Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
Én kiraktam Kurzawa-át Bappe link miatt. Pár mecseg toltam csak vele, így nagy véleményéf nem tudok mondani róla. Eddig visszont nem rossz.
17 packot elnyitottam, semmi extra (köztük volt a 85+ csomag Fabinho volt benne a legjobb.) Ezek között 1 gyenge volt 15k ás. Rare Player Pack/Rare Mega Pack/Meg pack/Prime Electrium Pack meg egy Ultimate, utolsóban Obonna IF.
Nem vártam csodát, de szokás szerint hanyag pack luck xd Azért Bappe/Cr nek örültem volna

-
RigóZsolesz
tag
Az eddigi legjobb pickem: Pogba, Ogbona :D
https://gamepod.hu/dl/upc/2021-01/21/969961_qo9wnp8tmibpcjdm_screenshot_20210121-090921_companion.jpg
Fut Chanpion Premium Upgrade 87 Müllet volt ablegjobb :/
-
RigóZsolesz
tag
https://gamepod.hu/dl/upc/2021-01/08/969961_yfdnqsf3fhjnqu1c_screenshot_20210108-215117_companion.jpg
Meglepő, de most kaptam egy használható lapot

Mbappe, Mendy pick óta semmi hasonló nem volt. Mondjuk már mind a kettő, mint ha gyengébben muzsikálna.Ez a pick player most majd nem jól jött. Bár Kante nak jobban örültem volna
(Kante+Sissoko párossal el is lenne a csapat egy időre
) -
RigóZsolesz
tag
Boldog Új Évet mindenkinek!
Megbrajt; Én egy ideje nem váltotatok. 4-4-2
Player instruckció meg: egy St Stay forward meg egy CM Stay when attacking, plusz a 2 szélső vedőn is Stay when atrackingBalanced tactika védekezéd/támadásnál is. (Div4 osztályba lazán vagyok ezekkel a beállításokkal. Div3 ba többször is volt esélyem feljutni, de valami végett sosem jött össze).
-
RigóZsolesz
tag
80+ pick re én sem panaszkodom
Mbappe, 2x Oblak utobbi Joao Felix sbc be ment. Meg jó pár magas ratinges lap. Ha hiszitel ha nem, 20-30k át költöttem a Joao Felix Potm sbc re. Szinte az egész sbc ét a 80+ pick ből hoztam ki
-
RigóZsolesz
tag
Most sem volt időm se, kedvem se, így csak s3 at csináltam. Itt ugye 84 a max rating, de végre egy használható lapot pickeltem

Csomagokat nem nyitottam még, mert van pár magas ratinges duplicate (pl Oblak).
-
RigóZsolesz
tag
Én elkezdtem 80+ pickelőset csinálni, hátha Dembelé vagy Saint Maximin Freeze vagy bármi jó. 15-20db körül csinálhattam. 2x Oblak+Parejo legalább sbc be vannak emberek
jah meg jött még 1 untrade Mendy. (Helyette dobhatta volna Varane-t
) -
RigóZsolesz
tag
Tisztában vagyom vele, de a kíváncsiság is hajtott. Meg aznap nem kellett volna belépnk, de mind1 is már

Dembelé/Saint Maximi visszont kva drága lett
Amég nem lesznek barátibb árban tuti felejtős. Addig csinálnom kéne a lovét rá 
Mondjuk inkább Dembelé kéne. Nálam ő ütősebb volt
-
RigóZsolesz
tag
válasz
GAMEofGOAL
üzenetére
Nekem Litneman.. el is ment akkor a kedvem a játéktól.. része annak, hogy elpakkoztam a pénzem

Mondjuk én nem swaposból kaptam, azt januàrba veszem ki. -
RigóZsolesz
tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Hát pénz az most nincs xD múlthéten már olyan szinten felkúrt a játék, hogy elpakkoztam 1,5-1,7milla körül min
mert pár száz k coin visszajött. Kicsit pihenőn is volt a napokban a játék
De kárpotlásnak 80+ pickből Bappe visszajött a csapatba meg Mendy is
800+ player van a klubba, ebből sok eladható. Majd amikor jobb lesz a gyenge lapok ár, vagy sbc be belemennek. Meg ha nem 1-2millió lesz aki jön esetleg és kéne, akkor elkezdek piacolni.
Bár jobban örülnék ha objective vagy sbc és lenne valamelyik. Arra már rájöttem, hogy jobb ha untrade. Azt nem tudom eladnk ha felidegesít a játék xD -
RigóZsolesz
tag
Én mind a két Francia csatárnak örülnék. Kb mind a 2 en a játék elejé óta valamilyen formában a keretben vannak. Mind a kettővel megbolondítottam jó párszor a védelmet. Dembelével meg a dribblingelés is brutális
-
RigóZsolesz
tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Jól látod a helyzetet Mbappe meg szerintem Neymar is akkor igazán erős ha pár hatékony cselet tudsz vele. Mondjuk Mbappa ra Finisher chem et raktam. Én pl Bappe val csak dribblingel is sokszor leszopatom az ellenfelet. Neymart nem próbáltam még, de biztos dúrva. Nálam Mbappe egy vadállatt
tegnap este 1 Wl elt toltam még silver 3 meglegyen, nem volt időm wl ezni, meg kedvem se. 72. Perce 5-2 re vezetet az ellenfél. 87. Percbe 5-5 lett
a vége 8-6 ide. Ebből Mbappe 6 gólból vette ki a részét. Nálam Bappe képes mecset fordítani, eldönteni.
Igaz szombaton voltak ellenfelel akiket kurvara tolt a gép, nap azokkal nem mindig tudok mit kezdeni. -
RigóZsolesz
tag
Lehet hülyesegnek veszítek, de én ma lenulláztam a coinom packozással. Azért, hogy véletlenül se vegyem komolyan ezt a trágya dombot.. 4db 100k ás packot engedett venni, 0 walkout vagy valamit érő lap. 15db 25k ás pack még bord se 22-23db 5k ás, ennél még a rare lap is ritka volt.

Minek erőlködjek egy ilyen... félre sikerült játékkal. Elvileg egy játékkal kikapcsolódni kellene, erre több ideget ettem meg mint bármi mással..
Szerintem fölösleges sorolnom, a csodás hátrányokat. Sokan leírtátok már. De pl.: péntek 400 pont kellett, hogy wl re regelni tudjak. Mondom ha sikerül az 5 win (div4 szinten). Első 4 mecs Win. Mondom jó ez gyorsan megy, de valahogy sejtettem, hogy túl szép lenne ez. Utána 4 lose, 5. Mecsen első támadásból gólt rugók kilép az ellenfél
(80 pont végett 1 óra + kellett, mert már felbaszott a játék).Essen szó a tegnapi wl ről: reggel szinte tökéletes játék menet volt 4/3 win (lehetett volna 4/4 is én kúrtam el elvileg). Na és jöjjön az este (7-2 win), hozzá teszem 1 max 2 ellenfél játszott úgy hogy kicsivel jobbnak bizonyúlt. A maradék mecsen meg annyira tolta az ellenfelet a gép, hogy Mbappe val 16 oson belül középről 2x is finesse shotal kapufát lőtt. Hozzáteszem előtte vagy 80 mecs alatt jó ha 1x volt ilyen. 1:0 ra nyert az ellenfél. (Nem csak a két kapufa volt, sok olyan kihagyott helyzet ami máskor simán megy be).
Nem azt mondom, hogy nem fogok játszani, de így talán nem fog már annyira idegesíteni. Mert célt kitűzni ebbe a moslék játékba nincs értelme én szerintem!
-
RigóZsolesz
tag
Egy Neymarnak még örülnék én is :D igaz hogy több mint a fele pénzem el packoztam, de még ilyen 800k körül van. Szóval megtudnám venni. De várok vele. Előtte kipróbalom Makelélé mid lapját :)
Egyébként nyomtam 4 wl mecset most 4/3 win. 4/4 lehetett volna, de nem akart nagyon bemeni semmi xd
Most hibátlan volt majd nem a játék: ez pillanatnyi öröm lehet csak? :D -
RigóZsolesz
tag
Tegnapi Base Icon Upgrage
+ ma reggeli 80+ Player Pick :D (Végre az áhított untrade Mbappe megérkezett :D )
-
RigóZsolesz
tag
Szerintetek ma jönnek új Icon sbc ék? Vagy az idén már nem várható?
-
RigóZsolesz
tag
2. Packnak kivettem az Ultimate et. 84 a legnagyobb. Libertos vagy mi fekete lapos játékos. Gondolkoztam mielőtt kivettem, hogy inkább a 85+ ost kéne (de ezt majd januárba).
Ez valami szégyen a ebbe a fifába. Ultimate pack a legnagyobb, erre abból lehet a legrosszabbakat nyitni.Holnapi RTTF et megvárom, hátha jön valami jó sbc játékos.
Ha nem akkor lehet még 1 Base Icon Upgrage megpróbálok
(Egyébként ma untrade DR reward div4 rank1 ből jött: Freeze Hazard, Courtois, Lloris, Gomez olaszos, Di Maria tehát jó par sbc töltelék+ egy bundes ligás használható játékos)Annyiból nem bánom, hogy a 85+ bent maradt, hogy azt már lehet Toty kor nyitom csak.
Gondolkozok Joao Felix Potm lapján is a Base Icon Upgradr helyett. Csak akkor már nagyon Laligahoz leszek kötve. Bár a csavó gold lapja is egy csalás xD
-
RigóZsolesz
tag
https://gamepod.hu/dl/upc/2020-12/15/969961_rxxvbhcouguojbfb_20201215_210456.jpg
Base Icon Upgrade... na nekem itt van az a pont amikor a maradék kedvemet is elvette a játék. Mások Pelé meg Ronaldokat nyitnak. Jó nekem ne legyenek ők. De azért ne a játek legszarabb, számomra ismeretlen fos ikonz adja..
még a csere padra se férne be... egy icon ez valami vicc.. ezért a buziért ürítettem ki a klub nagy ratinges részét -,-
Legalább valami hasznalhatót adott volna.Ilyen pancsereket minek raknak egyáltalán az Iconom közé?
-
RigóZsolesz
tag

