Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zufi
csendes tag
Alig várom, hogy a Felix ára is beálljon 4-500k környékére; igaz hogy ugyanaz (csak kicsit szarabb) mint egy 50k-s Ben Yedder, dehát fekete a színe a lapnak, úgyhogy simán megér annyit!
Na de emellé a csodás TOTW mellé legalább kaptunk egy jó kis SBC-t, egy mindennél jobban is megérős, zsíros untrade packkel.
-
Kristof_94
nagyúr
Opara is extinct. De hiába van jó MLS védelem, kapus nem nagyon lesz mögöttük.
Wilsonnak örülök, de amúgy Félix lenne a legjobb pick.Promes meg remélem kap legalább egy rttf lapot, mert akkor Dumfries is jó áron elkelne.
-
Nandinagy
addikt
-
Zufi
csendes tag
Hát ez minden idők legszarabb TOTW-e lett, nagyjából senki sem kell belőle...Megérte izzadnom a wl-ben.
-
Gatho87
tag
válasz
cettlee
üzenetére
Én sem értem ezt, hogy L2 t nyomom vagy akarmilyen cselt stb mindig elveszik a labdat, en meg nem tudom ugyanigy. Meg ha vedem a labdat neki hattal miert pockoli ki. Ezt mar akartam kerdezni most akkor hogy is kell labdat tartani? Hogy kell elvenni a labdat, hogy ne maradjon nala vagy hasonlok?
-
Digestive
veterán
Most láttam egy leaket a Team of the Weekről. Mocsok szar lesz.
Lesz benne kb 2db 100k+ lap. 
-
cettlee
őstag
hali! kerdes
amikor team pressure-ol az ellenseg , passzolok, az embere 1 meterre az emberem mogott all.
Passzolom labdat es ugye atvalt a fogado emberemre, nyomom a sprintet meg a labda iranyaba futast, megis megeloz az ellenseg. Probaltam protect the ballt is nyomni de legtobbszor elpockoli a labdat. -
RigóZsolesz
tag
Nem érdemes "Ultimate" szintel kinlódni. Valaki írta itt, hogy Ultimate-n a bronze lapokat felhúzza 99 es re a gép. De szerintem érezhető is. 2-3 alkalommal bepróbáltam én is a full gyenge bronze csapat ellen. Utólsónál 6:0 lett a gépnek, úg, hogy labda közép kezdéskor volt kb nálam
(Hozzá teszem Werner/Aubameyang/Allan/Gomez stb jobb játékosok voltak a keretbe xD ) -
gjoe
addikt
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
Én ezért is nem játszom online ( csak a minimum szükségeseket)
Én az SB meccseket letolom elite1ig + a kihívásokat megcsinálom ( bár azt sem mindet)
Bár tegnap majdnem a képernyőben végezte a kontroller
60-as bronz csapat legendary 7-1 re verem, következő bronz csapat na mondom akkor ultimate jöhet. Aha 8-0 úgy hogy közöm nem volt a meccshez
Az ultimate-et bottal se piszkáljátok, hányinger . Szerelni lehetetlen mert burokban vannak, szétcseleznek és minden játékos mbappe lesz. Ja és nem fogy a pace náluk. -
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Ehhez nem kell atomfizikusnak lenni.
Mondok egy egyszerű példát:
Vegyük Kanet. PS-en most buy nowban 23.000-23.500 között megy el. Ha ebből levonod a taxot 21850 coin jön be/Kane. Magyarul ha 21.250 vagy azalatt hozod el akkor van minimum 600 coin hasznod 1 játékoson. Nyilván ehhez kell egy 500.000-1 millás tőke mert 50-100k-val sosem gazdagodsz meg max ha nagyon türelmes vagy. -
thebigK
addikt
-
-
-
gjoe
addikt
nekem 3-2re vezettem 80. percben box lefagyott, persze nekem írta be vereségnek
Következő meccset meg kompenzálta, már én sajnáltam az ellenfelem
Pedig csak egy meccset akartam letolni hogy tutira maradjak rankban
Akiknek sok dumpfi van: fogjatok össze mindenki tegye ki max áron és talán a piac elindul miatta felfelé -
Szigma70
addikt
Ha igazán jól akartok szórakozni, akkor a következőt javaslom

Addig kerestem este DR-ben a meccseket, amíg 40-50 feletti pinges partnert nem dobott fel. Normál, az új rendszerben 30-as kapcsolatnál csak szívok az Ahmed, meg Jürgen ellenek elllen, ám de így, nahh így mindenketten szívunk, tehát egyenlőbbek az esélyek

Nagyon szórakoztató a nagy nevekkel ellátott 10 millás csapatokkal , 6 éves gyerek grundfocit játszani
Amerre gurul a laszti, arra fut mindenki, csetlés-botlás, királyság.
5-ből ötöt behúztam
Így legalább szórakoztató, majdnem annyira, mintha csocsóznék -
RigóZsolesz
tag
Tegnap Rivalsba, ellenfélnél Aké szó szerint lerántotta aa földre Zaha-t nekem. Csak nyugodtan megy utána Ake a labdával...
Mondom ezt nem hiszem el már
-
akooos
veterán
Szánalmas ez az új patch. Rivalsban mindenki megver, fos az egész
1 win kellett volna div4-hez, most 3 lose volt fogalmatlanok ellen. -
Digestive
veterán
válasz
Zimmi91
üzenetére
A liga sbc nagyon lutri. Nem tudni a sorrendet. Felesleges rá készülni. Vagyis érdemes úgy, h magadnak megveszed a teljes csapatokat klubba, h amikor kijön akkor csak ki kelljen pattintani. 84+ lapok amúgy nagyon megindultak felfele. 2-3 hete kellett volna már tankolni.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
haha lol, na erre rápróbálok

70-80 db francia ligás arany és ezüst lapom van a transferen várva a liga sbct, csak így meg nem tudok venni az icon sbchez nagy lapokat...eladjam inkább a kis lapokat és tárazzak be 85-88ig? Azzal azért jobbat lehet kaszálni mint a kis lapokon
-
-
-
elod22
senior tag
A múltkor olvastam itt a fórumon, hogy érdemes befektetni Dumfries speckó lapjába és jó ötletnek tűnt, de nem jött ki holland játékos, amitől kicsit megugrott volna az ára. Az a helyzet, hogy 15 darabon ülök jelenleg. Inkább adjam el most kis bukóval és fektessek inkább high rated lapokba az icon sbc miatt? Vagy érdemes még kicsit várni az eladással, hátha lesz az UCL live lapok között egy Promes?
-
Nandinagy
addikt
Változó. Tavalyelőtt az elején 1 hónapra adták ki az sbc-ket de kb 0 értelmes játékossal. Ott ismételhető sbc volt és 3 játékos közül választhattál. Az elsőben Giggs meg hasonló lapok voltak.Másodjára talán 2*3 jött ott Ferdinand volt a legjobb kártya(őt mondjuk most is kiraknám). Onnantól kezdve viszont egyesével jöttek a lapok.Ahogy a momentsek bekerültek a játékba onnantól a még sbc-ben nem szereplő lapok moments lapjait lehetett kirakni(kiraktam anno Seedorf,Bergkamp,Blancot is).
A prémium lapok mint R9,Gullit,Eusebio,Vieira csak a tots időszaknál kerültek be és nekik csak a prime lapjuk. -
thebigK
addikt
En mar a hó vegi ikon scb-re keszulok, szvsz erdemes lehet olcson 85 86os lapokat licitben elhozni, mert szukseg lesz ra.
-
Sati1984
tag
válasz
Gatho87
üzenetére
Az új taktika arról a linkről van, amit én hoztam a topikba? Csak mert ha nem, akkor érdemes lehet kipróbálnod - ismétlésként.
Ha viszont ez volt, akkor ajjaj, én még nem játszottam a patch óta, de ha ez hatástalan lett, akkor baj van...
-
dkaro
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Már volt kettő
-
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Azért nem adnak ki annyi spec. lapot plből mert ott ígyis tömve van értelmes játékossal a játék. A másik 2 liga amit felsoroltál meg nagyon nem
Ezzel gondolom kicsit balanszolni akarják azt, hogy ne minden csapat ugyanolyan legyen. -
RigóZsolesz
tag
Ezt nem értem az sbc játékosok legtöbbje Francia liga vagy Német liga jön csak. PL mikorra várható valakinek van valami infója?
-
Kristof_94
nagyúr
Lehetnének akár motm lapok is.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Majd csoportkör végén egy group stages. Attól fejlődik az OTW?
-
Kristof_94
nagyúr
Jota 3 gól, most már tényleg jöjjön neki valami speciális lap...
-
sz_abika
addikt
Jézusom mi ez a trágyalé gameplay? Ma debütált uj Teixeira, de lassabb es darabisabb mint a hétvégén a gold lapja. Megint jött a promo miatti butitas?
-
akooos
veterán
Szóval akkor ma nem éri meg csomagot nyitni
-
Gatho87
tag
Hat csak az a baj, tegnap jatszottam 9et , 8at nyertem. Uj taktikat allitottam es tok jol bejott, ment a jatek. Ma ugyanaz a taktika, jatekosok, es teljesen mas lett az egesz. Mondjuk felidegeltem magam, mert 3 2 nel vettem eszre , hogy GJ helyett kramaric figyelt cm poszon ST kent 2 chemen, es o volt a csatarom xd. De nem gondolnam ennyit szamitana, hogy el kezdenek ellenfelhez passzolni, szarul helyezkedni, es persze mindent melle loni. Podence 3 meterrol az oldalvonalra rugta. Ennek a loser spacebolong, pressure noobnak meg minden bement. Jah es div4 teteje, de mar lassan kozepe xd
-
Gatho87
tag
En egyet jatszottam ma a patch utan. 2-0 rol kikaptam 8-2 re.. werner, rashford, vd hasonlo..de idegbol kaptam kj annyira 3 2 re ment nem csinalt semmit csak werner lefutott, elpasszolgattak a labdat, pressure es semmi.. semmi pro csak egy szerencsetlen pay to win ea boostolt noob. Teljesen mas lett a jatek megint.
-
Kristof_94
nagyúr
Ma fifa is megvolt. Csomagok semmi. 4 derank meccs és kész.
Remélem Szoboszlai kap rttf lapot... -
gjoe
addikt
Plea mesterhármas BL-ben
Erre gondolom majd kap valamit -
RigóZsolesz
tag
Köszönet az EA nak a patch-ért, vagy miért. Mondom belépek gyakorloma kapussal a védés meg a szabadrúgás lövést. Eddig nem is volt probléma, csak megint a psg mecset kellett volna lejàtszani amiből kiléptem (mint ha most lett volna telepítve a játék).
A szépség hiba most jön. Gyakorlás után mondom tolom egy két Rivalst, mert lecsúsztam div5 be. Erre első mecsen mikor a pályát kéne beadnia, fekete képernyő zene megy 10-20 sec múlva mondom kilépek meg vissza. Erre nem vereségnek könyvelte el
EA hibájából már fel is idegesített. (Kövi mecsen persze kikaptam elég szépen 5-2 re lehet az ideg végett.) De kicsit mint ha speed boostolt lett volna az ellenfelem 
Egyébként Xbox One on volt ez.
-
getdizzy
aktív tag
na jóó...
elmennek már a picsába..
Az uefa marqueeből jött egy Opara és egy Cuadrado.
A probléma csak az, hogy sima gold lapban nem pedig a promoból, vagy msot annak vége van?
valaki egy ea supportot tudna dobni ahova rendesen tudok írni, előre is köszi -
dkaro
őstag
És megszűnt a fakeshot glitch SB-be psen is. Kár érte de így nem sokat fogok györcsölni vele bár jó volt az a heti 2 megapakk.
-
Gaborz1
senior tag
Azt hiszem sz_abika-val meggyőztetek.
-
mcwolf79
veterán
Az új patch után a labda fizikàt meghazudtoló módon képes repülni . Eddig is voltak érdekes passzok , de most olyan röppályán repül , hogy csak àmulok és bámulok

-
Gaborz1
senior tag
Taliscát kipukkantotta valaki?
Milyen a simához képest?
Klubból kijönne, de lehet spórolnék a lapokkal az icon sbc-re, ha nem nagy szám a sima Taliscához képest. -
v-man
őstag
Befejeztem a két mastery küldetést (85+ csapattal 500 gól, gólpassz), mindkettőben 83 lap a legjobb
És kb 15 untrade duplicate lap
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vallás
- PlayStation 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondom ezt nem hiszem el már