Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Promessel pompi
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a Mukiele jónak tűnik, de elég nehéz az objective. Dumfries is OP, de nehéz linkelni...
-
getdizzy
aktív tag
Meg szerencse, hogy nem tudom a kovi ket hetveget a wl-el tolteni,viszont volt 10packom (rare players
packok, mega packok stb) amit egybol 7 utan el is nyitottam az appba , egy bale jott, a tobbi quick sell.
amin viszont dobtam egy hatast az volt hogy jott egy sima gold naingolan...
ilyenkor most mi a teendo? -
toxicjew
addikt
Megtartottam a rewardokat, sajnos csak egy Ben József jött meg egy IF Florenzi. Legalább eladhatók
-
Bohus84
tag
Vicc, hogy nincs ott valaki ea sportséknál akinek eszébe jutna, hogy a div rivalsnak úgy lenne értelme ha hétfőn lenne új hét és még a promók sem wl idején jönnének. Bár ez akkora dolog megvalósítani gondolom és a játékosoknak csak a 100% szeretne így, hogy nem érdemes vele foglalkozni. Csak azért nem értem mert fifa pontot akkor is vennének más meg úgyis mind1 nekik.
-
v-man
őstag
Akkor megint hétfőig wl? 😃
-
#Wiall#
tag
Ennek nem az lenne a lényege hogy amennyivel rontanak statokat annyival novelnek is, vicc hogy Kane +14 pace 😂😂😂
-
Gaborz1
senior tag
Köszi annak aki benézett.
Varane a top nyitás coin szempontból, de jött még Martial, Fabinho, Bernardo Silva, Suárez, Vidal és még sokan mások.
Igaz talán mind untrade, de annyi baj legyen. -
KisRod
tag
Meghát...
-
Zimmi91
addikt
PC-n másnak is meghalt az origin?!
-
gjoe
addikt
esett egy varane
-
akooos
veterán
Na és team eventsre mit kell választani?
ADP a lejobb, nem? -
Gaborz1
senior tag
Pakkokat raktatok el ma este 7-re?
Én betáraztam a 15 csomagot, köztük az 500gólos és asszisztos 100k-s csomagokat is.Akit érdekel, a Twitch-en közvetíteni fogom a nyitogatást.
[link]
Szóval akinek van kedve csatlakozni, azt várom 7-től.
-
Stylerr
addikt
Azon agyalok,hogy 4-2-3-1-es felállásban inkább sima Mane vagy sima Rashford legyen-e az ST. Szerintetek?
-
Mrguba
őstag
válasz
GAMEofGOAL
üzenetére
David milyen??
Magas labdakra hogy.jon.ki?
Kijon.eluti.oket? -
akooos
veterán
válasz
GAMEofGOAL
üzenetére
Most még Lucas Moura
-
Woodslave
félisten
Nem tudom miafaxnak követem mi történik de mindegy. Egy leak szerint Kane lesz az 91-es pace... Meg Laporte kb Varane face statokkal 82-es pace. Dembele Richarlison. Mondjuk tavaly is húzva volt pár scream kártya de kb Aguero rémlik aki tényleg baxo volt
-
Nandinagy
addikt
válasz
#Wiall#
üzenetére
Ügyesebben kell játszani
Meg több gyakorlás. Egy 72 paces csatárral nem lehetetlen jól játszani csak egy gyorsal könnyebb. Ahhoz nem kell különösebb játéktudás, hogy kipasszold szélre aztán fusson az agár , de ahhoz már kell , hogy mondjuk egy Suárez vagy Kanet jól használj.
Nyilván ez bizonyos szintig működik, de mondjuk div1-ben már nem ajánlanék lassú játékosokat mert alapvetően ott már a gyors játékosokat is letudják védekezni az emberek.
-
#Wiall#
tag
Mi megoldást lehet találni arra hogy azokkal a játékosokkal is lehessen érvényesülni aki nem meták ?
-
dkaro
őstag
A throughballok csak sztem lettek teljesen használhatatlanok? 20ban kb mindig azt használtam itt viszont az esetek 80%ban, pontatlan, gyenge. Elvileg ugyan olyan beállításokon játszok mint az előzővel
-
cettlee
őstag
-
törölt tag
Ti is tapasztaltátok már azt a dolgot, hogy egyszerűen nem lehet, tudom leszerelni, felrugni az ellenfél játékosát. Nem tudtam közelmenni a játékoshoz, mintha valami védő búrákban lettek volna. Egyszerűen nem akartak közelmenni a játékosaim. Egy bizonyos távolságnál látszódott hogy paff nincs tovább itt már egy védőpajzs áll.
Ez egy fifa bug vagy csak az EA így tolta az ellenfelet?. Ki is kaptam 7:0ra 🙁 -
cettlee
őstag
-
Nandinagy
addikt
válasz
bobitusz
üzenetére
Ez attól függ ki eladható. Aki untrade aköré építs csapatot a többit meg add el
Gomez-Varane sem rossz cb páros egyébként.A tegnapi bevásárlásom hatalmas profittal zárult a mai nap:
IF Rashford 480.000-ba vettem>>620.000-be ment
IF ASM 255.000-be vettem>>300.000-be ment
Mane 361.000-be vettem>>397.000-be ment
Varane 250.000-be vettem>>299.000-be ment
Mendy 108.000-be vettem>>125.000-be ment
Ma eladtam mindenkit mert gondolom bőven vissza fog esni az áruk a wl után szóval megérkezett Mbappe
Egyedül Fabinhoval nem vagyok kibékülve mert kicsit lassú de sajnos pénzem nincs másra

-
bobitusz
csendes tag
Üdv!
Tegnap nyitottam sbc jutalomból egy Varane-t meg Lenglet-et, régebbről van Ter Stegen + Militao ami spanyol ligából használható.
Kérdésem az lenne beépíthetőek-e valahogy a jelenlegi csapatomba ami ez:[link] (100 chemistry)
A Semedo, Gomez páros nagyon jó, Kasper se potyázik talán annyit.
a keret kb 150k coin.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok. -
Digestive
veterán
-
Bence910905
tag
Ma reggeli Insigne bevasarlas ugy latszik meg is csak profitos lesz megindult felfele..
-
K.J
senior tag
Ilyen lett.
Akkor ebben az esetben Neymar középső cam, Fred meg csak kibírja bal oldalon a rohangálást. Ha nem, akkor helyet cserél a két brazil.Nandinagy:
Nem hiszed el, de jól megy velük a játék!
A jobb- és bal bekket is most fogom tesztelni.
120k coinom van, semmi.
Gondoltam arra, h Neymart átrakom jobb oldalra, balra meg mehet vissza Maximin és Tielemans helyett ott van Sissoko. Szélső hátvédek, Maximin, Sissoko untrade, többi eladható. -
K.J
senior tag
Köszi szépen! Paulinhot megnézem.
Ez a kezdő felállás, ingame 4321, illetve 4231-et játszom, ott Neymar mehet csatárba, Richarlison meg bal cam esetleg, Fred meg középső.Chemstylokat tekintve kire mit raknál? Fred catalyst (vagy jobb lenne neki engine?) Richarlison hunter, Paulinhora mit kell pakolni?
-
akooos
veterán
Elkezdtem a wl-t, nyilván megint tiszta mocsár az egész, nem lehet érvényesülni, csak ha a szerveren ülök. Előtte 5 rivals win 5-ből, visszajutottam div5-be, 3 wl lose 2 rq, utána megint 3 win rivalsban, tökéletes, hibátlan gameplay...
Miért ennyire más és fos a wl? Hát pont az lenne a lényeg...
K.J.: Fred nagyon jó, Richarlison szintén (igaz, nálam cam). Fernandinho nagyon lomha, őt engedd el.
Ha tudod, Paulinhot építsd be, James helyett. Mondjuk Fred
megy középre, Paulinho balra. Nagyon op lap megint. -
K.J
senior tag
Kis segítséget szeretnék kérni!
Ezekkel a playerekkel mennyire lehet boldogulni?
Értem ez alatt: Richarlison, Fred, Fernandinho triot. Még nem próbáltam őket.
Így építettem be Neymart, megőrizve a PL vonalat. -
thebigK
addikt
Ter Stegen/Courtois 8 chemen, vagy Neto 10en?
-
Sasa22
tag
Valaki hasznàlja IF Kane-t vagy egyàltalàn erőcsatàrt az idèn? Lehet velük èrvènyesülni?
Kinyotottam OTW Bale utàn Son-t is eladhatatlanban, Kane adna csak full chemet mindenkinek.. -
Alagabi
lelkes újonc
Egyelőre csak webb appoztam edzettem eddig majd most 11után kezdek el wl ezni csapat megvan csak küldtek felszólítást erre küldtem választ amire persze nem jött üzenet...
Legálisan kereskedtem okés folyton 50 ember volt kint legalább listán de azt hittem ezt lehet...
Lehet a hamsikok miatt érezték hogy lehet csalás mert tényleg durva hogy ilyen 5-10k között megveszik meg max áron is elviszik néha...ez csak nekem tűnt fel?
Maga a kártya teljesen használhatatlan -
Rhair
csendes tag
Sziasztok!
Akik PC-n játszanak érdekelne mennyire vállalható a játék online? Gondolok itt természetesen a csalókra.
Kimaradt pár rész nekem, így érdekelne FUT-ban még mindig nem lehet szűrőket használni meccskeresésnél?
Divisionban ugye ott van csapaterősség vagy passz support...
Köszi -
Nandinagy
addikt
válasz
Alagabi
üzenetére
Ezért nem kap valaki transfer bann-t. Ez a sima tradelés
Ugyanezt csinálja minden profi trader csak sokkal nagyobb tételben sokkal drágább lapokkal. Tavaly én is így szedtem meg magam párszor. Ráadásul az, hogy licitbe olcsóbban hozol el lapot semmilyen csalást nem bizonyít mivel nyugodtan licitálhat rá bárki. #2898Bence910905
Semmiképpen sem. Ha még ilyenkor is esik akkor már kétlem, hogy nagyot emelkedne
Maximum ha Mertens kap 1 fullos lapot és kell neki a link.#2902Toguro San
Tippre mert az egyik csak "kozmetikai" patch és gameplayt nem befolyásol. Egyébként általában ugye pc-n tesztelik a patcheket szóval gondolom hétfőn talán érkezni fog majd
-
gjoe
addikt
Loan lapok sbc-be nem mehetnek akkor lehet őket kukazni? Vagy várható olyan sbc amibe be lehet rakni őket?
-
Toguro San
tag
Azt nem nagyon értem, hogy konzolra még a 3.0-ás frissítés sem jött meg, PC-re meg már 2 napja kiadták a 3.1-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

remelem azert minusz nelkul ki tudok szallni belole..