Ma meglett az 5 token 83+ csomagot kivettem. Maradék 3 tokenből szerintem kiveszem az ultit, januárba meg majd a 85+ osat. Ezek sajna csak sbc töltelékek. De legalább magas ratingek vannak benne
erősen gondolkozok egy base icon sbc én sok a duplicate 83-84-85 ös Werner is. Nincs értelmes játékos sbc most. Ez a Wan Bissama túl van árazva. Gomez egyébként már 30k alatt van 
-
RigóZsolesz
tag
Mbappe ára szerintetek tovább fog zuhanni vagy valamikor meg fog állni a zuhanás? Mert már rossz nézni, hogy rajta bukom el a megspórolt, összeguberált coint...
Míg Neymar ára meg fentebb ment 700k ra. Bappet 800k ért lehet venni.. jó vele játszani, de inkább eladom lassan ha így folytatódik. -
RigóZsolesz
tag
Csináltqm 3db 81-87 upgrade ét. 2x 81 es játékos. 3. Werner duplicate. Nem adtam el még. Holnap Man Utd játékost megvárom.
Egyébként a duplicate játékos magától elvész valamikor? Vagy amég nem dobom el quick sell el addig marad?
Jah + én is azon agyalok hogy kiveszem a packokat tokenért és kinyitom. De mivel 8 token szerezhető meg, így nem tudom melyik kettőtt vegyem ki. Ultimate+83+ on gondolkozom. Vagy 85+83+? Eddig 2 Ultimate packot nyitottam sb meg valamilyen reward volt 200 mecs meg 500 gól asszem. De semmi értelmes.nem jött az Ulti packokból.
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
6 Win-től van pick. Én csak 6 Win re mentem. Ahhoz is 12 mecs kellett tegnap.. Ilyen szar gameplay mellett nem erőltetem. Meg inkább az sb tokeneket szedtem ki. Már csak az angol 2. Osztály kell. Meg a Silver beast et csináltam, hátha kapok valami promo lapot. (Persze álmodozzál bolond xD) 83 as duplicate

-
RigóZsolesz
tag
Ezzel az André rulebreaker gyerekkel is buktam nem gyengén
(86.5k ba vettem). Tegnap 90k körül volt, reggelre meg 45k körül. Az EA piac alakítása végett engem már a coin gyűjtés annyira nem érdekel. Pár nap alatt több száz ezret buktam el. Pedig szeretek kipróbálni játékosokat.WL ma játszható valamennyire? Rivals tegnap játszhatatlan kategória volt. Ahhoz nem lenne kedvem. Inkább mennyen el a 2000 pontos reg.
-
RigóZsolesz
tag
Én a mai nap után megkéedeztem megint, minek játszok még ezzel?! Tegnal 1497-1496 skill pont Rivalsba a feljutást többször is én basztam el.
Visszont a mai nap azt hittem szét durranok az idegbe..
5-6 mecset min nyomtam. Első kettő az nagy gól különbségű vereség volt. Amit persze az ellenfél játéka nem tükrözött. Az én játékosaim az istennek nem akartak mozdulni.. Az ellenfelek simán autoblockoltak.. az én játékosaim meg sehogy se mozogtak, nem hogy védekezni, vagy támadni lehetett volna velük.
Ez most szarabb volt mint a WL szokott lenni..
Nem értem mit csináltak 1 évig? Meg minek kell minden héten elbaszni valamit?! A WL játszhatatlan normálisan ezt elfogadtam. De hogy még a Rivals is olya szar már.. (vagy csak ma?)Egyébként mindig irja valaki elrakja a packomat promora meg toty re. Az ilyen eleaktárolt packokból valaki nyitott már promo lapot? Mert az elején csináltam, de kb semmi értelmét nem láttam.
-
RigóZsolesz
tag
Alig vártam hogy mi fog jönni, erre az Icon swap nem valami jó. Max Henry, de annyira nem érdekel. Játékos sbc is fos. Jobb swapot vártam..

Kérdés: Ha kifarmolom a tokeneket, és nem váltom a mostani lehetőségekre, akkor a kövi ilyen swapes résznél fel leheg használni?
Egyébként ha jól számoltam összesen 8 swap tokent lehet megszerezni.
-
RigóZsolesz
tag
Múlthéten is megbántam a Rivalsnál az eladható packok kivételét, meg most is. Div4 Rank1 83 as Fekir a best... még magas ratinges játékosok se jöttek
65 ezer coin jobban jártam volna
-
RigóZsolesz
tag
280ms volt ma este 8 fele nálam is (utólsó asisst mecs vt a Coman osba). Pedig átlag 30 körül szokott lenni. Ritkqn 40+.
Tehát nem csak 1-2 embernél van. -
RigóZsolesz
tag
Futmas elvileg jön.
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Sissoko van csere padon. De lomha az én játékomhoz. Kante elférne. De már Mbappe után a bukás elég. Mondjuk akkorát nem tudnék bukni Kante én mint Bappén. (200k körül) André rulebraker kártyáján gondolkoztam, de lassucska még úgy is.
De már várok a vételekkel. Futmas nem tudni mit hozz. Később ha marad ez a csapat, lehet jön egy Kante.Nem mindig érezni hogy csak Pog a középpályás, de komoly ellenfélnél sajnos igen.
-
RigóZsolesz
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én személy szerint 0 Ft-ot. Az elején volt egy eladható Aubameyangom 230k körül elment. Meg másfél hete egy IF Rashford. A többi az kisebb nyitás. Minden héten eladtam a csapatot, hogy ne bukjak rajtuk, de így is sikerült minimálisat. Meg volt még Ben Yedder, ő 115k ba ment el az elején. 10-50k között meg adogatott néha. (Aki aközött ment el).
1. WL kimaradt onnantól WL/Rivals/Squad Battle reward minden héten. Egy idő után már sok is volt.
A mostani utólsó csapat bevásárlást beszoptam market crash végett: Mbappe 1,076millióért vettem (most 920k körül van az átlag ára). Féltem ks hogy IF Rasin sokat bukok. Ezért eladtam, hogy Mbappe én legyem a legnagyobb bukásom xD
Mbappe kipróbálása után terveztem Puskás Ferencet, mint end game kártya (ha teljesen bevált volna). De sajna már Mbappe, Pogba, Varane, Mendy it is bekéne áldozni Puskás végett. Jelengleg marad ez a csapat.

Meg van 550k körül. Egy Neymar még jó lenne
később majd kiderül hogy alakúl a piac. Ha lesz lehetőségem, akkor minden féle képpem kiakarom próbálni a magyar Legendat is! -
RigóZsolesz
tag
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
CM be játszatom, nem rossz. Meg ő ingyen van
majd kigondolok oda valakit. Csak mivel kapus kivételével mindenkit Francia-nak akartam. Max chem en akarok mindenkit játszatni.Esetleg ha valami tanács van, meghallgatom (vagyis elolvasom
).
Egyébként oda Icon lesz tervbe. Csak meg nincs sbc be olyan aki kellene oda. Vagy swapba majd, amikor jön. Bár a swap farmolás időigenyeseb, ahog, olvastam itt, írtataok róla. -
RigóZsolesz
tag
Köszi!
Igyekszem minnél jobb csapatot építeni. Pedig már voltak mélypontok WL végett. Most nem is bánom, hogy kihagytam. Fölösleges idegeskedés nincs vele.
Rivalsba meg Div4 be elvagyok, nyerek is meg nem is, néha döntetlen. Bár ritkan van ténylegesen jobb ellenfél. De az valamiért nem húz úgy fel mint a WL. -
RigóZsolesz
tag

Ha ma vásároltam volna be, meg pont maradt volna egy Neymarrra pénzem
(500k van, na jó még Mendy ára kellett volna hozza)Az, hogy nem érzem mikor van a teljes mélypont, sokat számitott volna. (Azért Dembeléhez képest, Neymar nagy ugrás lett volna
) -
RigóZsolesz
tag
Én már ezen a piac ingadozáson nem bírok elmenni..
Este 1,050m ig esett Mbappe ára, utána elkezdett vissza felfele enni. 1,076m be sikerült venni. Mondom de király 1.1m alatt sikerült venni
erre már reggelre 1,030m ért volt. Most 1.015m
(Tudom mikor érdemes venni, de már volt valamelyik héten is amikor olcsobbak voltak a meta játékosok mint hétfőn.) Most éppen Mbappe val szopattam be magam. xD mert 1-2 hétnél tovább 1 csapatot se szoktam megtartani. Mindig kiakarok próbálni újjabb játékosokat.Jah, hozzáteszem, vártam mikor esik be az ára xD Valahogy nincs érzékem a jó vételekhez. Amikor a piac labilis, akkor sikerül mellé nyúlnom állandóan.
-
RigóZsolesz
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az RM lap? Vagy rosszul emlékszem?
Úgy látszik bejött, hogy nyitogattak az emberek, visszaestek, az árak Mbappe 1,1m alatt nem nagyo volt most futbin szerint 1,06m
Pogba-át is Délután 130k ért eladtam, most meg 116kEgyébként drágább játékosok Mbappe, Messi és társai, várható az elkóvetkező hetekben komolyabb áresésük?
(Mbappe-ét szeretnék.venni majd)
-
RigóZsolesz
tag
Jól megszivatott megint az Ea xd pénteket vártam az eladásokkal. (IF Rashford 556k ba ment el bid el, hétközbe meg volt 600 körül is... Bruno Fernandest 92k ba eladtam, de így lehet fentebb megy.) Mondjuk a Rashfordos a szarabb. Azt hittem 600 fölé megy.
Egyébként Futbin en miért mutatja Beckham lapjait? Már most megkapjuk?
Még jó hogy vártam egy jó Icon sbc ét. Nem jött semmi Icon

-
RigóZsolesz
tag
Ennyire felkészülnek az emberek az új icon sbc re? Vagy mi történt a piaccal? 1 héttel ezelőttk árhoz kb 1,5x drágábbak a magas ratinges játékosok. Vannak akik 1,3x osok. De ez is jelentős ár emelkedés.
Példának: Benzema 38k körül mozgott. Hajnalba 60k+ is volt

-
RigóZsolesz
tag

Rare Player Pickből csináltam 3 at.
kár hogy számomra már nem használható kategóriába esik. A gyenge passzolása ne lenne. :/ -
RigóZsolesz
tag
válasz
Bohus84
üzenetére
Kante en gondolkozok én is, csak a Gold lapok ára hamarabb zuhanhaz nagyott mint egy IF. Vagy rosszul gondolom?
dkaro: Henry nekem is nagy kedvenc volt, főleg a Barcelonás idöszakában. (Mivel Barca szurkoló vagyok.
De az Arsenalban is nagyon tetszett a játéka. Csak a Mid lapja nekem drága jelenleg egy szélsőre. A legnagyobb pénzt csatára fektetem be.A mostani WL elt kihagyom így kövi héten kezdem a bevásárlást. (IF Yedderbe is gondolkoztam, de a 300 lehet sok lenne érte, lehet nem. )
-
RigóZsolesz
tag
Meglett
LW/RW volt a probléma.
Így teljes Francia keretnél, ki lehetne még erősítés Francia? (IF Maximin LM re azt tudom)
-
RigóZsolesz
tag
Azt már meg csináltam. Már csak az utolsó lenne (win rivals 5 midfielders)
gjoe: google ba úgy olvastam Lw/Rw is még középpályásnak számít. Bár szerintem ez lesz a gond. (LW Dembelé+LM Saint Maximin el toltam az elsőt. 2. at LW Dembelé+RW Bale el).

Harmadjára is beadta
Toltam is az Alessandrini is sbc be -
RigóZsolesz
tag
Tanács talan vagyok már. Week1 Gold nál 2x meg csináltam, hogy 5 középpályásos felállásban nyertem Rivalsban. De nem adja meg. Ez miért lehet? (4-5-1 3x CM + LM/RM)
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Meg mondom az őszíntét Mbappe befejezésétől kicsit tartok
Te is írtad már, hogy ziccer helyzetbe miket csinál. Meg ellenem is hagytak már kivele ziccerbe. Bár ha ea úgy akarja bármelyik játékos bénázik. Yeddert meg már annyira utálom ellenfélként, hogy ki kell próbáljam
Promes meg már a gold Lapjával is elnyerte a tetszésem.
Vannak elképzelések, mikor nyugodt vagyok. A WL szokta elvenni a józan eszem xD
IF Messi vel se bírtam WL en. Egyik mecset ő végette nyerte az ellenfél.
Egyébként 1milla körül van valami bevált Icon Csatár?
-
RigóZsolesz
tag
Nekem ma lett elegem ebből a 21 ből..
Azt se tudom minek erősítgetem a csapatot.. első 20 wl mecs még reális volt ha kikaptam is. Utólsó 10 mecsnél mint ha pályán se lettem volna kb. Így minek itt csapatott építgetni? Mert bármilyen erős volt az ellenfél azt nem éreztem az első 20 mecsen, hogy pályán se vagyok. Múlthéten sokszorta gyengébb keretrel g3 meg volt. Most sokkal jobb a csapat, de minek? 11 mecsből 2 win kellett volna g3 hoz. 10-20. Percben már legtöbb mecsen 2-3:0. Úgy hogy mint ha a sztárok a csapatban sem lennének... 
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Roberto annyira nem rossz egyébként mint amit a statja mutat. De Jesus Navas is ott van, ő már elég gyors. Annyi Roberto WL es kártyába van meg.
Rodrygo még nincs meg, de megakarom csinálni. Agilis jól forgolódó csatárt akarok Rasi mellé. Auba nem az a jól forgolódó. (Flasback Agüero se lenme rossz, bár vele már egész nehéz max chemre tenni Rodrygot. Meg hogy mindenki max chem el legyen). Brazil csatár Ronaldo jöhetne szóba, de ő nagyon drága. Cm be még egy Ronaldinho se lenme rossz
(De van más elgondolás is, Flashback Agüero +IF Messi csatárba. De akkor IF Rasit elkéne adnom.) -
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Értem köszi.
jelengleg így Tudnám Record Rodrygo-t meg Messi-t beépíteni. Később Ramos helyet Varane, Fred helyett Pogba, Gold Saint helyet IF Saint lenne. (Varane-t tegnap eladtam 218k ba. Pogba, Bruno meg Gomez, Alexander Arnold akikből pénz folyna be). 950k+ van most. -
RigóZsolesz
tag
IF Messi-nek vajon esni fog az ára vagy nőni? 1,1milla most. IF Rasi mellé jó lenne csatárnak
Vagy meddig tarthatja ezt az árat? -
-
RigóZsolesz
tag
Én csináltam ma egy TOTW upgrade ét. Mondom adok esélyt CR9 nek vagy Messi nek (gondoltam tuti 75-76lap lesz majd) Erre 86 Leno (Aki már WL lapba meg van). :)
-
RigóZsolesz
tag
Ez Gomez már nagyon gyenge? Este vettem 59.5k ba most meg 54k körül megy. Vagy mert 83 as és könnyebben lehet nyitni?
Hát már bánom, hogy Walkerből nem vásároltam be 52-55k között mozgott. Most 90k ba megy
-
RigóZsolesz
tag
Most leghamarabb pénteken várható a kövi Icon sbc ? Ezekből max Berkamp aki nem rossz nekem, de annyit nem ér, hogy kirakjam.
-
-
RigóZsolesz
tag

Ezen a csapaton gondolkozom, mivel normális jobb szélső nincs az egész játékba. Promest meg gold kártyába is tudom, hogy kemény. Van Dijk aki nem tudom megéri e, az árát. (Mecs kezdésnél Promes Wijnaldo megcsérélve lesz.)
sz-abika: Egyelőre még nem adom el, nekem Rashford gold lapja is nagyon bejött. Pont gondolkoztam az IF megvételén. (Így már nem kell gondolkoznom
) -
RigóZsolesz
tag

Hát ezt el sem hiszem gyerekek
Életem nyitása volt Werner sbc ből 75+ ratedből 
-
RigóZsolesz
tag
MM ből legjobb Bale. Akit most néztem kemény 5.2k xD
-
RigóZsolesz
tag
Én megcsináltam a flash sbc ét 80 RB portugal. Meg valami libertos szar játékos..
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Én is tolom minden héten az SB ét is 80 rating alatti csapat ritkan viccel meg Legendary szinten. Most pl több meccseim is volt aminél 9 gólt rúgtam legendáson, és csak lazáskodás volt. Szerintem az számít jobban, hogy a saját kereted mennyire fekszik a játék stílusodhoz.
-
RigóZsolesz
tag
Nekem Leno meg valami 79 rs szar pick. WL packok Depay a best meg 80 LW IF kuka kb. Nem most gazdagodtam/erősödtem meg, az biztos.
Engem nem érdekel ez a péntekre tartogatás. Az elején mindig úgy csináltam én is, sose nyitottam semmi promo lapot. -
RigóZsolesz
tag
Jól van. "Ultrateam" csapat néven vagyok. Most léptem éppen ki. Nézem a Man City mecset. Te is cselgép vagy? A cselezők ellen úgy vettem észre kicsit nehezebb.
Egyébként eddig ez a Salah nem győzött meg. Se a tekert lövés, se az erő lövés nem szárnyal. Gold lapos Saint Maximin sokkal erősebb volt jobb szélen nekem.

-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jah tudom. Csak kb pont 2 hete volt az első komolyabb meta lapok ár esése. WL nél meg ugyan úgy felment az ára a lapoknak. Ebből gondoltam, hogy WL nél felmegy megint valamennyit.
Egyébként friendly ben nyomnék veled 1 mecset Div2 tetején voltál. Én Div5 ben elvagyok. (Csak kíváncsi lennék milyen a játék Div2 es ellen. Aztán WL en se idegesítene, ha valakivel nem bírok
)Voltam Div4 de ott már több stressz volt. Csak te asszem ps en nyomod én meg boxon. -
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Minimális profital akartam eladni a hétvégén. Első hetekben ez ment. Hétfőn megvettem a csapatot szombat délután meg eladtam (volt amikor vasarnap). De volt mindig egy kis plusz, meg legalább nem buktam Werner-en is. 220k körül volt akkor Werner, most 90k. Tehát volt értelme eladni vissza venni mindig a csapatott.
(Meg hozzateszem, nem szeretem látni, hogy bukással tudnék kiszálni, ha valaki nem válna be. Mondjuk innen csak Salah van elsőnek nálam akit még nem érzek tökéletesnek a gépezetben. Pogba, Bruno igen jók, ők is elsőnek játszanak a csapatomban).
-
RigóZsolesz
tag

Ezen pár játékoson a hétfő reggeli vételhez képest, közel 80k a bukás. Csak úgy nézve ha most venném őket. Arről nem beszélve ha most adnám el. Nem tudom csütörtökön eladjam e, vagy pénteken? WL re már egy normálisabb kerettel akartam kezdeni. De pedig ahogy itt is olvastam az infókat. Meg neten is. Úgy voltam vele, hogy Black Friday előtt nem veszek játékost. Erre mondom rácáfolok, de eddig mellé sült.

-
RigóZsolesz
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor még jó hogy tegnap élmény volt a Rivals
Mától megint idegbetegség lesz a gameplay..
-
RigóZsolesz
tag
Értem, köszi a gyors válaszokat.
Még egy kérdés: Rashfordnak most járt le az igénye az embereknél? 165 ért vettem hétfőn. 160 volt az alja azt hittem megy lentebb, de nem. Erre most meg már 152k :O
-
RigóZsolesz
tag
Egyébként IF lapok csak a minimális stat al jobb a sima goldtól? Vagy ténylegesen érezhető játék közben is hogy jobban teljesít egy IF lap? (Tudom van amelyik IF lap lényeges erősödik statban is, bár a nagyobb játékosoknál nem láttam eddig jelentős erősödést)
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát már rájöttem, hogy nekem, nem adja az ilyesmi. UCL es is egy szar volt. TOTW Kanté nagy jól jönne. Azért is próbáltam 3 at, de nem volt értelme. 75-76-76 lapokért.
Pont az ilyen szarokkal eljátszottam a 80-85 között értelmes lapokat is. (Pl Llorente first owned, meg jó pár használható) Icon Swaphoz kellenek ugye majd a First Owned lapok is. -
RigóZsolesz
tag
81+ upgrade ből 85 Leno GK meg T Silva 85 CB jött. (8-10 körül csináltam. Csináltam 3db 83 aa TOTW pack ot is 3 at. De minek,?? Kamara-Nagasawa-Nagasawa szar. Már ez az sbc építő is kezd a agyamra menni. (Facebookon Fifa csopiba IF Mané ott volt valakinek). Ez már nevetséges
-
RigóZsolesz
tag

Én ezt a csapatott dobtam össze reggel. (Bruno nyitás volt ő nem biztos hogy marad. Oda Sissoko a terv). Nem tudom várható e még ezeknél a játékosoknál pénteken nagyobb ár esés. (Alba helyére még lehet Mend it vissza veszem, de neki most megyeget lefele az ára. Meg Dembelé helyet IF Maximin en gondolkoztam még).Nyomtam ma Esportos squad ellen SB ét WC szinten ( a 4 csapat felett ami van). Hát 2:1 re nyertem, de úgy hogy csomó kihagyott helyzete volt a gépnek. Azért is mondtam egy bika team már magában előnyt jelent. Auto blockal sokszot szereltek a védők.
-
RigóZsolesz
tag
Én ehhez annyit tudok hozzászolni: hogy németbe lakik+ugyan az az erős csapata van mint molgabonak. Tehát 2 óriási előnyel van.
Azért, hogy jót is írjak, ügyes a kis gyerek. Mert amiket írtam annak ellenére is kell valami tudás.
-
RigóZsolesz
tag
Nagy csoda történt, a jég megtört
SB rewardból kaptam eladható Bruno Fernandest

-
RigóZsolesz
tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Ez valóban így lehet. Viszont Aubameyang +G Jesus untrade.
-
RigóZsolesz
tag
Uhh
ilyen pinget nem láttam még
nekem 50-60 volt a max eddig mondjuk már 40 fölött nincs játék elmény kb.Egyébként M. Salah milyen ? Aki használja vagy használta. Kövi RM/RW pozicióra Salah ra gondoltam.
Bár Pénteken Black Friday lesz, lehet nem kéne vennem játékosokat. Mert leverik az árakat a pack nyitogatók. -
RigóZsolesz
tag
A mai nap nekem is jó volt a gameplay 6/5 win (itt már meg is lett a G3) Visszont ma ezzel a csapattal toltam. Messit, Manét, Varanet Agüerot sikerült jó árba snipolni. Visszont számomra csalódás Messi is meg Mané is. Saint Maximin/Rashford volt a best LM/LW be Dembelé is jó volt. RM/RW be Saint Maximint használtam, de ő ott is jobb volt számomra mint Messi. (Messi-t CM-Cam vagy ST be lenne jobb játszatni.

A tegnapi wl az elment, volt mocsár meg jó is. Nekem pénteken volt a legszarabb a gameplay. -
RigóZsolesz
tag
G3 most meglett. Maradt 3 mecs, 1 et megnéztem még de az vereség. Így 2-őt bent hagytam.
-
RigóZsolesz
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sajnos ez tiszta szégyen 100k pakokból hasonló szarok jöttek nekem is.. 200x rare SB Ultimate packból Gold Party volt asszem a best..
-
RigóZsolesz
tag
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez a Figo elég gyenge RM be. Igazad volt. 3 mecsre kipróbáltam. Visszont a kapus nem rossz. Kár hogy a speedje 40 valahanyas. Zanetti egész jó. (Csak a kapus Icon sbc ét csináltam meg)
Ezen a Jordi Alba-án meglepődtem, jobb mint Mendy
vagy legalább azon a szinten van. -
RigóZsolesz
tag
Megcsináltam én is Van Der Sar kapust. Kijött az egész untrade ből :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mbappe, 2x Oblak utobbi Joao Felix sbc be ment. Meg jó pár magas ratinges lap. Ha hiszitel ha nem, 20-30k át költöttem a Joao Felix Potm sbc re. Szinte az egész sbc ét a 80+ pick ből hoztam ki 

Amég nem lesznek barátibb árban tuti felejtős. Addig csinálnom kéne a lovét rá

még a csere padra se férne be... egy icon ez valami vicc.. ezért a buziért ürítettem ki a klub nagy ratinges részét -,-
5-6 mecset min nyomtam. Első kettő az nagy gól különbségű vereség volt. Amit persze az ellenfél játéka nem tükrözött. Az én játékosaim az istennek nem akartak mozdulni.. Az ellenfelek simán autoblockoltak.. az én játékosaim meg sehogy se mozogtak, nem hogy védekezni, vagy támadni lehetett volna velük.

jelengleg így Tudnám Record Rodrygo-t meg Messi-t beépíteni. Később Ramos helyet Varane, Fred helyett Pogba, Gold Saint helyet IF Saint lenne. (Varane-t tegnap eladtam 218k ba. Pogba, Bruno meg Gomez, Alexander Arnold akikből pénz folyna be). 950k+ van most.
Nekem nagyon bejön Pogba.
jelenleg így nézki a keret. Csak jobb szél az nem vált be csak Saint Maximinel. (Untrade:Auba, Dembele,VDS, meg ugye Kondé)
)