Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Az elmúlt két hétben volt a legjobb játszani. Azt veszel ki/meg és próbálsz ki akit akarsz, nincs tét, nincs miért görcsölni h jaj lemaradsz ha nem teljesítesz jól stb. Imádom az iconokat! Garrinchával szélen szopatni őket vagy a másik oldalon Crujffal vagy Maradonával, Xavival gólpasszokat adni, Ashley Coleal becsúszkálni, Makelelevel, Vieiraval szerelni, Pelével és Puskással befejezni.
Jellemzően csak a függő jobb játékosok és a focit kedvelő, fifát funból játszó arcok maradtak. Idegesítő gyerekkel már vagy két hete nem játszottam.

Csak ez a fene nagy lagg/delay ne lenne. -
-
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én 115x.
Kb. 500-nak éreztem. Az icon moments picket pedig 8x. Köszi ezt az érdekes cuccot! -
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
Valaki nem tudja h mit lehetne a captcha challenge ellen kezdeni? Minden második meccsen kéri, rohadtul unom. Nem lehet valamit kitörölni h ne jöjjön be?

Unpopular opinion: Pelé > CR9. Legjobb mozgású játékos Maradona, Cruyff és Garrincha mellett az iconoknál. Gullitot és Ronaldinhot nem veszem ki, mert se bronz, se ezüst, se arany kártyám nem maradt Pelé kirakása után, venni meg már lusta vagyok.

-
bubuska10
senior tag
Van értelme nekiállni Pelének? Amíg nem veszem meg a 22-t, addig csak el lehetne vele lötyögni pár Rivals meccsen.
-
bubuska10
senior tag
Mi a legpraktikusabb módja annak PC-n, ha lősz egy szép gólt, és el akarod menteni videóba? Telóval felvenni a monitort olyan körülményes és gagyi...

