Hirdetés
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
nálam olyan is volt hogy a védöm elvette a csatártol a labdát , a csatár utánamcsuszott , megborultunk és ő kapott 11-est

-
RigóZsolesz
tag
Nekem 18/9 a WL de már estére lefárasztott. Utolsó mecsen amit toltam, potm Fati összeütközik futás közbe a védőmmel, azt 11 es (3:2 re nyert is). Hozzáteszem semmi szerelő gombot nem nyomtam.
Tegnapi kezdést, meg a mai befejezést nem számolva. Ez a WL nézett ki nekem jónak. Mondjuk a védelmen érezni, hogy erősítésre szorul.
-
cettlee
őstag
honnan tudom hogy még gány WL meccsem van hátra?
-
Kristof_94
nagyúr
Gold 3 megvan, 4.meccs maradt, nem volt egy jó wl, de siettem is vele.
Rivalsban majdnem 15k pont, elvileg elég lesz. Így csütörtökig chill, max. ezt a Koundét kergetem majd. -
bab1987
tag
Rulebreakers Dumfries miért ekkora üzlet?
-
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
A legegyszerűbb ha átállsz longballra és felíveled a csatáraidnak
A türelem a legfontosabb igazából meg a jó védekezés. Nekem az tűnt fel, hogy 5-10 perc ilyen tartós letámadás után kicsit megfárad az ellenfél és nem lesz olyan szoros az emberfogás. Addig gyorsan meglehet kontrázni az ellenfelet csak ehhez ki kell tartani
-
thebigK
addikt
90 (120) percen at tarto high press ellen valami otlet, tanacs, ima? Ezekkel egyszeruen keptelen vagyok mit kezdeni, 9meccsbol 3 vereseg mind emiatt volt
-
dkaro
őstag
Első napom volt a WL-ben. Kritikán aluli a teljesítményem szerintem még a silver 1 se lesz meg, nemhogy a gold3. Akikkel összedobott azoknak a fele legalább 5-6 divvel felettem van.

Amit nagyon másnak érzek az Rivalshoz képest az a passzolás. Hiába húzom irányba a kart nem oda nyomja, már kezdem azt hinni szar a joy. Hiába nyomom tökig a háromszöget, hogy szöktessen izomból kb rálehel a játékos és gurul a labda 10cm-t. Mostmár nem veszek másik joyt, hogy megbizonyosodjak róla, hogy nem az a szar mert 2 hét és itt a ps5
-
-
Digestive
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Egyszer vagy kétszer lehet majd nagyot szakítani az idén.
1, Az első normális ikon sbcknél a 86+ lapokkal.
2, Az első ismételhető TOTW sbcnél a 83-84 lapokkal.
Ezekre kell tárazni amennyit csak lehet. Én még jövő 7en nyitok rewardot, aztán elkezdem feltölteni az unassigned helyet amennyi coinom csak van.
-
Digestive
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
Szuperül csinálják amúgy. Alacsony és nem speciális követelményekkel eladhatatlan vagy szutyok packok. Így egyrészt nem nyitsz lófaszt sem és még kereskedni sem lehet, mert nem kérnek bele olyant amire készülni lehetne. Ügyesen kiherélték az alternatív coin szerzést és egyetlen megoldásként felkínálják a zöld pontot. Zseniális!

-
thebigK
addikt
Tenyleg, mindig elfelejtem, hogy mi is pontosan a celjuk
-
thebigK
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Ezt nem is ertem amugy....meg a MM, az meg a masik, tavaly ota kb semmi ertelme megcsinalni altalaban, az 5 pakkbol minimum egy silver, egy nagyon szar talan 1-2 ritka lappal, egy hasonloan szar, meg 2 db turheto. Még a 19ben volt ertelme, hiaba volt egy hangyanyival nagyobb kovetelmenyuk, a pakkok is sokkal jobbak voltak
-
Meghivott
addikt
Hihetetlen, hogy ilyen fos, eladhatatlan sbcket tesznek ki

-
Gatho87
tag
Hahhaa persze
-
Kristof_94
nagyúr
Rivalsban 442ben Promes CM, persze hogy nem tudtam megverni. Szenvedjen az ilyen.
-
Gatho87
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem mert fomenube mentem ki es ott teljesen jol mukodott..sot elkezdtem irni es ott is. Nah de vicces mert most hibaval kidobott,hogy nem lattam semmit csak zold es kek pixeleket, nem tudtam cserelni semmi. Es a controller csak az eloret vette be xd... jatszottam a mk11 el kiprobalni es teljesen jol mukodik a kombo es minden
-
-
Gatho87
tag
Nektek volt mar ilyen, hogy a bal analog folyamatosan azt erzekeli, hogy jobbra nyomod?? De csak a jatekon belul xd mk ez ha nem csalas? Meg hogy nem tudsz megcsinalni egy cselt, amit 100x meg csinalsz egy meccsen?? Omg
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja majd, úgy mint azt a hibát, hogy akik elofizetok voltak majd megvettek a loyalty editiont, nem tudnak belepni futba lassan 2 hete
Kabaré. -
K.J
senior tag
Miért upgradel a játék minden belépéskor?
-
bab1987
tag
Bruno Fernandes 2gól.
-
dkaro
őstag
Hát nem lesz egy dbig wl nekem. Közöm nincs a meccsekhez. Fura mert 20bam div9-10ben voltam és még ott is megvolt a silver 1/gold3.
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Alapvetően vagy a német vagy az olasz szerverre kapcsolódsz
Az ellenfél nevéből hamar megtudod melyikre dobott 
Nekiálltam a wl-nek. 5/5 egyenlőre. Volt 2 nagyon meredek meccsem 2 olasz ellen
Mindkettő játéka csak az agile dribblingből állt. 70. percig kb 30 autoblock volt és mindkétszer 1-0-s hátrányban voltam.Szerencsére Neymar hidegvérrel megnyerte mindkettőt.
Egyébként végre nem fújta le a spori a kapuelőtti ziccerem mert lejárt az idő
Neymar ST most és hát 5 meccsen 9 gól 2 gólpassza van szóval ott is ő a legjobb

Aki viszont meglepett az Mollet. Középső cam és a gólok nem jönnek tőle de 5 meccsen 1 gól 7 gólpassza van. Nagyon jól lehet vele osztogatni és mellé nem magas tehát labdát is jólvezet
Ez a csapat: Mollet miatt visszaálltam 4231-re de egyenlőre működik

-
sz_abika
addikt
Mi melyik szerverhez tartozunk? 4 győztes meccs után találkoztam egy nagyon némettel és mindenki ugy mozgott a pályán az előző meccsekhez képest mintha Courtois bodystyleja lett volna
. 2-2, tizikkel kikaptam, de hát nem kellett volna egy sulycsoportban lennünk se...Ja a nem tudom ki irta de ez a Gabriel j ez nekem nagyon semmi. Nekem olyan csatar kell aki tud passzolni es labdat tartani. Kéne Kane.
-
Stylerr
addikt
4231 középső Cam-ban szerintetek Messi vagy Mane lenne jobb?
-
blizzrd
senior tag
7 chemen is életképes lehet egy játékos?
-
Mrguba
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Igen epp ezen gondolkodtam hogy epitsem be pl csapatba...max 7 es en tudnam berakni
-
Nandinagy
addikt
Csak 10 meccset kell nyerni. Egyébként ez a Kounde nagyon jó lap. Egyenlőre tükörsimán továbbjutásra áll a Sevilla(7 pont a harmadiknak meg 1). Szóval fejlődni is fog. Ha meg valami csoda folytán esetleg megy mégegy kört a Sevilla akkor TOTS-ig simán használható lap lesz.

-
Meghivott
addikt
Visszakaptam a fekete conmebolos lapokat, lehet ma ismét kirakják az sbct...
-
thebigK
addikt
Na, a 100k packbol jott egy ilyen specko Taison, mellette volt meg Busquets, Walker, Douglas Costa, nem panaszkodom
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jah de én vagyok a hülye hogy megcsinálom. Úgy se fogom használni max sbcben
-
dkaro
őstag
Kicsit túl tolják ezeket a friendlyket. Mi a bubánatert kell 15 meccseket kikényszeríteni.
De hogy pozitív is legyek. Hnap kezdem a wlt RB pozi gyenge volt Dignevel de nyitottam egy Tellest. Vmint storyline Lacika is kész. Meglátjuk mi lesz
-
thebigK
addikt
Kifogtam egy agyatlan, b@szdelore fussutana pressingelo roman kollegat, ennek is az volt a maniaja, hogy 1-1nel felrugott hatulrol egy piroslapert cserebe a kaputol 18ra, majd 3x megallitotta egymas utan a jatekot, csorikam azzal nem szamolt, hogy Neymar a picit elmozditott kapus helyere beveri a szabit, mint lo a lonak
-
-
Gatho87
tag
Nyitottam egy zakariat, eladjam 300kba vagy varjak, hogy emeljek..mert eddig hiaba emeltek mindig kevesebb lett az ara
-
RigóZsolesz
tag
Egyébként ez az RTTF lap fejlödik idővel, ha valóságban tovább jutt a csapata?
-
barcabome
aktív tag
Eddig is lefele mentem coin ügyileg a sok csapat variálás miatt, most dupla vagy semmi alapon kinyitottam 3 promo-t egy szaros carvajal volt a legjobb lap. Mondjuk legalább Gula visszahozta WL-ben a győzelmi szériámat.
-
Digestive
veterán
Frankón a halálát kívánom annak aki ezt a nyomorék elpusztíthatatlan Rashford lapot leprogramozta. Már akkor kerülget a hanyinger, amikor bevillan az ellenfél csapat képe.
-
barcabome
aktív tag
Van olyan aki látott valakit aki látott valakit aki hallotta, hogy valaki nyitott FIFA promo packból bármit? Mert én kinyitottam 3-at, bár ne tettem volna...
-
barcabome
aktív tag
Nem tudom miért, de IF Gula adott nekem egy nyugalmat, Neuernél meg fosok mindig, mikor helyzet van az ellennél és be is nyeli mindig. Lehet ez csak placebo, de nem érzem jobbnak a németet, sőt.
-
barcabome
aktív tag
Vééégre, beadott egy normális csapatot WL-ben, 5-3-ra nyerem, de végig ment a gólra gól effektus. A végén Kramaric lőtt egy kapufát, nyilván a kölcsön MBappéja vert kettőt, hogy izgi legyen. A végére szerencsémre elraktam a gyereket aludni.
Nem is, 6-4 lett a vége, 22 lövés nekem, 6 a gyereknél, vicc...
-
barcabome
aktív tag
4-3-nál Neuer kiejti a szöglet beadást mert Butrageno had rugja már be..,
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
"Neymar"hoz nem lehet hasonlítani egy Mountot
Egyik WL mecset a ellenfélnél Neymar nyerte meg neki
próbálok figyelni mindig a cselezésre, erre elkezd a pálya közepe fele futni vele, mondom biztos passzol. Erre robog a kapu fele védőmmel ütközik, de a labda Neymar nál maradt.. góól 
-
barcabome
aktív tag
Biztos sok pénzt elbaszott a gyerek, Neuer még 35 méteres szabit is kiüti lövőre cuncinak...
A vereséget leszarom, az bax fel, hogy a gyerek úgy csinál mintha tudna fifázni... 
De mi van mindenki megtalálta a kincsesládát? Most meg Butrageno van ellenfélnél...
-
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Neymarnak 50 a strengthje. Nem annyira számít az egy támadónál
A fellökés már inkább Balance kérdése kéne legyen szerintem. -
barcabome
aktív tag
Azt mondjátok már meg a játék miért a FIgo, Ronaldo, Lewa, Messi-vel feálálló hüyegyereket segíti?
Vissza jövök a meccsbe, de ész nélkül dribbliggel és átmegy a védőmön gól. Kontráznék, full kinyomom az indítást, leteszi a mellette állónak.
-
RigóZsolesz
tag
Szerintetek ez a Mount megéri az sbc ét? ( én sokkalom érte. 50 valahanyas strengs, az igen gyenge. Így is fellöknek, boritanak és semmi.. akkor 50+ al?

-
RigóZsolesz
tag
10 packból semmi nagy. (10. Pack 50 DR wines ből 72 es fekete kártya xd)
WL 5-2 (1 nél volt esélyem de elpuskáztam. 5. Mecsnél meg ea tolta az ellenfelet 2x 11 essel + 16m ről szabadrúgás(amit Bale el bevert.) A 2 11 est meg elhibázta. 3:1 ről 3:5 lett ide a vége
)
Ez a Gabriel Jesus meg nagyon OP az a gyorsulás amivel kiugrik a védők nem bírják elkapni. Vardy meg valami gyalog kakuk xD ha kiugrás előtt nem sikerül megállítani, akkor a kapussal néha sikeres védés mentett
-
sz_abika
addikt
Zakariást tudott valaki fogni? Várhatóan a végtelenbe és tovább fog menni az ára.
-
Kristof_94
nagyúr
10 csomagból egy untrade Alisson volt a legjobb, jó lesz egy PL csapatba vagy majd egy SBC-be. Eladható lap csak gagyi jött... Kár, hogy nem adtam el Dumfriest mert 100k jött volna onnan. Most meg annyi, mint volt.
-
thebigK
addikt
Na akkor bizzunk tovabbra is a team2ben talan helyet kapo promesban
a team 2 mikor jon? 1 het mulva? -
barcabome
aktív tag
DLC-s game lenne a FIFA már annyi pénzt bele öltem volna, mondjuk így is épp eleget a semmiért. De mindig az fog vissza, hogy jövőre kezdhetem előlről az egészet.
Amúgy az ICON lapok is nagy átbaszások. Idén próbáltam párat (Vieri, Rui Costa, Lampard, Baresi, Deco), egyik sem volt rossz, sőt. Viszont mezőnyben mindegyik helyettesíthető filléres játékosokból. Mindegyikből csak a legolcsóbb verzióra futotta...
Vieri balosa Isteni volt, de azt most lehozza Forsberg is 4-es weak foottal.
Rui Costa mezőnyben átlag volt, de a free kick-je Isten volt, na erre Mollet lenne még jobb (99 fk) csak lusta vagyok hozzá meg nem tudom beépíteni.
Frankie Lampard, na ő tényleg jó volt, de Goretzka sokkal brutálisabb most a középpályámon.
Baresi, mezőnyben jó volt, szögletből sikeresen fejelte az öngólokat, Klostermann sokkal határozottabb.
Deco, vele egy meccset játszottam, megláttam a fejét a játékban elment tőle a kedvem, pedig Barca szurkoló vagyok
és szerinte bárhonnan bármit belő, de annyira random feje volt, hogy nekem ahhoz nem volt kedvem.
Az igazán nagy zsugások és védők meg akiket imádok, Puskás, Titi Henry, Ronaldinho, Pelé, Vidic, Puyol, Robi Carlos és a többiek mind elérhetetlenek számomra...
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Nincs Promes
-
barcabome
aktív tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Szerintem te közé kerültél a banhammer-nek, viszont annyi pozitívum van a dologban, ha végigviszed és nyersz, biztos kapsz valami rewardot, csak lehet az a reward közelében sem lesz annak, amit azóta össze tudtál volna tradelni. Mindenesetre én szorítok, hogy legalább az erkölcsi vitát megnyerd.

A pénztárcám meg a lelkem már nem igen kívánja, de van értelme ma este fifa pontot venni és nyitni a promo pack-okat?

Eddig Fifa pontból idén IF Werner volt a legnagyobb nyitásom, utána kinyitottam Wijnaldumot, Rodrigot meg akit el tudtok képzelni, de mindegyik undtrade...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez a tuti. Söt ha azt a meccset is megnyeri a Gladbach akkor durván elszalad az ára. Szerintem pár héten belül ez 500k körül fog menni.
)