Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Srácok, Pogba mennyire használható idén, kvázi box-to-box középpályásnak? OTW Partey mellett. Vagy Sissoko az ultimate megoldás?
-
toxicjew
addikt
[link] És tényleg
-
Nandinagy
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Ez még mindig nagyobb volumenű mint bármi más. Amit meg megint nem értek. Egy Black Friday mitől nagyobb event mint egy szülinap vagy bármi más?
Egy kreált ünnepen van a legtöbb kontent a karácsonyon kivül
#6086gjoe
Ne haragudj de coinból mikor volt értelme packot venni?
10-ből 9szer a 100k-s pack sem hozza vissza az árát rewardokból. Kb. az első számú szabály a játékban, hogy ne vegyél packot coinból.
Bár ha pontból vettél akkor tárgytalan az egész
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Ellenem gusztustalanul OP.

-
RigóZsolesz
tag
Ez Gomez már nagyon gyenge? Este vettem 59.5k ba most meg 54k körül megy. Vagy mert 83 as és könnyebben lehet nyitni?
Hát már bánom, hogy Walkerből nem vásároltam be 52-55k között mozgott. Most 90k ba megy
-
gjoe
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Csak akkor éri meg ha untrade lapokkal ingyen kirakod
Amibe kerül azért meg is lehet venni
Vds- t sem raktam ki, inkább 300k vettem schmeichelt -
RigóZsolesz
tag
Most leghamarabb pénteken várható a kövi Icon sbc ? Ezekből max Berkamp aki nem rossz nekem, de annyit nem ér, hogy kirakjam.
-
gjoe
addikt
Jó ez a BF akció
Kb 100 player mínusz a clubban
És Kb 100k coin mínusz
Nyitasok meg nagy nulla
Grat EA
-
eM'82
addikt
Dkaro: sztem ma már nem lesz több.
A 700 coinért vásárolt Rare Goldokat szép lassan 1300-2400k között adom el, így kb 100k haszon lesz belőle. Az is valami.
Viszont mivel a Duplicate parkom van emiatt tele, így napok óta nem tudok pakkokat nyitni
f
Pár fura buy it now történt a transfer listemen, kezdek aggódni a ban miatt :).
Ezek qvára nem érnek ennyit. Digestive-nek igaza volt, érdemes közel maxon hagyni.

-
v-man
őstag
A Rodrygo objektív bugos, minden meccset winnek ír, még azt is ahol 0-0-nál kilépett ellen
-
dkaro
őstag
Meddig szoktak menni ezek a flash sbck? Lassan aludni kene
-
#Wiall#
tag
Aguerot az égiek küldték Messi mellé, szerintetek fog még esni az ára az sbc nek vagy nem lesz számottevő a változás ?
-
Nandinagy
addikt
Kiraktam ma 10 db Current TOTW-t.
Az eredmény:
Bongonda-Bongonda-Mantalos-Melia-Mantalos-Delort-Yazici-Marcelo-Mantalos-MeliaOké, hogy nem CR-t ad de az ,hogy ez a vak játék nem bír egy Berardi vagy Carrascot legalább akit később tudok használni ikon sbc-be az kritikán aluli...
Az vigasztal, hogy az a 180k amit ráköltöttem nem kell semmire. Ennyi próbát megért
-
gjoe
addikt
Na vesz valaki ultimate pakkot?
-
ThuG4LifE
senior tag
Gyenge kezdes utan eros visszaeses. 4/0
3 meccsen is pirosat kaptam. Atlag 7-8 golt kapok, hiaba rugok 5ot, az nem eleg semmire. Szerintem szepen kaptam felsobb divekbol. Na de cel a 11 win.
-
Kristof_94
nagyúr
Ma vajon mennyit kaszált most az EA?
-
Digestive
veterán
Oscar lapját 10.000 minimum árral lehet listáni, de 68.800 a QS ára!

A bot-ok le is szedik azonnal ami alatta van...
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már van egy vödörnyi special silver lap 🙂
-
dkaro
őstag
82es csapat egy 74es lapért? Kellhet későbbi sbcbe?
-
gjoe
addikt
Az érzés mikor végre 87-es lap, de duplicate és untrade (suarez)
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Houpsz, nem olvastam végig az igényt, csak hogy 30k alatt ki lenne erősítés
-
Sasa22
tag
Na ma feldobok 200.000et rulettre

Csinàlok 25 81+ upgradet a nagy lapokat megtartom, a 82-83asokbòl pedig 83 upgradet fogok csinàlni, remèlem lesz olyan packluckom, hogy kirakjam ebből a baby icon sbct.
Az idèn nagyon nem jönnek a nyitàsok, hàtha most beindul..
Holnap vagy vasàrnap hozom az eredmènyt, ha èrdekel
-
thebigK
addikt
83 upgrade is van, 2db 83+ jatekost ad. A 83as jatekosok ara az egekben
-
#Wiall#
tag
Köszönöm a választ megnyugodtam 🙏🙏
-
#Wiall#
tag
Tanácsot szeretnék kérni haverommal elkezdtük friendly meccseken kifarmolni a 25 győzelmet na most őt a 20.- feladás után kidobta a rendszer nekem leszámolta a 20 győzelmet, én nem adtam fel meccset viszont azóta minden ténylegesen rivalsban lejátszott meccs után dob nekem egy üzenetet a fifa hogy megszakadt a kapcsolat az ea szerverrel létezhet hogy kaptam valami büntetést úgy hogy nem is én adtam fel egyhuzamban 20 mecset ?
-
thEndeR
aktív tag
Kis segitseget szeretnek kerni, hogy ezen a csapaton, ti mit valtoztatnatok. Jelenleg 140k coinom van Mahrez untrade, bar nem a legjobb, de ot egyelore hagynam. Bellerin helyett van egy Semedo amit eddig hasznaltam es valoszinu fogok is. Thiago Silva Joe Gomez es Ziyech Bruno Fernandes cseren gondolkoztam vagy esetleg Sterling Rashford. Az arak fognak meg lejjebb menni? Auba eleg nagyot zuhant 144k ert vettem es valamelyik nap lattam 105 ert is eladot.

-
gjoe
addikt
Kinél mennyi a ping?
Nálam megint 80 és 200 között -
athlete
kezdő
válasz
Kristof_94
üzenetére
[kép] Én így próbálnám meg. Szerintem nem vészes, hogy 3-an nincsenek maxon. (De persze kinek mi) Kapusnak én Stegent használnám, de neked az már problémás.😃
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Partey helyett Valverde.
-
EA's hit
addikt
De ha az EA használhatja csak úgy az ő jogaikat, arcképüket stb. bárhol megegyezés, szerződés nélkül, akkor ezt mindenki megteheti. Akkor nem lenne semmi szponzori meg reklámpénzük, és rögtön a milliárdok sem lennének a zsebükben. Ennyi erővel én is csinálok mindjárt egy céget amit Ibrával fogok reklámozni, csak neki elfelejtek szólni róla

-
akooos
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Most ne azt nézzük, hogy az EA egy mocsok szar.
Hanem azt, hogy ha beindul a nyájeffektus, akkor mindenki megy tartani a markát, hogy neki is kell pénz, mert benne van.
Ez kinek lesz rossz?
Nekünk, játékosoknak.Ezek a "semmirekellő" focisták heti többszázezer eurót keresnek, ne szenvedjenek már azért, hogy Bechkham pénzért lesz ikon... Tudtommal eddig a Konami fizetett neki, ezért volt csak a PES-ben. Átigazolási díjnak is lehet nézni.
Nem értem, hogy Zlatan meg Bale (milliárdosak baszki) mit sírnak...
-
EA's hit
addikt
Ibráéknak elvileg nem azzal van a bajuk, hogy benne vannak a játékban, erről eddig is tudtak. Ellenkezőleg, volt egy szerződés, ami alapján belekerülhettek, amiért kaptak pénzt, de ez lejárt, pénz azóta nincs, de ugyanúgy használják a jogaikat. Ha mondjuk erről van szó, az érdekesebbé teszi a sztorit, de akárhogy van, én csak azt remélem hogy még az utolsó darab használt budipapírt is kiperelik ebből a nyomorult senkiházi cégből

