Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Szia. Inkabb az olaszt valaszd, abbol a ligabol egyszerubb utokepesebb csapatot osszehozni akar most, akar kesobb.
A chemistry lenyege, hogy ha egy jatekos 4es vagy az alatti chemistry jatszik, akkor mar romlanak, ha 5on, vagy az felett, akkor adott chemistry lap.fuggvenyeben javulnak bizonyos statjai, erdemes mindenkit 10en jatszatni (azonos nemzet/liga/klub), legalabbis a legtobb jatekosodat. Ha 1-2 jatekos 7-8 chemen jatszik, nem tragikus.
A piacrol 3mp alatt barmilyen jatekost megvehetsz (prime ikonokat kiveve, akik meg nincsenek a jatekban, valamint kulonfele sbc lapok), rakeresel, megnezed melyik a legolcsobb, es vagy licitalsz, vagy megveszed azonnali aron. A piacot erdemes szemmel tartani bizonyos jatekosok arait tekintve, de egy Kessie par szaz zseton, es kesobb sem lesz tobb -
dkaro
őstag
válasz
bubuska10
üzenetére
Abból a starter cuccból szerintem csak gagyi lapok jönnek, nem fogja megalapozni a jövőd

Chemistry az rejtély. Evlileg ugye összhang meg passzpontosság de ha visszaolvasol soka amiatt panaszkodnak, hogy 50 chemes csapat alázza őket. Lényeg törekedj a maxra.
Azt, hogy kit adsz el és tartasz meg az teljesen rajtad áll. Magas ratinges lapokat ha nem ér sokat jobb SBC-be tartogatni.
Könnyű igazolni ha van rá pénz
Kessie szerintem filléres játékos pl. -
bubuska10
senior tag
Na köszi srácok a múltkori segítséget, meg is rendeltem a játékot.
Lenne 2-3 alap kérdésem ha nem gond
az egyik a Starter Nationre vonatkozna.
Nálam nem a legerősebb csapat létrehozása a cél, hanem a szerethetőség.
Az olasz és argentin focit szeretem, és majd egy ilyen csapatot szeretnék létrehozni. Csomó jó argentin focista van, érdemes-e argentin starter packot választani? Vagy inkább az olaszt? Azon filózok, hogy hiába van sok jó argentin, ha a bajnokságuk gyengébb és onnan nem jönnének jó kártyák.
Mi az igazi értelme a chemistrynek? Mit befolyásol? Ha az olaszos kezdőd overallja átlag 81.5-ös, érdemes-e eladni egy 84-es angol játékost?
És még annyi, hogy mennyire könnyű konkrét játékost igazolni? Teszem azt ha én Kessiét akarom mindenáron, akkor elég rákeresnem és meg is tudom szerezni? -
thebigK
addikt
Koszi sracok. Akkor meg gondolkodom. Tobb zseton is lesz majd ha vegre megszabadulok a Dumfries alomtol, de nem koltenem el mind. Amit tudok, hogy Yedder, Pogba eleg OP iden is, probaltam, Taison meg eddig olyan semmilyen, de ez nalam tavaly ota a legtobb nem premium wingerre igaz, nem veluk nyerem meg a meccset, igy kvazi szvsz mindegy, hogy Martins, Moura, Taison vagy akarki jatszik a szelen
taylorp - mindig amelyik divben kezded az uj hetet, tehat rewardkor, abban kapod a kovetkezo heti rewardot is
sz_abika - igen. Iden igy megy. Elb@szott egy rendszer ez
-
sz_abika
addikt
23/30 meccset játszottam Rivals szerint? Tehát a 400pontos WL meccsek beszámolódnak ide is, ahelyett, hogy a 950pontok jönnének egy 5gólos győztes meccsen??
-
taylorp
senior tag
A div riv reward hogy működik, ha adott héten belül osztályt váltok, akár le, akár fel?
Melyik osztály alapján adja a rewardot? Ahol csütörtök reggel vagyok, vagy amelyikben az adott héten kezdtem? -
MarioAna
senior tag
Van másik EA accountom, használtam Originhez PC-n. Úgy látom, hogy majd linkelni kell az EA accountot az Xboxhoz, ott gondolom nem kéne, hogy probléma legyen az, ha különbözik az e-mail cím.
Tehát van egy X e-mail cím amit használok Xboxhoz, és egy Y amit használok Originhez/EA-hez. Az X e-mail cím viszont bannolva van originen, de ha jól értem akkor a játék majd úgyis kér első indításkor bejelentkezni EA accoutnba, oda meg az Y-t adom meg ami érvényes. -
eM'82
addikt
válasz
MarioAna
üzenetére
Xboxon tudod cserélni az ea accountot a játékon belül (emlékeim szerint), PS-en nem, mert ott a GamerTaghez társított mailcimet erőlteti. Alternatív megoldásként, másik xbox accounttal fogod tudni nyomni a home-olt gép előnyei miatt a Fifa 21et ugyanazon a gépen.
Vagy eleve csinálsz egy új accountot, amihez még semmi sincs társítva és tiszta lappal kezdesz. -
MarioAna
senior tag
XBOX-on FIFA-hoz meg tudom adni, hogy milyen accountot használjon FUT-hoz, vagy automatikusan az MS accounthoz párosítja? A problémám az, hogy van egy régebbi Origin bannolt PC-s accountom, aminek e-mailjére regisztráltam az újonnan vásárolt Xboxot (mert az a Microsoft accountom). Aztán most jut eszembe, hogy ha ide vásárolom a FIFA-t, akkor vajon ugyanúgy nem enged majd FUT-ba be?
szerk: TLDR: az az e-mail címem amihez az Xbox van regisztrálva az MS-nál, az PC-n kapott egy origin bant vagy 2 éve. Az EA account automatikusan veszi át a platformot vajon? -
Nandinagy
addikt
Megmondom őszintén erről fogalmam sincs. Az bizonyos, hogy egyszerre nem lehet 2 genes fut profil 1 accon.
Egyelőre még arra sem találtam cikket, hogy a megosztás egyáltalán működni fog-e PS4-PS5 között mert alapvetően minden létező játékot haverom profiljára veszünk és ő valószínűleg fog kapni PS5-t míg én max. tavasszal
Nagyon remélem, hogy ez nem fog bekavarni a közös játékokba mert akkor tényleg csak a fifa marad

-
Zimmi91
addikt
-
Picidan
újonc
válasz
Zimmi91
üzenetére
Tavaly én ugyanígy jártam. Kb. 2 hónapig leveleztem velük, kértem, hogy mondják meg konkrétan mit csináltam de semmit nem mondtak. Annyit mondtak, hogy nem megengedett kereskedést végeztem... kb 1 millió coint vettek így el. Pedig csak játékosodat vettem olcsón és haszonnal adtam el (ami a kereskedés lényege lenne).....
-
Picidan
újonc
Köszi a válaszokat.
Akkor marad minden a régi. -
Nandinagy
addikt
válasz
sumi4623
üzenetére
Nem ez a lényeg. Mivel a PS5 és PS4 külön szerveren lesz elérhető ezért ha váltasz akkor upgradeled a ps4-es profilt ps5-re. Ezek után te már nem fogod tudni magad downgradelni.
Valószínűleg ez egy offline játéknál nem lenne akadály. A fifa továbbra is működni fog de viszont a FUT profilt nem lehet egyszerre 2 generáción játszani. Vagy egyik vagy másik. -
dkaro
őstag
Igen, kijelentette az EA, hogy nem lesz cross-generation játék.
Nem csak coop, de a FUT játékosbázis se lesz közös. Így az új konzolokon elég kevés játékos várható az első hónapban, ami nem tudom, hogy jó vagy rossz-e -
Picidan
újonc
Sziasztok!
Haverommal közösen toljuk az ut-t Xbox one-on.
Szeretném megvenni az új xbox-ot csak nem tudom, hogy ha én az újon játszom ő pedig a régin akkor tudunk-e együtt játszani. Esetleg tudja ezt valaki?
Köszi a választ! -
dkaro
őstag
Valaki írta itt hogy automatikusan vált neki játékost a gép pedig manual switchre van állítva. Nálam is ez a helyzet. Tökre lehet látni ha kiakasztom a joyt arra vált a gép aki felé megy a labda. Baromi idegesítő. Ez melyik beállítás lehe
-
eM'82
addikt
Nem mondom, hogy azon múlt, de átnéztem a kontrollerbeállításaimat. Váltás: ball relative, analog sprint on, auto defense rásegítés off, auto lövés on... Nem is értem. Lehet félálomban állítottam be anno. És vajon mióta ment igy?....
Mindenesetre feljutottam Div3ba. Öröm és bódottá, ez a max úgy érzem. Rank 2 se lesz meg majd itt, hiába passzoltam a WL-t megint.
Nyilván a másik oka, hogy aki WLezett az már nemigen tol ilyenkor Rivalst, max ha skillpontra játszik.
A harmadik gondolom, hogy a patch miatt a gyengébbeket tolja :).
A csapat ez (ingame Dembi+Hazard a csatárok, Mukiele cb), és 4222ben tolom újabban, max váltok 4231re.
Öcsi bácsira gyűjtök, más cél nincs. Bár mire meglesz, max cserepadon lesz kezdő.:)
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ahogy nézem Dumfries már most 30k-ba megy, szerintem pénteken 18 körül eladom, nem bízok az EAben
Coinomról még mindig semmi hír, elég jól kielemzik azt az 5 nagy nyitást amiből lett a 3 millió coin
Összevágom nekik egy képbe a nagy nyitásaimat és elküldöm, hogy nem kellett vennem coint mert ilyen "szarokat" nyitottam
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Csak azért Opara egy OP lap, Malen meg nem egy nagy eresztés. De én csak azért mondom, hogy jó a 40k, mert már az is duplája annak, amennyiért megvettem. Várhatunk napokig a price range emelésre, de akkor lehet, hogy a rengeteg kirakott lap miatt beszakad az ára.
Engem 200k felvinne 1,8 millióig, az már lassan Puskás.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Magadnál vagy?
A másik 2 usa lapon kívül lóf@sszal se linkelő Opara is 60 k... 
-
dkaro
őstag
Fabinho és Walker milyen?
Őket nyitottam ma. Fabinho helyére Allan és Wijnaldum van, mostanában utóbbi játszik többet.
Walker helyen pedig Semedo és Cancelo. -
getdizzy
aktív tag
Ha tippelnem kene, akkor a PL POTM es a Ligue1 POTM fogja eloszor megdobni (ha Kane, Son es Mbappe,Yedder parosok jonnek ki)
Csak mert nov 23-29. Heten jon az Icon Sbc, es ha ott is jon egy igazan acelos sbc, akkor elszallhatnak az arak.
A piac halott, vettem 25 oblakot 40-45kert, es lesz ami lesz
-
Szigma70
addikt
A biztos szívás záloga:
-Német címer, csapatnév,
-PL csapat Inakival,
- Ahmed, vagy Youssuf nickEzek elegye maga a tökély , tökéletes esti szórakozás
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Pontosan. WLben nem tudtam 42ms és 4csíknál jobb kapcsolattal meccset indítani. Meg is lett az eredménye.
Ma ráértem délelőtt. 5 csík, 26-30ms és láss csodát azt csinálták az embereim amit nyomtam a kontrolleren...Ja és tegyük azt is hozzá, h ez Günterkénél 10ms konstans és amelyik gameplaynél én már recskázok örömömben, attól ő dobna egy laza rókát...

-
cettlee
őstag
ez életem leg pay to winesebb játéka. 80k-s csapatommal nagyon küzdök a gyp-k ellen.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engem az idén már nem visz rá a lélek a kereskedésre. Nagyon sok coint lehetne csinálni sok idő ráfordítással, de nem vagyok túl motivált.
Úgyh én csak ilyen kivárós bizniszekkel szórakozok, de az se fog rosszul érinteni, ha nem jön be. 
-
Szigma70
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Apponyi? érdekes....
-
K.J
senior tag
Ennyire nem számít a chem? Egy gyerek jött ellenem 85 squad 68-as chemistry!!!! És nyert. Én már untam 4-1-nél, így csak gurigáztam, de hogy a végén dobjon egy kedves üzenetet. ("😴😴🥱") ezt tartalmazta.
Rohadt szemét a community. Nem elég, hogy a játék szar, még el is hiszi, hogy pro volt. -
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kíváncsi leszek idén lesz-e valódi market crash, vagy EA pajtás kihoz pár jó SBC-t és felmennek az árak :)?
-
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Pedig Lolo tényleg nagyon jó, a sima gold lapja főleg, remélem kap a héten if lapot, az eredeti értékeket turbozva
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Casemiro helyett Valverde, Valverde helyére Llorrente.
Zseni az a két játékos, én Llorrentét csak Gullit (untradeable) miatt adtam el, különben maradt volna. -
Ghostface
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
Meghivott
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
köszi
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
sz_abika
üzenetére
Az instrukciónak meg kellene majd fognia, hogy középen maradjanak, és befelé zárják a passzsávot. Szélre mehetnek, a két öcskös megeszi őket.
Ebben a formációban én úgy érzem, hogy a két szélső CM-nek kell a h/h. Case lassúságát remélhetőleg kompenzálja majd a védekezése, és fizikája. Amíg ő marad a tengely közepén, addig Fede, és Can majd besegítenek neki a két szélről. Fizikálisan bírniuk kell majd, letámadáskor majd váltja őket a második sor a játék kétharmadában.
Ha Can lesz középen, akkor vagy Case, vagy Fede kiesik, így Ramosnak nem lesz meg a kemi. Később talán jön majd Goretzka, bár nem hiszem, hogy jobb lenne, mint Fede.
Odegaard nekem nem fekszik CM poszton. 2* FW, gyenge, nem tud lőni.
Eddig ezt gondoltam ki, aztán jövőhét csütörtökön lehet, hogy már semmi nem lesz belőle.

-
ShreDDeD
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni, hogy miért állítódott el az irányítás? (Lövés, passz, szerelés, beadás) Szó szerint mindent az “A” lenyomásával tudok elvégezni... Nem állítottam el semmit, de nem engedi visszaállítani sem. Újra lett telepítve, de nem segített. (XBOX)
-
thebigK
addikt
válasz
Hunter9958
üzenetére
Nyugodtan
-
RigóZsolesz
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én ezzel nyomtam az elmúlt hétben. WL nél is jó volt. Csak be kell állítani a játékoson a külön taktikát. Most vegyítem a PL csapaton Laliga val, így visszatéret a jól bevált 4-3-3 ra.
Meghívot: Big Gratula!

Egyébként valaki használ "Laliga" kapust? Mennyi jók vagy rosszak? (PL csapatomba Ederson a kapus, de teljesen megvagyok vele elégedve)
-
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az a Casemiro az végtelenül lassú és darabos. Mivel a két CMed ki fog járni a szélekre, ezért középre mindenképpen fürgébb CDM kellene. Nekem Allan '18ban nagyot ment ebben a formációban.
Ha a chem elbírja, inkább Cant tenném CDMbe és egy B2B-ben Odegaardot futtatnám -
Meghivott
addikt
Köszi! Jumbo premium gold playerből.
-
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Runthefutmarketes Nick

-
LendvaiFeri1
veterán
41212(2)-t használ valaki?
-
thebigK
addikt
válasz
Hunter9958
üzenetére
RB/R1
-
Hunter9958
csendes újonc
Sziasztok,
Ha az ellenfélnél a labda, és le akarom támadni a labdát vezető játékost egy olyan játékosommal amit a gép irányít azt hogy tudom elérni?
-
dkaro
őstag
válasz
Meghivott
üzenetére
Sztem add el. Nándi azt írta hogy csak 23 napig él az sbc de tavaly ezek voltak egész évben szóval szerintem majd hosszabbítják vagy visszahozzák és ha lement a hype akkor visszaállnak 3-600 körülre az árak. most meg a 65ös szarokat is 3000ért viszik. Ráadásuk nem eladható az sbc, mármint a kapott pakk. De ez csak az én véleményem
-
Raunchy
tag
Nagyon köszönöm a tippeket srácok, királyok vagytok ☺️👏
KDB Walker és Pogba Bissaka már volt, illetve Zanetti IF Alejandro Gomez is.
Dybala és Cuadrado lesz, olcsón megvannak
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Lenne 2-3 alap kérdésem ha nem gond
az egyik a Starter Nationre vonatkozna.