Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghivott
addikt
Valaki írja már meg légyszi, hogy az nvidia panelben mit kell állítani, hogy ne szaggasson ez a szar! Régen win7 alatt megcsináltam, de nem emlékszem. Köszi
-
Meghivott
addikt
Üdv!
Friss win10 fent, viszont hiába állítom be a full screent, ablakban indul a játék. Többi játéknál nincs gond.
Előfordult már valakivel, van rá megoldás?
Köszi -
Meghivott
addikt
Üdv!
Rivalst lehet úgy játszani, hogy ketten irányítjuk a csapatot (egy gépen vagyunk ketten)?
Ha nem, akkor milyen UT online módot lehet így játszani?
Köszi -
Meghivott
addikt
Valószínűleg megcsinálom az ikon sbct duplicate Neymar okán. 2db 85-ös csapatra van vkinek bevált olcsó megoldása? 😁
-
Meghivott
addikt
Boldog Új Évet Mindenkinek 🙂
-
Meghivott
addikt
Ez egy aljas játék, és sok, alapból normális ember is elkurv@l tőle. Gyerek szerencsére nem akar online menni, de nem is szívesen engedném.
Bellerint én is rendszeresen látom cb-ben kezdeni, ahogy lw posztosok is st-ben. És sajnos ez semmilyen hátrányt nem jelent. Le kellene csípni 30%-t a teljesítményükből, úgy lenne korrekt.
Itt összesen egy koncepció megy, mindenki kb érezze jól magát. Azzal nem számolnak, hogy az átlagnál jobbak emiatt szépen le fognak morzsolódni. Konkrétan leszarják ezt. Lerágott csont, de amíg nem lesz konkurens játék, addig semmi változás nem lesz. A rengeteg untrade pack gyakorlatilag a szemenköpésünk és pofánröhögésünk volt.
A mi szintünkön csak egy dolgot lehet tenni ellene, letenni a játékot. Ha ez nem megy, ezeket be kell nyelni.
A kedvenc témám már fel sem hozom: a 30ból 30as emberek 😁 tuti, hogy vannak favorizált profilok 😄
-
Meghivott
addikt
Gyurika (gyurikamoo), szépen levédekezte a meccset neked a gép. Ünnepekre tekintettel mást most nem írok.
-
Meghivott
addikt
Azt elmagyarázza nekem valaki, hogy ha miért nem lehet bevezetni azt, hogy ha bármilyen állásnál kilép az ellen, akkor 3-0-ra veszít? Mi ezzel a baj?
-
Meghivott
addikt
Egészen hihetetlen, hogy egy H/L Bellerin a legjobb rb a játékban 😳
-
Meghivott
addikt
Neymar kapcsán csak annyi jutott eszembe, baby Nedvedet használtam eddig ST-ben és elképesztően jó volt. Szerintem megtartom és megpróbálok 3 védős felállásból felépíteni valamit.
-
Meghivott
addikt
Tolvaj paraszt senkiházi banda mikor oldja már meg, hogy ne dobjon össze két fehér mezben játszó csapatot?! Ez ilyen 🤬🤬🤬 nehéz feladat?!
-
Meghivott
addikt
Basszus mi lett ezzel a játékkal?! Szörnyű. Nem is tudom mi a legjobb szó rá...olyan darabos, üres, erőltetett. Sose volt ilyen gáz. Nálam van a gond?
-
Meghivott
addikt
Ezüst küldetést berakják rivalsba, anyjukat ezeknek...
-
Meghivott
addikt
Van rá esély, hogy Torres benne lesz?
-
Meghivott
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Nem teljes... Szóval tessék betenni Areolát a kapuba

-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére

Nyugtass meg mindenkit, ilyenkor viccelsz.
-
Meghivott
addikt
100 live fut friendly objectiv 98-on áll.
Toltam mystery ball-t és társait, de hiába nyertem, nem számolta tovább. Mit nézek be? -
Meghivott
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Köszi neked is 😉
A wl ismét hányinger volt. A csúcspont az a román user volt, aki mind a 3 gólja után táncolt a csapattal. Hosszabbításban aztán csúnyán kikapott 😬 Jelöltem is, remélem visszajelöl..
Vasárnap este legalább király volt a játékmenet, a gold2 meg is lett.Kipróbáltam Taisont. Nagyon élvezetes kártya, kár a 3aswf-ért.
-
Meghivott
addikt
Aki kivette, milyen Alessandrini? Statok alapján nagyon jól néz ki..
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Erre szerintem többen felszisszentek otthon...amúgy ebben a játékban szerintem csak neked nehéz jót nyitni. De ez nem a játék hibája. 😉
-
Meghivott
addikt
Piros Neuer és Leno.
Eladhatatlan kék Mendy (már megvan).
De jött eladható Gomez és Auba 🙂 -
Meghivott
addikt
Pont nézegettem Joe Gomez árát, közben csináltam két 81+ upgradet, első Alisson, másik Gomez 😬
Csicska egy játék
-
Meghivott
addikt
Szerintetek hogyan alakul majd a napokban hero Teixeira ára?
-
Meghivott
addikt
Pc-n Beckhamot lehet már kickoffban használni vhogy?
-
Meghivott
addikt
Gold2 Szoboszlai, Hakimi.

-
Meghivott
addikt
-
Meghivott
addikt
Ötlete valakinek kis pénzforgatásra? Nagy azért ne legyen, bannt nem szeretnék

Nézegettem a silver játékosokat, de nagy dolog nem tudtam kitalálni....
Mondjatok már hasonló árban lévő meta játékost, mint Jesus! Akinek az ára beesik holnap mondjuk 20-ról 14-re és hétvégén ki lehet őket árulni. -
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy Yashin van ám nálam 😄
De akkor egyrészt vennem kell egy Oparat, másrészt az eladhatatlan Varane és Mendy kuka, vagy marad az amerikai baloldal, Varane megy jobbra, Mendy pedig 7 chem. -
Meghivott
addikt
Tegnap este élmény volt játszani, tényleg, tök fluid volt minden. Talisca ontotta a gólokat 😁 Be is húztam az MLS feladatot. Ha nem lenne untrade Varane és Mendy még lehet használnám is a kapott játékosokat.
-
Meghivott
addikt
Xboxosoktól kérdezem, a live-ra várható vmi akció? Gyerek gondolkodik, hogy boxra is lehet jó lenne a játék 😄
-
Meghivott
addikt
Andras10HUN?
-
Meghivott
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Direkt új, tiszta felhasználói fiókban fut.
-
Meghivott
addikt
Benneteket dobál még ki ablakba? WLenként 2 kidobásom van körülbelül.
Nem tudom mitől. Ez az egy játék csinálja természetesen. -
Meghivott
addikt
én ilyet még nem basztam, játszunk a játékkal, egyik pillanatról a másikra a kontroller leáll, kilépünk, indítjuk újra és az egész játék eltűnt, újra kellett rakni az originben, mi a f@szom, mindig minden szar csak ezzel a játékkal történik, komolyan. Mostanában megint ablakba rakott vagy kétszer. Csak a fifa, semmi más.
-
Meghivott
addikt
Valaki megvette az egyik Jesust 55-ért... Most nem tudom, hogy örüljek vagy izguljak

-
Meghivott
addikt
Gyerek nyaggat ezzel, valaki leírja hogyan lehet az ikonokat karrier módban használni (PC), köszi. Vannak videók, de nem tudom melyik módszer működik... Sikerült -
Meghivott
addikt
Jesus ára szerintetek a hétvége folyamán mennyire megy vissza és kb mikor tetőzik?
Vettem párat 13-14 körül (PC)...
Jó lenne 20 körül lenne megint. -
Meghivott
addikt
Köszi!
Nem, megfogadtam, hogy nem tartogatok olyan eladhatatlan játékost, akinek nincs értelme. 5 lövésből 4 gólt kap, ebből 2 16+ról. Areloa sokkal, sokkal, de sokkal jobb volt.
Meg az milyen már, hogy van egy Yashinod, te pedig Areolat teszed be a kapuba

-
Meghivott
addikt
Mikor jön valami icon sbc? Ha soká, akkor qselezem ezt a Yashint

-
Meghivott
addikt
Bár eddig csak 3 meccsem van Yashinban, de nem értem, hogy az ea miért nem akar/tud érezhető különbséget tenni a 1.000 és 500.000-be kerülő kapusok között. Amúgy is uncsi már, hogy egy meccsen átlag 5-6 gól esik. Tudom, hogy ebben látják a nagy lóvét, de játékosként könnyű kiégni ebben a könnyű gólszerzésben, gólkapásban.
Piros Benzemat kipróbáltam ha már jött, azt kell mondanom, hogy meglepően élvezhető lap. Lehet marad hétvégére Talisca mellett, Werner pedig megy.
-
Meghivott
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
köszi
-
Meghivott
addikt
Köszi! Jumbo premium gold playerből.
-
Meghivott
addikt
Végre jött egy kék Varane..
-
Meghivott
addikt
Wl:
- írta itt valaki, hogy Jesus súlytalan, hát ez a hétvégén kb 50x jutott eszembe, mert kb ennyit gólt kaptam ettől a szartól, ennek kb fele bal lábbal, súlytalan
- mindenki akitől kikaptam, kivétel nélkül azt a taktikát nyomta, amit korábban írtam: 3 támadója a védővonalamon, a védősora pedig mélyen hátul, 1 centit nem mozdultak. Ezt a beállítást és képtelen vagyok hozni. És ellene sem tudok tenni. És kivétel nélkül mind 2020 októberi acc... -
Meghivott
addikt
Hihetetlen, hogy ilyen fos, eladhatatlan sbcket tesznek ki

-
Meghivott
addikt
Visszakaptam a fekete conmebolos lapokat, lehet ma ismét kirakják az sbct...
-
Meghivott
addikt
Jött egy piros Benzema és Wilson, egész jó pick. A csomagból egy Gomez. Ő még nem tudom, hogy megy vagy marad.
-
Meghivott
addikt
Tegnapi téves sbc-ről semmi hír... Elképesztő gyorsreagálású ez a csapat 😄
-
Meghivott
addikt
Én megcsináltam 5-6 csomagot a fekete lapokból, ki is nyitottam őket, most akkor vissza fogom kapni az összes játékost?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest