Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide Godin, plusz 8 duplicate...
-
Kristof_94
nagyúr
50k csomagból Hamsik...
Totw nem érdekel, nekem nem kell untrade 80 alatti. Nem adják most a csomagok egy pár hete már... -
dkaro
őstag
Nálam meg a wl alakult talán meglesz a silver1. Ugye reggel 14bol 3win volt. Kis kertészkedés után leültem megint. 5 win jött sorba majd még 4 meccs amiből 3at ugyan kikaptam de csak EA bácsi miatt sztem jobb voltam. Szóval ez a matchmaking nem azt mondom hogy nem jó de szar.
-
markymark00
lelkes újonc
van esetleg valakinek bejelentkezési problémája? platform xbox series X
-
Bence910905
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
A jatek eleje ota ez volt az elso hogy ugymond koltekeztem... Kihagytam 2 evet a jatekban ugyh ezt az icon swapot nem vagom.. De tartalekolok szepen amugy a jatek eleje ota nem nyitottam 10 k folotti jatekost..
Pedig wl division es squad battle is megy :) plusz mm - et is kirakom mindig..untrade gagyi csapattal megyek es felre van teve 1.5 millio (marketen szedtem ossze) -
Nandinagy
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Semmi értelme nincs kirakosgatni. jó ha a lapok 10%-a használható
Egyet raktam ki jött egy 85 odegaard. Elég is volt. Megállok a csúcson
Gyűjtöm az untrade lapokat az icon swapra. Nagyon tudnék örülni egy jó ikon védőnek vagy egy baby blancnak -
Bence910905
tag
Kiraktam 5 szor.. Untrade lapjaimbol... legjobb egy 84 es spanyol kapus.. Koszi.. Rare playerbol 81 es Tielemans!
Budos patkanyok ezek bar hozzam mindig hasonlo jatekosok erkeznek
-
Digestive
veterán
De amúgy már megint rohadékok voltak. 50 chem kell csak. Így szinte kapusokból ki lehet rakni... 60 szokott lenni, ha jól emlékszem. Ez is a kereskedők szopatása miatt van, h rohadnának el.

-
thebigK
addikt
Sbc-s 50k pakk legjobbja 81es Shaqiri bazdmeg
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok
Jelenleg induláskor ez a [Team]
Vaclikon kívül van más opció, hogy indulásnál mindenki 10-es chemen legyen?
Cserékre nagyjából 110K a keret.Köszi.
-
törölt tag
válasz
Digestive
üzenetére
Hála égnek, így legalább nem lesz megfizethetetlen.

Persze rajongókon kívül senkinek nem éri majd meg, de azért használhatónak tűnik szerintem.Vardy bal lábával is csomó gólt lövök, idén közel sem annyira fontos a wf, mint tavaly. 3* skillel is sok mindent meg lehet már csinálni, csak kicsit lassabban (Berba spin pl), illetve középre a pace is bőven elég lesz a megfelelő chem lappal.
-
Gatho87
tag
Nah orultem,hogy itt lehettem. Ma delete clubbot csinaltam, mert elegem van ebbol a scriptelt szar jatekbol. Nem nyitottam kb. Semmit, minden visszapattan az ellenfelhez en nem tudok golt loni,mert mindent kived, pressure stb. Nem eri meg az idegbetegseget ez a szar.
-
arpo04
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Bármikor regisztrálhatod magad wl-re, azok a megszerzett pontok nem vesznek el. Akar a következőre akarsz vagy két hónap múlva, mindegy. Nem a div rank alapján kapsz, az ottani forma szerint sorsol elvileg, ha van 10 győzelmed már erősebbet kapsz, mintha 10 meccs alatt csak 4 húztál be. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
-
thEndeR
aktív tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nekem nem volt a bongeszok kozott mas bejelentkezes az enyemen kivul. Egybol irtam nekik, hogy mi a helyzet, de sok valaszt nem kaptam. Ma nyitottam egy uj case t amire viszonylag gyorsan valaszoltak is, azt irtak, hogy irjam le, hogy mi tortent miutan leirtam mindent, ez igy jo lesz. Emailezgetve eleg lassan fogom visszakapni a cuccaimat, ha egyaltalan visszaadjak. Eleg gagyi, hogy telefonon nem lehet veluk kapcsolatba lepni magyarorszagrol, ha jol emlekszem regen volt ra lehetoseg.
-
mcwolf79
veterán
Életemben először összejött a beugró a wl-be. Kérdések:
- ez lejár valamikor? Úgy értem kötelező belépni a következő wl-be? Vagy akár két hét múlva is beléphetek?
- A wl-ben is a div-emnek megfelelő emberek ellen rak be? Most div7-ben tanyàzok. Most már hogy van normálisan működő kontrollerem hirtelen felindulásból feltoltam magam div9-ből div7-be. Amúgy ez minden div-re jellemző hogy ennyire szóràs van az ellenfelek tudàsàtv illetően? Úgy értem hogy most többnyire nyerek, néha becsúszik egy döntetlen vagy vereség. Viszont némelyik ellenfél szinte a "pàlyàn sincs" úgy elverem. Oké nekem is van szarabb formàm, de legalább küzdök. De némelyik már a 15. Percben lép kifelé a 3. gól után, annyira nincs köze a játékhoz. Egyáltalán az ilyen mit keres div7-ben? -
Kristof_94
nagyúr
Közben 15/10 a mai meccsekkel együtt, most dolgozom a hétvégén, így holnap is csak a gold 3-ra megyek rá. Pedig egy gold 1 nem lenne rossz, 2db 100k csomaggal, de nincs hozzá se energiám, se idegrendszerem.
Rank 1 elvileg biztosítva, de még van 1 meccs a 30-ból, az 400 pont lesz pluszban.
Ja és a silver objective srácot ajánlom mindenkinek, nagyon könnyű megszerezni és nagyon jó csere. Gyakorlatilag mindig segített amikor beállt vagy döntetlenre hozta vagy eldöntötte a meccset. -
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem vágom ezt a unitedes mizériát. Nálam ott van a csapatban Fred, Bruno Fernandes, Telles, Lindelöf, de nem érzem előnyét. (Jó, tudom, játszani is tudni kell
)
Vagy ez csak Rashford-Martial duóra vonatkozik? Mert akkor azonnal megveszem őket
-
Kristof_94
nagyúr
Rohadtul elegem van már a rommá húzott Unitedes játékosokból, hányinger. A gyerek egy vesztes meccsen a 90. percben egyenlített miután 3x vette el a védőtől a labdát, mindegy hogyan próbáltam felszabadítani. Aztán a hosszabbításban szintén Rashford az elején már 0 fitnessel lefut mindenkit. Hagyjuk már. Hulladék az egész bagázs.
-
LendvaiFeri1
veterán
PS5-el lehet majd játszani a jelen generációs fifát a decemberi megjelenésig?
-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ja ezt tegnap nyitotta molnargabo elite1-es packokból.
Utána meg kinyitott 6 totw packot azt egy thiago silva volt a legnagyobb rating
-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez Gabi packja nem?
mondjuk tőle nem sajnálom az állandó elite1/top100 után. -
LendvaiFeri1
veterán

-
Nandinagy
addikt
A wl még mindig nem rivals szerint ad ellenfelet. Ha így lenne akkor silver3-t sem érnék el mert állandóan profikat kapnék
. Mindenki leesne alsóbb osztályba a könnyű meccsekért.Biztos most játszanak többen. Ne azt nézd, hogy karácsonykor sokan vesznek konzolt hanem azt, hogy 1 hónapos a játék. Akit kicsit is érdekel a fifa az most javában játszik emiatt jóval több a játékos. Az új belépőket felesleges ideszámítani mert csekély százalékuk tud ténylegesen jól játszani a többiek inkább csak kipróbálják a játékot

Tavaly eleve nehezebb volt feljutni divekbe. Nagyon sok ismerősöm tavaly div6-7 környékén mozgott most meg div3-4 pedig jobbak nem lettek.
De magamon is látom, hogy folyamat 1900 skill rating körül vagyok mikor tavaly azért nagyrészt div3-4 volt. Igaz egy div1-be feljutás után inkább kiestem az ellenfelek minősége meg játékstílusa miatt tavaly is de lényegtelen itt
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó, akkor Trapp jó választás volt
-
dkaro
őstag
Biztos most játszanak többen? Nekem január lenne a logikus karácsony és BF után.
Ha erős csapata van mindenkinek az szerintem azt jelenti, hogy aki kicsivel gyengébb nálad azt is nehezebb verni. Szintén nem logikus, hogy Div9ben tudtam csak játszani néha feljutottam 8ba és úgy meglett a wlen a gold3 most meg div6ban vagyok és jelenleg 14 meccsből 3at tudtam nyerni.
Tisztában vagyok vele, hogy én béna vagyok meg csak casual gamer tehát még olyan véresen komolyan se veszem de biztos számít vmit matchmakingnél, hogy hol állsz rivalsban. Aminek amúgy így az ég világon semmi értelme,hogy gyakorlatilag összevonták a wl-el. -
thebigK
addikt
11/9 kezdes utan 4bol 4 lose...valós. a 4bol 3at nyernem kellett volna a jatek, meg a helyzetek alapjan. Vicc
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Teljjesen tradenoob vagyok, a 3 év alatt 1x invesztáltam lapokba, akkor is bukó lett a vége
Mibe érdemes fektetni ilyenkor? Mind1 csak jó nemzetiségű 83as legyen? Most pl. vettem pár Trappot 900ért.
-
Meghivott
addikt
én ilyet még nem basztam, játszunk a játékkal, egyik pillanatról a másikra a kontroller leáll, kilépünk, indítjuk újra és az egész játék eltűnt, újra kellett rakni az originben, mi a f@szom, mindig minden szar csak ezzel a játékkal történik, komolyan. Mostanában megint ablakba rakott vagy kétszer. Csak a fifa, semmi más.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
-
dkaro
őstag
Én közben azon gondolkozom hogy visszaesel div9be div6bol. Értelmes reward nem volt és kb 5 meccset játszok a wl miatt.
Szerintem div besorolás is számít wlben. Tavaly div9bem voltam es wlen simán megvolt a gold 3. Most silver 1 is csoda. És egyszeruen azért mert jobb ellenfeleket dob. -
Kristof_94
nagyúr
Totw SBC érkezik a napokban. Tudtam, hogy vásárolni kellett volna 82-83 lapokat, mert eddig nevetséges áron mentek. Kb. 1,5 hete vettem 20 Bendert hátha rajtuk lesz profit.
Mindig így járok.
-
sz_abika
addikt
500 gól.

Jumbo rare player mikor 3 promo csomag nyithato.
Belga....
83as Verthongen.

-
eM'82
addikt
A korábbiak nekem is elég hamar meglettek, itt nem tudom mi történt. Érezhetően jobbak voltak az ellenfelek.
Mondjuk ami ténylegesen felba$zott az az, hogy 0-0nál volt aki kilépett. Nem is egy. Én bezzeg játszottam, legalább 1 kapott gólig.
A kedvencem az volt aki úgy lépett ki 0-0nál, hogy éppen tizenegyest ítéltek ellene... -
eM'82
addikt
Ezt az RTTF Correa-t én feladtam. Közel 2,5 óra után 2 db winem volt (ebből csak az egyiket számolta, mert 7 calcio-s volt a kezdőben a 8 helyett...). Gólt alig tudtam lőni, gólpassz dettó.
Komolyan mondom a WL nem volt ennyire nehéz.Hajnalban elkezdtem inkább Rivalst tolni. Div3ban 3 meccsből 2 win 1 loss. Ez nekem teljesen ok.
A live friendly is rank alapján rak össze? Mert nem úgy éreztem.Nándi: 4222-ben is van hogy előre sprintel a védő. Varane adott már így pár gólpasszt. Nem tudom miért csinálja.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
12/3
Egyszeruen semmi se megy. 90%ban ugyanazok a PL csapatok jonnek es felszantjak a palyat, 2 pontosat szokoevente ha passzolok. Allandoan lesre futok, minden szerelesem fault, engem meg Jezuskak borogatnak, meg meterekre pattanok roluk. Borzalmas az egesz. Lehet hagyom is ...
-
Kristof_94
nagyúr
8/4 a mai, borzalom... 8/6-nak kellene lennie, legalább.
Az utolsó 3 meccsen 2 előnyről ment el. Az elsőn a 60. percben még 4-1-re vezettem, majd a 2x30-ban 6-5-re nyert, nyilván...
A második 2-0-ás vezetésről fordult meg, köze nem volt a meccshez, Lucas CM és hasonlók. Éljen! Vagy inkább ne.
Mindegy, innentől még kell a 22 meccsből 10 győzelem és kész, bár ez a sz*rkupac ennyit sem érdemelne.De lehet holnap rámegyek még a rivalsra, hogy biztos meglegyen a pont. Hiába a rank 1 csomagok duplán, semmit nem adtak eddig, de hátha egyszer.
-
Chereiose
addikt
Instrukciók érnek bármit is? Vagyis gondolom másnak látszólag igen, támadók sprintelnek be a védőim mögé, nekem meg a stay backre állított védők is kóricálnak elől. Hányadék. Mi értelme ennek is?
Fogom kiveszek mindenkit alapra szerintem nem lesz változás sőt max jobb lesz... -
Nandinagy
addikt
4/4 a mai nap. A dumfries trade miatt későn tudtam elkezdeni és nem akartam délután sokat szenvedni
[link] Itt a csapat.
A héten kipróbálom a 442-t de iszonyat furák a játékosaim ebben a felállásban. Meccsenként 2-3 alkalommal 1 védőm megindul a kapu felé.(Joe Gomez egy wlen gól+gólpasszt jegyzett emiatt
). Nem tudom, hogy ez a felállás vagy valami bug miatt van de megfogom szívni ha jön egy jobb ellenfél.
Amúgy eddig ez a felállás viszi a prímet nálam idén. -
ThuG4LifE
senior tag
7/1
... eroltetem, de minek. Jatszhatatlan. Oreganyam is lefutna a jatekosaimat, talan meg a passz is jobban menne neki.
-
Zimmi91
addikt
-
-
toxicjew
addikt
Nem tudom mi van, már 3. napja ilyen 50-60 körüli msem van és így már rohadt szar a gameplay
Pedig a netemmel elvileg semmi baj, és máshol sem érzek változást.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az ismeros, az elozo 3 hetben meg boardom se volt.
-
v-man
őstag
Szenzációs, megint viszik az okosak 3000-3500-ert a reál mezeket, amit amúgy 10 squad battle góllal meg lehet szerezni 😃
-
thebigK
addikt
Amugy tenyleg koszi Digestive a Dumfries tippet. 16db volt osszesen, egyet megtartottam, az osszes tobbi elment a hype alatt 40k-ert, a legdragabb 25k-ba kerult, atlag 21-22 ezerert jottek

kdavid94 - na egy Becks lapert a fel karomat adnam
-
törölt tag
Erről hallottatok?
Becks elvileg 3 verzióval van az adatbázisban, tehát valószínűleg ő nem csak celebként került bele (eleve akkor a mostani kinézetét használták volna szerintem).
Lehet most járt le a PES szerződése és évközben lesz hozzáadva ikonként, mint tavaly Riquelme. -
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt sajna nem tudom...
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy mi ez az 5 meg 6 lap, tényleg nem volt ötletük 11-11 játékosra? Az EL-ben meg főleg, azért van hozzá alapanyag.
Ehelyett "fullba" van nyomva a meta. Sissoko, Jesus, Portu... -
sz_abika
addikt
Most nyitottam egy RTTF Diabyt?...ez..hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Túra és kirándulás topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vírusirtó topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- LEGO klub
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig wl division es squad battle is megy :) plusz mm - et is kirakom mindig..untrade gagyi csapattal megyek es felre van teve 1.5 millio (marketen szedtem ossze)
Egyet raktam ki jött egy 85 odegaard. Elég is volt. Megállok a csúcson

47 meccs és ebbe a 10 óra Trial is benne van.