Hirdetés
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Srácok! Én is megcsináltam az icon picket, 3 mid icon volt benne, Raul-Gerrard-Maldini, az egyértelmű, hogy az olasznak kellett jönnie ugye? Volt már valakinek szerencséje vele? Mivel nem toltam wlt most nyomtam 10 dr meccset vele és eddig eléggé meh, nem rosszabb mint egy Varane akit kitettem miatta, de eddig semmi extrát nem mutatott.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt én is remélem, hogy nem kap gólt a róma
Egy smalling várja a sorsát.
Klubból ( le is nulláztam) kiraktam az icon picket, de nem merem kinyitni mert most valahogy rossz a nyitási szériám
Az előbb kiraktam még két sima 81picket mindkettőben csak 81esek voltak
grimm: SB legendaryn ha gólt akar rúgni a gép úgyis berúgja.Én már sokszor előre látom mikor jön és nem tudok ellene mit csinálni.
Cselnél szintén ha akarja úgyis elveszi, sokszor egy egyszerű lövőcsel sem jön be ha úgy akarja. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Tomi0703
üzenetére
Az nem a squad battles?

Amúgy elkezdtem a holland ligás "küldetéseket", félig már megvagyok, de ilyen szedett-vedett csapattal meg 77-es összértékkel nem egyszerű.
Ma meg nagyon remélem, hogy a Roma kibírja kapott gól nélkül és fejlődik Smalling... Szerintetek?
Na meg nyerjen a Rangers is.
-
toxicjew
addikt
válasz
grimmjow67
üzenetére
Sztem kontrából a legkönnyebb megverni a gépet. Úgyis nála lesz a labda, elveszed és gyorsan kipasszolod. Ráadásul rendszeresen beragad egy védője jó mélyen, így könnyű létszámfölényt kialakítani.
-
grimmjow67
tag
sb legendaryn van olyan csel amit érdemes használni? vagy passzolgatni kell inkább, és úgy kijátszani a gépet?
-
Aguinaga
őstag
Ez az objectives olasz csatár nem nagyon fog emelkedni, ugye? Nem valami acélos a Sassuolo
-
K.J
senior tag
Az miért jó, hogy one nationt totál más nemzettel indítanak emberek, mint ami a küldihez kell? Szívatás?
Most játszottam eggyel, németekkel nyomta, vert egy gólt és lehetőséget adva, hogy kilépjek, megállított a játékot. Normális az ilyen vagy unatkozik?
Tegnap is belementem egy ilyenbe, ott franciák voltak szintén lőtt egy gólt, mondom nem lépek ki, egyenlítettem, ezt követően szerzett egy öngólt majd távozott. Korrekt volt. Megköszöntem. -
Aguinaga
őstag
Tegnap éjjel kipróbáltam Lees-Melou és Pereyra WhatIf lapját divrivben, egész jó mindkettő. Pereyra egy félidőt kapott, 1g 2a, L-M meg háromfelidőt, ő 2g+3a. Ráadásul Pereyra kényszerből CM-et játszott, de megoldotta, elég jónak tűnt fizikálisan is (finisher chemmel, tehát az nem befolyásolta).
-
gjoe
addikt
mbabu mikor fejlődik? már kellett volna nem?
-
gjoe
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Ha totw vagy featured csapat ellen újrajátszol azt elszámolja.
A többinél ugyan az ellen nem tudsz újrajátszani.
És ma még estig nincs totw csapat.
Ha nem kellenek sb pontok akkor marad a lépegetés, bronz csapat keresés.
De ha a 4 közül egyet sem játszottál le akkor nem tudsz másik 4 csapatot kérni. Ilyenkor indíts egyet, add fel rögtön és kérheted a következő négyest. -
zzolli11
csendes tag
A Squad battles icon swap meccseket én is 90%-ban a TOTW csapat ellen játszottam. A magasabb rating nem számít mert az alacsony chemistry nagyon lenyomja a csapat erejét.
Alternatíva még a bronz 70-es erősségú csapat alacsony chemistry-vel.
Ja és a padon legyen 3 top játékosod akit be tudsz cserélni. (ajánlott 2 csatár / támadó +1 ahol gyenge vagy)
-
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát ez az, nagyjából 600k minusz piaci áron - gyakorlatban volt 90k a bankban mielőtt neki álltam, meg a végén is 90k.

-
gjoe
addikt
-
Tomi0703
addikt
Swap silver playeres SB meccseknel jo, ha egy csapat ellen jatszom le a 6 meccset, vagy kulonbozo ellenfel kell mindig?
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez a sajátom bémeg

CDM kett volna kiadó a csapatban, igy csak egy újabb Rooney link jött
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
5 tokenbol kijon a az ikon sbc g kb, a maradek player pickekbol kifarmolhato. Ennyit megerhet, kb 3 játékos kell még ma es pipa.
-
dkaro
őstag
Amikor van player Pick sbc is magasabb áron viszik a sima gold lapokat szoktam gold packozni, csak a nyitások miatt meg mert ilyenkor kb 0ra jön ki az ember, néha néha nyitok egy boardot azt elrakom. De múlt héten jött egy Modric most meg a promó francia (negyedjere
) majd egy Witsel. Végre megerte tökölni vele
-
thEndeR
aktív tag
Kiraktam az 5x85ot, nyitom ki, WO narancssárga szinek ohh mondom mi lehet ez? Europa liga MOTM Gerard Moreno.
Jobb lapokat raktam az SBCbe mint amit kaptam.
Jott meg egy untrade Ter Stegen, gondolkoztam az icon player picken mert masba nem tudom belerakni, de nem biztos, hogy kijon fodderbol. -
toxicjew
addikt
Nos, haverom meggyozott az icon pickel kapcsolatban... Sikerült kihozni klubból a 83 és 82 swapos packok segítségével. Dobperges... Prime Puyol, prime Makelele és mid Okocha jött. Makelelet választottam. 1.3m pcn szóval vegulis megérte, Sissokot így el tudom adni jó pénzért és tudok máshol fejleszteni. Nem egy Prime Butra
de nem lehetek csalódott. Főleg hogy neki Prime Lampard volt a legjobb választás
-
eM'82
addikt
Mondok +1 indokot miért éri meg kockáztatni: március van.
:) A játék életciklusának majdnem a felénél vagyunk.
Én is ezt a variánst választottam. A 25x82+-ban Ziyech volt amúgy a legjobb, meg pár 84es fodder. Nem bántam meg, mert tökmindegy. Úgyse ezen múlik a jó nyitás. -
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
hát igen, de nekem általában ezek a packok úgy adják, hogy a 82+-ban van kb 20 82-es, és elvétve egy-egy nagyobb
Azokat meg normális sbc-be nem nagyon lehet használni, csak ilyenekbe, mint pl. most a 81+ pick (amiből 81-82-eseket pickeltem szintén
)
Szóval azt hiszem nekem mindegy, épp valamelyik nap írtam, hogy most picit kiégtem, nem mozgatnak meg jelenleg sem a csomagok, sem az sbc-k, jó lenne most egy darabig csak játszani pár jót, ha alkalmas lenne rá a játék
-
adise
őstag
Nem olvastam híreket meg a topicot és nagyon nem találtam infót róla, de idén a winter upgrade elmarad?

-
Nandinagy
addikt
-
Tibson
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engine chemmel tényleg jónak tűnik. CAM-ba sajnos nem tudom módosítani a pozícióját. Marad RM-ben és Salah-t eladom.
Icon swapból szerintetek melyiket éri meg nyitni? Eddig a mid icon packra voltam rákattanva, de így belegondolva ha kinyitom a 82+, 83+ packokat kis szerencsével jöhet belőlük használható lap vagy ha nem akkor be tudom forgatni őket a mid icon upgrade vagy mid or prime icon pick-be. A 81+ X25 pack sajnos már nem férne bele, csak ha jön még objective.
-
törölt tag
-
Gaborz1
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Remélem is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak azt nem tudom, hogy az untrade moments Laudrupot hova teszem.
szerk.: sorry a dupla kommentért. ha útban van töröljétek.
-
sz_abika
addikt
Közben 11 redet beváltottam (2x86os volt benne) és jött egy piros Auba. Legalább a 87es mehet a 86os ikon pickbe - már csak 1 SBCre vagyok a csalódástól!
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Mármint Mendyre gondolsz? Nála nagyon sok szélső jobb. Cserébe francia,5* weak és nagyon olcsó. A szélsővédő még mindig az a poszt amire senki nem akar költeni mert felesleges. Ha 5 vagy 3 védőzöl viszont Mendy teljesen kuka ahogy Walker is. Akkor már olyan szélső kell aki jobban lő,passzol és cselez mint pl.:Kurzawa,Cucurella,Cuadrado,Tavernier,Theo például.
Varane meg Gomez ugyanez. Az emberek inkább előre költik a pénzük és mivel Varanet szerintem már az emberek 90%-a kinyitotta így őt használják
-
Madn!ght
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Az a szörnyű, hogy megannyi kiadott promó lap nem (igazán) veszi fel a versenyt az októberben kiadott, statisztikailag indokolatlanul működő lappal. Pont ezzel teszik hiteltelenné a játékot, mert akkor minden nemű, látszólag jobb lap hajhászása teljesen értelmét veszíti.
-
elod22
senior tag
Tegnap leteszteltem Jovic lapját, mert a tavalyi Summer Heat lapja nagyon adta, de ez most nem lett az igazi. Próbáltam 4-4-2 ben és 4-2-3-1-ben is egyedüli csatárként, de valamiért nem akart helyezkedni sem, beindulni sem, a hunter sem dobott olyan sokat a sebességén, hogy egy gold Akéval vagy Varane-nal felvegye a versenyt. Lehet upgrade után javul valamit, de nekem sajnos csalódás volt, freeze Aouar vagy POTM Félix érezhetően jobb volt nála.
Viszont Kroos eddig nagyon pörög, őt nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. Uralja a középpályát és 20 méterről ha el tudod lőni vele, az ötből négyszer beakad.

-
evibly
senior tag
Elég sok fodderem felgyűlt az utóbbi időben, úgyhogy én nekiálltam a Player Picknek, de nem voltam túl nyugodt, mert baby Nakata, baby Pirlo, middle Laudrup (pfejj) után nem sok jóra számít az ember.
Elégedett vagyok, főleg, hogy egy fillért nem kellett költenem rá, és ezzel ki tudom váltani a 88-as Seedorfot, aki mehet így vissza a piacra. Nyilván lehetett volna sokkal-sokkal jobb, de nagyságrendekkel szarabb is, tudok neki örülni

Bocs, Kristóf, Shearer papa most nem nyert

És ide, ebbe a non meta, fun csapatba érkezik nagy szeretettel:
-
sz_abika
addikt
Ez szerintem mindent elmond a játékról...amelyik account megkapta a szerencseherét, az mindegy mit csinál, bronz csomagból is R9t nyit.
-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mid ikon utan nekem is ures a klub(kijonne a 86-87 sbc de azokat a lapokat nem akarom beledobalni) majd csutortokon csinalom 20-25 picket aztan valahogy kipattintom. Ha ez a csapat maradna TOTSig sem erdekelne kulonosebben.
-
toxicjew
addikt
Ne mutogassátok már a pickeket, nem akarom megcsinálni
-
|AP|
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nem, én sem tudom

De annyira nem sajnálom, az én szerencsémet ismerve teljesen használhatatlan lap jönne.
Amúgy is viszonylag kevés olyan ikon van, akit igazán szeretnék (Ronaldinho, Cruyff, Maradona pl.), ezekre meg minimális az esély.
A csapattal eljutottam oda, hogy már nem azon műlik a teljesítményem, most már játéktudásban kellene fejlődni.
Így meg igazából el is vesztettem a motivációt a pakk meg coin gyűjtögetésre.
Aminek kifejezetten örülök, mert én is kezdtem ráfüggni erre a sz@rra, de most az utóbbi napokban volt valami törés, ami miatt már annyira nem hiányzik
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem a 85+-os Icon Swap, a 81+-os upgrade-ek segítettek. Meg ment bele 84es Cucu, 85-ös Reiner is. Még pár hasztalan WL reward pick. Több fodderem nincs (CR light, Guedes, Dembelé még talán).
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
3-4 heti reward alatt simán összegyűlt talán még annyi sem kellett, plusz ugye időközben a különböző sbc-k. 81+, pick és hasonlók.
-
LendvaiFeri1
veterán
Mindenki ennyire tele van, hogy meg tudja csinálni ezt az sbct? Én a 85+-t sem tudom, pedig van pár untrade játékos a klubban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest