- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Apple Watch
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsoki92
senior tag
Hu dee jó, hogy anno az összes silver obj megcsináltam. Így van egy rakat totw kártyám igaz silver ratingű de legalább nem kell piacról venni. Most azért megugrottak a totw és tots árak kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem egy rakás plusszos csomagból csak Ochoa...
-
gjoe
addikt
válasz Mrguba #11290 üzenetére
Egészen eddig nem jött semmi ebből az ss2 nevezetű kapus csapatból. Most hajnalban kiraktam 15 pikket és nagyon adta. Jött Petit, giroud, adeyemi, goldbol ruben dias verratti, és csak 2 db 83as, a többi mind felette volt. Bár neuer kellett volna linkek miatt, de szépen esik az ára majd masnem veszek egyet.
-
taylorp
senior tag
Az amúgy komoly, hogy még 23 napig tart ez a szezon? Aki kicsit foglalkozott ezzel a trágyalé játékkal, már kivette a level 30 rewardot. Több mint 3 hét és semmi reward az xp-kért? Köszi ea.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
|AP|
veterán
volt ma időm kicsit játszani, próbáltam behozni az elmúlt pár kimaradt napot és valamennyire előre is "dolgozni" mert a héten már nem lesz rá alkalom.
DR 8 wint és a kvalit csináltam meg, ezt a kupát el sem kezdtem, mert úgysem tudnám befejezni.
Jött Cech és Kroos, azt kell mondjam mindkettő extra lap. Nem tudom Cech-t mikor fogják lebutítani, de egyelőre gusztustalanul túlhúzott. Kroos is minden meccsen hozza a gólokat/asszisztokat (nálam CAM-et játszik)
Érezhető az előrelépés ezzel a két lappal. Nagyon jó lenne még mindig egy De Jong, de úgysem jött volna a fodder packból, így maradt Kroos, ami szerintem jó döntés voltWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
EA's hit
őstag
84x10: egy 88-as, egy 86-os, 8 db 84-es. Menjetek a kanadai jó anyátokba
-
Woodslave
félisten
válasz toxicjew #11285 üzenetére
ja így van. Tudom shapeshifter de lehetne cm akkor be tudnám így rakni mindenki mellé, de így Zambrottának mennie kell
de most nézem nem is tudom sehogy berakni. Eddig az appon a chem miatt mindig a cm változatot néztem, de nincs olyan formáció ahol meg tudom tartani a játékosaimat.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #11283 üzenetére
kis accon még megvannak az advanced sbc-k. Megcsináltam most 3-at rare player packért, hát semmi extra. Tényleg nagyon agyalok ezen a Kroos vs pack kérdésen. Azért van egy pár tasty card akit lehet nyitni. Kroos nélkül meg megvagyok lehet mennie kellene a gamblingnak legfeljebb kirakom az ikon packot a semmiért.
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #11277 üzenetére
Az a Vanja egy brutális állat, a 6 méteres lábaival mindenhol ott van, sokszor még úgy is utolér és leszerel valaki 2-3 méter hátrányból, hogy rá sem váltok Plusz a lövései is jók, nagyon fun lap, olyan jelenléte van a pályán, mint senki másnak. Olyan, mint 5 titan Vieira egybegyúrva
Az én "luckom" is folytatódik: tegnap az első ikon pickből titan Casillas, ma a 40 upgrades tots packból valami 88-as tots moments CB, az 50-es ss packból Becker... a 2. ikon pickből jött egy titan Roby, akinek minden más évben örültem volna, fun az 5 sm, de a prime lapja idén akkora hulladék volt, hogy ettől sem várok semmi csodát.
-
stilo18
addikt
Jó....a pack luckom folytatódik ma is...
Végeztem az 50-es SS objektívvel.
97-es Bruno Fernandes jött.
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Woodslave
félisten
őszintén ez nem igazán érdekel mennyire lesznek lehúzva, nagyon régen játszottam ilyen jókat (meg jól) persze tudom mákom volt meg jól jött ki a match making, ma meg egy kalap xar lesz az egész és utálni fogom ezért nem is vonok le messzemenő következtetéseket. De ez a Chech qrva nagy tényleg már a megjelenése miatt is. Tudom aki komolyan veszi a focit annak ez már cirkusz.
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #11277 üzenetére
én nagyon gondolkodom, hogy mennyi foddert fektessek ezekbe a kapus-szörnyekbe.
Cech-t már elkezdtem, Milinkovic-on nagyon gondolkodom, Martinezt meg szerintem kiveszem fun-ból a VB emlékek miatt.Viszont az nem normális, hogy ilyen túlhúzott mezőnyjátékos-kapusokkal van tele a játék, teljesen komolytalanná teszi. Plusz van egy olyan sejtésem, hogy pár hét és ezek a lapok iszonyatosan le lesznek húzva. Bár mondjuk addig el lehet velük bohóckodni
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Woodslave
félisten
miután kinyitottam Rudit tök egyértelmű volt hogy Kroost fogom választani. De tegnap annyira jó volt 4-2-2-2-ben, hogy kicsit elbizonytalanodtam mert Milikovic qrva jó. Zambrottát talán tudnám nélkülözni, jó de ő annyira nem nőtt a szívemhez. A chem miatt nagyon vékony jégen táncolok. De ha nem Kroost veszem ki nem tudom mire használnám az a sok 84-es foddert.
Olyan a csapat mint egy Jenga ha kiveszek egyet összeomlik a nagy része, sokat variálni meg nem tudok meg nem is akarok.
Kroos gondolom szélső camnek nem igazán jó mondjuk Asencio helyére.
-
Woodslave
félisten
Este 7-kor elkezdtem játszani most tudtam abbahagyni. Wl egész jó volt 11 win. Kupa röhejes még mindig 2 win. Aztán annyira beleéltem magam hogy feljutottam div 4-be pedig eddig sikerült hogy nem. Na mindegy régen szórakoztam ilyen jól ezzel a játékkal
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #11273 üzenetére
Hát nálam meg ezek az ST kapusok pont hogy nullák. Nyitottam Neuert, kiraktam Cech-et, mindkettőt próbáltam kezdőben (plusz kész van Reina is, de őt csak friendlyben használtam). Hiába a fullos statok és csillagok, nagyon érződik ezeken a lapokon, hogy mennyire erőltetettek. Neuer és Cech is 5 méterrel mellé rúg olyan ziccereket, amiket egy 80 finishinges gold csatár bevágna. Viccesek ezek a lapok, poén hogy végre ilyeneket ad ki az EA (mondjuk szerintem nagyon túlzásba viszik azzal, hogy 3 nap alatt a 4. vagy 5. ilyen lapot adják ki, ezzel el is vesztette a varázsát), de gyakorlatban még ilyenkor nyáron sincs semmi hasznuk.
-
Woodslave
félisten
Ez a Chech brutál. Kiraktam a loant 4 wl 4 win 8 gól. Megvan a hat win csak ez érdekelt hogy ki tudjam rakni a fodderbol a két nagy sbc részt
-
|AP|
veterán
nekem amúgy óvatosan, de jövögetnek a promó lapok.
Nyilván a meh kategóriából: Riquelme, CB Giroud, CB Petit, Zaha...Általában ez a napi 84x5 dobálja ezeket, de ezek ilyenkor már mind fodderek
Viszont tudom, hogy van akinek ennyi se jön, szóval befogom
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
gjoe
addikt
Hát nem igazán érte meg.
A vége a szokásos 11win. Jött egy rabiot, de már nekem nem ér semmit. Többi pikk nagy semmi. Season 85x3 pikkben egy 86os lap volt a max.
A 2db 85x5 max 87es.
A 85x10 adott egy zahat. Ennyi. Ja sb elite1 szaudi 89es. Még a tots is jobb volt.
Lehet 5x kinyitottam todibot és társait de jött fodder.
Most viszont nagyon levan húzva az egész. Még rare gold sem jön nagyobb lap 87nel. -
|AP|
veterán
grat, az azért nem rossz teljesítmény.
Én elengedtem a holland ligát.
Pénteken toltam le a WL-t, kapkodva, idegből... olyan is lett az eredmény: a PL 4 win még meglett, de utána totál szétesés, a fő csapatommal is éppen meglett a 9 win. Mondjuk jött egy Ruben Dias, de használni már nem tudomWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
gjoe
addikt
válasz Mrguba #11265 üzenetére
Na de most piros, az még tuti nem volt meg.
Wl 5 meccsből meglett a holland1 4win. Azért érezni lehetett, hogy kaptam egy kis segítséget mert olyanok voltak mint a piranhak. Érezték a vér szagot. Azért kemény volt így is 93-95 csapatok ellen. Többet ilyet nem vállalok be. Még 4win Pl kell, de annyira nincs kedvem hozzá.
-
toxicjew
addikt
Ezek az 5 vedos fasszopo gecik mikor takarodnak már el az annyukba? Mást se csinál a nyomorékja csak huzibalja a labdát, vár a sült galambra. Próbálnék támadni, de a 200 védő szét ai blokkolja minden próbálkozásomat. Menjen sakkozni az ilyen, ott lehet gondolkodni a következő lépésen. Faszrázók.
