Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telemax GSM Szerviz Kft.
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kedvencem a piros, vagy a kék labda volt. Nem úgy van hogy az jelenik meg amit én állítok be? Hiába megyek idegenbe.
Bubuska10: Transfer market -> Consumables -> Position modifier
-
bubuska10
senior tag
és ilyen posztátalakítós és szerződéses kártyát meg hol lehet venni?
EDIT: megtaláltam. -
markymark00
lelkes újonc
tudjuk már azt, hogy az első iconswap mikor indul?
-
toxicjew
addikt
Ja egyébként ami az új patchet illeti, semmi nem változott
Ne reménykedjetek, simán bírják a játékosok. -
eM'82
addikt
A Five Goals in SBC packból jött egy Ismail vagy hogy hívják... Természetesen már golt egy.
Küldtem így egy sima UCL 81+- pack-ot, esett belőle egy igazán jó fodder: De Bruyne :). Tényleg az lesz majd, mert nem igen tudom beépíteni. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
3 meccs eleg is volt, meg van a silver 1, azt a 3at bent hagyom mar. Oregedtem egy par evet a hetvegen.
Szerintem a valaha volt legrosszabb wl volt ez gameplay alapjan. -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
18-8 2 meccsre a g1-től, de minden meccsen vért kell izzadni hogy egyáltalán megtartsam az előnyömet, ez olyan mint géppel sakkozni srácok, meglehet verni csak baromi nehéz.
Vagy öreg vagyok a magam 26 évével vagy az ellefélnek vam kobra reflexe egy kis jós beütéssel amikor 1v1 ben egy fake shotot csinálok (ezzel lerázva a mögöttem jövő védőt) és rárakom Larasson erősebbik lábára (finesse trait) és a védő megfordul éa az utolsó ezred másodpercben belevedődve ment :D
Komolyan itt olyan forgatókönyvek vannak mint a latin-amerikai sorozatokban, 0-4ről 4-4 re hozom a meccset vagy épp fordítva.
Dráma 21 :D
Sok sikert amúgy behúzos a maradék meccseket :) -
drachoHUN
senior tag
Látom sok a negatív vélemény a friss WL kapcsán.
Hosszú idő után én elégedett voltam. Egyetlen meccs kivételével csak szoros meccseken kaptam ki. Győzelmem volt jó pár sima, vagy rage quit. Én magam csak egy meccsből léptem ki idő előtt, ami abszolút nem jellemző rám(múlt héten talán 10 is volt
). Valahogy nyugodtabb tudtam maradni, mint máskor. Vagy csak szerencsém volt az ellenfelekkel, nem tudom.Ezek után, majd kiröhögtök, hogy 16W jött össze, éppen lecsúsztam a gold2-ről. De nekem ez elég. Ha azt nézem, hogy szoros meccseken buktam, és sokkal jobb is lehetett volna, akkor persze frusztráló. Ugyanakkor tudom, hogy csak casual módon nyomom a Fifát, nem építek meta squadet csak azért, hogy nyerjek. Azokat a játékosokat használom, akiket amúgy is kedvelek. Nem vagyok 20+W szinten, hiába jöhetett volna össze ezen a hétvégén.
-
markymark00
lelkes újonc
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nekem konkrétan játszhatatlan a laggok miatt.
De kipróbálom ezt a toolt. Nincs olyan meccs, hogy ne lenne vagy 4-5 baromi nagy és hosszú lag, ami miatt kapok egy gólt...
-
toxicjew
addikt
G3 megvan, maradt 9 meccs, de egész hétvégén olyan delay hegyek voltak, hogy a sírás kerülgetett... Vmi nagyon nem kóser egy jopar napja
pedig brutális totw lesz most -
Meghivott
addikt
Andras10HUN?
-
K.J
senior tag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Most, hogy nézem a csapatod, olyan, mintha játszottam volna ellened WL-en. Talán az a Dembelé nem rémlik, de hasonló névvel nyomta valaki.
És ha jól emlékszem kikaptam, szóval De Bruyne quicksell. Jól nyomod így is!
ThuG4LifE: Nem kell szégyenkezned, nekem is gyalázatosan ment ez a wl, 8 winem van, és maradt 10 meccs. Hagyom is a francba

-
dkaro
őstag
Hétvégén új season kezdődik?
-
Mrguba
őstag
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
En lenyomtam az elso es utolso wlt....8 gyozelem..
Hányinger az egesz.
2.meccs ment el ugy higy 3-0 ra megyek..a védőm elszalad a.labda elol lelassul.
Kiállítják tole.ket játékosát erre ugy játszik hirtelen mintha tolem állítottak volna ki 2ot.
Volt ellenem 90 es csapat is.
Volt egy pl.csapat amiben mindenki is.benne volt aki draga.
Full.ikon csapat..honnan??
Szarok en erre a wl re. -
ThuG4LifE
senior tag
Rohogjetek ki, mast nem tudok mondani. 16-3!!! Miert eroltetem??
Utolso meccs: 1-0 ide, ellen kap egy pirosat, es mar 4-1 oda. A vegen persze tudtam rugni meg 2t, hogy elhitesse ez a retek ... felfoghatatlan. -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Nekem a kedvenc prom/content creatorom mert mindig higgadt (volt) és hasznos tippeket osztott meg, de latszik rajta hogy már neke is elege van az egészből.
Tudja jól hogy sokszor sokkal jobb mint az ellenfele, de amikor a gép közbe szól és egy agyon nyert(nyerhető) meccsből vagy jön a zakó vagy épp hogy nyer az nem kicsit cseszne fel engem sem (főleg hogy ebből él).
Tegnap is néztem Twitchen és ott is mondta hogy DDA vagy script van a játékban. Na meg amikor egy jó kis delay társul mellé az ám a legjobb móka.
Én komolyan mondom hogy az EA-t ki kéne vizsgálni (forráskódot átnézni, játék mechanizmusát megvizsgálni. FP pontokról tanulmányt készíteni) mert több mint valószínű hogy valami simli van a játékban.
A másik opció hogy a lag kompenzáció ennyire drámaian befolyásolja a játékosaim teljesítményét, de amikor Larssonal (ikon lap) nem tud üres kapura gólt lőni még Fred 20 ról Llorisnak beveri azt elég nehez azzal magyarázni hogy gyakoroljak többet. -
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez régi módi lehet, az új divat az instant transfer ban, velem is ez volt. Zsír új profil, egy hónapos sincs még, se figyelmeztetés, se semmi nem jött, aztán egyszer csak egyik pillanatról a másikra csattant a transzfer ban a hacker áldásos tevékenységéért. Senkiházi nyomorékok.
-
getdizzy
aktív tag
25/19ben voltam
mondom egy meccs es gold1
szerintetek sikerult? Megsugom, nem...
a jatekosaim mintha egyhelyben futottak volna semmi tempo, a kiugratasokat rendre utolerte barki.
remelem a jovo evi fifa vedekezese meroben mas lesz.
jah meg persze a cselezest ne is emlitsuk, csinalnak egy cselt ellened, es a vedod elfelejti hogy is kell vedekezni. -
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Hát ha nagyon merész tippet akarsz akkor azt mondanám, hogy péntekig. Mindenki adja el a játékosokat, hogy majd mennyit spórol a BF-kor csak arra nem gondolnak az emberek, hogy pont a panic sell miatt lenyomták a játékosok árait és ennél alacsonyabb nem lesz
Ez hasonló mint tavaly TOTS előtt mikor 1 nap alatt minden prémium lap esett 4-500k-t
Aztán estére mikor kiderült, hogy szar TOTS jött egyből visszaugrottak az árak. -
eM'82
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
A meták esnek (Messit figyelgetem, ő is volt az IF lapja kiatt 690 PSen, most neg jóval alatta van. Sőt, 600k!!!), de a fodderek szépen emelkednek majd sztem. Kivéve ha qva sok nyitás nem lesz, mert akkor azokból is sok lesz a piacon.
Vettem vagy 15sb Suarezt, remélem kell majd valamelyik SBcbe. 20db IF lapot.
Coinjaim 90%a befektetve. Várok, vagy bejön, vagy transfer ban ahogy olvasgatom a fórumot :).Más: újrapasztáztam a PS4 Pro-t. Hát, ég és föld a hangja. Eddig egy csúcsra járatott hajszárító hangja volt SBC alatt, vagy menüben, most meg halkan duruzsol. Véééégre :)
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Erre én is figyelmes lettem, hogy pénteken már a meta lapok ára is lentebb volt a szokásosnál. Vajon meddig fognak esni az árak? Pont múlthéten vettem Mendy-it erre most kezdett pont lefele menni az ára. Eddig fixen tartotta a 100k körüli árat.
-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Jó, h írtad Boras mostanában gyenge idegállapotát. Ezek a fajta idegeskedések, káromkodások rá abszolút nem jellemzők valóban. Mindenki nézze meg ezt a videóját! Ez az agyon húzott AI védelem botrányos. Ez öli meg az egészet! Értem én, h a sok kis csíra fogalmatlan gyerek aki semennyire sem tud védekezni, de pénzt költeni pontra annál inkább... na ezek miatt van ez. Ha tiszta és rásegítés nélküli védelem lenne, akkor ezek befejeznék a fifát pár nap alatt, mert mindenki rommá verné őket. Szóval értem a koncepciót, de ez így botrányos.

-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez a direkt belassítás a halálom, egy okádék. Éppen most volt egy ilyen. 80. percben behoztam Gelson Martinst. 94/94 a pace alapból!!! Ugyanilyen vagy még tutibb kiugratást adtam, mint Te ééééés baszki Maguire a 47/53 sebességével utánam fordult, befutott és bedarált!
Azóta a teraszon sörözök. 
-
bubuska10
senior tag
-
Kristof_94
nagyúr
Gold 3 megvan, 7 meccs még maradt, de már nincs rá időm meg hülye sem vagyok. Borzalom volt ez is, tényleg nem ér többet ez a WL a gold 3-nál.
Közben azt néztem, hogy kezdenek esni az árak, de nem a WL vége miatt, mert már pénteken ment a dolog. Pl. Puskás is olcsóbb lett, Gomez, VVD, stb. -
eM'82
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Igyekezz úgy összerakni a csapatot, hogy mindenki 10es chemistry-n legyen. De meg 7essel szépen elmuzsikál egyik-másik. Az hogy Nainggolan milyen kezdő pozícióban van a meccs indításakor, kb semmit nem jelent, a Custom Tactics-on belül osa rakod ahová akarod a játékosokat.
Nainggolan lehet csatár is indításkor hogy meglegyen neki a 10es chem, utána oda teszed egy másik (mondjuk a Defensive taktikánál - ami csak nevében az, bármit beállíthatsz) taktikánál ahová nem szégyelled (CDM, CM, CB, bármi).Ha nagyon át akarod tenni, akkod rakj rá egy pozíció módosító lapot : CAM to CM.
-
drachoHUN
senior tag
Akármennyi Rivals meccset játszhatsz, de csak az első harmincat számolja a heti rangba. Mivel a WL meccsek is adnak heti rank pontot(400 pont minden meccs, eredménytől függetlenül), így azok is növelik a meccs számlálót.
Akár rivals, akár WL meccseken jön össze az első harminc meccs számít csak a heti rankba.A 30 utáni meccseken minden reward megmarad csak a heti rank pont nem nő tovább.
-
cettlee
őstag
ez is szét van scriptelve, számomra az utolso jo fifa a 13-as volt
-
bubuska10
senior tag
Köszi!
Még egy olyan gyors kérdésem lenne, hogy mennyire fontos az adott játékost a kiírt posztján játszatni? Nainggolan CAM kártyában van meg, a valóságban viszont ő sokkal inkább CM. A legjobb a box-to-box játékosok egyike a világon, úgy gondolom, luxus lenne őt CAM-be tenni.
-
adise
őstag
válasz
taylorp
üzenetére
Nemtudom, en ezelott a 19-el jatszottam csak. Itt meg eddig nem is hasznaltam a marketet kb. 4-5 jatekost vettem osszesen, a tobbi untrade. Div rivalbol is mindig az untradet kertem. Szoval nem is volt kiket eladni. Illetve ez a hetig kb egy honapig nem is adtam vettem senkit mert nem jatszottam. Szoval 1honap semmi utan volt ez a 15 transzfer kb. Lehet ez volt a fura, nemtudom. Majd talan Abdul megmagyarazza valaszban.
xbox
de milyen kihagas lehet, ha meg bekapcsolva sem volt? De nalam elvenni nem is volt mit azt a 20 ezer coint?
.
de igazabol nem idegeskedem, csak remelem legalabb adnak egy ertelmes magyarazatot, mert ez a ctrl-c ctrl-v email amit kuldtek az semmi. -
dkaro
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Euronics
-
dkaro
őstag
Hát remélem a héten megjön a ps5 mert ezt a wlt az utolsó jó kontrollerem bánta
Utolsó két meccsen úgy kellett behúzni egy wint hogy a kontroller driftel és nem működik az L2 és a poén hogy meglett
-
Meghivott
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Direkt új, tiszta felhasználói fiókban fut.
-
bubuska10
senior tag
Mit jelent az a két kifejezés, hogy apply consumable és convert to concept player? Két viszonylag jó játékosnál írja ezt, akikkel simán nem lehet szerződést hosszabbítani.
-
adise
őstag
hozzám is elért a transfer market bann. egyedüli "kereskedésem" az itt olvasott dumfries volt, kb 37 ért vitték (7-8db), meg az uefa sbc alatt 4-5k-ért elvittek pár noname BL kártyát. Igy volt kb 500k értékü csapatom meg kb 100 meccsem a játékban. Irok azért nekik feleslegesen GG.
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ohh nekem ez már a 3. WL-em amikor ürea kapura dupla kapufát rúgok vagy felső lécet ami nekipattan a kapus hátának és onnan persze se nem a játékosomhoz, se nem a kapuba nem pattan hanem valami furcsa fizikai eggyütható miatt szögletre csavarodik a labda :D.
13-4-el vagyok WL-ben de nincs kedvem jatszani tovább mert egyszerűen ki kell mondani hogy vagy a delay vagy pedig a DDA miatt, de "csal" a gép.
Volt 2 egyértelmű vereségem ahol az ellenfél tudott is játszani és jó csapata is volt (Mbappé-Neymar-Puskás,Puyol,Zambrotta stb). De amikor a gyerel 4-3-3(4) ben Talisca-Sissoko CM- FRED CAM-mal 6 lövés 5 gól (ebből 4 távoli lövés) szétgyaláz akkor kérdem én, rommásegített a gép a full OP meta csapat ellen és azért kaptam ki 3:1re (6-6 kaput eltaláló lövéssel) vagy pedig szimplán Fredéket tolta meg egy iciri-picirit a DDA.
De az tuti hogy nem mindig tiszta meccseket játszunk. Nem vagyok egy hú de nagy játékos, de tisztán látszik hogy valamikor olyan mint ha az én játékosaim nem kapnának chem boostot még az ellenfél játékosát kimaxolja.
Nem akarom a játékot szídni mert fasorba sem vagyok Tekkz/Boras/Kurt szintjéhez képest de ha már Boras is 2-3 vereséget beszed (lassan hetente ) és káromkodik a streamekben (nem szokott a srác) akkor én a magam gagyi csapatával és a negyed annyi ráfordított időmmel mire számítsak ?
Amúgy nem tudom tudjátok-e de van Connection Quality tools az EA-nek és ott megnézhetitek az átlag pinget,jittert és packet loss statokat meccsre lebontva (valamint értékeli az EA a net kapcsolatodat) nekem 93/100 25ms pinggel (átlag) 1,8 jitter 0,02© packet loss (portokat megnyitottam ahogy EA javasolta) de még így is vannak lagos meccseim... -
v-man
őstag
Én úgy voltam vele, azt a 190ezret nekem megéri, megvettem még első napokban, mert a gold lapja is nagyon jó, azóta biztos kevesebbe megy már és még fog is, de nem érdekel, kell a csapatba.
Guba, WL is 30, csak ha még a rivalsba 30 meccs alatt lennél, kapnál érte 400 pontokat oda.
-
EA's hit
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Nekem tavaly volt hasonló, és beszarás, de az Origin barátokról érkező felugró ablakai miatt. Tehát játszol, jön egy üzenet az Originből, hogy pl. XY is now online, amit ez a szar úgy érzékel, hogy te most másik ablakra váltottál, és máris ugrott a meccs. Tavaly kikapcsoltam minden ilyen létező értesítést meg felugró ablakot az Originben, utána már nem nagyon fordult elő ilyen.
30 rivals meccset tolhatsz egy héten, de ebbe beleszámít a wl is. Az első 30 számít csak a heti rankokba, amit azon felül tolsz, azért már csak pénzt kapsz meg skill ratinget. Szóval ha lejátszol mondjuk 20 rivalst, aztán elkezded a wl-t, akkor 20 rivals+10 wl meccs, és máris megvan a 30-as limited.
-
elod22
senior tag
Szerintetek jó ötlet beleszökni most egy IF Llorente vásárlásába vagy be fog zuhanni az ára ha jön a black friday?
-
Meghivott
addikt
Benneteket dobál még ki ablakba? WLenként 2 kidobásom van körülbelül.
Nem tudom mitől. Ez az egy játék csinálja természetesen. -
Nandinagy
addikt
Ez a játék botrányos nem a lövések. 2 dolog kell ebben a játékban:
-Legyél német
-Nyomjad orrba szájba a pressuret.
[link] itt például mitől lett Neymar olyan látványosan lassú miután ziccerbe mehettem volna?
Stamina volt. A sprintet nyomtam. Akkor mivan?Ráadásul a gyerek is későn váltott embert mert még ehhez is segghülye. De nem baj akkor Neymar majd belassít.
Az összes meccsemet ledominálom.Az előző meccsen kikaptam 2-1-re. 18 autoblockot kaptam a 16oson belül. Már nem is védekezik senki. 1 emberrel futkározik azt a többit intézi az autoblock

Nem kapok erősebb ellenfeleket mint 8-0 előtt. Az előző hszben a 2 ziccerem is azon a meccsen volt amin először kikaptam. Alisson 3. meccsen kap 20-25 méterről gólt mert nem előrevetődik hanem hátrafele.
Védekezhetnék jobban mert rengeteg kapott vagy kihagyott gólnál látom, hogy mit kellett volna másképp. De ez olyan mintha nekem 150% kéne egy meccs megnyeréséhez a vak ellenfélnek meg elég ismernie a passz meg a lövés gombot mert a többit intézi a játék

-
Nandinagy
addikt
Mennyire jó törni magam, hogy értelmes csapatom legyen mikor jön a gold Felix azt Walkert odavissza futja.Utána meg Griezmann 26 méterről teker 1 gólt

[link] Mindenkinek annyira kurva jó kapusa van csak az enyim egy épületes vak.
A védőim ok nélkül kezdenek el hátrálni az alapvonalig
Bappenak meg annyi esélye van Nachot megfutni mint nekem a ps elől.

8-0-ról 9-5. 2 vereségre tudom azt mondani, hogy tényleg az én hibám volt. De az, hogy meccsenként 8 kihagyott ziccerem van...
-
thebigK
addikt
Tragikus egy hétvége volt, pusztán gold3, nem tudom mi siklott félre a fasza kezdés után.
Viszont a csapatot kiárultam, kis bukóval itt-ott, aztán jöhet majd a black friday -
bubuska10
senior tag
És mikor lehet egy játékost transfer marketolni saját playert? Kaptam pakkokat, végignéztem, és egyiket se lehet eladni. 24 órára van téve, vagy...?
Bocsi a nektek tök evidens kérdésekért, amúgy.
-
bubuska10
senior tag
Gyóóó, megvan Gasperini edzőnek az olasz csapatomhoz. Gyááá
-
bubuska10
senior tag
Hogyan lehet edzőt venni Ultimate Teambe? Mingyá lejár
-
RigóZsolesz
tag
15:00-18:00 között játszottam 6/1 win, de már azt hittem ketté töröm a kart
meg eladom a fifát is..
Most 20:30 fele is nyomtam 4/4 win lett. Visszont most normális mozgása volt a játékosaimnak. Délután meg gyök2, ledermedtek kb a játékosok.
Meg nem tudom valakinél csinált-e már ilyet: Kb egy helyből alig tudott mozdulni a játékosom, mint ha bebugolt volna, ha paszoltam vele utána már rendbe volt. -
dkaro
őstag
válasz
markymark00
üzenetére
Köszi, adok neki egy próbát, ahogy arpo04 tippjének is.
Így viszont 2 CDM-em lesz Fabinho mellé behozom Hendersont.
Havertz egyik CAM Másik CAM Laca/Mahrez St Rashford és Laca/Mahrez -
thebigK
addikt
11/9 utan 18/10ben égek, hihetetlen
-
sz_abika
addikt
Sommer IF érkezőben, Ramos IF penalty stat pedig 1re...
-
Nandinagy
addikt
-
cettlee
őstag
fitness nálatok hogy alakul? nálam fekir a cam és meccs végére 50%on van, többiek is 50-60 között. sima balanced-ot játszottam egész meccsen, semmi team pressure
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére

-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már miben gyenge?
Egy jobb if Zaha 4* skillel meg fejlődési lehetőséggel. Jó nyilván nem tenném a csapatba de azért ne köpjük le
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEN.com
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Robotporszívók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ne reménykedjetek, simán bírják a játékosok.
Utolso meccs: 1-0 ide, ellen kap egy pirosat, es mar 4-1 oda. A vegen persze tudtam rugni meg 2t, hogy elhitesse ez a retek ... felfoghatatlan.
Viszont nem péntek lesz a mélypont az áraknál sztem hanem a jövő heti WL után hétfőn reggel.

Azóta a teraszon sörözök.

meg eladom a fifát is..