Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
Nekem jött egy Son belőle, annak örülök is
-
Raunchy
tag
Ma jön ez az új icon swap?
Lejjebb mehetnek a Moments árak utána? -
Raunchy
tag
Nekem ez lett a végső csapat, még Dybala hozzám is érkezik, de aztán elég volt, és elégedett is vagyok 😊
4-1-2-1-2 be váltok ingame, ott Locatelli helyett jönne Dybala és Brúnó CAM bol vissza CM be.
[kép] -
Raunchy
tag
Sziasztok srácok 🙂
Egy CM /CDM típusú játékost keresek kb 500 k kerettel. Kessie, Verratti, Wijnaldum férne bele a költségvetésbe, bármelyik megkapja a 10 chemet.
A kérdésem az hogy melyik lehet ideális választás?
A párja Moments Essien lenne.
Melyiket érdemes választani? -
Raunchy
tag
Nekem a 45k csomagban volt egy Alexis Sanchez, úgyhogy azt kiszedtem.
Nem raktam fel rögtön marketre, mert szeretem ezeket a lapokat kipróbálni. Hát nem értem hogy ez a lap miért ilyen olcsó, nagyon durván op ingame.
Támadó tengerben fürdök mert megvan : Insigne, Di Maria, Coutinho, Carrasco, Nani, és Lozano is de ez a pali a legjobb eddig mind közül.
Kíváncsi vagyok ugrik e felfelé az ára.Wijnaldum ha fejlődik, már Psg játékos lesz?
-
Raunchy
tag
válasz
elod22
üzenetére
Én is használom, szerintem csak hozzá kell szokni.
LAM poziba használom Finisher chemmel és nálam nagyon hasít.
Azon agyalok jelenleg hogy hogyan tudnám a kis alakulatomba megoldani hogy Nani, Insigne, Coutinho és Depay tudna egyszerre játszani, az elég atom lenne 😄
Ebből a tots sbc ből meg Benzema jött, csatár gondjaim nem lesznek szerintem -
Raunchy
tag
Nálam összeállt a csapat hétvégére. Kipróbálom Petit-et, mert másik jó untrade stay back cdm sajnos nincsen. Matuidi kellemes csalódás, nagyon jól teszi a dolgát és végre a támadó alakzattal is elégedett vagyok. Fodderem annyi van hogy Essient ki tudom pattintani, de ha Petit is megteszi akkor tartogatom egy nagyobb halra, hátha jön vmi.
84*20 pakkot szerintetek ma érdemes elnyitni, vagy inkább várjam meg az ultimate totsot?
-
Raunchy
tag
Nálam Nani és Di Maria, egy szavam nem lehet
-
Raunchy
tag
Ma reggel csináltam meg a francia garantált sbct és adott egy Depayt.
Ez jelenleg a játékos állományom, segítsetek ebből vmi frankót összerakni 😄
[kép]
Matuidit tegnap kipróbáltam, ő nagyon tetszik.
Ez az Andre nálam sötét ló, eddig semmi extra.
A védelem adott, és meg is vagyok vele elégedve, igazából a másik cdm a kérdés.....
Támadó alakzatra pedig a Coutinho, Aouar, Fekir, Depay négyesre gondoltam.
Köszönöm mindenkinek akinek van ötlete -
Raunchy
tag
Sziasztok.
Kis csapat összeállításban kérek segítséget.
Nagyjából ez az elképzelésem rövidtávon : [kép]
Nagyjából 1.5 millióm van.
A csapatban Nainngolan és Ramos aki jelenleg nincs meg, valamint Rooneynak szeretnék helyet szorítani.
Nainngolant megéri e kirakni a középpályára (megvan Vidal is) vagy van e nyerőbb megoldás?
Illetve szeretnék egy nagyon komoly CB t, TOTy Ramos PIM Desailly kategóriára gondoltam.
Kb 2 hétig nem játszottam most, így sajnos Tapsoba és Mbabu kimaradtak, főleg Mbabut sajnálom.