-
bubuska10
senior tag
Pickeltem egy Ferdinandot, kipróbáltam 10 Rivals meccsen. Úgy mennek át rajta ahogy csak akarnak...ha meg véletlenül megakad benne a labda, akkor is gyorsabban visszaszerzi a 99-es Ronaldo vagy Messi, mire képes lenne elpasszolni, hiába nyomod meg azonnal a passz gombot.
Maldini gondolom ugyanez. Kár h a moments lapok után nem jött még valami prime icon moments moments.
Mert így Pelén és dagi Ronaldon kívül szinte majdhogynem mindegyik használhatatlanul gyenge. Pedig tök jó lenne tesztelni az iconokat, könnyen lehet h soha többé nem sikerül játszani az adott iconnal. -
bubuska10
senior tag
Embertelen lagg van, már a csapatkiválasztó menü is megfagyott.
Biztos az "utolsó WL" miatt. Rivalson meg csak pro jön velem szembe aki már letolhatta a WL-t: egy darab jó passzt képtelenek megcsinálni az emberkéim. Bár ez lehet h amiatt van h full icon csapattal tolom 99-re húzott kártyák ellen.
Az amúgy miért is van, h idegenbe nem mozognak a játékosok? Igaz, h otthon is szétalázva vernek meg, de ott legalább beindul a Lukaku.
-
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
A rózsaszín, 1 meccses loan lapokat (amik a futties voteból maradtak) érdemes még bármi miatt is megtartani, vagy el lehet quick sellezni? Van vagy másfél sor belőlük, jelentősen felgyorsítaná az SBC-k kirakását.
-
bubuska10
senior tag
Stílszerűen 6-3-ra kaptam ki... Komolyan felkészültem rá de mégis olyan szinten szétizgultam, hogy a 100%-os ziccereknél lövés helyett véletlenül visszafordultam. Srác 24x szerelt, úgy hogy nem tudott védekezni, minden elakadt benne. Mintha fallabdáztál volna egy tégla ellen. De hát scriptelt, tudjuk jól. Kettő darab gombot ismert: a szerelés/lövés féle kört és a háromszöget. Annyi mindent írhatnék, maradjunk annyiban hogy egész életemben nem voltam még ennyire dühös. Sírtam-dühöngtem-csapkodtam közbe, de kajak úgy, mint az a német mém kisgyerek, akit eddig a pillanatig nem értettem. Istent emlegettem, hogy legalább ebben az egyben segíts, imádkoztam, és az idén meghalt Apámhoz fordultam kínomban, hogy miért nem vagy velem, miért nem segítesz legalább egy játék egy meccsén ha már itthagytál... És asszem megyek erről a fórumról, mert nem ide való ez, meg ez egy szégyen, sajnálom, én nem vagyok elite szintű. Egyetlen dolgot akartam. Emiatt regeltem múlt héten véletlenül tévesen, mert azt hittem, akkor jön a WL objective. Mehettem volna pecázni a barátaimmal. Nem mentem. Most végigtoltam 30 meccset, és most se lett meg. Ezen a héten családi összejövetelről mondtam le a játék miatt (persze kifogást kerestem, nem vallottam be hogy emiatt). Jöhet egy újabb szar hét, egy mégszarabb hétvégével. Hátha 3 hét WL-ezés után ki sikerül szedni. De minek?
( Bocs.)
-
bubuska10
senior tag
Nem megy geci, nem és nem megy..... Úgy csal a gép, olyan idegállapotba vagyok életem legfontosabb meccse előtt, hogy kibeszélni nem lehet. Azt hittem ez lesz életem legjobb WL-je, mert álomszerűen indult. Én leszarom mi kell milyen pakk mi mennyit ad, csak LEGYEN MEG AZ A SZÁJBABASZOTT 15 WIN PUSKÁS FERENC MIATT. Rá vágyok október óta.
Most tényleg az lesz h elmegyek imádkozni, mert nem bírom, és pontosan jól tudom, hogy nem rajtam múlik, mert nem én döntöm el a meccset, hanem ez a scriptelt fosgeci. Egész nap reggeltől ezt a fost toltam, 9x tartottam szünetet, h lenyugodjak. Most legutóbbi geci meccs annyira bennem van, hogy nemtom meddig várjak h 180 alá menjen a vérnyomásom, hajnal fél 4ig??? MINDIG FELBASZ. Úristen, de nem bírom. Könyörgöm Istenem, legyen meg, mert kimegyek és megölök valakit.(
Bocs.) -
bubuska10
senior tag
Onnan lehet tudni h unom a játékot, ha:
- az első félidőben 73%-ban van az ellenfélnél a labda
- 7%-ot romlik a passzpontosságom
- céltalanul szöktetgetek és kényszerítőzök
- alig van helyzetem
- zsinórban 3 meccsen gumizom ki
- még a sokkal bénább is kiegyenlít 2 gólról, majd meg is ver egy 91. perces góllal.
Nem volt normális, aki kitalálta, h 30 meccset kelljen lejátszani 3 nap alatt. -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
.... meg ha tele van iconnal az ellenfél csapata, akkor +50%-al jobban fáradnak a játékosaid valamiért.

-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ugyanez, ilyen még nem volt velem h az első 5 meccsből 5 győzelmem legyen.
Akkor most készüljek fel arra h Magnus Carlsen és Polgár Judit szintű ellenfelek jönnek majd? 
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nyilván más céljaink és játéktudásunk van, de mennyire kell franciázni ezen a hétvégi WL-en? Pont most tettem bele Mukielet, Roussillont és Kimpembét is (mind 3 francia) az icon pickbe. Nem tökmindegy már a játék ezen szakaszában ez az object?
Ki nem szarja már le azt a +1 játékost?
Sokan már az ingyen játékosokat se szedik ki, mert nincs kedvük 12 sb meccshez. Itt a cél ezen+jövő héten a silver 1, mert akkor nem kell megszakadni és meglesz a 15 win és jöhet Puskás. És akkor van számomra kiakasztva a játék. 
-
bubuska10
senior tag
Egyébiránt biztos van abba valami, hogyha sokat játszol az adott időszakban, akkor szarabbakat dob a nagyobb packokból. Ezt sok helyen lehetett már olvasni. A swaps óta sok meccset letoltam, jól be is szívatott. A másik megfigyelésem az volt, hogyha jó icont akarsz, akkor tegyél bele egy fos icont az SBC-be. Úgy jött Eto'o hogy beletettem Van Bastent, úgy jött Vieira hogy beletettem Nestát vagy Baggiot. Erre tegnap láttam egy twitches feka gyereket, azt mondta 1 hónapja nem játszott, most kipróbálja mi lesz ha beleteszi Cruijffot. Mit nyitott? Moments Cruijffot!
Így manipulál, így akar visszarántani a game. 
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meg a kreativitás teljes hiánya, ugye. Volt egy hónapjuk valami új objectet kitalálni a swapsra, és csontra ugyanazt kell ugyanazokkal megcsinálni.
A spanyol tök könnyű volt, loan TOTY Messivel elég csak ráfordulni, köszönhetően a 99es curve-nek még a jobbra húzó kontrollerrel is bemegy.
Sztem ezzel azok szívhatnak, akik alapból cselezősek, meg 5 méterre forgolózósak. -
bubuska10
senior tag
Moments Van Der Szart kellett kivenni...
-
-
bubuska10
senior tag
Minden eddig látott szívatás ellenére nagyon szeretném kirakni ezt az icon picket, viszont vagy 10 85-ös fodder kéne. Mi az egyszerűbb? Megvenni őket, vagy 82+ pickezni? Utóbbihoz sincsenek már lapok, de egy 81es csapatot talán olcsóbb megvenni mint egy 85ös foddert, nem? Valamivel több mint 250k lenne rá, és akár az egészet hajlandó lennék erre elbaszni.
Komolyan, inkább legyen nekem is egy Riquelmém akivel még élményt jelent játszani, mint egy szuperduper 99es pace-es zöld lap. -
bubuska10
senior tag
One league indít, kilép az ellenfél. Újból indít, megint kilép. Megint, megint. Captcha challenge. Kirakom, jaj hát sajnos nem sikerült feldolgozni. Újból kirakom. Megint nem sikerült feldolgoznia. Kilépek, belépek, úgy már jó. Ellenfél 3-0-nál se lépett ki, úgyhogy végig kellett nyomni... Csak a szokásos.

-
bubuska10
senior tag
Mi a véleményetek a "meccs benthagyásról"? WL, 11 meccs lenne még hátra, a cél teljesítve, most nagyon ment a játék. Tevez egy isten. Ez amúgy miért is van hogy vasárnap a legjobb tolni? Azt tudom h a függő prok pénteken tolják.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkó is

-
bubuska10
senior tag
Bocsi ide is be kell írni: ha ma jönne REÁLIS totw Gula 99 kellene kapjon. Be se merem vallani mióta kóvetem futballt, ez volt az egyik leggyönyörűbb, amit életemben láttam. Lew Jashin max álmába hozza ezt a momentset! Gulát 99!!!! Beszarás, nekem ő kell fakin Neuer helyett... Aztakurvaaaa, GODDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj!
-
bubuska10
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ne basszatok már fel, hogy PONT most nem jött...
MINDENHOL írták nagy kani fekete betűkkel, hogy a KÖVETKEZŐ SZEZONNÁL jön az új swaps. Direkt azért regeltem jó előre a WL-re (amihez már 0 motivációm van és egy jobbra lefelé húzó defektes kontrollerem), hogy nehogy lemaradjak egy héttel mint a múltkor, mert az általában swaps objective 15 WL win nálam 30 meccsből is necces. Erre most NINCSENEK swapsok..... Így lesz egy hétből három hét... És csak ma este értem volna rá, szóval tőlem hiába jön holnap este vagy vasárnap este. Nyilván letolsz 30 meccset hétfőre virradóan.
Most akkor mi a búbánat legyen? Írjak a supportnak hogy mi a kurva anyátokért basztatok ki velem és adjátok vissza 2000 pontot vagy mi? Nemigaz, hogy még játék nélkül is képesek felbaszni/kibaszni az emberrel.... Most ültem volna neki, hát ki is léptem 0 meccs után. Menjenek már a fenébe.... 
-
bubuska10
senior tag
Köszke. Akkor majd holnap.

-
bubuska10
senior tag
Van most 25 pakkom, érdemes szerintetek várni holnap 7-ig a nyitogatással? Jönnek új zöldek holnap? A mostaniakból már csak Verratti tetszene.
-
bubuska10
senior tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Első nekifutásnak egy 91-es brazil csapat a dagival, Ronaldinhoval, Sócratessel, Roby Carlossal... Joga bonitozik itten, de a 71-es olasz védőkkel leszereltem és megvertem 3-1-re.
Következőn magyar mezbe román zászlós ellen, a rohadék meg 0-0-nál kilép. Látszik hogy büdösromán. -
bubuska10
senior tag
Én csak azért regeltem a WL-re, mert a swaphoz lehet kell majd. Viszont a kontrollerem jobbra-lefelé húz, így azért necces lesz.
Biztos a kigumizás miatt romlott el. -
bubuska10
senior tag
Zöld Szalai 90 PAC-el mekkora megváltás lett volna! Bdsrstntnk!

-
bubuska10
senior tag
Az ilyen nemzetiségekkel kiállókat most megértem. Én is lehet átállok majd funba DR-ba, és full olasz és full argentin kezdővel állok majd ki, de ma ez tárgytalan.
Sose Ultimateztem még, de ha ezt a meccset lehozzuk 0-0-ra mint a svédek tegnap, akkor lehet h holnap magyar játékosok jöttek volna, mint ma a svédek. Azért Prime Puskás mellé jól jött volna a perfect link. 
-
bubuska10
senior tag
Ha a kapusnak red linkje van a 2 CB-vel, az azért nem gyengíti le annyira a teljesítményüket, mintha a 2 CB között lenne piros, igaz? De Vrij-Romero van középen, és hát Neuer klasszisokkal jobb teljesítményt nyújt mint Donnarumma.
-
bubuska10
senior tag
Sajnállak titeket, Kristóf neked illett volna valami nagyot behúznod. Most a futbinen 87%-os a disklike aránya, ezek szerint mások se nyitottak valami jót.