-
Woodslave
félisten
Na Kroos melletti packban egy promo lap nem volt . De kirakjuk Chechet engem szetszivattak vele. És ráadásul a kapus változattal
Nem de az se lenne elképzelhetetlen
-
miro.
senior tag
Milyen lapok te jo eg. Mennyire gagyi ez mar..
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
stilo18
addikt
Köszi Srácok, Kroos jött nálam is
-
|AP|
veterán
na, ez a Cech is beteg lap lett.
Tényleg elvesztette minden komolyságát már a játékWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Aguinaga
őstag
Amúgy én is Kroost választanám, ha most kellene, mert egy ilyen lapért tuti elkérik azt a foddert, amit helyett lehet választani, pláne a mostani packweight-tel.
PSN: OldSlowhand74
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz stilo18 #11233 üzenetére
Én kivettem meg megcsináltam ma a wlt is teljesen megéri kivenni brutálisan jó.Passzai extrák jól cselez lövések is jók. Fodder pack lutri ez legalább biztos jól be is lehet építeni nálam 10/10 az ember.18 winre pickbol Kundé jött aki megvolt simában eladhato packbol egy lewa stegen meg egy angol tots kiárultam belőlük 300k.Nyitottam pár packot objectes mindent a legjobb egy Zaha lett
Mgplayz89
-
gjoe
addikt
-
szabyka95
őstag
válasz Kristof_94 #11229 üzenetére
Aha. Sbc meg 2 hetig ervenyes, valoszinuleg beraknak meg 2t
-
szabyka95
őstag
Nem eri meg nyitani, kroost se kivenni.
En meghagyom a pakkeket 1-2 heting, lassan jonnek a nagy ikon SBCk (gullit stb) akiket megeri kirakni, aki szeret olyan játékosokkal jatszani akik legendak. -
Woodslave
félisten
Ezek az ikonok miért vannak mind rabruhában?
-
EA's hit
őstag
válasz Sandros112 #11239 üzenetére
Akkor csak engem kedveltek az elmúlt 24 órában az EA istenei, fura, általában fordítva szokott lenni
-
losilee1337
aktív tag
Ezt meg olvasni is rossz nem,hogy megélni sok ilyen nyitas sorozatom van volt nekem is.
Psn id: HungaryLosi
-
gjoe
addikt
Néztem pár nyitast abból a pakkbol. Nagyon levan húzva. Kb minden tizedik ilyen pakk tartalmazott promó lapot. Nekem nem kell 20 db 84es lap. Inkább kroos.
-
EA's hit
őstag
válasz EA's hit #11232 üzenetére
Meggondoltam magam, mindet beraktam egy fun teambe 85x2 packból esett még egy Riquelme is, szóval most összeraktam ezt a csapatot, baromi vicces, élvezet volt velük játszani, meg is lett gyorsan a 8 riv win. A csapat jó része 5 sm, aki nem, az nagyrészt 5 wf, rég szórakoztam már Fifában ilyen jót, mint ma délelőtt
-
toxicjew
addikt
válasz EA's hit #11236 üzenetére
Én meg pont azt néztem, hogy lassan le kéne cserélni Toty KDBt, és mivel javarészt la Liga csapatom van, tökéletes lenne oda Kroos. Fodder meg megállás nélkül generálódik már így a játék végén és kb. így se tudom már mibe beletenni. Szóval hacsak nem jön vmi überbaszó sbc, akkor én is őt veszem ki. Meg kiindulva a 84+ x25 packból, nem éri meg
-
EA's hit
őstag
Pentek-szombaton meg fel van huzva a luck az uj promonal. Az a Kroos semmivel sem jobb, mint mondjuk ez az sbc-s Vanja, aki valami brutalis gyilkologep kozepen. Szvsz nagyon nem eri meg Kroost kivenni, hetente jon most mar 3-4 nagyjabol ugyanolyan szinten levo kozeppalyas lap.
-
Woodslave
félisten
Kinyitottam a 84+ 25packot. Riquelme.. megcsináltam az ikon packot Cafu meg a picket Marquinos..
-
|AP|
veterán
-
stilo18
addikt
Kroos lapot ki vette valaki ? Vélemény esetleg?
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #11230 üzenetére
Nekem 3 is volt benne, Neuer, Cabrera és Zaha. Mind csak fodder lesz.
-
losilee1337
aktív tag
válasz Kristof_94 #11230 üzenetére
Az fasza mindjárt Juli van és még most is a béka segge alatt a pakk luck
Psn id: HungaryLosi
-
Kristof_94
nagyúr
Meglett ez a 30*84+. Kimmich volt a legjobb. Egy nyomorult speciális lap nem volt benne.