Arra is gondoltam, hogy BDay Tomori CB, és Kessie érkezne még, de nem tudom Tomori mennyire lehet megoldás. Sajnos a védekezés mostanában elég szarul megy, így oda keresek élhető megoldást. Köszi srácok -
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az a prime Campbell nagyon jó lap, és pont elég gyors is. Az a baj hogy csak jelenleg, 2-3 hét múlva 100k lesz egy jobb védő mint ő. De igazából már jelenleg is van hasonló kaliber kb 80k az Angol Goldson gyerek, szerintem jobb is mint Campbell sajnos 😥
Nagyon tetszik Campbell, de Fun miatt raknam csak ki, arra meg ott a loan lapja... -
Raunchy
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Igen a summer heat volt eddig a legjobb promo, azt adtam én is, Ibra _kessie_ndombele_sisdoko_mendy_wijnaldum is szuper lapok voltak, meg asszem megvolt a két francia védő is, de a nevüket már nem tudom.
Bízom benne az eb miatt lesz vmi új promo és lesz benne vmi extra magyar lap ☺️ -
Raunchy
tag
Mutatok egy példát mit jelent, nekem ez volt a tavalyi záró csapatom, mellette a padon 96 Sancho, 97 Auba, 94 Robertson, 95 Son, stb
Az elején ezek milliós lapok lesznek, nekem a PL ből (tavaly arra épült a csapatom) esett egy Aguero, ami 2 milla volt, el is adtam és abból építettem tovább.
Hetente jött 2 új liga, és a wl rewardban is ezek a lapok voltak, így legalább a rating miatt megérte farmolni. Sissoko és Wijnaldum Sbc lapok voltak korrekt áron, Salah és Griezmann pedig a tots garantált sbc ből estek. Jó kis muri lesz, de ahogy kijön az utolsó nagy liga is, a legtöbb játékos abbahagyja és ennyi volt. -
Raunchy
tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
A fent említett problémával én is találkoztam, és úgy érzem találtam rá megoldást :
Az első csapat 4-5-1 ben áll fel, ami egy ún base formáció. Erről ingame alakzatot váltani a 4-2-3-1 re és a 4-1-4-1 re lehet úgy, hogy hamar rendeződjenek a sorok, és a beállított utasítások is akár egy támadáson belül is érvénybe lépjenek.
A második csapat viszont 4-2-2-2 ben lép pályára, aminek a base formációja a 4-4-2.
Fent említett kettő formáción kívül erről eredményesen válthatsz a 4-1-2-1-2 re, 4-1-3-2 re, 4-3-1-2 re és a 4-4-1-1 re is, mert ezeknek a base formációja ugyanúgy a 4-4-2.
Minden más taktika esetén több időre van szükség az átállásra, és a játékosok elkezdenek ebben az időben balfaszkodni.https://fifauteam.com/fifa-21-formations-guide/
Itt van minden formáció alapja, ez alapján lehet okoskodni ingame gyors taktikákkal.
-
Raunchy
tag
Campbell volt eddig, kb 500 meccset toltam vele, de már vmi másra vágyom.
Elég bosszantó hogy van 2 moments icon védőm, és kb semmire se jók már.
Campbellnek megvolt a sebessége és a termete, ha más nem lesz ő visszajön 😁
Tavaly Campbell és Rio mid lapjai voltak sokáig a védő párosom, imádtam őket.Nandinagy : ki is próbálom, még megvan szerintem valahol Acuna spec lb lapja, az mehet mellé.
-
Raunchy
tag
Megcsináltam több mint 100 db 81+ upgrade et, és egy promo lapot se kaptam. Még egy Simont se kaptam 😁
Nincs 300 játékos se a klubban. TOTY óta több mint 2 millió coint uppoltam el, és egy promo lap esett idén, egy whatIF Berchiche. Akkora szopóágon vagyok hogy el se hiszem. Nem is értem mi ez, ennyire szarul sose jártam.Írok mindjárt a supportnak hogy miért vagyok feketelistán, egyszerűen képtelenség hogy ez véletlen lenne
-
Raunchy
tag
Ma délelőtt játszottam 7 rivals meccset, div 2 ben vagyok, minden meccset több góllal nyertem.
Elkezdtem wl ezni 10/4
1 ember volt akire azt mondtam ez igen, ő 7-2 re intézett el.
De a többi vereséget tényleg nem értem.
Főleg olaszok ugye, én szerintem nem is használnak ezek pressinget, csak ekkora hátszelük van.
Sima 4-4-2 balance on vagyok, a 60. Percben már cserélnem kell mert mindenki kifingott.
Ők végig a seggemben vannak minden emberével, nincs egy normális passzom. Kaptam olyan gólt ami a 6. Felszabadítás után is hozzá került. Annyira gyorsan mozog hogy senkivel sem tudom utolérni és szerelni.
Olyan érzésem van mintha egyszerre több játékost irányítana, nála mindenki mozog.
Csodás lesz a hétvége, ennyit rég szenvedtem. -
Raunchy
tag
Party Bag : 82es Elvedi 😁😁😁
Asszem nem csinálok több sbct csak tuti lapért -
Raunchy
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is kinyitottam, nekem egy jó moments Nesta jött belőle = 400k
Ami nyitásaim voltak december végéig abból élek, azóta egyetlen normális lap sem esett 😁 -
Raunchy
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Érkezik a pakkod jól megpakolva, le is fagyott a companion 😁😁
-
Raunchy
tag
Nem mondtam hogy jó hír 😥
Elég gyász, bár tényleg kérdés hogy ezek a lapok mit tudnak majd -
Raunchy
tag
Több hiteles oldal is beszámolt arról, elvileg kiszivárgott a FUT Birthday Team 1:
Vardy
Thiago
Sane
Inaki
Hwang he chan
Perisic
Sambia
Moses
Ferland Mendy
Mario Hermoso
Lucas Moura -
Raunchy
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszönöm, ment a myaccounton szerencsére 😁
-
Raunchy
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A fut accounthoz tartozó email címet meg lehet valahogy változtatni?
-
Raunchy
tag
válasz
zzolli11
üzenetére
Ebben az a lényeg hogy mindvégig tagadtak több funkciót. Ha kipakoltak nem adtak vissza coint mert hogy ilyen opció nincs. Ha bannoltak nem oldhatnak fel mert ilyen opció nincs. Nem állítják a dropratet, azt egy algoritmus szabályozza (hát nem)
Nem adnak vissza játékost mert ilyen opció nincs.Engem igazából a droprate zavar, mert ezzel egyértelmű hogy nem algoritmus van mögötte hanem bármikor bele lehet nyúlni még a fizetős pakkok dropratejebe is.
Ez viszont így már szerencsejáték -
Raunchy
tag
válasz
elod22
üzenetére
Nálam is megjelent, de mire rányomtam a számomra eddig nem látható fülek egyikére, már ki is dobott sajnos. Amikor elkezdtem éjjel beirni az üzenetet, azzal kezdtem volna hogy kinek mennyi coin kell 😁😁
Zimmi kapott volna pár millió coint, Kristóf meg prime ikon pakkot 😁
Volt olyan funkció srácok hogy pick generátor, ergo a választható játékosokat is te adhattad volna az általad küldött csomaghoz 😁 -
Raunchy
tag
Egy bug által pár ember webappja fejlesztői hozzáférést kapott.
Csak pár funkció ami elérhető :
Transzfer bann törlése - amit eddig tagadtak mindig
Ingyen zseton
Ingyen csomagok
És gyerekek, csomagtípus szerint állítható a packweight 😁😁😁 ezt is tagadták mindigRemélem mostmár erre tényleg rábasznak nem kicsit
-
Raunchy
tag
válasz
thEndeR
üzenetére
Nincs vele probléma, nagyon jó target man csatár.
Ő nem fog neked 50 métert sprintelni mint Mbappe hanem be kell neki centerezni a labdát.
Nagyon jól lő, és azt a lábát használja lövésre, ami a logikusabb, nem tolja át erősebb lábára. Mellé nem lőttem vele sokszor, és jól meg is tartja a labdát ha kell. -
Raunchy
tag
Nagyon jó Messi, szeretem hogy ennyire agilis és jól lő, ballal szinte mindent bever. De adom Gabesz véleményét, a 93as semmivel sem rosszabb. Én azért az IF et használom mert untrade 😋
Gabesz :
5 wl meccsen kezdett és mindent tud amit kell.
Wr tol féltem, de nem érezni.
Gyors és erős is, hasonló lehet mbabuhoz -
Raunchy
tag
December vége óta gyűjtögettem a nagy ratinges lapokat, meg kifarmolgattam kb mindent amit tudtam, így pont sikerült kirakni a 3 moments úriembert.
Nedved majdnem kibaszott velem, mert 560 coinom maradt összesen, de beletettem moments Suarezt és az egyik csomagból esett egy oblak ami megmentett.
Ez lett a csapat, és ott a pad is.
[kép]Így nézek ki ingame, jelenleg a 4-3-1-2 őt próbálgatom.
[kép]Tudom Rooney az egyik cm, de így meg tudtam oldani hogy mindenki játszon akit szeretnék.
Aki gondolkodik esetleg Nedveden, ne habozzon, cam ban egyértelműen endgame lap. Puyol meg Kluivert kompromisszumokkal használható, de boldog vagyok most a csapat miatt.
Nedved helyett még Cucuval a kezdőben 17win jött most hétvégén, ami nem jobb mint szokott, de már elengedtem a wl-t 😁 -
Raunchy
tag
Ha 80+ pace lenne rajta, akkor esélye se lett volna a legtöbb embernek kirakni. Én már annak is örülök hogy van több moments ikonom, mert két évig ezeket a lapokat nehéz volt megszerezni, nem volt sbc.
Nekem amúgy bevált Puli, de a középpályán nem szabad vele védekezni, főleg nem kiszaladni vele, mellé kell egy gyors védő, azzal mozogj kontra esetén.
Én Cápát használom CDM ben és nagyon szeretem, próbálok vele mozogni védekezés esetén, na ő megharap bárkit sebességben és jól is szerel.
A 16os körül meg Puyol már felveszi a versenyt bárkivel. -
Raunchy
tag
Nekem a lapokkal nincs bajom, és szerintem ez a legkisebb baj, hogy ki milyen kártyát kap.
Azon kéne már változtatni hogy több fajta játékstílus is használható legyen. Lehessen fejelni rendesen, működjenek a távoli lövések, illetve a kapusok ne hátravetődve próbáljanak védeni. Az emberváltás legyen logikusabb, a védelmet jobban meg lehessen szervezni. Felőlem legyenek meta játékosok, de ha nem azokkal akarok játszani, attól legyen más is használható, és ne csak a pace számítson.
Igenis egy olyan játékos, aki ezen tudások birtokában van több 1000 meccsel a kezében , és felállit egy jó csapatot az ne szenvedjen már egy 50k meta csapat ellen ahol csatárok vannak még a középpályán is, és rá ragad az ellen keze a hosszú indításra.
És igen, egy Ake mondjuk aki 1000 coin, az ne legyen már jobb ingame mint mondjuk Moore ikon kártyája, vagy egy Xavi tudjon már jobban passzolni mint Ndombele 😁 -
Raunchy
tag
Én tegnap ahogy kijött az sbc, pattintottam is ki a mestert 😁
Előtte nekem Mid Campbell volt az egyik cb, imádtam
de puli az puli. Tipikus stay back cb, a 16 os környékén rá tudsz váltani és elszed mindent mindenkitől.
Én shadow chemet raktam rá, fullos def, és 85 pace.
Kell mellé egy alapból 90+ pace cb, vagy cdm elé, mondjuk egy Capa, és imádni fogod.Kiraktam Kluivertet is, egy Benzemat kellett vennem pluszba csak hozzá, a többi kijött klubból, így sztem megérte. Ő is jó. Nem egy Cruyff, de szerettem volna egy tipikus target man csatárt, és ő az. Egyenlőre tetszik, hatalmas gólokat vertem vele. Nagyon tetszik benne hogy minden tilitoli vagy igazítás nélkül mindkét lábbal azonnal lő, és nagyon erősek ezek a lövések.
Mellé gyakorlatilag nem lő a 16oson belül, igaz a kapufa betegség nála is kijön néha. Még novemberben megvolt a mid lapja, na az kutyaszar volt, pár meccs után repült is. Ez a Moments lapja viszont patika számomra eddig. -
Raunchy
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én Most Berchichet használom CB, és én se érzem a H/M et, sőt egyáltalán nem kolbászol előre a srác.
Pedig féltem tőle én is.
H/L wr már mi se tennénk oda szerintem, az már lehet gáz lenne.
A magasságban azért vannak előnyök, de fejesgólt én se kaptam már elég régen, úgyhogy már az is sokadik szempont.Nandinagy : hát az elég gyenge pick, sajnálom
Én ki se merem rakni
-
Raunchy
tag
Az untrade csomagokat szedtem ki hátha jön fodder az ikon sbchez, jött is egy jó Digne 84 a 12 pakkbol 😁
A pick legalább adott egy Godint -
Raunchy
tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Én az inform Messit használom, és nálam fix helye van.
