Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
Ghostface
senior tag
Ha jól értem november vége Puskás Icon SBC.
Gondolom ezt nem lesz egyszerű kirakni. -
Ghostface
senior tag
Új vagyok a Fifában, bevallom még béna is, de ami történik nem fogom fel épp ésszel. Mai első DR meccsemen az első félidőben 3-0-ra vezettem, tök jól ment minden, a második félidőben viszont mintha elfelejtettem volna játszani. Nem oda mennek a passzok ahová irányítom, mindenhol leszerelnek egy pillanat alatt, a játékosaim összefutnak és szerelik egymást, stb... és simán kikapok 3-0-ról 4-5-re... A következő meccsre meg kapok egy ilyen szuper gyors válogatottat... Az okés hogy nem érem utol egy játékosát sem, ezzel együtt tudok élni ilyen a csapata erre épít, de hogy minden passzomnál, hátulról nekem szalad ellök, felrúg, és sosem szabadrúgás csak simán viszi tovább. Nekem minden alkalommal legalább 3-szor kell szerelnem a labdás játékost mert mindig visszapattan hozzá és megy tovább, olyan mintha kötéllel a lábához lenne rögzítve, és bámerre is pattan ő ér oda először... Kicsit felb..sztam magam, le is mondtam egyelőre a Play Pro előfizetést, mert ez már lassan annyira idegesítő lesz mint az NBA2k...

-
Ghostface
senior tag
Tegnap találkoztam egy érdekes csapattal. Mivel csak most kezdtem fifázni nem tudom ezt hogy csinálta, de bármelyik játékosomnak passzoltam, mire odaért a labda az ő védője már ott volt, és a játékosom háta mögül elpöckölte a labdát, kibillentette az egyensúlyából majd megkerülte és már rohant is vele... Hogy lehet ennyire gyorsan minden passzra odaérni, van valamilyen beállítás amivel lehet ilyen szoros emberfogás szerűt bekapcsolni?
Van olyan stat oldal ahol megtudom nézni külön, hogy DR-ben hány nyert és vesztett vagy döntetlen meccsem van? Jelenleg együtt számolja az SB-vel.
Loan játékosokkal lehet kezdeni valamit ha lejárt róluk a szerződés, vagy csak ott maradnak a klubban?
Tegnap esti első komoly nyitásom, egy untraded electrum packból amit SBC-ből kaptam:
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot, szó szerint, mert valahogy 2005 környékén fifázhattam utoljára...
Jelenleg ez a csapatom:
Leginkább Squad Battle-t szoktam játszani, professional szinten. A mostanit Gold 1-en sikerült befejezni. Ti mi alapján építetek csapatot, van valami taktika amit használtok, hogy könnyeben verhető legyen a gép? Én most próbálok gyors passzokkal előre jutni középen vagy szélen és kiugratni a csatárokat, de gondolom még fejleszteni kellene a csapaton, mert elég sokszor utolér a gépi játékos. Chemistryt csak úgy lehet fejleszteni ha egy csapatból, ligából, vagy országból választok játékosokat, vagy ha sokat játszanak akkor fejlődni fog valamennyit? Miért van az hogy egyetlen DR placement meccset sem játszottam le, és mégis berakott Div. 8-ba? Persze azóta már játszottam, vissza is estem Div. 9 végére, de már majdnem újra Div. 8-ban vagyok. Itt mindenki a sebességre épít? Állandóan lefutnak középen, elég sok meccsen ez miatt kaptam ki. Érdekes módon a széleken megtudom állítani, de középen nagyon ritkán.
Előre is köszi bármilyen tippet, tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest