Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
sz_abika
üzenetére
Az instrukciónak meg kellene majd fognia, hogy középen maradjanak, és befelé zárják a passzsávot. Szélre mehetnek, a két öcskös megeszi őket.
Ebben a formációban én úgy érzem, hogy a két szélső CM-nek kell a h/h. Case lassúságát remélhetőleg kompenzálja majd a védekezése, és fizikája. Amíg ő marad a tengely közepén, addig Fede, és Can majd besegítenek neki a két szélről. Fizikálisan bírniuk kell majd, letámadáskor majd váltja őket a második sor a játék kétharmadában.
Ha Can lesz középen, akkor vagy Case, vagy Fede kiesik, így Ramosnak nem lesz meg a kemi. Később talán jön majd Goretzka, bár nem hiszem, hogy jobb lenne, mint Fede.
Odegaard nekem nem fekszik CM poszton. 2* FW, gyenge, nem tud lőni.
Eddig ezt gondoltam ki, aztán jövőhét csütörtökön lehet, hogy már semmi nem lesz belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest