- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Nem mondom, hogy azon múlt, de átnéztem a kontrollerbeállításaimat. Váltás: ball relative, analog sprint on, auto defense rásegítés off, auto lövés on... Nem is értem. Lehet félálomban állítottam be anno. És vajon mióta ment igy?....
Mindenesetre feljutottam Div3ba. Öröm és bódottá, ez a max úgy érzem. Rank 2 se lesz meg majd itt, hiába passzoltam a WL-t megint.
Nyilván a másik oka, hogy aki WLezett az már nemigen tol ilyenkor Rivalst, max ha skillpontra játszik.
A harmadik gondolom, hogy a patch miatt a gyengébbeket tolja :).
A csapat ez (ingame Dembi+Hazard a csatárok, Mukiele cb), és 4222ben tolom újabban, max váltok 4231re.
Öcsi bácsira gyűjtök, más cél nincs. Bár mire meglesz, max cserepadon lesz kezdő.:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest