Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Mindenki nyitott már itt ikont?😀 Nekem még csak a második UT-m de még egy pakkban se volt ikon..
-
toxicjew
addikt
Éjjel nem is volt több flash sbc?
Pedig úgy írták ma 13ig lesznek.Amúgy aki még előfizetéssel tolja PCn, most pár napig csak 31.5 Euro a Standard és a Champion Edition is Originen.
-
-
Bohus84
tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Jól néz ki. Amit én tanácsolnék:
Azt az If Rashfordot ne pazarold el szélen szerintem. Egyik legjobb ST a játékban. Auba helyére mondjuk egy Martial és ő mehet szélre. Van Dijk idén picit gyengébb de azért nem vész csak lassú. IF Walker, If Gomez a meta de ugye neked holland kell. Valamint Bruno inkánn cm mint cam de az is elmegy. Camba inkább gyorsan forgolodó játékos kell. -
RigóZsolesz
tag

Ezen a csapaton gondolkozom, mivel normális jobb szélső nincs az egész játékba. Promest meg gold kártyába is tudom, hogy kemény. Van Dijk aki nem tudom megéri e, az árát. (Mecs kezdésnél Promes Wijnaldo megcsérélve lesz.)
sz-abika: Egyelőre még nem adom el, nekem Rashford gold lapja is nagyon bejött. Pont gondolkoztam az IF megvételén. (Így már nem kell gondolkoznom
) -
sz_abika
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Add el, a töredékét nem éri az árának.
En meg ma ígéretemmel ellentétben kinyitott a mega, rare mega es egy players pakkokat, 21 db-ot összesen.
84es Gimenez és egy görög IF a jutalom

-
bubuska10
senior tag
Ha a kezdőcsapatod overalljára 84-est ír, akkor esélytelen, hogy kirakj egy 86-os overallú sbc-t igaz? Banyek, pedig icon Veron milyen király lenne!
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Puskásnak is csak egy ideig fogsz örülni, nagyon sok yutuber adja el, mert gyenge
Szal ne éld bele annyira magad
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Néha átfut az agyamon, hogy létezik-e olyan lap akinek te tudsz örülni
-
-
RigóZsolesz
tag

Hát ezt el sem hiszem gyerekek
Életem nyitása volt Werner sbc ből 75+ ratedből 
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor ez a totw sbc adhat Best of lapot is?
-
Kristof_94
nagyúr
Közben volt 2 duplicate, amit sajnáltam volna quick sellezni. Totw sbc -> Renato Sanches