Nálam bal oldali csatár 4-4-2 ben vagy jobb oldali cam 4-2-3-1 ben. Félix, Rooney és Dybala játszik rá.
Kitapasztaltam nagyjából honnan érdemes vele lőni, és magabiztosan végzi a dolgát.
El se tudom képzelni a TOTY lapja mit tudhat, biztos atom.
Félix helyett szeretném majd idővel Fati FS lapját -
Raunchy
tag
Engem érdekelt volna Kroos, de a 30 körüli jumping és az m/m workrate - el bohóc lap lett.
-
Raunchy
tag
Srácok ezek a headliners lapok csak egyszer fejlődnek? Konkrétan Mahrezre gondolok
Illetve ez a Kroos lap kijön e valaha, vagy olyan lesz mint két éve a Futmas Jesus? 😁
-
Raunchy
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Asszony testvérénél voltunk kint tavaly 2 hétig, az ő pasija is nagy fut bolond. Két este letoltuk az én accommal a wl - t, és mintha egy teljesen más játékot játszottam volna. Ültek a dolgok, arra ment a labda amerre akartam. Érdekes mód ott kevesebb irányt tévesztő hosszú passzom volt, bár kaptam ott is egy két bugos gólt 😁 minden meccset 14 ms körül indítottam, talán 18 volt a legrosszabb. Itthon 26 most a csúcs Telekom koax hálózaton, digi optika volt korábban de azzal 30 alá nem mentem 😥
40-50 ms el én nem indítok meccset, minden tiszteletem a tiétek, de én szerintem azonnal elhagyna az asszony és törne minden 😁😁 -
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én mindig késő este játszom, munka miatt nappal ritkán van időm. Vasárnap pedig szinte soha nem játszom, úgyhogy nekem a péntek és szombat este pörög a 30 meccs. Nem játszom minden hétvégén wl t, de nálam konstans a 14 win elérése után egy olyan szintű gödörbe taszít a rendszer amiből nem tudok kijönni. Én azt érzem nekem tényleg mindegy a csapat. Volt hogy másnaposan csináltam 10/8 as kezdést, amiből szintén 17 win lett csak a végén.
Egyszer sikerült 4 év fut múlttal 21!! Wint elérni, még tavaly Írországban 😁 14 ms kapcsolattal rögtön a broki jobbik végén éreztem magam 😁 -
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én régóta azt érzem hogy hiába javult a játékom, egyszerűen be vagyok táblázva egy bizonyos szintre, amit nem tudok megugrani. A G1-G2 őt meg tudom csinálni egy 500k meta csapattal is, de a 20 win egyszerűen nem akar összejönni. Nem is ez a baj, játék, ez a szintem nagyjából. De az hogy olyan meccseken kapok ki ahol nekem van 3-4 kapufa vagy az ellenfél minden helyzetéből gólt lő, az már kiidegel rendesen. A pressinget ha jól játssza az ellen akkor ritkán tudok belőle jól kijönni, de ezt csak gyakorolni kéne.
Azt érzem hogy egy bizonyos szint elérése után fekraknak egy olyan szoporollerre, amiről nem tudok leszállni 😁 És ez nem amiatt van mert erősebb ellenfeleket kapnék... -
Raunchy
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ú azta, ez komolynak tűnik.
Mikor jön ez?
Sbc? -
Raunchy
tag
Hát Kounde nem fog fejlődni 😥
-
Raunchy
tag
Nekem ez most szerintem jó lapot adott, 87 CDM James, Chelsea játékos, ahogy láttam 500k körül mozog úgyhogy elégedett vagyok
Kellett is mert kp ra nem volt értelmes csere.
Full La Liga csapatba nem tudom betenni, de így lehet érkezik Rooney, aztán vhogy beépítem ☺️ -
Raunchy
tag
Ez a Cucu jónak tűnik amúgy ☺️
Én szeretem ezeket a küldetéseket, tavaly is jó volt pl Mendy, Brúno Fernandest is ki lehetett így szedni és bitang lapok is voltak.
Csak az egészet SB ben? 🤢🤮🥵 -
Raunchy
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Én is néztem korábban ezt a felállást.
Ezzel a kerettel próbálnék rá hogy milyen.
Szerintetek elég lenne?
