Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Jó ez az UCL MM.

Akkor jöhet megint az új csapat...
-
ThuG4LifE
senior tag
Jó ez a patch, 4ből 4 zakó ... de még milyenek ...

Erre a hétre elég volt azt hiszem.
-
Tomi0703
addikt
Már 6-kor jönnek az új SBC-k? Az uefás marquee máig volt, de 6 után eltűnt... Vagy az óra átállítás kavart be?
-
Stylerr
addikt
Na letöltöttem a patchet. Tegnap WL-ben 17-18ms-em volt, azóta nem toltam ugyan, de ma patch után Rivalsban 27-28ms. A patch miatt másnak is több, vagy a WL-ben amúgy is kevesebb az ms?
Más: Ki milyen Skill Ratingen van Rivalsban?
-
evibly
senior tag
Ezért a kommentért jöttem most!
Agyfasz a köbön, ami tegnap este óta van Xboxon. Én vagyok persze a hülye állat, hogy erőltettem a laggos, belassult, kiakasztó gameplay közbeni játékot. Lehetne ennyi eszem. De a héten szabadságon vagyok, mondom akkor pörgetem kicsit a Rivalst. Eredmény: Div 3-ból kiestem, veszítettem 200 skill pontot, minden világtalan hülye megverte, nekem meg széthasad az agyam.
Végül az tette be a kaput, amikor végre mentem kettővel és ledobott a szerver. Mindez Gb-es net és kábeles kapcsolat mellett, botrány az egész. -
Nandinagy
addikt
Egyébként nem érdekel, hogy tesznek ilyen játékmódot is a játékba mert biztos tud vicces lenni. De ha ezek a kretének már kitalálják akkor a sérülést miért nem lövik ki?
30 perc után nem tudok támadni mert mind a 4 támadóm sérült és nem bírnak futni. Azt meg külön nem értem, hogy ugyanazt a taktikát használom mint rivalsban ehhez képest a védelmem az ötösön áll egész meccsen. kb 40 méter van a kp meg a védelem között.
-
akooos
veterán
Mire a végére értem a patch notenak lement a nap. De lettek egész érdekes javítások!
Bezzeg azt nem javították ki, hogy: gól után ne azt írja a lap, hogy Bapp akinek a HO ratingje 8, hanem a teljes nevét és értékét
Valamint azt a visual glitchet, hogy NE LEBEGJEN A LABDA A FŰ FÖLÖTT. Az ki tud égetni... Annyira zavaró. -
v-man
őstag
Aki csatlakozott hozzám tegnap a Jullien vásárlásba, lassan mehet kifelé, most közelítünk 3000-hez, eddigi megfigyelésem szerint 5000 a tetőzés, de van amikor nem érünk el addig, én 3000 fölött már ki szoktam szórni. (Xbox)
-
sz_abika
addikt
Jött egy 1.05ös patch , meccs közben és kidobott online. Fasza
-
Zufi
csendes tag
Direkt nem indultam el a wl-en, mondván játsszon ezeken a túlterhelt szervereken, akinek két anyja van, jó lesz nekem a rivals, ameddig le nem morzsolódnak az emberek, és végre játszhatóvá nem válik. Türelmesen kivártam a mai napot, vége a wl-nek, kvázi üresek a szerverek, elkezdtem játszani: full delay mindkét meccsen, ki is rage-eltem mindkettőből, én képtelen vagyok így játszani...Felobban az agyam, annyira fel tud baszni ez a lassú, csúszkálós, undorító gameplay.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha egy játékos hetekig nálad játszik az nem felesleges lap
Egyébként nálad sosem értettem ezt a felfogást, hogy mindig tartogatod a pénzt meg a lapokat addig amíg vége a játéknak aztán az utolsó 1-2 hónapban meg játszol akikkel szeretnél.
Én úgy vagyok vele, hogy mindig azonnal akarok a legjobb elérhető csapattal játszani mert nem hosszútávú befektetés a játék hanem pont, hogy rövid
Puskásra meg ígyis úgyis lesz pénzed mivel jól játszol. -
Raunchy
tag
-
Nandinagy
addikt
-
törölt tag
a taktikai beállításoknál a támadás szélessége 1 csíkon van azaz a legszűkebben. a játék közben mikor támadok akkor az RW és az LW az oldal vonal mellett áll. Akkor most hogy van ez? ezekre a játékosokra nem vonatkozik ez a beállítás?
ez mutatja azt, hogy semmi értelme a taktics beállításoknak mert úgyse az lesz amit beállítottál
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már miért lenne vége?
Ameddig nincs elég promo lap nem lesz helyettük más. Viszont eddig a promo lapok is elég szegényesek
Kaptunk egy Andret meg Nainggolant akik közül az egyik lassú a másik meg drága. Szerintem még 1 bő hónap mire nem lesz értékük. De egyébként nem értem mit problémázol 40k-n....
Ha most 40k 1 lap és mondjuk 1 hónap múlva csak 15k lesz akkor mi van? Szinte semmit nem buktál és kiszolgált addig. Még ha mondjuk 1-2 millión menne a gondolkodás megértem. De basszus hát majd nyitsz megint valamit ahogy szoktál..
-
Kristof_94
nagyúr
Ahogy nézem a grafikonokat, nagyon alacsonyan vannak az árak, lehet most kellene vásárolni. Viszont nem tudom, hogy mondjuk egy Allan mennyire fog vissza menni... Lassan vége annak, hogy 85 alatti lapok 40 ezerbe kerülnek.
-
taylorp
senior tag
A szerverek ismét lehaltak.
-
dkaro
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Azért válaszolok
Psem van de ez alapján simán plug and play.
https://www.pcgamer.com/xbox-one-controller-on-pc/ -
dkaro
őstag
Tényleg nem értem mi értelme ennek a friendlynek. Összeszedtem 4 wint, egyet hagytam holnapra, ezt kb 30 meccsen egyik se ment végig. Max 30. percig meg egy meccs aki előbb elhúz 2-0 ott az ellenfél kilép. Borzasztó
-
Nandinagy
addikt
válasz
bobitusz
üzenetére
Maga a játékos keret jó lehet de akkor már Alisson kell a kapuba, hogy gomez jó legyen.
Nem igazán működőképes felállás. 442,4222,4231,41212 amik meta felállások idén.
Keress 1 olyan induló felállást amiben a legtöbb chem kihozható aztán ingame tudsz váltani arra amire szeretnél a dpaddal. ha rákeresel egy fifa 21 custom tactics videóra youtubeon biztos hozza, hogy kell beállítani.
-
sz_abika
addikt
Remélem lassan jönnek mára 99defes védők, mert nagyon nem jaú ez így. Most kaptam ki 2-4re, mind a négyet tiziből kaptam

Hernandez és Delaney 12 meccsen, 8 sárga, 2 piros és szerintem nem vagyok durva

-
Mrguba
őstag
Honnna lesz ilyen TOKEN majd?
-
dkaro
őstag
Tiszta szívemből kívánom annak aki ezt az objectivet kitalálta, hogy a metrón a legnagyobb tömegben jöjjön rá a cifrafosás
-
thebigK
addikt
-
Nandinagy
addikt
Nem tudom ki volt az a kretén aki kitalálta ezt az új live fut friendly küldetést de remélem rémálmai lesznek utána
Ennek mi értelme van, hogy nincs szabálytalanság? Az összes meccs annyiból áll, hogy állandóan lerugdossa az embereim akik meg lesérülnek tőle. -
RigóZsolesz
tag
1. Kérdésre a válasz: Előfordult már nálam is ez a hiba. De eddig szerencsére mecsközbem 1x csak ha jól emlékszem. Engem ezzel a hibával, ellenfél keresés után szivatott többször (már csak a mez választás jött volna, erre lefagyott.. Ez utóbbi sajnos időnként előjön).
2. Kérdésre a válasz: Szerint kva jó Ederson. Eddig nem szimpatizáltam vele (fut20 ban csak Stegen volt a szemembe kiváló). De most pl csapatot tolok jobban, és kellett ár érték arányban egy jó kapus. Én teljesen megvagyok elegedve vele. Rengeteg góltól mentett meg..
-
ThuG4LifE
senior tag
Csak nekem tűnik soknak mar ez a csomo untread pack? Nem eleg, hogy semmit se nyit az ember, meg egy qs coint se kapunk erte.
-
Raunchy
tag
Ezekbe az új sbc-kbe csak BL kártya jó? Vagy mit ért special item alatt?
-
evibly
senior tag
Xbox-os kollégákhoz van kérdésem: az egy újfajta csalás, hogy kifagy, leáll az egész játék és kidob az "asztalra", utána meg persze DNF? Nekem ez nagyon furcsa: eddig kétszer történt meg, mindkét alkalomml az ellenfél állította meg és mindkét esetben előnyben voltam, nyerésre álltam - és egyszer csak megmerevedik a kép és helló

Másik kérdés/észrevétel: egyre több helyen látom Edersont a kapuban, valahol fel lett kapva a brazil? Csak mert egyszerűen alig tudok neki gólt rúgni, mindent IS fog, és ez a kapusokra ugye nem annyira jellemző. Vagy van neki valami speciális képessége, vagy én vagyok a béna?

-
bobitusz
csendes tag
Sziasztok
idén kezdtem "komolyabban" UT-ni
véleményt/tippet szeretnék kérni a következő csapathoz:
[link]
Varane, Gomez, Sanches, Allan, Semedo ötösköré próbáltam építeni csapatot, mert ezek a lapok elég stabilnak tűnnek eddig, a csapat majdnem teljes, Mendy-t, Bruno-t és Lloris-t kéne megvenni.első kérdés, Lloris hogy teljesít?
második : ha meccs elején Allan-t és Brunot megcserélem jó lesz-e a chemistry (esetleg Sissokot közép cm? )
harmadik: a felállás működőképes-eelőre is köszi a segítséget
-
sz_abika
addikt
Na megvettem a játékot mert jonak emlekeztem ra a 10h alapjan, de mar ott gyanus volt, h a menü is szaggatott ma. Hát sok közöm nincs ehhez a fifahoz ennyi patch után, 240 körüli rivals point loss eddig

-
Digestive
veterán
Srácok a sok kapcsolat miatti hiba és a degenerált vizuális hiányosságok mellet még konkrétan csal is a játék!

Ez pl mi volt? Látszik, h 1,5barral lőtem csak. Utána meg húztam irányba a kapust és egyhelyben nyomott egy kamu lepkézést!

-
thebigK
addikt
Gyerekek, most komolyan egy rivals lose es egy win utan 0 azaz 0 pontot szamol a week3 gold objektiv, ahol 3500 rivals pontot kell szerezni, mert megvan a heti limit? Mekkora szar mar komolyan ez az egesz
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Ha már pl-es védő kell akkor IF Walker. Nem mondom, hogy rossz dijk idén de szerintem nem véletlen, hogy kb 1 profi sem használja.
Ez az új Laporte is jött ma velem szembe 2 meccsen is. Mindkétszer Varane volt a párja de szerintem Laporte fényévekkel gyengébb dupla árért
-
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát nálam Van Dijk nagyon kérdéses, mitől kerül ez a lap fél millióba azt nem tudom, de egy Lindelof kb jobbat hoz mint ő
De hátha 10 meccs után összeszedi magát, tavaly miután meglett a loyaliti az adott játékosnak sokkal jobban teljesített
Vidic is csak azért játszik a héten mert 800e coinba eltudtam hozni licitbe és 950-960 körül viszik, szal csütön megy is eladásra és majd icon swapból vagy icon sbcből megcsinálom vagy őt vagy Ferdinandot, de inkább utóbbit 
-
Nandinagy
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Attól függetlenül én is nyertem a múltkorinál 2 meccset 60 chemes csapattal mert egyszerűen jobban játszottam mint az ellenfél. Erre akartam célozni. Attól függetlenül a 100 chemmel jóval egyszerűbb a játék.

#3208Zimmi91
Még korán kezded a wl-re készülést
Én haragszom magamra kicsit. Szenvedek itt Varane meg hasonló lapokkal. Beraktam Mukiele mellé Klostermannt és mellé Daviest aztán 6/6-t nyertem div2-ben. Meg is lett az 50 rivals win amiből jött egy lewa. Sbc-be jó lesz
Negatívum viszont Gulácsi. A garrincha nyitás előtt ő volt a kapusom a kezdetektől és nagyon jó volt. Azóta meg 0 szögből kapja a gólokat a rövidbe.
Ja meg nem is arra vetődik amerre a labda jön. Érthetetlen mi lett vele. -
Meghivott
addikt
A silver küldetés mutatja a legjobban a játék "lényegét" 100 vs 50 chem kurvara semmit nem számít..
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA® driverek topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xbox Series X|S
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Grat! 

Talisca 60k-ért ajándék sztem...

Agyfasz a köbön, ami tegnap este óta van Xboxon. Én vagyok persze a hülye állat, hogy erőltettem a laggos, belassult, kiakasztó gameplay közbeni játékot. Lehetne ennyi eszem. De a héten szabadságon vagyok, mondom akkor pörgetem kicsit a Rivalst. Eredmény: Div 3-ból kiestem, veszítettem 200 skill pontot, minden világtalan hülye megverte, nekem meg széthasad az agyam.
Végül az tette be a kaput, amikor végre mentem kettővel és ledobott a szerver. Mindez Gb-es net és kábeles kapcsolat mellett, botrány az egész.
nekem sose ad semmit ezert oldom meg piacozassal