-
törölt tag
Érdekes, hogy huszon-akárhány éven keresztül a kutyát nem zavarta, hogy aktív játékosok esetén a ligáktól/csapatoktól/FIFPro-tól licenszelik ezeket a jogokat. És mit ad isten, pont egy Raiola-ügyfél tartja most a markát.

Pedig ekkor még nem volt ez probléma neki sem, se akkor, amikor leült az EA kamerái elé, hogy a szkennelt arcképét megcsinálhassák.
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
üzenetére
Az első 10 meccsből általában én sem nyerek meg 3-4nél többet. Kell idő, még megszokom a WL alatti szerver működést.
Mondjuk gold 2-3 szoktam lenni általában, szóval nem vagyok egy nagy tálentum. Div5-ben vagyok én is egyébként. A WL-t érdemes szombat és vasárnap délután játszani, a legtöbb fogalmatlan akkor van konzol közelében.
-
dkaro
őstag
Megint van Flash SBC
-
akooos
veterán
Mbappé 4.2 milla

+az az Oscar lap
Talisca meg Paulinho mellé tökéletes. -
törölt tag
sziasztok!
Elkezdtem a fifás életem első WL-jét. hát kár volt
eddig 10 meccs 9 vereség. egyébként a DR 5 osztályba vagyok és a rank1-2 szoktam végezni.
2 csapat olyan volt, hogy a legnagyobb játékos ratingje 82-es volt. és ki is kaptam 5:1 re. olyan dolgokat láttam, hogy az ellenfél játékosa becsúszott, nem érte el a labdát és az történt, hogy a fekvő játékosát a gép egyszerűen megtolta és persze hogy leszerelt.
ha nekem van 8 vereségem, akkor mért nem engem tol a gép miért a 6 meccsből 6 győzelmes játékost.ezek a WL-ben alap részei? van köztetek olyan aki szintén ilyen rosszul szokta kezdeni a wl-t? vagy csak egyszerűen ku......ra nincs szerencsém?
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Tisztában vagyok vele mi a baj az Anthemmel
Első napos vétel volt nálam mivel a Mass effect széria a kedvenc játéksorozatom.Csalódás...
Eleve lenyilatkozták a fejlesztők, hogy nagyon nehezen boldogulnak a motorral emiatt kellett halasztani is ami miatt meg nem tudtak annyi időt a világalkotással foglalkozni mert át kellett csoportosítani a fejlesztőket.Alapvetően a játék rohadt jó lenne de steril meg üres. Jöttek a hangzatos igéretek, hogy él a világ... aha
Arról nem beszélve, hogy egy darab raid volt benne ami 2 hét után unalmas volt nem hónapok után
Még megvan a lemez mert steelbook editiont vettem de nem fűzök nagy reményeket a 2.0-hoz. -
eM'82
addikt
Ó, alakul ez :). Lehet hamarabb lesz a Fifából PES, mint fordítva?
Lesz majd Miessi, Ronaldao, Mbabbé
[link] -
mcwolf79
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az Anthem nem a Frostbyte motor miatt bukott meg. Egyedüli hibája ott motornak a hosszú töltési idők.
A content hiánya volt az egyik koporsószeg az Anthem-nek. Amúgy nem olyan vészes szerintem, mint ahogy az online sajtó elhordta minden szarnak. Maga a grafika gyönyörű, és kis dózisban szórakoztató. -
akooos
veterán
Valaki látott erről leaket?

Én csak ezt:

Dátumok mit jelentenek,kedves nyomozók?

Oh oké, Buffon 903. meccse a SERIA A-ban és Falcao legtöbb gólja az EL-ben.
-
dkaro
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Remélem nem az az újítás, hogy a játékosok így fognak villogni, mert akkor rohamot kapok

@ThuG4LifE: jól van kezdek megnyugodni, hogy nem csak én maradok ki a jóból.
-
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De ez még nem az új motor, csak a meglévő becsomagolva plusz mázzal, nem?
-
Nandinagy
addikt
Nem fog semmi sem változni. Alapvetően a legtöbb gond abból van, hogy az EA skót licenszelni egy normális motort. Inkább használják a saját fejlesztésű frostbite motort ami ugye a Battlefieldekhez készült. Na most nagyrészt emiatt bukott meg az Anthem meg a Mass Effect is. Az a motor singleplayer játékokra lett tervezve és nagyon nehéz bánni vele. Nyilván a dicenak megy mert ők csinálták.
Nem véletlen egyébként, hogy a fallen order UE4 alatt fut. Az ea megijedt, hogy elveszítik az SW jogokat ha megint egy szar játékot raknak össze

A pes képes volt váltani és UE5-t fognak használni a játék alatt
-
eM'82
addikt
Érdemes ezt megnézni. [link]
Döbbenet hogy mennyire szar a játék fizikája. Az új "motor" ezeket vajon megoldja? Jövőre kiderül. #úgyismegveszemmertszeretemafocit -
skroy
senior tag
válasz
Robertoredo
üzenetére
Megjelenés után pár nappal appon keresztül vettem pár száz pontot. Még várom.

-
Robertoredo
tag
Fifa pontot vettem és le is vonta a Microsoft.,de nem jött meg. Mennyi idő amíg ideer?
-
Nandinagy
addikt
Hát most amikor tavaly meg idén is nyitottam Salaht 340-350k-ba ment el. Azért az nem annyira gyakori nyitás szerintem
Gondolom azért lépnek ki mert látják, hogy gyengébbek és tudjuk milyen jó fej a community...
Szerdán derankoltam div4-ig és nem kilépkedtem az első percben hanem mindig rúgtam egy öngólt, hogy legalább pontot kapjon az ellenfél.
Amúgy nem volt rossz ötlet ez a div4 mert 11 rivals meccsből 9-t nyertem meg 2 döntetlen jött össze eddig
Csak az a baj, hogy már mindjárt megint 2-ben vagyok. De a rank1 meglesz hálistennek -
dkaro
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Azt hittem h Salah gyakori. Akkor én se panaszkodom, hogy egy nap nyitottam őt és VVD-t
(igaz untrade).Más. Ez a vmi új hepp a friendlyben hogy döntetlennél kilépnek? Tegnap lenyomtam 10 meccset Bellerin objectből (zsinórban 10 win, ilyen még nem volt...) majd neki álltam a silvernek és első 3 meccsen, elmegyek 1-0-ra kiegyenlít az ellenfél, pause és kilép. Nem igazán értem.
-
Nandinagy
addikt
Így összeszámolva kurva sok ikont nyitottam 3 év alatt

FIFA19: novemberben baby gullit eladhatóba(1,5 milla)+untrade baby crespo júniusban.
FIFA20:untrade mid Larsson december végén+eladható Litmanen(májusban)mikor totsra grindoltam a liga sbcket(50* raktam ki a nagy ligákat)
+június végén jött egy untrade prime Gerrard.
FIFA21: mid Garrincha ugye(1.8 milla)
Hálistennek a 2 legnagyobb lap pont eladható volt
Litmanen kb 80k-ba ment el akkor ami ugye akkor egy gyenge tots lap árának felelt meg. A többi ikon meg sbc fodder volt sajnos. De nem panaszkodom.Viszont az ilyen drága gold lapkból sosem nyitottam senkit(mbappe,neymar,cr,messi,van dijk) Salaht nyitottam tavaly mikor online draftoztam. Idén viszont zimmi adott a luckjából nekem is
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem nagyon bejön Pogba.
Egy kreált ünnepen van a legtöbb kontent a karácsonyon kivül