-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De máshogy nem juthatunk hozzá 8 millás lapokhoz, csak így!
A magyar játékosokra az előbb rászűrtem, 5200 alatt 1 db volt. Ugyanez a macedónnál, a finnél és a szlováknál. Lehet bronze csomagokat kéne venni, hátha dob egy párat. Azért 350k-t tényleg nem szabad elkölteni egy szaros Ultimate Packre, amiben 83-as a legjobb.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jött is egy Prime or Moments Icon Upgrade, én a helyedben simán kiraknám, hátha esne egy Ronaldo vagy Pelé.
-
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
Az összes szlovák és magyar lap 5000-ről indul... Ilyenkor mi a jó taktika? A kivárás azért nem tűnik ezúttal jó ötletnek, mert gondolom a többi játékos is ugyanúgy kivár, hogy levadászhassa az olcsón feltett játékost.
-
bubuska10
senior tag
Itt most nagyon jól adogatja. Az Európaiakból kiraktam 5 nagyobb országét, és a teljesség igénye nélkül: Oblak, Son, Thiago Silva, Saul, zöld Yazici jött belőlük.
-
bubuska10
senior tag
Akkor nem éri meg.
-
bubuska10
senior tag
Mi a véleményetek az Európás SBC-ről? Megéri?
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi hogy beírtad, észre se vettem volna.
Kicsi Flot kiraktam, de egész sokba fájt. Mindegy, innentől a funra megyünk. -
bubuska10
senior tag
Igaz hogy van vagy 15 ember azon a poszton, de csupaszív Florenzit imádjuk, ki kell venni.
-
bubuska10
senior tag
Úristen, szegény Eriksen... Pont az ő lapján melóztam, miközben összeesett...
-
bubuska10
senior tag
Szabadjon megemlíteni, hogy a magyarok közt is akad ritka nagy faszkalap ellenfél.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Serie A hibrid csapatosként mondom, hogy a tarcsiba se férne be. Érdemes összevetni a 3 héttel ezelőtt jött szintén objectes Barellával, utóbbinak laza 130-cal jobb az in game statja. Az szerintem sok.
Serie A-soknak jött még egy nehezebben linkelhető Verratti (nyilván nem Chiellinivel sprintelgetsz, jobb oldalt meg nem Florenzi vagy Spina gold lapja van stb.
) , valamint egy túlárazott De Ligt, aki helyett De Vrij ugyanazt tudja, csak cserébe több százezerrel olcsóbb. -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyilván nincs rá konkrét válasz, de szerinted melyik az a pack, amelyikből legnagyobb eséllyel ki lehet nyitni egy ilyen Verratti szerű promó lapot? A legértékesebbnek tartott Ultimate packba még 84-esnél jobb nem esett nálam.
-
bubuska10
senior tag
Ugyanígy vagyok én is - csak nekem nem volt ilyen konkrét játékos, mint nálad a TOTS Messi.
Majd még Puskást behúzom a swapsnál, aztán mehet a lötyögés a fun teammel.Az ilyen "Nándi félékkel" nekem nincs bajom.
Látom hogy sokkal jobb, elismerem a tudását, az ilyen hadd szopasson le 800 csellel, nyerjen 5-0-ra, aztán haladjunk.
Viszont a valóságban az ilyet a 2. csel után úgy felrúgnák, hogy szétszakad a lába, és egy életre megtanulja. Mert ennek semmi köze a valódi futballhoz. A letámadás viszont szerves része. Bizonyos csapatok ha úgy tetszik, az 1.től a 90. percig "constant pressuret" tolnak IRL. Mégse undorító.
Van a valódi foci és van a FIFA logic játékintelligencia, a kettő teljesen eltér egymástól. De már volt erről vita egy párszor.
Engem sokkal jobban idegesít az, aki össze-vissza pörög a 16-osnál, beseggel, és addig forgolózik, míg a gép el nem dönti, hogy a védők most egy pillanatra középen szétnyílnak, és akkor jön el az ő ideje, oszt belövi. -
bubuska10
senior tag

Egész jól sikerült most sáfárkodni: Mertenst eladtam, a helyére könnyedén, ingyen kiraktam Tevezt, gyakorlatilag úgy h minden értékes fodder megmaradt. Dybalát upgradeltem Lanzinire. Smallingot eladtam 180k+-al drágábban, mint amennyiért levadásztam De Vrijt. Meg vettem egy tök jó high/high argentin balhátvédet, Günter meg kb. 2x annyiért el fog menni ugyanabból a poziból. Erősítettem a csapaton, és még csináltam is több mint fél millát.

-
bubuska10
senior tag
Miért viszik 200k-val többért WhatIf Smallingot De Vrijnél? Kb. ugyanazok az értékek. Ennyit számítana 2 inch?
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor olyan játékost érdemes keresni, akinél megvan az esély a csoportjukban a 9 pontra (vagyis a 3 winre)? Olasz, Belga, Holland, Spanyol, nagyjából ennyi, amelyiknél van rá esély.
-
bubuska10
senior tag
Nyilván nincs sok értelme annak amit csinálok, de miután megláttam hogy lesz egy új számomra ismeretlen promo péntektől így most nem nyitom ki ezeket a közepes pakkokat, hátha így dob majd valami eddig még nem látottat.

Amúgy tök jól lehetne jövőre fejleszteni még az Ultimate Teamet. Pl. BL héten lehetnének BL körítéssel WL szerű meccsek (persze nem 30 meccsel). Lenne egy követelmény, hogy válassz egy csapatot a BL mezőnyéből, és a kezdőben legyen 5 (vagy akár 11) játékos az adott klubból. Meg vedd meg hozzá a logót és a hazai mezt.
Csak mert hét közben uncsi ez a rivals és a silverekkel való bohóckodás az SB-ben. Hétvégén meg ugye egyébként sem megy mindig a WL, csak ha értelmét látja az ember, van ideje és mentálisan is felkészültnek érzi magát hozzá. 
-
bubuska10
senior tag
Gold 3-ból Espinoza és Maclaren. Igencsak jó lapok, squad battle tartalékba se férnek be.
A 6 választhatóból 1 se volt topligás, pláne nem ultra. -
bubuska10
senior tag
Moment Hugo Sanches (95 pac + 96 sho) ill. Moment Owen (94 pac, 93 sho, 5* wf) szerintetek milyennek számít? Most ezt a két icont nézegetem, akik árban még elmennek, és még erősítést jelenthetnének. Bár kérdés hogy minek, ha már úgyse érdemes játszani...

-
bubuska10
senior tag
Na, megcsináltam én is a Lanzini objectet. Lanzini jött belőle.
-
bubuska10
senior tag
Meglett a Gold 3.

-
bubuska10
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Ne, most vert meg 9-2re egy fasszopó, Gold Pope, gold Gomez, gold Mendy, gold Reus, gold Nkunku, meg tots Waman volt a csapatában. Gondolom nem azért hogy az ellenfelet szívassa, áááá dehogy.... Az a baj hogy már olyan szinten stresszes vagyok, hogy kurvára látja az ellenfél is. Lehet így állni hozzá hogy "csak lazán", "csak pozitívan", de ha a rettenet nagy pozitivitásodban 0-6-tal indítod a napodat, akkor már el van baszva az egész.
Ma csak 2 win, az összmérleg meg vmi 4-13.... Megint a végtelenségig felbaszott ez a játék. Fú de felkúrt, itt csapkodok. Kilépek - ma már ötödjére, mert ennél bármi jobb. -
bubuska10
senior tag
Most kaptam ki úgy a rendes játékidőn belül hogy a 84.be még 3-1 volt ide. Mélyponton vagyok, az égvilágon semmi elképzelésem nincs azt illetően hogyan lehet meccset nyerni, mert nem tudok helyzetbe kerülni, én meg se beseggelni és pörögni, se orrvérzésig cselezgetni nem szeretek, és így geci nehéz a TOTS védők ellen bármire is jutni. Bár már ott tartok hogy már a gold csapatok is aláznak, nyugodtan pörögnek a 16-osom körül 14 percig amíg nincs hely lőni.
-
bubuska10
senior tag
Ma 11-től eddig 0-6, ez nálam a szokásos, törvényszerű hullámvasút. Gold 3 helyett silver 1 lesz valszeg. Nem tudom mi lett ezekkel, nem állítottam át semmit, de megkukult mindegyik. Kurvára nem mozognak a játékosok (főleg Vieira, áll mint fasz a lakodalomban
), Romero magától nyolcvan méterre a saját kapujától elkolbászol, Tapsoba egy cölöp, Cuadrado valamiért beteges késztetést érez arra hogy Romero helyére bemenjen középre és leszarja a jobb oldalt, Nainggolan eddig a 99-es staminájával a hosszabbításba se fáradt ki most meg már a 60. percbe cserélni kell mert sárgába van a csík (pedig most már valahogy nem járkál fel támadáskor, védekezéskor meg csak akkor hajlandó megmozdulni ha én irányítom), Bamba nem mozog olyan könnyedén mint Lozano, Lautaro meg a legszarabb játékos akit vettem. Ronaldoval nemhogy egy csel, egy darab sikeres megmozdulás nem jön össze, még a labda se pattan hozzá vissza sose.
Eto'o mint mindig lövi a gólokat, de most ő is csak áll és les, semmi beindulás, meg minden 2. lövéséből kapufa van, meg év védése. Hazait játszok csak, úgyhogy nemtom mi a probléma. Kapcsolat se trágya most. A legutolsó meccs különösen felhúzott, inkább le se írom, tudjátok mi szokott lenni.
Kár az utolsó 2-ért, azt már morcosan játszottam, kapkodva. De nyilván amikor 4 meccs elment zsinórban, azt érzed hogy muszáj nyomni, mert akkor most gyengébbet ad. Na majd este piásan hátha dob vagy 3-4 sügeret, akik még szerencsétlenek is.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Mi ezt úgy szoktuk hogy kora délután nekiülünk és átalakítunk szimpátia alapján egy nagycsapatot career módba és letolunk egy szezont velük az értelmesebb meccseket lejátszva. Viszont a pia hatására mulya és lassú leszel idővel, aztán az éjjeli órákban nem értitek, hogy nem tudtok mit kezdeni a világklasszissal.

