Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Paulinho ára csak nem akar bezuhanni. Sőt emelkedik.

-
RigóZsolesz
tag
IF Zaha-át próbálta már valaki? Megér 184k át?
-
K.J
senior tag
Tegnap feltettem a kérdést, nem nagyon válaszolt rá senki, hátha majd most.
Ti hogyan csatlakoztatjátok a kontrollert, kábelle vagy vezeték nélkül? Mennyire lehet jobb a kábeles verzió?
Nándi, ha jól emlékszem, te említetted, hogy Molnargabonál máshogyan működik az elastico, mint nálad. Úgy tudom Gábor vezetékkel nyomja. Lehet némi összefüggés vagy ez kifejezetten kapcsolatbeli dolog? -
dkaro
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jah hát semmi sincs kőbe vésve de több helyen ezt írták, hogy így működik. De mostmár kb rivaslban se éri meg rq-zni mert egy nagy vereség is 150 pont. Mondjuk szar ez az új rendszer. Ha vki kilép úgyhogy 1-ra vezetsz az kb 500 pont míg ha úgy kapsz ki, hogy sok gólt lőttél az megint kb 500-600 pont.
-
Nandinagy
addikt
Az a baj, hogy mivel idénre bekerült a rivals rating mutatás és néha előfordul, hogy 2 div különbséggel kap ellenfelet valaki így a wl is hasonló lehet.
Láttam már olyat,hogy 29-0-ban valaki egy 19-7-ben álló ellenfelet kapott. De olyan streamert is aki 19-5-ben kapott 24-0-s ellenfelet úgy, hogy nem lépkedett ki
17-3-nál még sosem kezdtem jobban ennek ellenére jó pár profit kaptam már utána akik valószínűleg nem a 20 winért mentek
-
eM'82
addikt
Semmit nem vettem észre ha forfeit match-re nyomtam az ellenfelek erősségén.
Sztem ez csak teória, hiszen vereségnek írja be.
Legutóbb 12ből 10et nyertem (néztem is hogy mi van), utána jött a szopóroller, pedig igyekeztem nem kilépni a meccsekből.
Nem mondom hogy hülyeség, logikus is lenne, de gyakorlatban nem ezt tapasztaltam.Mondjuk én most sztem decemberig nem WLezek.
Nándi: nyilván :).
-
Nandinagy
addikt
Ha valaki meccset ad el az már nem akar tovább wlzni szóval így értelme sincs annak a résznek amit erről irtál

#3782eM'82
Hacsak nem 30 meccset akar valaki leadni hanem mondjuk 28 meccs után a maradék 2-t akkor igazából 2 rivalst valószínűleg játszott már csütörtök óta, hogy ne számítson a rivalsba
Ha meg nem akkor mérlegeljen.#3786thebigK
Nyilván megéri. Minden prémium lap megéri az árát. Ha szar lenne nem kerülne annyiba. Neymar mindkét általad felsorolt poszton top játékos a 2 lába miatt szóval nyugodtan próbáld ki. Nálam idén is jobb mint bappe -
thebigK
addikt
Neymar milyen iden? Megeri azt a bő milliot? Csatar vagy kozepso CAM lenne
-
dkaro
őstag
Ezt még a 20as topicban beszéltük, hogy nem éri meg kilépni WL alatt mert nem számít bele a formába. Elvileg úgy adja az ellefeleket ahogy a win/lose arányod alakul de ha rq-zol akkor nem számít losenak így továbbra is olyan ellenfelet kapsz aki jobb nyerőszériában van.
Amúgy meg mindenki menjen a fenébe, hogy ilyeneket nyittok nekem meg frankón nem volt még értelmes eladható játékosom (untrade se)
-
eM'82
addikt
Ötletnek nem rossz :).
A büntet alatt azt értem, hogy ugye idén összevonták a pontokat adó lejátszható Rivals meccseivel. Szóval nincs az hogy kilépész és nem fáj, mert a Rivalsért nem kapsz pontot, és a meccseid is fogynak. Persze ha csütörtök/pénteken letolsz mondjuk 20-25 Rivals meccset, akkor mindegy. :)Előrendelői pakkból esett egy De Bruyne. Megy is eladó sorba
-
sz_abika
addikt
Elite 2 jutalmak SBért, tradeable...Mega pack: 82 Rulli, 2x gold players premium: 81-81es Copa Libertadores lapok.
Objectives two rare gold, untrade csomag: Rashford + Sanchez 250k értékben. A kurvaanyjukat.
-
toxicjew
addikt
Én eddig is ezt csináltam, nincs az az isten, hogy sbben szarakodjak. Napi 1-2 meccs, az is csak csütörtökig. Persze, hogy full rng az egész, a kollega által említett packból ugyanígy nyitottam Neymart. Azóta már a 3.at várom
kicsako: g3ig mentem, maradt 6 meccs, talán a g2 meglett volna, de nem volt már erőm/időm se.
-
kicsako
őstag
Ki meddig húzta a WL-t? 17winig mentem, volt még bent 9 meccsem, de nem terveztem folytatni amíg ismerős el nem kezdte húzni az agyam, hogy ő igenis megpróbálja az elit2-t. Szóval 23:45kor kikeltem az ágyból és visszaültem a ps elé
Elite-ig nem mentem, de még a Gold1-et behúztam. Ha úgy vesszük megérte, mert 50. wl winre jött mega pack, SB reward, meg előrendelői pakkok.
Jött egy Rule Breaker Gimenez (untrade), meg Werner+Ziyech páros ami már eladható.
-
-
K.J
senior tag
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
Beszarás.
Én a silver küldetéseket nyomtam csak le sb-ben, utana totál el is felejtettem. Erre este, már mikor lépek ki, nézem, hogy gold3-ban vagyok. Gondoltam rá, hogy játszani kellene, de nem tettem. Bent maradtam. Reggel appon nyitom a prime mixed packet, fekete és arany konfetti: " fasza..egy duplicate comnebol player"...aha...pack elején egy Mané!!!
Egyből felébredtem. Fifaban még ilyen coin mennyiséget nem nyitottam, mint idén.
Tudom, a helyezésekre hajtunk, de így teljesen felesleges. Random az sb. -
Gaborz1
senior tag
Az elején, ha lősz egy öngólt, vagy hagyod gólt lőni, akkor talán feltűnik az ellenfélnek. Bár nem biztos. A másik hogy valami gyenge csapattal kezd a meccset és az is mutathatja, hogy nem a winért mész.
Én tegnap leadtam 2 meccset is. Az első nem vette a lapot, lőtt vagy 8at, persze én kiakasztottam a kontrollert. A másodiknál hagytam gólt lőni és nem is akart porrá verni.
Egyébként mind2 leadott meccsre egy gyengusz SerieA csapattal mentem. -
eM'82
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Igen. Jóval sűrűbben mint tavaly. Elvileg a snipe-botok ellen van.
Érzésre kell egyszer-kétszer lassítani, aztán mehet újra a pörgés, de ez sem garancia.Érdekes hogy idén már nem tudod leadni a WL meccseidet, ha még nem játszottál Rivalst, mert büntet érte EÁ bácsi.
A csapatnevek sem látszódnak, helyette a klub nevét láthatjuk, így az "üzenet a csapatnévben" nem opció többé. -
taylorp
senior tag
Mást is kidobál snipe-olás közben account verify-re?
Kb. 100-120 keresés után már a főmenüben találom magam, úgy, hogy 0 db találat volt a keresések alatt.
A következő lépés kb. az lesz az ea-től, hogy korlátozzák a napi keresések számát.
Vicckategória ez a játék, minden téren. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajna nem ér annyit nekem Puskás, hogy mindent ráköltsek
Majd ha lesz ICON swap és nem lesz Unitedes ICON egyse akkor kiveszem Puskást, de coint nem költök ICONra
Köszi, tegnap webappba én is rájöttem, így elég jól néz ki a team
Már csak Renatot és CR-t kell megvenni, de persze CR drágább lett tegnap óta
-
Digestive
veterán
válasz
Edgar2621
üzenetére
Én semmi mással nem játszok, meg bennem soha semmi eredmény orientált érzés nem volt a fifával kapcsolatban. Csak ezért tolom még. MdewC konkrétan a győzelmi kényszeres játékosok közé tartozik.
Aki ilyen beállítottságú a fifában annak valóban büntetés kishazánkból tolni a delay tenger közepéről. 
-
v-man
őstag
Nem is rossz ez a Dybala, 2 meccs, 4 gól a rivalsban 😀 hogy lehet csak 30ezer, egy Mbappe meg millió?
-
Edgar2621
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Ha se már a nagyok se tolják akkor tényleg vége a világnak. Én is várok egy évet, aztán ha marad nagyjából minden a régiben, akkor végérvényesen Fifamentes leszek. Na jó, nagypapaként majd olyan 65 évesen lehet hogy újra ránézek, akkor már úgyis remeg majd a kezem és simán tolom majd a cseleket ha akarom ha nem
Akkor Te se told tovább Digi ha szenvedés, annyi nem ér semmit az életben.
-
Nandinagy
addikt
Nainggolan például remek cm
De én csak kezdő felállásban gondoltam arra, hogy cm lesz aztán in-game camot simán eljátszik. Esetleg beraksz egy Hakimit rw-be és ingame csere cuadradoval is működhet
Cudra inkább támadó mint védő, hakimi meg fordítva. #3755Zimmi91
Azt hittem neymar is kell
Szerintem belehet építeni őt is.
Gomez nyilván jobb mint ake vagy sanchez csak az a baj, hogy drága is most az if lapja miatt
Alisson rosszabb mint Ederson. -
ThuG4LifE
senior tag
Ma en onkinzast vegeztem, wl-t hagytam, es sb elite 3t csinaltam ma, eszmeletlen szenvedes volt szamomra, remelem kitart a pontom ejjelig.
Ha nem nyitok egy DiMariat akkor ... -
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jah elnéztem, bocsi. Hát filózok én is. Csak Rashford nelem ST be kéne, de a sima lapja csak 4 chem es st be. Saint Maximin If lapján is gondolkoztam, de elég jó a sima gold lapja is (Nem tudom megérné e). Wernert biztos nem veszek, néha olyanokat kihagy, hogy csak lessek 4wf el. Az ellenfeleknél 2wf vel Inaki Williams mindent is bevert ellenem

(Jah +ST be 5csillagos skill movest akarok. Aubameyang a futóbolond
a másik csatárnak agilis, jól cselező kell) Ma ahogy írtam Promes nagyon bejött 5skill move 4wf neki.Egyébként Joe Gomez valakinek bejött? Nekem nagyon nem nyerte el a tetszésem. Az árához képest. (Tomori kb ugyan azt, vagy többet nyújt xD)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
cettlee
üzenetére
Csütörtök reggel.
Közben elértem a gold 3-t, van még 8 meccs, de már nem érdekel. Végig szenvedtem az egész WL-t, bőven elég volt. Ha top 1 lennék és megtripláznák a pickek számát, akkor sem húznék egy jót sem.
DIV 4 rank 1 jelenleg megvan, 980 ponttal a határ felett, nem tudom elég lesz-e. A mostani felső határ már túllépte a múltkorit... Sajnos csütörtök/péntek nem volt időm elég rivalsra.
Jó lenne a rank 1, mert ott van 2db 50k, 2db prime gold players és 2db mega. Ezzel szemben a rank 2-ben 2 50k és 2-2 iszony gagyi csomag.
-
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Azt nem neked írtam hanem v-mannek
IF Rasi nagyon jó csak nagyon drága. Annyival nem jobb a gold lapjánál
Inkább azt építem be 7 chemen ameddig ennyibe kerül.#3748Zimmi91
Kell egy rb cuadrado meg Renato mellé egy Gelson martins és akkor meg is van a csapat cr-el
Annyi, hogy akkor kell Van dijknak egy zöld link. Ake? -
cettlee
őstag
mikor kapom meg a WL nyereményt?
Hazardot használja valaki CAM-ban? Csak 4 chemet kap , igy is használhato? -
-
-
Nandinagy
addikt
Miért nem építed be Dybalával?
#3736RigóZsolesz
Szerdán inkább
IF Rasi nagyon jó lap de nem ér 700k-t vagy mennyiért vesztegetik.
Mikor kijött 480-ba vettem meg és annyiért jó üzlet volt. Viszont ha az új Di Maria lap lentebb megy akkor lehet kipróbálom majd. -
RigóZsolesz
tag
válasz
kicsako
üzenetére
Ha lenne rá pénzem akkor jó lenne. De 650-700k áll majd rendelkezésre. Van pár untrade játékosom, azokhoz kell kövi wl re egy jó csatár(If Rashford+ egy valaki akinek nagyon jó a passzolása hosszú labdákra. Ezért gondoltam árban Fernandesre. Talán 700k ból meglehet kettőjük)
Untrade játékosok: Aubameyang, Allan, Ederson, Fabinho (Dembelé is van, de pl csapatba ezekkel nem építem be)
Tomori meg hiába 76 os szerintem igen jól helyt áll. Szóval inkább a támadó szekciót akarom erösíteni. + Szombaton jobb áron szeretném ezeket eladni. Közepes lapokat nem is veszek inkább. (Wernert is 2x megvettem mind a 2x kevesebbért sikerült eladni). -
v-man
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Köszi, végre kinyithattam a csomagokat, 20 db volt, ebből 1 walkout, megörültem hogy Dybala, és eladható, erre látom csak 30ezret ér idén
Annyiért marad inkább cserének. Jött még egy eladhatatlan RB Cuadrado, jó is lenne ha be tudnám építeni, de laliga csapatba nem nagyon látok rá esélyt, esetleg egy ikon cbvel, 8as chemre max. -
kicsako
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
ha már cam, akkor De Bruyne... még az IF Fernandesnél is jobb
-
dkaro
őstag
Elkezdtem ezt a Mollet objectivet, nagyon szenvedős de már csak 3 win kell.
Aki jó Ligue 1 csatárt keres olcsón annak Vollandot ajánlom. Draxlert pedig kerüljétek nem tud lőni. -
RigóZsolesz
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gratula!
Én is If Rashford-ban gondolkodom+Fernandes Camba hozzá. Csak nem tudom hétfő vagy csütörtökön érné e meg. (If Rashfors nem nyitható már ugye? Akkor inkább hamarabb kéne megvennem)Bár ma Promes tökéletes volt csatárként nekem

Csak akkorok olyan játékosokat venni akit eladni érdemes Szombaton még WL végett. De most észre vettem, hogy csak az igazi meta (bevált) játékosokon lehet keresni. (Tegnap Gomezen 42,5k haszon volt. 122k ba ment el. 79,5k ba vettem). Igaz a többi játékoson visszont kicsiket de buktam. Valamennyire kompenzálta a Gomez profit.
-
Nandinagy
addikt
Végül meglett a g2
Maradt még 2 meccs de inkább nem erőltetem mikor előrébb nem juthatok. Meglett az 50 wl win a 100k-s packban meg volt egy Walker szóval megéte kiszenvedni
A hétvége gólját Mbappe lőtte: [link]
Jövőhétre kell egy if Rashford és akkor sinen leszek. -
gjoe
addikt
Én sabitzert veszem ki mert alig van bundásom, jó lesz objektív feladatokhoz
Bevásároltom otw osimhenből, erre kikapnak otthon plusz miattuk ment el a tippmixpro-m is
Osi kihagyott fél tucat helyzetet
Mai legjobb a draft volt a kapott csomagban volt gyorsban eladható 30.000coin+még ilyen értékben az apróságok amik mentek klubba -
Zimmi91
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Nyilván, egy ilyen fos meccsre és ilyen fos tizenegyesre kapni fog 🤦🏼♂️
-
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Nem.
-
RigóZsolesz
tag
Aubameyang 11 es góljával 0:1 nyert az Arsenal. Szerintetek ezért kap majd TOTW kártyát?
-
törölt tag
Sziasztok!
Idén kezdtem az UT-t de addig bírtam. Elég volt ebből a játékmódból. Ez nem foci amit ebben a módban 10ből 9 játékos csinál. Full pressing, constant pressure és társai. Mindenki rohan össze vissza:
- LB az RM helyére fut
- a CB két passz után a CAM helyén van
- a CDM két passz után az ST helyén van
- szerelem a játékost, a földön fekszik és mire az én játékosom lépne a másik lábával addigra az ellenfél földön fekvő játékosa felkel és már le is szerelt. arra nincs időm hogy egy passz gombot nyomjak. stb. stb. stb.Mindenki rohan mit az állat, de persze senki nem fárad el. Érdekes módon ha én constant pressure-be rakom a taktikát, akkor 5 perc és mindenkinek a staminája egyenlő a nullával.
Próbálnám én játszani a rendes focit, de kettőt nem tudok passzolni.
Én úgy érzem, hogy mivel egy forintot nem öltem bele ebbe a játékba (kivéve a játék megvétele) így az EA engem úgymond hátra sorol, mindegy milyen játékosaim vannak, dögöljek meg. Ha nem fizetek akkor ne is játszak az UT-val.Mi értelme minél jobb játékosokat gyűjteni, beépíteni a csapatba, ha a 60-75-ös játékosok lealázzák a 84+ játékosokat. a 65-ös pace játékos átrobog a 88-as pace játékoson és még sorolhatnám.
Köszi az eddigi segítséget, amit kaptam. Marad a jó öreg karrier mód.
Sziasztok
-
RigóZsolesz
tag
Köszönöm a jó infókat. Fast build nem müködése" (nálam már tegnap is érezhető volt)+ Nagyon király ez a Team press bekapcsolása mikor az ellenfélnél van a labda

Sokkal olcsobb csapattal toltam két Rivalst mint WL-t, viszont most élvezhető volt a játék
Promes+Neres+Tagliafico.
Bal oldalon 4-4-2 be brutális pedig 10k coin nincs a 3 játékos xD -
-
Zimmi91
addikt
Srácok lvl30nal Sabitzer vagy Bernat? Mondjuk nagyon egyik se fér be, de azért kíváncsi vagyok ki kit vesz majd ki :)
-
v-man
őstag
Új "csúcs" idén, silver1et se értem el; 30 meccsből 10 győzelem, utolsó 7 meccs zsinórban zakó, ne részletezzük milyenek...
Az utolsó tíz meccsre ráköltöttem cirka 400ezer coint (ha már a Jullien biznisz megint pörgött tegnap) 3 középpályásra, de Jong úgy ahogy ők, ő legalább érezhetően jobb mint egy kétezres Fernando, a 225ezres if Valverde se rossz természetesen, de azért ez az ár vicc érte, jön vissza a szintén párezres Llorente. A legnagyobb rakás k.ki a rulebreaker Ocampos, 110ezer volt de totálisan használhatatlan középpályásnak, itt is jön vissza Correa.
Már csak azt nem értem hogy minek játszom még
-
törölt tag
aki használja a támadó taktikánál a FAST BUILD UP-ot azoktól kérdezném, hogy nálatok is behalt ez a taktikai beállítás vagy csak a mai nap én nyertem az "akármi van beállítva úgyse úgy fog működni, ezzel segítjük az ellenfelet" EA sorsolásos játékban?
Tegnap minden okes volt, ma meg az összes meccsen amit lejátszottam Kb. 15 db nem működött. álltak egy helyben a játékosaim.
olyan volt mintha a támadásnál lett volna a drop back beállítva. senki nem ment előre. egy átkozott kontrát nem tudtam vezetni mert szinte csak azok a játékosok mozogtak akiket én irányítottam
-
Digestive
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
Ő nem hiszem, h erre kapni fog, de Ibrahimovic igen...
Elképesztő az öreg. 
-
RigóZsolesz
tag
https://hu.ign.com/loot-box/62704/news/fifa-21-hollandiaban-betiltottak-a-fut-jatekmodot-meretes-birsagot-kapott-az-ea
Ezt látta már valaki?
Én bevezetném mindenhol, hogy ne lehessen pénzt költeni határtalanúl! -
Bence910905
tag
Ronaldo lohetne meg 1 et hogy biztosan kapjon
-
Digestive
veterán
-
thebigK
addikt
-
K.J
senior tag
Szerintetek mennyire mérvadó, ha nem kábellel csatlakoztatom a kontrollert a konzolhoz, hanem vezeték nélkül nyomom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Arc Raiders
- Nintendo Switch 2
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennek 1000 más oka lehet (sávszélesség terheltség,net csomag,milyen hálózat(réz,optika,koax) stb..)
Szerzek akkor egy 3 méteres kábelt, de kétlem, hogy jobb lenne olyan hosszú kábellel.

Igaz meccset se játszottam

Annyiért marad inkább cserének. Jött még egy eladhatatlan RB Cuadrado, jó is lenne ha be tudnám építeni, de laliga csapatba nem nagyon látok rá esélyt, esetleg egy ikon cbvel, 8as chemre max.