszed hogy a jobb packból jobb játékost fogsz nyitni, akivel ugyanúgy fogsz szenvedni, mert látjuk már de soha nem hisszük el, hogy nem ezen múlik. Lehet feljutsz div 1-be ahol jobb packból jobbat nyitsz meg tudsz csinálni vkit aki amúgy nem (bár kizárt vagy inkább valószínűtlen) és így 5-ből mondjuk nem egyet nyersz hanem 2-t jobb lesz? Nem.
-
imateee93
lelkes újonc
válasz
bodnar123
üzenetére
Az a helyzet, hogy aki tényleg ért a valószínűségszámításhoz, az tudja, hogy 12 dobásból nem dobni 6ost egyáltalán nem esélytelen

csunya matematika helyett összedobtam egy gyors szimulációt, amivel ezt ki is lehet próbálni:
[link]
Nálam így szemre 100 próbálkozásból durván 10-szer fordul elő mindkét eset, amit példaként hoztál. -
Santana01
aktív tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Nem állítottam ,hogy igazam van vagy neked nincs csak egyszerűen a saját tapasztalataimról írtam.
Ilyen "láthatatlan csapattal" amilyet linkeltél még tényleg sose találkoztam. Olyan szokott lenni ,hogy az ellenfél játékosainak nevét/stamina szintjét a jobb sarokban nem látom(ezen a WL-en is volt ilyen de sikerült legyűrni),lehet ez is csalás de ezzel együtt tudok élni.
Ettől függetlenül el tudom képzelni ,hogy van ilyen csalás és működik rá az ellenszer is.Közben le nyomtam a meccseket,11 win lett a vége..péntek este 9/7-el indultam. Időhiány miatt gyorsan be kellett fejezzem ezért az utolsó két meccset le is kellett adjam,kis szerencsével meglett volna a 14 win de már azért komolyabb ellenfelek jöttek mint pénteken.
Piros Casemiro és Kane lett a jutalom ami nem is olyan rossz. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Jaaaaaaa... Most már értem. Azt se értettem mit értesz láthatatlan ellenfél alatt. Konkrétan azt hogy tényleg láthatatlan. Videón oké megnéztem, én még nem találkoztam ilyennel, azért értetlenkedtem.

Viszont olyannal szerintem igen, hogy a koma aktív játékosa nem is volt a labda mellett (hátraállt a passzt blokkolni), a labda melletti meg mégis úgy játszott, meg szerelt mint ahogy a Squad Battlesban szokott az AI. Kb csont nélkül, ha túl közel jött.
Nem értettem és azóta az eset óta próbálgatom használni az én játékaimban is azt a funkciót, amikor egy másik játékost rá lehet rápusholtatni a labdára. Én meg így nézek, hogy de hát ez kb semmit sem ér, nem akar az annyira szerelni, de közben az aktív játékossal nem is tudok futni közben normálisan, ezért se értem, hogy annál a gyereknél ez miért működött. Akkor ezek szerint az nem szerver miatt lehetett...Viszont akkor ezt az alt+tab dolgot kipróbálom, de eddig nem úgy volt, hogy ezt nem lehetett csinálni, mert akkor a játék insta kidobott lose-zal? Mikor változott ez meg?

+1: Ezért te miért kapnál bannt, hogy ők így kiesnek?
Fifa coin bányászat miatt érheti meg.
-
miro.
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
De mi a jo abban,hogy a gep jatszik helyetted,vagy hogy lathatatlan vagy?
En csak ezt nem ertem.
Semmi kihivas,semmi gyozelem miatti elmeny,vagy ha nyitsz valakit,nem orulsz annyira.
A lelkiismeret az egy dolog,az senkit nem erdekel,mert nem is latod hogy kivel jatszol,nincs szemelyes talalkozas stb,
kit erdekel egy gyerek Lengyelorszagbol pl.
De elveszitesz mindent ha csalsz.
Majd a legjobb hogy utana az extra csapatoddal szenvedsz,mert egyszer gondolom jatszani fog vele. -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Alapjaraton a jatekosok mindig extrak statokra amin elcsusznak az az sm/wf. Zinchenko hiaba kap jo totsot ha marad 3/3 mig a birthday lapja bar rosszabb de 5/4,4/5. Ahogy Odegaard is hiaba kap 96os totsot ha 5/2,5/3 lesz vagy Rashford marad 5/3 mondjuk. Tavaly is jott 94es bernardo silva de nem volt draga mert 4/3 volt.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Ezt miből gondolod? Én is néztem, hogy idén a communityben nem nagyon volt nagy ratinges lap,de megnéztem a tavalyit és ott volt egy Suárez aki 96 volt egy Lloris meg egy Laporte 95-94 a többiek max 92 de a legtöbb 88-89.
A PLnél meg 10 lap is 94 vagy afeletti volt szóval szerintem itt is megdobják a ratingeket. -
Madn!ght
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Nálam CAM-ként játszik, instrukciók hiányában sokszor fut vissza és szerzi meg a labdát, ami gyakran jól jön. Poénból offchemen csatárként is játszattam, rúgott is pár szép gólt. CAM poziban egyébként valahogy nem az igazi, pedig próbáltam más chemivel és instrukciókkal is. A patkàny formàcióban (4-3-2-1) cm-ként használva talán egy hajszàlnyit többet tesz hozzá.
-
Madn!ght
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Milyen formációban, poszton, chemievel használod? Nálam pont fordítva volt egyébként, miután beraktam a csapatba, az első 10 meccsen alig tudtam nyerni (derank div 5!
), majd egyszer csak hajlandó lett ismét működni a csapat és zsinórban egy egész divnyi győzelemhullámot “adott”. 
-
törölt tag
válasz
bodnar123
üzenetére
"megértem hogy az ikon lottót nem rakod ki hetente kétszer"
Hanem csak egyszer.
Meg mondjuk tényleg csak az ikont, a hero-t nem szoktam.Engem még mindig nem Payet izgat, meg hogy milyen lap elég a szintemre. Annyiról van szó, hogy ha ingyen ilyeneket osztanak, akkor valószínűleg fogok nyitni egy rakat jobb lapot ennél a Garrinchánál és így tudtam neki őszintén örülni 2-3 hétig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ő marad a sánta Zidane-al együtt
én se szeretem ezt a gondolatot de hátha
nem hiszem
), majd egyszer csak hajlandó lett ismét működni a csapat és zsinórban egy egész divnyi győzelemhullámot “adott”.
duplikbol csinálgattam sbcket végül kiraktam Gattusot is cdmbe elég durva.