-
bubuska10
senior tag
Játszottam egy tag ellen (győztem, de jobb volt!
). Volt egy TOTS Lukakuja, lőtt vagy 5 gólt vele, olyan volt, mintha a dagiRoni lett volna (még fizimiskára is). Félelmetes volt konkrétan. -
bubuska10
senior tag
válasz
dudu5130
üzenetére
Én jobban szeretek védekezni mint támadni.
Letámadok (pressure on heavy touch, amit itt néhányan utálnak
), meg próbálom azonnal szerelni a labdásat ha közel van, zárni a passzsávot indításnál, tolódni (több embert vinni a pálya azon oldalára, ált. CM-t) de ez mindig helyzetfüggő. Azt kell figyelni hogy merre mozog, és fejjel 1 lépéssel előrébb járni. De a legalapabb tanácsom az lenne, h középhátvéddel tilos kiszaladgálni és a két szélső hátvédre legyen beállítva a stay back, a kapust meg jó ütembe kell kihívni. -
bubuska10
senior tag
Végre itt a péntek kora délután, fittnek és motiváltnak érzem magam. A két héttel ezelőtti WL döcögősen indult, alig tudtam helyzetbe kerülni, most tök lazának meg kreatívnak éreztem magam, úgyhogy leültem játszani. Meg is látszik: félidőben vezetek 1-0-ra, helyzetek száma: 16-0.
Az ellenfél is gyenge játékerőt képviselt (meggondolatlan eladott passzok, 0 csel, elbambulás, semmit nem tud kezdeni a védekezésemmel, úgy megyek be ahogy akarok stb.), de persze minden kimaradt, ő meg az 1 perces hosszabbítást túllépve talált egy gólt. Aztán 4 helyzetből lőtt 4 gólt a hosszabbítás első félidejében, nekem továbbra is minden jól meglőtt helyzet kimarad, ziccereknél meg vagy 3 méter szélesre nyúlt a kapusának a lába.
El is ment a kedvem az egésztől, ki is léptem egy meccs után...
Inkább csinálni kéne valamit a szabadba. 
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hidegen hagyott ez a franciázás, csak poénból raktam ki egyet, és jött egy Bamba.
Úgyhogy most nem tudom, hogy ki maradjon majd ki a 3 remek super sub közül: fb Douglas Costa, TOTS Lozano, vagy TOTS Bamba. Az első kettő eddig kitűnő volt, a harmadiknak meg már a neve se szimpi.
Viszont 5* skills és 99 pace. Nándi te biztos szeretnéd. 
-
bubuska10
senior tag
Semmi se jött, haha
vagyis hát pár marquee azoknak, akik esetleg gold kártyákra vágynának így júniusban.
-
bubuska10
senior tag
Jól átbaszott a játék: 34 rare player pick, jön Tagliafico, mintha másodjára nyitnám de nem biztos, overallba ő a legjobb, na meg a mellette lévőnél írja hogy already owned alatta meg nem. Kivettem őt, aztán naná hogy kiderült, hogy őt nyitottam kb. 2 perccel ezelőtt, úgyhogy duplicate lett.
Buzi EA! 
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az legalább stresszmentes. Lejátszol egy félidőt, rúgsz 6 gólt, kigumizod.

A narancssárga lapok miért indulnak 14k-ról?
-
bubuska10
senior tag
Amúgy ez az adj 4 gólpasszt hátvéddel challenge ostobaság. Inkább lenne 20 szerelés hátvéddel vagy vmi hasonló. Ha my player careerbe tudja számolni, akkor biztos itt is tudná. Kimpembének konkrétan 0 gólpassza volt idén, és profi pályafutása során 0 szerzett gólja. A Fofanásnál is bosszantott, ott gólt kellett lőni. Igaz Fofanának legalább már van 1 db gólja.

-
bubuska10
senior tag
Beléptem körbenézni a játékba, hogy mik jöttek. Találtam egy "FRIENDLY(!!!)" objectet, amivel Kimpembét lehet kivenni. Lövök két öngólt, hogy tiszta legyen ennek a fasszopónak hogy na vajon mik a céljaim. Ebből amúgy 10 gólja ajándék volt, direkt elfele futottam az egy szem CB-vel hogy belője 8-0-nál is, kapussal félreállok büntetőnél 10-nál stb. stb. 12-0-nál is full letámad, nehogy egy kurva-kibaszott objectet meg tudjak csinálni. 83.tól hátul futkos a kapussal, ha közelébe érek elpasszolja.... Mbappét felrúgja, 12 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) -- 0-nál, direkt azért, hogy nehogy EGYETLENEGY valami nekem is meglegyen. Szerinte mi a kurva anyámért próbálom meg a HÁTVÉDDEL, SZÉLEN beadni a francia csatárnak??? Hogy ennyi emberség ne legyen az emberekben... Bocs a nyelvezetért de ez tényleg vérlázító...
Megint csak elkövettem azt a hibát, hogy jó kedvvel, lazán ültem le játszani (valszeg emiatt se léptem ki), de úgy felkúrt már a legelső meccs, hogy kiléptem, és 10 perccel később is békeszerető emberként úgy érzem hogyha találkoznék ezzel az emberrel aki ellen játszottam, akkor agyonverném....
-
bubuska10
senior tag
Nektek mennyi szokott lenni a labdabirtoklásotok? Sztem amikor az ellennél 60%-ban van az már a bosszantó kategória. A héten volt egy tag DR meccsen, aki 83%-ban birtokolta a labdát. Mindig megfordult, ha már 5 méteres körzetébe volt egy játékosom. Mit lehet az ilyen ellen tenni? 4-2-4, team pressure, ultra attacking nem műxik. Mindig az első ellenfél a legidegesítőbb, hogy amikor nyugodtan, felkészülve leülsz játszani, akkor rögtön jól felkúrd magad.

-
bubuska10
senior tag
Sztem tök jó látni itt, ha valakinek ilyen jó a packluckja és top-top játékosokat nyit.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére

Gazdag ember problémái...
-
bubuska10
senior tag
Mekkora faszok, ma nem jött semmilyen SBC... Mi legyen így a duplicate Cuadradoval?
Mozduljak rá erre a 92+ Prime-ra? Bár csak 1 gold rare játékosom maradt (C. Roni
) , úgyhogy az is felejtős...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkor most készüljek fel arra h Magnus Carlsen és Polgár Judit szintű ellenfelek jönnek majd? 
MINDENHOL írták nagy kani fekete betűkkel, hogy a KÖVETKEZŐ SZEZONNÁL jön az új swaps. Direkt azért regeltem jó előre a WL-re (amihez már 0 motivációm van és egy jobbra lefelé húzó defektes kontrollerem), hogy nehogy lemaradjak egy héttel mint a múltkor, mert az általában swaps objective 15 WL win nálam 30 meccsből is necces. Erre most NINCSENEK swapsok..... Így lesz egy hétből három hét... És csak ma este értem volna rá, szóval tőlem hiába jön holnap este vagy vasárnap este. Nyilván letolsz 30 meccset hétfőre virradóan. 
Van a valódi foci és van a FIFA logic játékintelligencia, a kettő teljesen eltér egymástól. De már volt erről vita egy párszor.
Szerencsére már nincs értelme nagyon hajtani.