Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robywan
friss újonc
sziasztok , elore is megkoszonem ha valaki valoszolna nekem ,a fifa 21 udate 14 ,15 21 ..vagy barmejik update ingyenes ???? vagy meg kell venni a FUT coin't?
-
Kaktusz92
tag
Sziasztok. Most kezdtem fifa 21 - el játszani. Egy problémám van. Van két kontrollerem, egy fehér és egy fekete. A fehérrel működik a legacy defending a feketével nem. Barátnőmmel játszanánk de nem tudunk mind a ketten ugyan azzal a védekezéssel mert egyszerűen nem változik meg hiába írja hogy legacy. Mi lehet a probléma?

-
sz_abika
addikt
21-ben nem kell timed finishing, a sprintes "hibát" meg nem értem: olyan mintha többször nyomnád meg a sprint gombot, akkor csinál ilyet. Ha lenyomva tartod a gombot nem fog.
-
rigoberto
őstag
Üdv Gamerek.
Most vettem Xbox one-ra meg a 21et, de már a kezdeti beállításoknál szenvedek vele.
Először szeretnék segítséget kérni abban , hogy mik az ideális beállítások a controller settingsnél?
Mit kell pl. beállítani ahhoz, hogy a sprintnél ne löbbölje el a labdát magától a játékos?, mert ilyenkor mindig leszerelik..
Timed finishing off vagy on kell legyen, hogy 16oson kívűlről szép gólokat lehessen tekerni?
Vagy pl. olyan gondom is akad, hogy átigazolok játékosokat a kiválasztott csapatomban, elmentem, de ha kick-off menüben játszok egy meccset ott csak az eredeti csapatot hozza be, az átigazolásokat nem.
Sorry a nagyon alap kérdésekért, de még korábban nem nyomtam ezt a játékot, kezdő vagyok benne..
Köszi ha valaki kisegít. -
HdRew
őstag
Twitteren írja Nick RTFM, hogy meg lett hackelve. Mikor lesz már ennek vége...
-
-
Rosep
senior tag
Azt tudja valaki, hogy a PS4 kontrollerrel vett FIFA 21-et pénzzé lehet vajon tenni? Egy kódunk van csak.
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok, a companion app már nem elérhető a fifa 21-hez? google playből letöltött verzióhoz a fifa 22 kellene, illetve a web appban is a FUT 22 képernyője fogad.
-
KZsoltii
csendes tag
Sziasztok. Most kezdtem el a ultimate teamet. Az lenne a kérdésem, hogy az icon swap csak ideiglenes esemény volt, vagy ahogy haladok majd megnyilik? Van lehetőség máshogy icon kártyákat szerezni?
-
mazsiii92
senior tag
Sziasztok!
Hátha tudtok nekem segíteni. FIFA 21-el játszom, Manager Career Mode-ban. 3. szezonom végére a csapatom kezdőjében majdnem mindenki 90-es, szóval egész jó a csapat. Ennek megfelelően Ultimate szinten Competitiors mód bekapcsolásával is 4-5 gólt rúgok meccsenként, borzasztóan könnyű a játék, elfogyott a kihívás. Tudtok esetleg valami plusz beállítást ajánlani, vagy slider módosítást, bármit amivel erősebbé tudom tenni az AI-t, de még a "hihető" módon?
Eléggé megszerettem a játékot, PC-n játszom, így szét tudom moddolni az egészet, tudok a csapatomnak új mezeket csinálni, stb stb, de jó lenne ha élvezhető is lenne a meccs.
Jelenleg csak az a kihívás, hogy kapott gól nélkül hozzam le a meccseket, de ha kapok is 1-2 gólt véletlenül, általában 6-7-t is tudok rúgni.. :S. Pár fordulóval ezelőtt játszottam a Juve ellen hazai pályán, 5-1-re nyertem. 28 mérközés alatt 117 gólt rúgtam, 32-t kaptam a bajnokságban, túl könnyű így.
Köszi, ha tud valaki segíteni, privi is ok.

-
PEZZY93
tag
53 pont lett vègül.. sajnos 3 meccset is eldobtam a 90. Percben. Vezettem, kiegyenlített, de büntetőkkel mindet buktam.. Több volt ebben, viszont az érdekes,, hogy nagyon könnyen lehet elérni a rank3-at.. Ja és persze a csomagból egy 84-es volt a legjobb, megérte játszani
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Azt kérdezném hogy van nekem ps5 FIFA 21 NXT LVL Edition és ps4 pron lehet vele játszani? Mert oda adnám az egyik ismerősnek,mivel megjött a fifa 22 . Köszönöm elöre is a válaszokat.
-
Paplanos
friss újonc
Üdv!
Valamiért a nehézség állandóan visszaáll amatőr szintre. A meccs elindítása után ismét könnyen verhető lesz. A meccs után kilépek a beállításokhoz és ismét amatőr a szint.
A másik hiba, hogy meccs közben a formáció visszaugrik az alap formációra.
Másnál is előfordultak ezek a hibák? -
Madn!ght
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Nincs is attól nagyobb elégtétel az ilyenekkel szemben, mikor visszajössz x-re, majd átveszed a vezetést, skippeled a gólörömöt, a végén pedig ha rúgsz még egyet, akkor megnézeted vele te is szépen.
kb az jut eszembe erről, mikor egyesek úgy akarják szocializálni a kiskutyàt, hogy belenyomják a saját kulájába az orrát.
nem feltétlenül hatásos, de csak észreveszi majd egyszer magàt -
Mrguba
őstag
-
Madn!ght
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Csak nem birtam magammal, játszottam pár wl meccset.
Nagyon jól ment, csak már kedvem/energiám nincs végignyomni. 14 meccsből 11 győzelem. Többnyire a 3. gólnál kilépkedtek. Volt olyan, hogy két szánalmas gólt szerzett az ellenfél, gólörömnézés. A végén kapott egy ötöst…
de voltam olyan úriember, hogy skippeltem a gólörömöket. 1-1 csapatnál látok pelét vagy r9-et, viszont a MU roni mindenkinél is ott van. Elégedett vagyok a csapattal, ezek a div3+ ellenfelekkel tök jól elszórakozom. 😅 -
Philips103
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert mar a fifa20nal is csinálta, de most 21nel is elkezdte. Mind ezt PS5 masinán.
Közép kezdésnél, kiadásnál, szabad rúgásnál belaggol a játék egy 1-2 másodpercre és eléggé zavar..
Haverom ugyan úgy PS5 és nála nincsen semmi ilyen probléma.
Mi lehet nálam a hiba?
Tvn kikapcsoltam gaming módot, mert eddig be volt nyomva.
HDR is be van nyomva -
Madn!ght
addikt
Na hogy szépen elkezdtek átnyargalni a játékosok az új részre, egész jókat lehet játszani. Tegnap teljesen élvezetes meccseket toltam, végre érezhető, hogy többnyire sokkal jobb a csapatom. 1-1 lagos meccset, illetve a megszokottnál tovább keresést leszámítva ismèt élvezhető volt. (Kérdés, hogy meddig)
-
EA's hit
addikt
Tökéletes befejezése ennek a kátrányos foshalmaznak, amit egyes kanadai baromállatok játéknak neveznek
A gyerek NEM tudott játszani a legkevésbé sem, a fő szórakozás az volt, hogy moments Ashley Cole-lal nyomta a rainbow-kat a szélen
De Pelé és Neymar 4 db 1v1 ziccert hagytak ki, nála meg Aubameyang CM-ként átjászhatatlan volt, gold Semedo CB-ben szintén, birthday Adama meg 3 lövés, 4 gól kb.
A legnagyobb örömmel töröltem le végre ezt az ótvaros szart, találkozunk holnap a még sötétebb oldalon a 22-ben

-
törölt tag
Valami betat fogunk kapni megjelenés előtt?
-
Madn!ght
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Igazából szerintem ha visszanézzük a korábbi topikokat nagyjából adott a tendencia. Vannak akik belelkesülnek, 2-3 évet ráfüggnek, majd elengedik a dolgot (előző évadban volt itt közöttünk e-sportoló, megosztott accounton is próbálkozók, kezdők és stabil div 1-esek is). Legalább annyi belépő van (ha nem több, mint akik befejezik), sajnos idő kell hozzá, míg megérik az emberben az a szükséglet, hogy erre nincs tovább (ilyen formában) ingerenciám.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát nézegetve a következőt... Nem igazán érzem a nextgen élményt. Kicsit szebb... A hyper motion faxság se jön át. A labda ugyanúgy mintha zsinóron húznák. No fizika. Semmi megújulás mint anno 2014 körül. Gondolkodom egy xbox series s en... De nem biztos hogy érdemileg jobb lenne a pc-snél... Az meg ennél résznél. Szóval csak az önszivatás miatt. Felesleges. Megnéztem texxs meg valaki profik meccsét. Árulkodó, hogy az egyik 2 finess távolivan a masik egy szöglet utáni hosszú indítással talált be. Egy helyzet nem volt azon kívül. Ugyanaz a szar helyezkedés. Valszeg majd itt is a 95ös kimákolt, kigrindolt lapokkal való 82es védők agyon cselezéséről fog szólni a játék. Ami addig fog működni mint idén. Amikor szezon végén mindenkinek fullos védelme lesz. Szóval szerintem a következő sem lesz focis játék. Én nagyobb javulást vártam. De persze az sokaknak nem lenne jó. Mert újra kéne tanulni játszani.
-
Madn!ght
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Én néha előveszem majd. A 22. nem csikar, teljesen megcsömöltem az előző résztől.
ugyanígy vagyok, a csapat fullos és ezt egyelőre ki szeretném még élvezni.
Tegnap kedvem volt egy kicsit játszani, kb. 10-14 óra között teljesen jó volt a játékmenet, ismét normálisan helyezkedett a csapat. Pelé és Roni mintha nerfelve lenne, hihetetlen 1v1 ziccert kihagynak.
+200 skill volt a mérleg, megint a div1 kapujában vagyok.
Érdekes, hogy a 80-as chemistry csapatokkal szemben van legtöbbször gondom…
(meg a törökökkel, az olaszokkal, meg a friss accokkal, meg az ikon nélküli kb márciusban “jónak számító” csapatokkal, és még folytathatnám)Nem hiányzik a napi agyalás, sem a wl, sem a jó nyitásra várás, de a lejáró marque és egyéb sbc-k észben tartása sem. Nem hiányzik az igazságérzetet és “önérzetet” romboló játékmenet, a mitőlleszjobbacsapateredményessége‘ frusztrációk, a ritka sikeriket kiélő kamerába futkosó szerencsétlenek gúnyos tánca, a hetente megfejtendő új META-k és taktikák sem. Legfőképp a haszontalanul és hiábavalóan befektetett energia és a ráfordított idő.
Most legalább viszonylag “elégedetten” ülök le, minden nemű kényszer nélkül. Remélem kicsit tisztul a 21-nél maradó játékos bázis és kicsit fesztelen(ebb)ül lehet alkalomadtán pár meccset tolni. -
kapeti07
senior tag
Bár már mindenki az új részre fókuszál én szerintem maradok a 21-nél Novemberig. Akkor le lesz majd árazva, szerintem a fontosbb promók úgyis azután fognak jönni. Tavaly is ekkor léptem be és nem éreztem hátrányát. Persze a Companion-on majd SBC-zek és építgetem a csapatom. Olyan jó Team jött össze eme idény végére, hogy sajnálnám őket eldobni. Amúgy is csak gold common csapattal rohangálnék az elején.
Szerintem SB/Rivals meccsek lesznek még a 21-ben is. A promo-k meg nem hiányoznak mert úgyis fullos a csapat.
Marad még más is a 21-nél közületek?
-
sz_abika
addikt
Kiraktam fél Matheust kB, erre ma befejeznem... De lejárt
-
thebigK
addikt
Boras már nyomja az újat, csekkoljátok twitchen élőben, akit esetleg érdekel
-
Woodslave
félisten
Na nyomtam egy utolsó rivalst. Faxa játékmenet 5-1-es győzelem. Nem is játszok többet jó búcsú lesz. Csak a szépre emlékezünk
-
sz_abika
addikt
Azért elmehet az EA a picsába ezzel a Guendouzi lappal. utolsó WLem lett volna és nem volt esély kipróbálni mert nem frissítették 10nap alatt...
-
HdRew
őstag
Nos, nekem a 21 még elég új, mivel a 17 volt az utolsó, amivel játszottam, ahogy látom most is kiégnek páran, nem csodálkozom.
Július végén vettem a PS5-öt a Fifával együtt, az elején ki is voltam akadva, hogy fullos csapatok ellen egyszerűen nem megy. Sokat segített a 85x10 sbc, jóval jobb csapatom lett, mint előtte volt.
A mostani WL-t 4/4 győzelemmel kezdtem, utána azért ennél már rosszabb mérlegem volt persze. A Gold2 simán meglett, 28 meccsből 17 win, a maradék 2 meccset lehet leadom.
Mindeközben volt 2 hét szabim is, amikor külföldön voltam, szóval úgy érzem, hogy elég gyorsan tudtam fejlődni, talán a legnehezebb újra az volt, hogy a cselek maguktól jöjjenek, rendesen be kellett gyakorolni őket megint.
-
|AP|
veterán
nekem sikerült az utolsó WL-t egy gold1-gyel zárni.
Ez volt a második alkalom, hogy eljutottam eddig, rivalsban div3-ban járok, nekem ezzel van vége ennek a szezonnak.
A jövő heti WL-t nagy valószínűséggel kihagyom, akkor már remélem nagyban a 22-vel ismerkedek PS5-ön.
Nekem ez egy viszonylag élvezetes hétvége volt, jó meccseket játszottam, nyertem szoros, kemény csatákat, és csak az utolsó meccsen szopatott taknyosra egy right-stick-abuser
-
K.J
senior tag
Továbbra is tartom ezt a régi/friss acc dolgot.
WL első meccsén a 2014-ben regisztrált srácot leiskoláztam, lehet jobb is voltam,(nem szoktam elszállni), látszott az is, h inkább engem segít a játék. A következő 2 meccsen kikaptam, az egyik 2021 februári, a másik 2021 májusi profil volt.
Lerágott csont már mindig ugyanazt írni:
odahúzom, nem arra tart,
cselezek, de nem reagál,
RÁrúgom, de mellé megy,
blokkolok, de félreugrik...blablablabla.
Nem volt ingerenciám több wl meccshez, hagytam a francba.
Unalmas ez így.Nem rendeltem elő, követem a '22 fórumot, amennyiben az első 3-4 hónap után tapasztaltok pozitív változást, érkezem.
-
Woodslave
félisten
Berakom az endgame teamet hogy meglegyen. Azért nem hiszem hogy ilyet még egyszer össze lehet hozni. Nyilván itt a végén már mindegy volt ezek az ikonok már nem voltak annyira extrak mint pár hónappal ezelőtt de azért mégis nagy dolog egy ilyen jatekosnak mint én. Végülis annyit panaszkodtam hogy nem jutok hozzá minden tartalomhoz hát most megkaptam. Én azért bízok benne hogy a 22 gameplay kicsit kevésbé lesz idegbaj.. meglátjuk
Azt hiszem rivalshoz már nem nyúlok mert elmegy a kedvem most hiába az utolsó szopórollernek jól szórakoztam.
-
Woodslave
félisten
Természetesen az utolsó meccsen dőlt el hogy a gold 2 megint nem sikerül. Utolsó négy meccs 3 cumi mini tekkz cselgepek ellen. Rossz passzuk nem volt. Jobb lett volna nem lejátszani az utolsókat
-
bodnar123
őstag
Hát miután sorba nyertem a meccseket, két olyan ellenfél jött... Hogy egyszerűen röhej. Egyiknél még 3:1re is vezettem, de 4:3 nyert. Olyan gólokkal. Kapus semmit sehonnan nem véd. És a játékosok még a kapáslövésnél sem blokkolnak(ebben a szarban mindig blokkolnak), nekem persze mindent is. Majd a másik meccs. Minden labda az ellenfélhez vándorolt, minden. Ha a védője közel ért a labda az övé. És ezzel meg is mutatta a játék a két legnagyobb manipulációt...
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem tudom van-e valóságalapja, de azon is gondolkodtam, hogy lehet, hogy több játékot is kiszolgálnak ugyanazon a szervereik, szóval nem feltétlenül a fifa játékosállomány terheli be elsősorban a szervert (mert ugye az alapkoncepció az, hogy jelenleg már sokkal kevesebben játszanak a 21-el, mint a csúcsidőszakában). Azt is el tudom képzelni, hogy mindig az új címekhez igazítják a szerver prioritást, hogy elhitessék kezdetben, hogy ez most tényleg hótszuper’ lesz. Jah első hónapig, majd egy patch és cső… ismét pöcegödör.
-
-
EA's hit
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Olvasni csak utána kezdtem
Mondjuk elég furcsa, hogy ugyanabban az időpontban Woody például áradozik a szuper kapcsolatról és hogy milyen jó a gameplay, mi meg undorító módon szenvedünk vele. Legalábbis nekem az egész játék során egyszer sem nagyon volt annyira undorítóan játszhatatlan, gusztustalan fos az egész, mint ma délelőtt. -
EA's hit
addikt
Nevetséges, hogy szeptemberben, mikor már alig játszanak páran, ez a fos játék játszhatatlanabb, delayesebb foshalmaz, mint valaha
3 meccset "játszottam" le ma, komolyan elvette a kedvemet a 22-től... -
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha a fifa promókra forgatott pontok árát pc-re költöttem volna…
Már megújíthattam volna rég, de nem is igazán volt olyan cím (multi fps) ami csikart volna.
Alaplap, proci, ram upgrade lesz, már eldöntöttem, aztán vagy BF ismét, vagy vmi CoD részt fogok kipróbálni. A vga egyelőre marad, azzal még talán médium/high környékén némi kompromisszummal elleszek.
woody: igen, ott a pont. A hangsúly a reggelen van, meg a random időszakokon, amikor nem megy àt a csapat totál kreténné. De felnőtt, dolgozó ember lévén nincs lehetőségem, hogy a játék szeszélyeihez igazodva kitapasztaljam, mikor hajlandó működni engedni a csapatot. Persze nagyon jó érzés, mikor jó időszakot fogok ki, és minden úgy megy mint a parancsolat (lásd, csütörtök délutánról írt posztom). De legalább ennyi szar, ami viszont iszonyat kiábrándító, felháborító és frusztráló. -
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem már épp elég ősz hajszálam van ettől az okádéktól. Az elmúlt 3-4 év FUT, meg az azon kívüli 10 hagyományos szezon totál kiégetett.
Inkább többet sportolok, meg pecázok, az legalább feltölt.
Téli időszakra meg rendbe rakom a PC-t, aztán megyek egy kicsit cheaterekre vadászni vmi fps-ben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) után
ja. Ea play holnaptól meg mehet. Régi konzolon sztem van ea hub. Ps5 storeból

(meg a törökökkel, az olaszokkal, meg a friss accokkal, meg az ikon nélküli kb márciusban “jónak számító” csapatokkal, és még folytathatnám)