Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Új vagyok a Fifában, bevallom még béna is, de ami történik nem fogom fel épp ésszel. Mai első DR meccsemen az első félidőben 3-0-ra vezettem, tök jól ment minden, a második félidőben viszont mintha elfelejtettem volna játszani. Nem oda mennek a passzok ahová irányítom, mindenhol leszerelnek egy pillanat alatt, a játékosaim összefutnak és szerelik egymást, stb... és simán kikapok 3-0-ról 4-5-re... A következő meccsre meg kapok egy ilyen szuper gyors válogatottat... Az okés hogy nem érem utol egy játékosát sem, ezzel együtt tudok élni ilyen a csapata erre épít, de hogy minden passzomnál, hátulról nekem szalad ellök, felrúg, és sosem szabadrúgás csak simán viszi tovább. Nekem minden alkalommal legalább 3-szor kell szerelnem a labdás játékost mert mindig visszapattan hozzá és megy tovább, olyan mintha kötéllel a lábához lenne rögzítve, és bámerre is pattan ő ér oda először... Kicsit felb..sztam magam, le is mondtam egyelőre a Play Pro előfizetést, mert ez már lassan annyira idegesítő lesz mint az NBA2k...

-
getdizzy
aktív tag
Hihetetlen alacsonyan vannak a jatekosok arai,
a hetvegere majd mindenki esett egy 20%ot (itt gondolok pl Sonra, Salahra stb..)
kereskedni sem lehet ertelmesen.
fura ez az ev eddig -
Zufi
csendes tag
Én most lekopogom, az utóbbi napokban nem volt gondom a szerverekkel (PC). Meg is lett az eredménye, 20-8-ba fejeztem be a WL-t. Előző héten, a delay (és rage-) tengerben Silver 1 lettem... azért ez nem elhanyagolható különbség.
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
A szezon elején a VOLTA módban még lehetett taktikát állítani: Defensive, Neatural, meg Attacking opciókból a D-PAD-del, ahogy a nagypályás meccseken ks. Kb. 1-2 hete hiába nyomkodom, nem jelennek meg ezek az opciók. Ezt kivették a VOLTA módból? Tudtok erről valamit? Vagy másnak működik, csak nekem nem? Patch notes-ban persze nem láttam erről infót.
-
Dani3457
tag
Sziasztok!
Egy gyors kèrdès SBC-be (FGS SWAPS 1 PLAYER) mit takar milyen jàtékos kellene ide ?
-
törölt tag
Tegnap sikerült feljutni a DR-ben az 5. osztályba. Hát ami ebben az osztályban történt az a gusztustalannál is gusztustalanabb.
3 meccsen összesen 10 kapura lövés ebből 1 védés, 9 kapufa. vissza is estem 3 verességgel a 6. osztályba.
persze az ellenfél 30 ról 2 szer rálövi a 79-es CAM-al és persze 2 gól.Ezek után elgondolkodtam azon, hogy mi értelme a minél jobb játékosokat (ICON, 90+ ronaldó, messi, neymar stb.) beszerezni, ha a 79-es játékosokkal is olyanokat lehet csinálni mint az előbb felsoroltakkal. a 65-ös sebességű úgy elfut a 91-es mellett, mint akire egy rakéta van kötve

-
K.J
senior tag
Kristófnak igaza van. Mindaddig, amíg Wernert és Martialt CM-ben játszató, labdát agyatlanul előre ívelő, undorító gólörömöt nyomó #mertelhiszemhogynagyonpengevagyok community létezik, fifaban nem lesz jó világ.
Arab gyerekek tényleg nagyon ügyesek. Hászid és társai nagyon jó játékosok, vigyázzatok velük!
Mocskos, tróger világot élünk minden szempontból.
-
adise
őstag
Azt a cselt, hogy kell csinalni amikor egy labbal huzogatja elore hatra? Mintha passzolna, elindulna de megsem. Sztm 5*-os. Igazabol ronaldinhotol lehetett sokat latni a jatekba meg mindenkitol
koszi -
mcwolf79
veterán
Én tényleg noob vagyok , div7-8-ban evickélek, de ez a mocsok akit művel már nekem is feltűnt.Tegnap játszottam párat, de inkább abbahagytam. Tíz passzból nyolc az ellenfélnél köt ki, sokszor az általam megadott irány közelében sincs a labda iránya. A 90+ pace-es tàmadóm nem tudja lesprintelni a zéró staminàs védőt. Az ellenfél kapusa mindent kipiszkàl, az enyém meg csak áll és les, mint borjú az új kapura.
De még SB-ben is: 70/50-es csapatot nem bírtam tegnap megverni pro fokozaton (igen, addig simán ment world class nehézségen, de már kínomban viszavettem hátha , de hiába ).
Fizukor akartam venni párezer FIFA point-ért kàrtyàkat , de lópéniszt az EA seggébe . Ezért a szopatógépértnem fizetek egy fillért sem többet . -
thebigK
addikt
17 win lett a vege, egy meccs bennmaradt, ebben most siman benn volt a 20, kar erte, nem csak rajtam mult ez sajnos
-
Nandinagy
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
Én már nem tudom mi delay meg mi az én hibám. 12-8-ról megint 12-11. 3 milliós támadósorom képtelen gólt lőni meg bárkit megfutni. De ligt meg Sanchezek ledominálják őket. A gyerek előrevágja a labdát azt Gelson Martins 2 méter hátránybólk 4-t ver Mendyre és bebassza ballal a rövidbe
Az összes meccsemen az a meccskép, hogy 85 percet támadok de minden mellé meg kapufa, az ellenfél meg 2-szer elrohan valami futóbolond játékossal azt 2 gólt rúg belőle mert a Semedo,Mendy páros képtelen tartani az iramot mikor dolguk sincs egész meccsen
Tegnap néztem molnargabot és ég és föld a különbség aközött ahogy neki csinálja mbappe az elasticot meg ahogy nekem. Olyan szinten lassult be minden emberem, hogy legszívesebben elsírnám magam
9 napot kell kibírnom és jön az új Assassins creed aztán szerintem tartok egy szünetet a wl-ben. Rewardból úgy sem kapok lófaszt sem.
A markikat meg megtudom csinálni reward nélkül is. -
Edgar2621
őstag
Távol álljon tőlem hogy bárkit sértegessek, de a tapasztalat mondatja velem, hogy kevésbé érzi úgy valaki hogy a delay miatt történt vagy nem történt valami, ha kevésbé rutinos és ismeri a játékot (cselek, védekezés, lövés stb). Én is tolnék egy idényt Németországban, anyukám ott él már több mint 30 éve, csak közben ugye nekem is családom (és munka, barátok stb) lett itthon, nem tudom mit kamukázzak be itthon hogy egy évre kiköltözzünk
-
akooos
veterán
válasz
Edgar2621
üzenetére
Ne sértegess
Attól, hogy szarul játszom, ugyanúgy érzem a button delayt, a speed up lagot is, a mocsarazást, az egész játékmenet delayét
Éltem Németországban, a 18-at ott toltam. Talán ezért is az a kedvenc részem, mert ugyanolyan szarul játszottam, mint most, mégis jobban élveztem, hiszen München mellett kicsit jobb volt a szerverkapcsolat WIFIN ,mint itthon bárhol és bármikor. -
Edgar2621
őstag
Teljes mértékben egyetértek. Én a trial alatt div2-div1 határán voltam, tehát azért ennél sokkal eredményesebb nem lehetnék ennyi befektetett idővel és pénzzel, de simán láttam hogy ezt a játékot nem szabad megvenni. Sokszor leírtam már, de újra megteszem: aki div 4-5 környékén van és gold2 a maximum amit el tud érni a WL-ben az valószínűleg nem olyan tapasztalt játékos még, hogy érezze a delay okozta problémákat, a kis apró finom mozdulatokat amiket éppen nem csinál meg vagy nem időben a játékos. Tényleg no offense, de az EA erre épít, a játékosok nagy számára és nem zavarja ha vannak olyanok akik látják és érzik hogy milyen problémák vannak.
Sajnálom Blashe, pedig tudom hogy Te és a Maestro is tolná a focit virtuálisan ha adna egy kis élvezetet, én is így vagyok ezzel.
szerk.: a Mester kipróbálta egyébként a 21-et? Tudsz valamit Gururól és Francescoról, ők sem tolják egyáltalán?
-
akooos
veterán
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Ultimaten felhúzza a bronz lapokat kb 99-es ovr ratingre a játék, plusz tekkz és társai stílusában játszanak. Legendary is nehéz idén egy szarabb csapat ellen is,nem hogy ultimate.
Thug4life: én sem kaptam, de eleve fura volt, hogy nem választottam csapatot aztán hirtelen a francia csapat lett az objectivem.... de nem kaptam meg Makelelet.
-
ThuG4LifE
senior tag
Sracok, az elozo team eventert kaptatok jutalmat? En semmit, pedig megcsinaltam amit kellett.
-
Gabko07
csendes újonc
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jò reggelt
Bocsànat Semedo-ra gondoltam
Van Aanholt sajnos untrade,elotte Reguilon volt a Lb.
eladhato- Zola ( de megmondom oszinten elso Ikonom es kedvelem ot, nem szivesen adnam el :/
),Richarlison,Saint-Maximin,Ndidi,Allan,LucasMoura,Tomori,Ake,R.Pereira.
untrade:Leno, V.Aanholt.Padon van- Untrade, -K.Navas, Totw Muller,Zakaria,Manolas,Vinicus,Dembele,Hakimi illetve res. B.Silva,Fernandinho, es par gyengebb jatekos.
Semedo jonni fog Pereira helyett, es gondolkodok egy utolerhetetlen Adama traoren is. -
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabko07
üzenetére
Igen mondjuk Angliában jó kapcsolat van szóval ott nem szokott delay lenni

Zolát szerintem a legjobb lenne eladni. 900k körül megy amiből már szép csapatot lehetne összehozni
Ha nem akarod eladni akkor viszont:
-Védőt nem éri meg csereként behozni mert olyankor 5 chemen jön be. A többiek maradnak annyin amennyin kezdtek.
-A helyedben eladnám Van Aanholtot is majd mert bőven nem ér annyit
-RB-be pedig Semedo kellene mert ő a legjobb a pl-ben.
De ha megmondod esetlegesen ki untrade és ki eladható akkor a csapatépítésben is tudunk segíteni

-
Blashe
aktív tag
Nekem is sok idő kellett mire beláttam, hogy nem lehet mit kezdeni a játékkal. Mdewc barátom ezt meg tudja erősíteni azt hiszem. Számításba vettünk minden eshetőséget és arra a következtetésre jutottunk mindig, hogy nekünk Mo-i playereknek nem az ellenfelekkel kell megküzdenünk hanem magával a játékkal. A játékkal küzdünk amiért minden meccsben hátrányban vagyunk a belassult, korcsolyázó, labdaban elbukó, cselt/passzt be ne vevő játékosaink miatt. Semmilyen beállítás, taktika , felállás vagy éppen top playerek nem segítenek. Ezt el kell fogadni akármilyen nehéz is... Előbb utóbb mindenki rájön erre és hanyagolni fogja ezt a csodás foci “szimulátort”.
-
thebigK
addikt
Komolyan, sokmindent átéltem már ebben a játékban, de a legutóbbi ellenfelem, egy utolsó tapló patkány lengyel, na ilyet még nem láttam. Elment 2-0ra, visszahoztam 2-2re. Folyamat játékmegállítás, folyamat becsúszások hátulról, pirosat is kapott, szabadrúgásnál nekifutáskor megállítja, hogy véletlen se tudjam normálisan betimeolni, majd mikor kontrából beadás után kvázi üres kapu lett volna, a fejelés pillanatában kilépett. Szégyen. Undorító az egész élettelen, elmebajos fifa community, az biztos
-
toxicjew
addikt
Végül csak tovább mentem g3ig, de szégyen mit művel a játék... A játék legjobb védőjén átlebegnek a játékosok, mintha ott se lenne, bírók akkora fogalmatlan nyomorékok, hogy minden szarra 11est fújnak. Gold Inaki Williams jobb lábbal lövi a gólokat... A meta egyre szörnyűbb, aki ezt nem látja az vagy más játékkal játszik vagy magát is becsapja. Na mind1 most pár nap pihi következik, holnap lejár az előfizetés.
-
Stylerr
addikt
-
dkaro
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Köszi, neked is Ákos. Remélem kinyitom majd ki szeretném próbálni mindenképp.
-
Gabko07
csendes újonc
Szép estét kívánok mindenkinek!
Fifa 20-al kezdtem komolyabban jatszani, elejen nagyon zoldfulo voltam a Ultimate teambe, az egyik SBC -be beletettem legjobb jatekosaim 75%-at azutan meg csodalkoztam miertnem tudok jatszani tovabb veluk
Bele is oltem ezutan nehany 100£...hogy vissza probaljak “nyerni” par jatekost
Egyebkent Anglia deli reszeben elek es soha nem tapasztaltam semmifele delay-t /laggot. Se 20,21.
Jelenleg a 21-ben div 4 ben vagyok. Legjobb nyitasom egy pre order packbol torteno 87 Zola volt.
Egy kerdesem lenne felètek amivel nem vagyok mèg tisztàban.
Íme a keretem.
Szoval..adott ketto CB...nem a legacèlosabbak, igy van 100 chemistry mindenhol kb.. De van egy Manolasom a padon, anchor chemistryvel. Ha ot hasznalnam a jatekosaim belul nem lenne 10 chem. De viszont ha meccs kezdetenel cserepadrol beteszem akkor megmarad a 10-es chemistry a jatekosaimnak mindenhol? Vagy ugyanugy leromlik mintha meccs elott tennem a kezdobe.
Masik kerdes , megeri szerintetek Pereirat lecserelni Cancelora? Ea Richarlisont esetleg valakire? Szivesen elfogadok epitu jellegu tanacsot. Valaszokat elore is koszonom , sok sikert es szep estet mindenkinek
[kép]
-
dkaro
őstag
Keresem a kapusomat a PL csapatba. Pickford játszott eddig de elromlott. Próbáltam Rui Patriciot de vmi elképesztően szar. Leno a kövi reméljük beválik. Ki kit használ PLbol?
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Figyelj mester tőled kérdem, mert tudom, h te játszol hasonlóan, mint én. (Csel mindenek felett
)Nálam alap cselek amikor szélen viszem fel a berba spin és az ellenkezője aminek nem ugrik be a neve... a hátra oldalra. Ágyvérzést kapok amikor nem csinálja meg a játékosom, konkrétan nem veszi be a cselt. Már arra is gondoltam, h sprint közben adott esetben nem működik??? Jó lenne tudni, h nálam van e hiba, vagy ez is csak azért van, mert szar a játék...

-
Meghivott
addikt
Tavalyi üzenetemet idézem, aki itt 30-ból 30 meccset nyer, az csal, ügyeskedik vagy támogatott profil.
-
Chereiose
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Hát ezaz, semmi más nem kell mint pár op bugos futóbolond, rewardért van ez az egész közben szarabbul jársz ha jobb a kereted
Alap Teixeira, paulinho, stb ezekkel mind jobban jársz. -
Nandinagy
addikt
Kicsit lehiggadva rájöttem, hogy a 8 vereségből kb 6-ért én vagyok a hibás. A lelassult cselezés miatt képtelen vagyok átállni más játékra.(Mondjuk nem is akarok).
Egyébként moauba mondta, hogy a team presst nagyon jól lehet használni rövid időkre az ellenfél labdakihozatalánál. Lehetséges, hogy az ellenfelek is ezt használják azért támadnak le folyamat mikor labdát hozok ki. Bár a legtöbben kikapcsolni elfelejtik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kipróbáltam a 442-t és valahogy sokkal jobb a védekezésem így.A jobb stickes emberváltást meg sürgősen meg kell tanulnom újra mert borzalmas a védekezésem nélküle
-
ThuG4LifE
senior tag
Ez az IF Depay nagyon jo lap. Most vettem, 2 meccs 8 gol. Érdekes mod a gameplay is jo volt. Aztan par meccs es tuti mas lesz ...
Aki be tudja epiteni, annak erdemes kiprobalni.
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Sajnos egy szar az egész... Werner+Abumeyag+Saint Maximin+Gomez hátúl (akik nagyobb nevek). Alap olcsó keretek szét futottak wl en. Már majd szétrobbantam az idegtől. 60-70 shootingos játékosokkal beverik Edersonnak a rövidbe stb... sorolhatnám a hibákat.
Amikor jobb az ellenfél és elver az annyira nem idegesít.
De amikor szarabb keret, szarabb játékkal+szerencsével ver el, akkor már robbanok szét. (WL 30/13) játszott öcsém is párat 1 et nyert csak. De 19/9 től én vittem ma. Vicc volt az egész...
-
Chereiose
addikt
Amúgy annyira kíváncsi lennék, hogy itt az IF Yedderes keretem, pogba, mendy stb, küszködés játszhatatlan szar az egész szánalmas gólokkal, és most összeraknék egy alap seria A keret 1-2 OP lappal akkor hány winem lenne, vagy milyen nehezen lehetne azt a 11 wint is összeszedni
Van egy olyan érzésem, hogy azzal többet csalna nekem... -
akooos
veterán
Jota a beállása után 2 gólt lőtt, 20 perc alatt. Igaz, az egyiket visszavonták szabálytalanság miatt.
Gondolom ez sem ér megint IF-et az EA-nél, hiába volt ez (is) győztes gól
-
Gatho87
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
En nem tudom mi lett vele..fogalmatlanoktol.kaptam k
Ki zsinorba 5x rivalsba. Semmi nem megy be. 100% os helyzetek. Vagy kapus ved vagy kapufa vagy belepiszkal hatulrol nem tudom hogy..mindig van valami. En meg kapom a visszapattanos, elpasszolt labdakbol a golokat. Minden 2.passzom rossz, de nevetsegesen. Teljesen szetscripteltnek erzem az egeszet, szal en el is adtam mindenkit es pakkoltam az osszes coinom. Persze nem esett semmi xddd -
Gaborz1
senior tag
Nálam ma délután volt borzalmas a játék.
Délelőtt azért sikerült egy ilyet akasztanom gold Taliscával.
[link] -
cettlee
őstag
hali!
itt egy szitu, cdmel eladtam a labdat, utana izombol futok is vissza vele hogy utolerjem a csatart, mindezt a cb vegignezi es csak kesobb indul hatra. ezt hogy lehetett volna megoldani? rengeteg ilyen van, miert nem indul hatrebb magatol? -
gjoe
addikt
Lehet érdemes lenne kiárulni a PL csapatot
Feléből kijön egy olasz liga és még lehet jobb is -
Nandinagy
addikt
-
Stylerr
addikt
FGS event nézésére azóta se kaptam tokent. Ti kaptatok?
-
Nandinagy
addikt
Gratulálok az ea-nek!
Ez a játék 1 hónap alatt sokkal szarabb játék lett mint a 20.
Megveszem azt a retkes Mbappet meg Neymart előre azért, hogy 0 darab góljuk legyen a meccseken mert egy chem nélküli Davinsont képtelenek megfutni.
De nem baj mert jön Inaki meg Depay azt 23 méterről úgy felvarrják a felsőbe, hogy a kapus meg sem mozdul.8-5-ről megint 8-7-ben vagyok mert kikapok 2 vaktól akik a kontrollert is fordítva fogják.
Hátrányban vagyok és felnyomom a letámadást de esélytelen vagyok bármilyen letámadásba mert az összes passzom instant az ellenfél kp-nak megy. Még mozdulnia sem kell érte. -
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Pogba, KDB is zuhanóban van
DR-ben ma jó volt a játékmenet, de mindenki constant press meg adamával és maximinnel elfutni, ja és minden szögből beverik. Lehet sont cserélnem kell
Két meccset sikerült megfordítanom mert kifáradtak az első félidőben
De kezdődik a gólörömködés és van hogy nem tudom elnyomni nem tudom miért -
sz_abika
addikt
Paulinho 112ezer?
Még tegnap sniepolni kellett 170ért... Lehet eladom buktával, Hakimikkel evenre jönne ki. Ha lesz este promo és pakk, lesz a piacon belőle dögivel és beroppanhat az ára... De közben meg ki sem próbáltam még.. 
-
K.J
senior tag
Nagyon "realisztikus" lett ez az új pl.: +1 perc hosszabbítást túllépő hosszabbítás. Van amikor akció közben képes lefújni a mérkőzést a spori, de van, hogy +2:15-kor még a középpályáról is engedi tovább...gólig... hihetetlen.
Nem beszélve arról, hogy nem bírok adni egy nyomorult kiugratást, mert bele sem tud rúgni egy normálisan a játékosok, beeeezzzeg ha lesen tartózkodik a csatárom, olyan gyönyörűen sima mozdulattal tudja elé vágni, hogy öröm nézni.
Kiégek.
Még jó, hogy megvettem idén is, úgy örülök neki!
-
akooos
veterán
Írtam az ea supportnak az ügyes gyerek gamertagével és a kéréssel, hogy az egy win volt nekem, ide vele... Visszaírtak, hogy nagyon komolyan veszik a Fut championship pause glitch misusingot. Hát kíváncsi leszek rá, hogy megkapom-e a +1 wint vagy sem. Igazából tökmindegy, mert marad gold3 mindenképp, de remélem bannolják mindenhonnan is ezt a nyomorékot.
-
dkaro
őstag
Nem tudok psre kijött-e már a patch ami a fakeshotos glitchet hivatott javítani de nekem még működik (lekopogtam)
-
akooos
veterán
Amúgy itt van 31-e, halloween és nincs semmi content. Gondolom 7-kor kiraknak 1 sbc-t azt szevasz. Bezzeg a 18-ban mennyire menő volt, amikor 1 órás SBC-k voltak egész nap, egész korrekt packokkal

A régi jó dolgokból már semmi nem maradt
Helyette vehetünk jó sok pontért packeket 
-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hasonló itt is...
-
Kristof_94
nagyúr
Ma nem volt sok időm erre a szemétre, 3-ból 1 meccs lett meg, így 5/3 az állás. Botrány.
Jövőhéten lehet átnevezem magam valami hangzatos dologra. Ahmed, Hussain, Mohamed, várom az ötleteket... Úgy biztos megtolna kicsit az EA. Nekik ugye mindent lehet. A 16-oson belül hátulról rám csúszva semmi, még csak fel sem hördül a közönség. Nem baj. A lényeg, hogy 1 védekezni tudó kp-val is megoldja. Ott van Zaha, Rodrigo, Inaki, Ziyech, a WF királyok. Utóbbi a gyengébb lábával is lazán beakasztotta 20-ról.
Mondjuk már tényleg nem tudom minek próbálkozik az ember, minek kell itt jó csapatot építeni, tisztességesen játszani, mert teljesen felesleges.
Holnap folytatom, gold 3 legyen meg és ennyi, ez nem "érdemel" többet. -
thebigK
addikt
a csodás 2/0ás kezdés után egy 15/11re összeszedtem magam, de nemtetszik a gameplay, továbbra is delayesnek, kicsit mocsarasnak érződik, nagyon lassan reagálnak a játékosok bármire is, néhány ellenfélhez képest
-
Galat74
csendes tag
Nem kell betojni, a karácsonyi eadások után kb. két hónappal újra tudunk majd játszani, ha Hansi & Jürgenchen kiélte magát, és megtanult egy brollt.
-
Meghivott
addikt
Tudom, hogy vannak különbségek játékosok között, de az, hogy valaki wl-ben 1 db Martiallal felépítve a támadást 24 perc alatt 6 gólt lő, úgy hogy minden gólnál 6 védőt szopat szarrá, ezt valahogy képtelen bevenni a gyomrom. Van, hogy én is lövök 4 gólt ennyi idő alatt, de kb 4 támadóval, nem egy szem emberrel megoldva a dolgokat.
Olyan, minta ilyenkor az agility és a balance nálam mindenkinél 0 lenne, ott pedig 100. -
mcwolf79
veterán
Csak tudnám , hogy ez a fostalicska miért váltja magától az embert , mikor sem az R1-hez, sem a jobb stick-hez nem nyúlok. ,valamint a váltás manual-ra van állítva ?!?

-
Galat74
csendes tag
Nos, vége a mézesheteknek. Ea bácsi 23 sb meccs után besorolt div8-ba. Volt 3 loose, az internet miatt. Egy hét után tudtam dr-t játszani, fel az ötig. Másfél hete toltam egy wl-t, azóta nem tudok fifázni. A skill move megfeleződött, Sissoko lehajtott fejjel nézi a meginduló középpályást, stay back-en, minden is visszapattan, cselt nem tudok csinálni, az ellen objektíves játékosa tündököl, ha én tenném ugyanezt, lókaki. Két újítást ajánlanék: legyen mondjuk internetspeed rivals, ill. Run rating. Már vettem négy házinyulat, ha bejönne a javaslatom. A Barca hajlandó őket leigazolni.
-
akooos
veterán
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Nekem is access denied a kedvencem!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

koszi
50+ratinges csapat szétfutott, csak azt nem tudom hogy
Bele is oltem ezutan nehany 100£...hogy vissza probaljak “nyerni” par jatekost
Mellékesen jegyeztem csak meg...