Destet kell csak megvennem hozzá, de van Klaiberem és Bellerinem is.Ui: akinek megvan Aidoo az előző season lvl 15 reward csávó, az próbálja ki. Olyan OP mint Duncan, és még linkelnek is egymással 😁 shadow al jó nálam
-
Raunchy
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Én reggel kiraktam, klubból megvolt szerencsére.
Jobb oldali csatárt játszom vele, POTM Félix a társa.
Hát nekem nagyon tetszik eddig, 9 rivals meccsen vertem vele 18 gólt. Pénzbe nem került, elleszek vele egy darabig. A bal lábát nem kell erőltetni, de sztem jobb lap mint amit a statjai mutatnak. -
Raunchy
tag
2 barátommal együtt ültünk neki tegnap pakkot nyitni, leszarjuk már hogy mikortól nyitható és micsoda, együtt akartunk szórakozni és nyitni amire most volt alkalom.
3an nyitottunk nem kevesebb 390 pakkot.
2en semmit se nyitottunk, majd az utolsó nyitások után jött a bumm :
Utána jól bebasztunk 😁😁
390 pakkbol jött egy TOTS és 2db 90+ játékos
Davies is a 85*5 icon swap csomagból jött, amiket utoljára nyitottunk -
Raunchy
tag
Én is gyűjtöm már, de csak a 25k feletti pakkokat tettem el. Van 40 + csomag, de benne van 3db ultimate, 85*5, és a 83*25 úgyhogy bízom benne lesz vmi.
Tavaly 100 csomagom volt, abból jött egy TOTY Kante, és egy IF VVD, ott jó kis nyitások voltak 😁 -
Raunchy
tag
Tegnap este egy 10/6 al nyitottam wl-ben, ma délelőtt erre nyomtam egy 10/8at, nagyon örültem.
Hintereggert nyitottam a 10es csomagból.
Ha eljutok 14 - ig, általában megállok, mert gyűlölöm a wl-t, de most úgy voltam vele hogy a 16 win pakkot kiszedem. Hát lehet találgatni 10 meccsből meglett e 😁😁🙈
Kár volt tovább nyomni, pedig olyan jó kedvem voltHa valaki gondolkodik POTM Aspas-on, nálam sajnos nem váltotta meg a világot, és bosszantóan hosszan veszi át a labdát.
Lőtt a 30 wl meccsen 19 gólt, de nem vagyok elájulva tőle -
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én div 2-3 között ugrálok, sajnos 2esben nem bírok megragadni. Amennyire jól ment a játék elején, most szenvedek mint a kutya. Nem lenne baj ezzel a letámadás és indítás komboval ha tudna az ember ellene valamit tenni, de nem tud. Ha én kapcsolom be, akár dpadon akár tactics fülön, közel sem úgy működik mint az ellenfélnek. Engem úgy kontraznak le hogy lassan 6 védővel játszom, nekem pedig folyamat felállt védelem ellen kell támadást vezetni.
Még ez sem lenne baj ha a játékosaim nem felejtenek el passzolni
De az a kedvencem amikor adok egy rossz passzt, de hiába tudnám a passzoló játékossal letámadni a labdást, egyszerűen lecövekel és nem reagál semmire. -
Raunchy
tag
Sziasztok. Ezt a 85*5 és 83*25 swap pakkot érdemes eltenni TOTY ra szerintetek?
-
Raunchy
tag
Sziasztok.
Ez a freeze Casemiro kap már valaha is price range emelést? Nincs a piacon már jó régóta 😁 -
Raunchy
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Ú mekkora ötlet, és ahogy nézem nem is nagyon drága.
Köszönöm a tippet mester.
Mondanom sem kell hogy a coint amibe kerül szintén neked köszönhetem, a farmolható freeze lap miatti hypera én is vettem 150-200 low ratinges gyors lw rw lapot. Remélem lesz német és olasz is.
Te melyikkel készülsz? -
Raunchy
tag
Boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumlátogatónak
Jelenleg Gold Varane és Gold Sergio Ramos védőpárosom van. Varane - al meg vagyok elégedve, Ramost cserélném. Freeze Casemirora gondoltam de ő extinct és így is drága volt. Kounde megvan, de őt nem szeretem. Van valakinek javaslata?
-
Raunchy
tag
Én a csodás Koemant nyitottam a 8 tokenes icon pakkbol, a haverom Maradonat. Én 75os játékost nyitok a two players pakkbol ő Messit. Én idén a játék kezdetekor vettem pontot, ő évek óta egy forintért se vett. Van amikor 2-3 hétig nem játszik, eskü kipróbálom, hátha ez a kulcs 😁😁
-
Raunchy
tag
válasz
#Wiall#
üzenetére
Láthatod, nálam már régóta fix helye van.
SBt nagyon ritkán játszok, ezek DR és Rivals meccsek.
Gólpasszbol hasonló értékek szerepelnek mellette.
Kizárólag Hunterrel ST vagy Középső CAM nak használom, RW be keveset szerepelt.
Agilis, jól mozog labda nélkül, és jól passzol.
Ballal a kapunak háttal is bever mindent. Ha egy csel után kigyorsitasz vele, mindenkit állva hagy.
-
Raunchy
tag
Most nézem hogy 4 csapat 😁😁 Hát inkább eladom a lapokat, úgyis Litmanent vagy Mooret nyitnek 😁
-
Raunchy
tag
Na ha valaki megcsinálja, kérjük a képet mi esett 😁
-
Raunchy
tag
Kipróbáltam VDS t én is, hát nem váltotta meg a világot, DE : rakjatok rá Glove chemet
Nekem utána megtáltosodott, sztem ki is rakom a rendeset.
Eddig Alissont használtam Glove chemmel, ő sem volt rossz, viszont jobbnak érzem VDS t. -
Raunchy
tag
Én úgy gondolom hogy lehet érdemes a 3 icon loan lapot kivenni, el tudom képzelni erről a cégről hogy a swapot be fogják rakni friendly be, mint a BL meccseket, és kell majd a csapatba 2-3 icon lap.
Mit gondoltok? -
Raunchy
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Majd írj kérlek hogy mik a tapasztalatok, kíváncsi vagyok a játékos bázisra, illetve hogy milyennek érzed a játékot ☺️ Várjuk a fejleményeket srácok
-
Raunchy
tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Már az első ilyen kör után csak BL lapot vettem hogy később ne legyen gond, meg sztem a swapba is ez fog kelleni. Volt aki goldba megvolt pl varane és Mendy, őket eladtam és pici plusszert jött a BL változata. Próbálok úgy építkezni hogy ne legyen untrade játékos a csapatban, hogy később is szabadon bele tudjak nyúlni (már ez az egy örömöm meglegyen ha a játék szar)
-
Raunchy
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De sajnos, de be tudtam húzni szerencsére 😁
-
Raunchy
tag
Hát én a maradék Dumfries lapokat kitettem, volt amelyiket 18 ért hoztam el még amikor nyitható volt, úgyhogy tiszta haszon. Van 18 db, simán jó biznisz volt. Én most a 83-85 közötti lapokban látom az esetleges bizniszt, több mint 300 ilyen lapom van. Remélem bejön, ha nyerek rajta 1500 at laponként már nagyon boldog leszek.
Olvastam fentebb hogy kb nem lehet kereskedni, sajnos a korábbi évekhez képest tényleg szar, de hátha lesz valakinek jó megérzése.
Ha esetleg látok vmi bizniszt én osztom a csoportnak, a Dumfries ötletet pedig ezúton is köszönöm. -
Raunchy
tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Nagyon sajnálom, elég féreg dolog ezt csinálni az emberrel mikor nem tett semmi rosszat.
Szerintem valami olyan lapba vagy bizniszbe nyúltál bele, amivel sokan mozgattak coint (immobile) és ezek meg válogatás nélkül kiszórtak miatta.
Remélem így hogy elküldted a képeket talán mérlegelnek. -
Raunchy
tag
válasz
drachoHUN
üzenetére
Messi nagyon nagyon jó ☺️
Játszottam Mbappeval 13 meccses loan kártyával, és kipróbáltam Neymart Draftban, CR7 meg esett az elején.
Messi jön be a legjobban, és kb 650k.
Kb 150 meccs, 247 gól és 100+ assist csak online.
Ha még lenne 1 játékosom aki így mozogna , idénre meglenne a két csatárom
-
Raunchy
tag
Nagyon köszönöm a tippeket srácok, királyok vagytok ☺️👏
KDB Walker és Pogba Bissaka már volt, illetve Zanetti IF Alejandro Gomez is.
Dybala és Cuadrado lesz, olcsón megvannak -
Raunchy
tag
Ez a Nathan Ake ekkora meta idén?
A rating miatt eddig rá se néztem, de most már kezd érdekelni
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest