Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
4 hete parkoló pályára tettem a fifát, kihagytam 3 wlt, most a hétvégén beváltottam a wl tokent, 5 meccs 1 win.
Meglepetésre kaptam egy ultimate packot az utóbbi hetek kihagyása mellett is, jött belőle néhány 84es, többnyire duplicate.
FIFA és companion törölve, remélem a 22ben sem találkozunk újra, de ezt azért nem ígérem
Viszlát topik lakók, ti voltatok az egyetlen értelmes része ennek az 4 v 5 FIFA idénynek. -
v-man
őstag
Na már megint egy 3.5 gigás peccs. X
-
v-man
őstag
Benzema Busquets Verrati és 2 85ös
-
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Odegaard OTW gondolom ebből kimarad...
-
v-man
őstag
TOTW 22 CR7 bácsival...
-
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kroost ki rakja ki?
-
v-man
őstag
Xen jön lefelé 3.4GB update...
-
v-man
őstag
Hiánypótló, laligás balszélső
[link] -
v-man
őstag
-
v-man
őstag
[Fati] se lesz olcsó
-
v-man
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
CB volt Alba, de az se jobb megoldás, sőt Futbinen nézve még rosszabb is, inkább Dest kéne maradjon CB

Tulajdonképp egyből indulhatok 3-5-2-ben is, hétvégéig kidolgozom majd, bár pont most akartam megvenni narancs Albát, mert Forca Barca
Mivel van Varane, és IF Valverde is, tényleg 3-5-2-be kell kezdenem, csak azt nem értem, eddig miért nem esett le ez?

Valverdét átrakom csatárnak, Silva helyett kezd, Oyarzabal helyére meg egy új Fati a terv, ha lesz, és elérhető áron lesz. -
v-man
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igazából amiatt nem értem, hogy a hangyanyival jobb befejező Jordi Alba amikor odakerul ziccerbe, akkor tűrhető mértékben be is lövi. Destet most már számolom, és 9 ziccerből egy gól, ez gyalázatos, mondjuk közben rájöttem a hunterrel nem sokat segítettem rajta, atteszem finisherre.
-
v-man
őstag
Fati tényleg nincs? Még nem vagyok gépnél, csak futbinen lesem...
Isak jónak tűnik, kár h nem lett 88 legalább, bár így meg olcsó. -
v-man
őstag
Gratula Kristóf!
Remélem nekem is lesz belőle annyi haszon, hogy végre belátom, kár ezt a játékot komolyan venni, és leteszem legalább minimális szintre, bár az igazi a teljes abbahagyás lenne, de arra még nem érzem magam felkészültnek
A játék maga már rég nem okoz örömet a manipuláltság miatt, de hogy még az upgradek is "vezetettek", teljességgel kiábrándító
Szerintem az erős kereskedéssel bíró accountok pack nyitási rátája még az alap szintnél is rosszabbra van lőve, lásd Digi 200 fölötti upgradeje. Elnézést ha az irigység szólt belőlem
-
v-man
őstag
Én is századik upgrade körül járok, La Ligát erőltetem, de siralmas. Már legalább 4 órám ráment, és semmi, de semmi értelme nem volt.
A legjobb egy Oblak, azon kívül volt egy Kroos, meg Pique, Lenglet, néhány Koke, Oyarzabal, de se egy színes Navas, vagy de Jong nem volt képes esni, nem hogy TOTY.
Eleinte még a kék fény besz*pattott, de már szenvtelenül fogadom a sokadik Champions Leage Correákat. -
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kedd este.
-
v-man
őstag
Jól emlékszem hogy a csereként beállónál nem számít milyen lap van rajta? Tehát ha Suarez kap egy huntert, de csak csereként áll be olykor, tök felesleges rátenni?
-
v-man
őstag
-
v-man
őstag
válasz
Szjoci27
üzenetére
300-ert biztos eladnám, főleg ha nem játszik. Melyik ligára épül a csapatod?
Jönnek most a toty lapok, bár serie a középpályás épp nem nagyon várható, hogy közvetlenül befolyásolja a Kessie lap értéket, de ha eddig sem fért be, akkor nyugodtan vehetsz az árából valakit akire szükséged van.
Hakimi ahhoz képest hogy már többször fejlődött, meg mindig igen alacsony áron van. -
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Játszottam 3 rivals meccset, mindet durván (3, 5, 6 gólokkal) nyertem, a finesse shot nagyon túlzón működött, az egy dolog hogy Messi jobbal, ballal mindegy, de még a 2es wfes David Silva is bevert egyet jobbal is, amivel általában a stadionból kilőni szokta 😄
Kíváncsi leszek hosszabb távon is így lesz, vagy csak véletlen egybeesés most.
Most láttam bekerült egy objektív amivel rare mega packot lehet kiszedni, viszonylag könnyen (7 sb win, v rivals is jó hozzá). Totyra eltenni jó lesz
-
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
huha kemény lesz, 82-85 közötti lap nincs is szinte, mindenki Zahavit kapja akkor

-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A serie a fehér, kék mintás labdát v a Bundesliga fehér+lilás+zöldes labdát használom, mind a kettő jól látható és szerintem jól is néz ki

Fontos hogy fehér legyen az alap szín, azok láthatók legjobban. Amúgy akkor remélem a különböző hálókat is elveszik, a fekete kifejezetten zavaró szerintem. -
v-man
őstag
Muszáj lesz holnap lejátszani a wlt, sanszos egy újabb Messi lap, 2 parádés gól ma! 🐐🐐
-
v-man
őstag
Aspas és a második pickben 3 db 82es
-
v-man
őstag
[link]
Egy tippsor, kik kaphatnak idén téli frissítést.
Szoboszlai, Llorente pl -
v-man
őstag
Jó lesz ez a játék idén is.
4-1-rol kaptam ki egy fogalmatlan ellen, varázsütés és onnan kezdve itt semmi, ott minden IS sikerül.
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én csak a csomagokat veszem ki, ehhez ha jól számoltam meg egyet kell szerezni összesen
A múltkori eresztesbol az onlineokat mind megcsináltam, sbt egyet sem. -
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kár hogy Llorente nem kapott, bár annyira mégse kár, így legalább senkit se kell venni

Félix persze majd vmikor jó lesz, de még 2 IF után éri csak el a POTM lapot, azért kár sokszázezret kiadni érte. -
v-man
őstag
És képesek voltak megint 85-ös lapot adni level 30-ra
-
v-man
őstag
BÚÉK
-
v-man
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Itt is 82 volt a max választható

De ami még furább, 13200 div pontom volt, mégis csak rank II végeztem, furcsálltam is rögvest, de gondoltam hogy karácsonykor sokat játszottak... Viszont ahogy megnézem az előző heti eredményt, azt írja hogy 8400 pontom volt. Ez vmi bug v új feature?

-
v-man
őstag
Nekem 3 80-82 közöttit ad 10-ből legalább 8x, de jött már 82es totw, vagy Cl Thiago (Liverpool), meg egyszer Son. Csináltam már legalább 40-et, de az egyetlen Sonon kívül semmi használható, max ilyen Sirigu és társai.
Csak azért írom nehogy azt várd ha csinálsz belőle 3-4-et, akkor olyat kapsz mint az előttünk hozzászóló kollégák
-
v-man
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
A rizikós nagy lapok helyett, a "sok kicsi sokra megy", türelem alapú módszer idén a nyerő, lásd a napokban Digi esetét. Persze akkor nem tudsz nyitni olykor hetekig, az nyilván egy kényelmetlen tényező. Ellenben múltkor el quick selleztem 50 lapot, mert be akartam rakni a WL előtt Beckhamet, az is volt összesen egy 15-25e bukta a vételi árat nézve, annyi egyetlen nagy lapon meg van könnyen, a haszon meg türelemmel és kis szerencsével (ha EA nekünk kedvező objecticet, v SBC-t dob ki) ezeknél a kis lapoknál is tud laponként 3-4-5e lenni, az 50 dbnál már bőven tisztességes, és szerintem nagyobb is mint pl. 3-5 db nagy értékű lapnál

-
v-man
őstag
S1 Pick itt is tűrhető, Morata, gondoltam ha már karácsony, hátha meglep ea egy varanenal, ezért most untrade dupla packokat kértem ki, legjobb egy duplicate Gomez (természetesen a meglévő is az), ezenkívül még egy Visca volt board a 10 csomagból
-
v-man
őstag
[link]
TOTW13, egy fokkal jobb mint múlt héten, de túl várt játékos itt sincs (nekem legalábbis) -
v-man
őstag
Record breaker Messi jön 😀
-
v-man
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Másfél millióból vehettél volna pár ikont, vagy egy Messi CR duót pl köztük Félix
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csináltam, 3 db 80-as
-
v-man
őstag
Alisson - Alexander-Arnold, Ramos, Van Dijk, Davies – De Bruyne, Thiago, Kimmich – Messi, Lewandowski, Ronaldo
-
v-man
őstag
Totw12
Hát alig van olyan akinek örülnék ha pickelem... -
v-man
őstag
válasz
taylorp
üzenetére
Np
Akkor azért egy esélyt adj Becksnek, mielőtt SBC-be dobod, persze Te döntésed.
12 meccsnél jár nálam, csak rivals, még nem volt ilyen gólerős CM-em idén, pont ilyet kerestem az inkább védekezésben jeleskedő de Jong és Llorrente mellé. Eddig kísérleteztem Correával (At. Madrid), sárga Portuval, potm Oyarzaballal és live Iscoval, ezektől sokkal jobb az ingyen kapott Beckham. -
v-man
őstag
2 rivals meccs alapján ez a Beckham bőven használható a laligás csapatokba középen játszva most még. Mindkettő meccsen gólt is lőtt és a meccs embere 9 fölötti osztályzattal, mivel mindenhol ott van, rengeteget lehet passzolni vele, amik persze pontosak is
majd kiderül meddig marad így, de eddig tetszik
Pedig csak 7-es chem mert CM poszton is kezd, huntert raktam rá. -
v-man
őstag
Tegnap én is megvettem, eddig nagyon tetszik, tavaly a zöld CF lapja volt meg, de most pont jó az RW, ingame csatár persze, nagyon jó a dribbli vele, ahogy a számok alapján el is várható, a passzolás és befejezés is kiváló. TOTS-ig csak Messivel lehet upgradelni, így mindegy már ha bukok is rajta százezer v több coint. Egyébként tényleg olcsó előző évekhez mérten, ilyen hogy bőven 400 alatt menjen előző fifákba úgy emlékszek inkább március körül volt már.
-
v-man
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Szögletre van vmi bevált kombó idén? Én egy wlen egy gólt bírok összehozni kb átlagban szögiből

Pedig van pl Llorente v Milinkovic-Savic fejelni, vagy akár Lenglet, az új Casemiro se alacsony, mégis teljesen hatástalan. Előző években azért pár meccsenként volt legalább találat. -
v-man
őstag
Laligás Beckham csak nem akar megérkezni...
-
v-man
őstag
Végre frissültek a kupalapok, pl Koundé és társai.
-
v-man
őstag
Sárga portu panic sell kivi vagyok mennyire megy le 😀
Eddig 140ert láttam legolcsóbban -
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy hónapja kb én is eddig jutottam

Tippre nincs, hitelesebb info eddig nem jött, kérdeztem már én is itt. -
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mivel idén az aranylabdát nem adják oda senkinek, a toty biztos lesz?
-
v-man
őstag
A ma este érkező TOTGS lapok nem fejlődő lapok ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem az erős kereskedéssel bíró accountok pack nyitási rátája még az alap szintnél is rosszabbra van lőve, lásd Digi 200 fölötti upgradeje. Elnézést ha az irigység szólt belőlem