Ami amúgy tök jó, de sehogy nem tudom beépíteni, újabb alkotói válság!
Pedig nem egy nagy csapatom van. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
thebigK
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Nekem abbol most csodaval hataros modon megint jott egy Bruno Fernandes
-
RigóZsolesz
tag
MM ből legjobb Bale. Akit most néztem kemény 5.2k xD
-
v-man
őstag
Jött ma 3 új ikon is, bár egyik se kirakós, max fanoknak 😄
-
marcess
senior tag
Csak 1 tipp! Ne csináljátok meg az összes sza R flasht. Szokott lenni 50 ks packert is, de annak megkérik az árát általában. (100 chem) a kicsi flashek csak loyaltis embereket vesznek el tőletek.
-
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Mit vártál? 20k-s pack volt egyébiránt
-
RigóZsolesz
tag
Én megcsináltam a flash sbc ét 80 RB portugal. Meg valami libertos szar játékos..
-
toxicjew
addikt
Megcsináltam a Fut Champions upgradet, Luis Alberto, Ederson és Depay lett... Ederson vettem ki PL csapat lévén.
-
bubuska10
senior tag
Meg lehet valahol nézni, hogy milyen lenne a chemistry egy kiszemelt játékossal?
Maradona tifo, argentin zászlók és mezek, Napoli logó, 10-es mezben Insigne a CSK az olasz/argentin csapatban, gólöröm pedig szigorúan mindig L1+O. RIP GOAT
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Passz, coinok 80%-a lapokban :D
Sztem a fele. Messze vagyok még -
Kristof_94
nagyúr
Pre black friday...
-
Aguinaga
őstag
Kijaza Bechkam?
-
eM'82
addikt
A La Liga POTM szavazás eredményét mikor szokták közzé tenni? Jövő héten már kirakható az SBC az biztos, de jó lenne tudni hogy a nagyobb lapokat megtartsam-e vagy sem?
Ha Felix nyeri (remélem ő), akkor az végre elmozdíthatja a magas lapok árait. Igaz a holnapi BF meg előtte lehúzhatja.Nem várok Puskásra (mármint hogy összejöjjön a cash rá), megveszem Messit majd.
-
Digestive
veterán
Több leakernél is azt olvastam, h nem lesz holnap Best of TOTW, hanem valami ujdonság lesz helyette. Igaz, h kockázatos befektetés, de ha tényleg így lesz, akkor IF Mane, SIF Bruno Fernandes ára brutalisat fog ugrani...
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Eleve az EA,PES hasonlók nem minden egyes játékossal egyezett meg hanem egy közös képviselővel. Bechkam mástészta mert ugye ő nem tagja már a visszavonult mivolta miatt emiatt vele külön egyeztek meg. Benne van egyébként, hogy pont a Bechkam fizuja miatt zavarja az egójukat a fizetés
Bár ha már ennyit kap Bechkam legalább adhattak volna neki egy értelmes lapot mert így senki nem fogja használni majd. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Semmi komoly nem lesz belőle!
-
mcwolf79
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ne reménykedjetek , meg fognak egyezni . Kap egy kis zsebpénzt,oszt csókolom.
Amúgy ez akkora bullshit, hogy nem tudott róla. Ráadásul pont ő mondja ezt , aki (ha jól tudom) aktívan videójàtékozik. Persze lehet épp nem Fifàzik, de elég kamuszagú, hogy nem tudott róla , hogy benne van. Kell neki a plussz pénz ,erről szól az egész. -
Zimmi91
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
De adnám istenem, mocskos bagázs
-
Fifaisshit
őstag
Remelem bszopja ez a mocskos ceg es ki kell venni mindenkit vagy annyi penzt fizetni mint a szemet
-
mcwolf79
veterán
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Én 170-180 összpontszám felett Pro vagy World class szinten tolom, azalatt Legendary szinten. Ezzel a szisztémàval 95 %-ban nyerek.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Llorente illetve Adama helyère esetleg tudtok valakit ajánlani? A chemy fontos volna, hogy megmaradjon Rodrinál. Keret 100k kb.

[link] -
gjoe
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Sb meccseken megkell nézni előtte az ellenfelet.
Rendszeres a bronz csapat de elől auba. Ő meg egyedül szetszivat -
RigóZsolesz
tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Én is tolom minden héten az SB ét is 80 rating alatti csapat ritkan viccel meg Legendary szinten. Most pl több meccseim is volt aminél 9 gólt rúgtam legendáson, és csak lazáskodás volt. Szerintem az számít jobban, hogy a saját kereted mennyire fekszik a játék stílusodhoz.
-
mcwolf79
veterán
Mennyi a maximum az értékeknél ? 100 fölé is lehet tolni, vagy úgy kell számolni, hogy 100 a max? Azért kérdezem , hogy a chem lapokkal hogy gazdâlkodjak . Úgy értem , hogyha pl. Valakinek a pace 90 fölött van akkor érdemes ràrakni a hunter-t, tehát fel lehet 100 fölé is nyomni, vagy elég a hawk?
SB-ben de mocskos idegesítő a gép ellen játszani legendary és afelett 😤 Csak kergetem az ellenfelet, mert a passzainak 99,9%-a tökéletesen oda megy ahova kell, és egyfolytában csikicsuki passzos játékot játszik. Bezzeg az én passzaimbòl jópár az ellenfélnél landol , annak ellenére, hogy a beadott irány a labda útjának közelébe sincs. Szóval a szokásos.
Amúgy megvan Messi, tényleg elég jó . Get behind van megadva neki , és hát nem nagyon érik utol. Joao Felix mellett van csatárként , és hát tényleg elég hatékony. -
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igazából a játék stílusra gondoltam
Ugyanolyan undormány játékot tol a gép mint a legtöbb ellenfél. Ez a bal stickes forgolódás meg letámadás.
Tegnap annyira elbambultam, hogy nagyba nyomtam a Group stages küldit azt véletlen rivalst indítottam sb helyett
3-2-es vezetésnél tünt fel a 70. percben hogy ez nem squad battle de csak mert a kapust nagyon rámhozta kétszer is. Ameddig nem figyeltem annyira egyszerű meccs volt utána meg izzadtam a winért
-
thebigK
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Llorrente IF, bar most dragult 30 ezret a WL miatt
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ja persze, ízelítőt ad, bár egy 80 körüli szar chemes csapatot is simán megversz akár 10 góllal legendaryn 30% labdabirtoklás mellett, csak legyen elég türelmed
Szóval még így is távol áll az online tapasztalattól (szerverkörnyezet, játékos hibák). Elmondani nem tudom mennyire elítélem idén az sbt, fujj
-
toxicjew
addikt
Én is a controllerre váltást ajánlanám 1. lépésnek, aztán a training (csak nézz bele, nem kell mindent letolni, csak a legfontosabbakat, hogy tudd mik a passz/lövés kombinációk, esetleg szabadrúgás lövés), aztán squad battles. Először próbáld meg megverni profin, ha az simán megy akkor world class, aztán ha túl nyugodt az életed tedd fel legendaryre. De amúgy inkább ne, nettó szopatás, úgy lett leprogramozva az AI, hogy szándékosan kur*a kib*szott idegesítően játsszon. Abból meg fogsz éppen eleget tapasztalni online is. Aztán kezdd el megcsinálgatni a foundation sbcket, hátha esik belőlük jó játékos.
-
Nandinagy
addikt
Szerintem mindenképp megéri IF Felix
Ha kicsit vársz mindjárt POTM lapot is kap majd 
#5916Dani3457
Ha elértél egy rankot azt mindenképp megkapod. a wl fül alatt tudod átvenni a jutalmat.#5917|AP|
Ha megvan az alap nem olyan nehéz felhúzni magad egy szintre
19 előtt sosem ut-ztem csak karrier mód. Max haverokkal játszottunk. Ha nagyon béna is vagy ott a squad battle meg igazából online is olyan divbe kerülsz ahol hasonló játékosok vannak(többnyire)
-
|AP|
veterán
válasz
Dani3457
üzenetére
sziasztok!
Látom itt mindenki profin tolja, de annak mit javasoltok, aki legutóbb kb. 15 éve játszott fifával (még billentyűzeten
), de most szeretné kicsit újrakezdeni?
Nyilván először csak offline tolnám, létezik valami kezdőknek való tutorial gyűjtemény, amivel érdemes elindulni? Vagy ha végigcsinálom a programon belüli tréningeket ez is ér valamit?
-
Dani3457
tag
Sziasztok!
Legutóbbi WL, elértem silver 2 de.. nem kaptam meg a cuccokat ! Valamit elrontottam ? Vagy lehetséges nem játszódtam le 30 mecset és ez miatt ?
-
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szvsz egy IF Haaland jobban mozog.
-
Aguinaga
őstag
Igen, ingame nálam is csatár Sonaldo.. Martial volt az alapterv, csak közben nézegettem Oliie Watkins SIF lapját is, meg volt pár meccsem tegnap divrivben, kb. Jesus minden ellenem jövő csapatban ott volt, ezért gondolkoztam el rajta is.
De Wernert mindenképp akarom, ahogy hallom, nagyon op idén. -
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
10chem és Hunter kell rá, hogy megmozduljon. Ha helyet talál, gól, de helyet csinálni vele nem fogsz.
-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Melyik lewa? Az sbc-st tuti nem csinálnám meg. Amennyire jó idén is a lewa ő még fog kapni nem egy informot szóval a következőnél meg már szar lesz a POTM lapja
-
LendvaiFeri1
veterán
Lewa milyen idén? Haaland helyére érkezik hamarosan.

-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te amúgy ha annyira Puskásra gyűjtesz, hogy játékost sem akarsz venni akkor minek untrade csomagokat veszel ki?
Vagy kinyitni akarod nem megvenni?
-
PRDZsolesz
aktív tag
Gold3 pickek Lukaku és Digne, nem panaszkodom. Legalább a rating jó
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
ThuG4LifE
senior tag
Jott egy duplicate Gomez, persze mind2 untrade. Ismet szivas.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Mikrotik routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vicces, mert nekem a 20ban januárban esett ki a Prime, neki pedig tavasszal szintén a Prime
Nem hagy minket békén az öreg
jelenleg így nézki a keret. Csak jobb szél az nem vált be csak Saint Maximinel. (Untrade:Auba, Dembele,VDS, meg ugye Kondé)

)
, nem kellene gondolkozni, úgyse adnám el). De legalább meg van ps-en az első ikonom, aki eladható