A hétvégén nem érek rá, így a wl-t passzolom, legalább nem kapok óránként 4 idegbajt.[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
A 85db garantalt 75-80 as ratingu jatekos pakk azt irja hogy 86+ os jatekosra 1.1% esely van. 😂
Vettem 1t, vasarnap jön az uj objective 50 sbc be 450 gold fog kelleni. Valszeg veszek majd meg 1t. Tobbet er az időm mint 4.5 euro -
EA's hit
őstag
Nekem a wl rewardbol jott egy trade CB Petit, azota is probalom eladni Akkor meg 1 milla volt, kiraktam 750-ert, nem ment el, egy ora mulva 400 volt, kiraktam 350-ert, igy sem viszik, es mar 300 alatt van
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem Ruben Dias jött a pickből. Lehet beteszem Kimpembe helyére.
Kiraktam ezt a Savicot is, Casemirot váltotta. -
toxicjew
addikt
A 84 x20 packbol csak egy Cabrera esett, a többi gold lap. Majd egy 85 x2 dobott egy Petit.
-
Woodslave
félisten
Berakhatnának egy totw vagy tots uppot ha már mindenbe kell
-
losilee1337
aktív tag
-
szabyka95
őstag
ez a 202 centis milinkovic savic SBC funnak nez ki. Premium shapeshifter, full chemet kap (==hero). CB-vel felcserelni
82 agility, 95 balance, 99 jumping/heading accuracy
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz EA's hit #11217 üzenetére
Én többször beszéltem erről németekkel, mikor rájuk írtam, hogy igen komoly hendikeppel játszanak, és az az érdekes, hogy mind ilyen 25-35 pingeket mondtak, amivel átlagban játszanak. Nos, ehhez képest a legtöbb elismerte, hogy érzik, hogy a javukra billeg a pálya sok meccsen.
És a leg érdekesebb, hogy pld. én aki azon nemes szerv másik végén vagyok 99% ban, nos én 18-as ping felett szinte sose játszok. Legtöbbször 16.
Én nagyon nem lepődnék meg, ha ebben a játékban ez is pont úgy működne rendesen, mint ahogy az elbaszott sbc-k, meg a sok balf@szság amit ez a cég leművel.
Egyébként a röhej, hogy említettem is egy előző postban, hogy mmintha jobban menne a game, ha 30 körúli a pingem.
Simán el lehet baxva ez isMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
EA's hit
őstag
Rámírt az egyik csávó, akinek leadtam egy wint a végén (konkrétan azzal, hogy "I hope EA gives u everything u ever wanted", rendes arc ), beszélgettem vele kicsit, kiderült hogy németből játszik, viszont meglepetésemre azt mondta hogy 40 körüli pingje szokott lenni, most meg a barátnőjénél szar netről nyomja, ott 100 körül. Hát 100 körüli pinggel én a meccsbe nem tudnék belépni, nemhogy még játsszak is, de még a 40 is magasabb valamivel, mint nekem szokott lenni (~35 körül). Persze lehet hogy ő a szabályt erősítő kivétel a fricceknél, vagy hogy valami atombunkerből játszik mobilnetről, de azért érdekes, azt hittem majd egy 15-ös számot dob be válaszul.
-
EA's hit
őstag
A szokásos 11 win most nagyon simán meglett, jó pár meccset le is adtam a végén. A pickekből jött egy David, ő jónak tűnik, lehet hogy 0 chemen is berakom csatárba. Próbálta már valaki?
-
szabyka95
őstag
Dobott egy Pele-t az ikon pakk, igy nez ki most a csapat. Gullit + Vieira hianyzik a kozeppalyarol.
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Nálam amugy flottul ment a WL délelőtt...mármint a szerverek...az Eredivisie annyira nem, bár az eredmény 3-3al patika, de a két gold rare védőm a 6 meccs alatt 5 pirosat szedett össze
Aki esetleg neki állna, az vegyen MOTM kapust - ő a hősöm eddig, macska kémiával, 193centisen patika [link]PSN: xszabikax
-
losilee1337
aktív tag
-
Kristof_94
nagyúr
Állítólag már szinte mindenki az új résszel foglalkozik és emiatt nincs elég emberünk a mostanira...
-
stilo18
addikt
válasz Kristof_94 #11203 üzenetére
Szerintem vége lesz a játéknak mire itt lesz kárpótlás...
-
Kristof_94
nagyúr
Mondjuk sírhatok itt, hogy én bezzeg nem kapok, de igazából én voltam a balfék amiért nem használtam ki ezeket a hibákat...
-
stilo18
addikt
Biztos csak most nézik át a sok kompenzációs témát, hogy kinek mit kell adni
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Politika
- iPhone topik
- Vissza a PC Masterrace-re
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- League of Legends
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla