Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Szánalmas ez a WL most. 8/6-al kezdtem, aztán 3 vereség zsinórba, mákos szar csapatoktól. Aztán másfél óra szünet és még 4 vereség, úgyhogy 15/6-al állok.... Defoe kuka, megy a következő SBC-be, semmire nem képes. Veszek szerintem egy NIF csapatot és azzal játszok tovább, hiszen Laporte úgy utolérte és leszerelte FOF Sont, hogy öröm volt nézni... Kinek kellenek ezek a csillivilli prideos játékosok, ha a sima arany lapnál nincs OP-bb. 11/6 után azt gondolná az ember, hogy átminősíti a játék és az erejéhez méri az ellenfelet, de nem. Vicc. Még a non rare Aouar is basz 2 gólt CDM-ként, Griezmannról nem is beszélve. A 91-es De Geam meg csak fetreng a kapuban. Ezt a 83-as Martialt is annyian használják, hogy már fáj elindítani a meccset, mert már előtte tudom, hogy milyen ellenfelem lesz... Volt egy csapat ahol 81-es Moya védett... persze, hogy nem lőttem neki gólt... fszom bele
-
Szigma70
addikt
Megapakk adott valamit?
-
amdboy
senior tag
sziasztok! Lenne egy kérdésem. A minap platformváltás lett pc-ről xbox one. A kérdésem, hogy a pc-s accountomat át tudom valahogyan variálni one-ra? Értem ezalatt, hogy a pc-n összerakott csapatom valahogy elérhetem boxon? vagy felejtős az egész?

-
Kristof_94
nagyúr
Lehet szólnom kellene az EA-nél dolgozói kanadai magyar rokonomnak, aki a pack luckban is segít, hogy kezdjenek ezzel valamit!
-
nyervi
aktív tag
válasz
akooos
üzenetére
oké, de ha maga a játék azt írja ki, hogy az ellenfelet kapcsolta le valamiért a szerver, akkor ne szívja már meg az, aki épp akkor játszik vele. ne adjon győzelmet, de ne vegyen el 1 új meccslehetőséget sem. az egész más, ha engem vág le, akkor nem szólok semmit.
úgyhogy szerintem Kristófnak teljesen igaza van -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha nem így lenne akkor mindenki egy gól után kilépne. Annak sem látom értelmét, hogy megszakadt meccseken ne számoljon semmit.
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
velem 3x eljátszotta, hogy kiírta az ellenfélnél megszakadt a kapcsolat és simán elvette a meccset tőlem is

-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A legnagyobb vicc, hogy sok embernél 2 piros linkkel áll a kapuban. Na ott van tisztelet 🙂
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Okés, nem rohan el sehova...

-
peetie1
aktív tag
PCn az összes pronal buffon a kapus. (Nálam is) Olyan szar kidobasa volt hogy majdnem belerugram a falba a műtött terdemmel. De még járatom kicsit, mégis csak ő buffon 🙂
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha én bejutok úgy is áll az alku?

-
A guru
addikt
Nem bírtam ki a napot FIFA nélkül, mondom megyek egy draftot, simán behúztam, ahogy azt illik, de mondom Gabinak, nyissa ki ő a pakkokat, hátha bead valamit.
Bejött: [kép]

-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert egyszerűen imádom azt a lapot, nekem nincs olyan lap a játékban ami CAM poziba jó lenne helyette. Szabadrúgásból csak vele tudok gólt lőni, büntetőket is vele lövöm csak be 10/10-szer. Hunter lappal elég gyors is és eszméletleneket lő akar 30-ról akár 16-ról
Esküszöm őt fogom sajnálni a legjobban, mert a 19-ben nem lesz ennyire OP. -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Első meccsen 10 perc után csere, sérülés miatt
előtte adott egy gólpasszt, de max 3. cserecsatarnak jó Son és Zaha mögé.Amúgy az mi hogy egy meccsen volt 3x sérült le ugyan az a játékos? Sigurdsson 3x fetrengett és 3x lett mentőautó a jele.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megcsináltam őket, Defoe nagyon jól néz ki

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Nekem csak 3 meccset volt időm tolni. Az elsőn vezetek 1 góllal a 2. félidőben, megáll a játék és kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat valakinél, szerencsére nem kaptam DC-t, de a győzelmet sem. Korrekt. Utána nyomtam még 2-t, az egyik 6-0 lett, a másikat asszem 5-3-ra húztam be úgy, hogy a gyerek 3-1-re vezetett ilyen IF Firmino, Son, Salah hármassal, mögöttük a szokásos Bakayoko. TOTS Benatia és Azpi esélytelen volt ellenük. Behozta Jesust, aki úgy elvette TOTS Savictól a labdát, hogy utóbbi azt sem tudta melyik bolygón van... Ezután végigszlalomozott a kapu felé és csak szerencsével nem lett gól. Éljen a FUT.
-
Csokipuding8
tag
válasz
akooos
üzenetére
Ne is mond... volt nekem is két meccs amin lejátszottam a színről az ellent, és ilyen gagyi talált biszembaszom góllal lemákolt. Elég idegesítő amikor látványosan jobb vagy a másiknál,
valahogy a gólt mégsem tudod belőni. Na de nem panaszkodok, ezen kívül nagyon élvezetes eddig. Tény h a nagyon durva csapatok elkerültek eddig, de azért a fele komolyabb volt az enyémnél. 10/8-nál tartokHa rájövök hogy kell - mert még nem csináltam - akkor hozok majd gólokat, anomáliákat is
-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg Martial jön 91-es lappal. Az új jelöltek: Jesus, Rashford és Mbappe. A két EAOE Crouch és Defoe. Legalábbis ez szivárgott ki a törököktől.
Arpo: Én használtam, csak ajánlani tudom!
-
arpo04
őstag
Tots Youngot hasznalta valaki?
-
akooos
veterán
Jól indul a WL

Első meccs, megyek 3-0-ra egy alap gold csapat ellen (Martial,Griezmann,Bale--Bakayoko, Matic, valaki -- Rose, Mina, valaki, Layun-- BEGOVIC és kikapok a végére 4-3-ra
mozzanatom nem volt, minden egyes gólja egy kipattanó, kivédett labdából esett.... szép WL-nek nézek elébe.. -
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én egy db ikon editiont vettem, és abból csináltam a 2 csapatomat, teljesen tisztán, kereskedéssel. Fifa pontot sem vettem még soha és nem is fogok. Szóval lehet ezt így is 🙂 És aki nem szopott Costaval annak valszeg még több van 😎 (persze az meg lehet mással szívott, minden üzlet nem jöhet be)
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Csokipuding8
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Fölösleges a prime szerintem. A baby tud mindent amit kell, és kiegyensúlyozottak a képességei. Meg egyszerűen kurva élvezetes játszani vele. Nekem is jön vissza Icardi helyére mert unom az argentint

-
etaclan1984
őstag
-
Szigma70
addikt
Ki kellett próbálnom, ezt az 5 meccset kibírtam Ale nélkül, mivel bukni sem buktam, így ennyit megért.
Ale hiányával, lehet nevetséges, de olyan régi némeítes lett a játék.
Olyan iparos munka volt. Eltün a kombinativitás. Nem mondom, hogy nem volt eredményes, csak nem volt jó játszani a csapattal. Grizi jó, de semmi meglepő. Ellövi gól, elszalad gól, de se egy zseni passz, vagy egy hihetetlen finesz, vele egyedül maradtak elöl az emberek.
Olyan volt, mintha mind a 4 támadó magáért játszott volna.
Ale meg a másik 3 ért, és ez eredményesebb, és jobb is játszani így.Lehet ennek fele megszokás, vagy elfogultság, nem tudom, nekem így jobb és kész.
Viszont így 10 meccs után nagy bánatomra kijelenthetem, higy Bakajoci lapja jobb mint Rossié. Ez van
-
Szigma70
addikt
Na akkor...
Tegnap megvettem LB be Roussilont, Fililpe Luis helyére.
Nos, nem rossz a csóka, de semmi extra.
Már többször mondtam, hogy az ár valahol mutatja egy játékos értékét
Ez itt is így van, ez egy 25K s játékos. Ennyit megér, megy vissza Filipe Luis, mert hasznosabb.Lecseréltem ugye Del Pierót egy TOTS Grizire.
Nos egy rövid értékelés róla30K profittal visszajött Ale
Egyszerűen mindenben jobb. Tudom, a statok nem ezt mutatják, de akkor is. Sebességben jobb csak a francia, minden másban allulmarad.
-
Yodamest
veterán
Na mondom felnézek mizu, de meglepődve láttam, hogy még mindig van itt élet a topikban.
Személy szerint már vagy 2 hónapja elengedtem a játékot idénre, lényegében div1 UT-ben és div1 seasonsban ott figyel, a WL-es csodacsapatokra meg már nem vagyok kiváncsi. Most próbálok minél több egyéb játékot végigjátszani (bioshock infinite ért véget pont tegnap és adta nagyon), hogy aztán újult erővel vessem bele magam szeptemberben a 19-be. Ott próbálok már majd nem lemaradni pénzügyileg, mert azért húzósak voltak ezek a WL-meccsek full rare-gold csapatokkal 
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Martial nyeri akkor nalam is 😊 mivel csak ugy van meg a 10 cham mindenkinek. Kiprobalom Roussillont es most nincs annyi coin iconra. Kenyszer megoldas...
-
Szigma70
addikt
Most rúgtam szegény SBC Bufinak 10 perc alatt 3 gólt. Csak sapka nincs rajt, lehetne Yashin.
Miért kellett ezt tenni vele
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Örülök neki, hogy kezded feldolgozni ezt a Rodrigos dolgot! Az első lépés, hogy beszélsz róla...

-
Kristof_94
nagyúr
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én egy darab pontot sem vettem, mégis 3-4 milliós csapatom van. Ja, és csak február óta tolom.
És nem is WL-ezek.
Szóval össze lehet szedni ilyenkorra már egy ütős gárdát. -
arpo04
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is sajnálom, mert ez nem az én érdemem és eredményem lesz, hálisten nem egy fontos WL lenne, mert az augusztus csak jövőhéttől indul, azt pedig már én tolom.
-
MdewC
nagyúr
válasz
persie666
üzenetére
Az, hogy te mit feltételezel, az nem jelent semmit és kérlek ne gyanusítgass senkit, pláne olyat, aki köztudottan játékkal kereste a csapatát, tisztán.
A többieket nem tudom, de bizonyítani nem lehet semmit. Kérdezz rá privát mindenkinél...
Konzolon pedig bannolnak ha coint veszel, utoljára írom le.
-
Ragnar17
tag
Olyan fájdalmas mikor nyílik a pack, Tots, Argentin, ST..és elfelejted hogy Icardi is Tots..

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert Ő boxon játszik.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ramos nálam 8 chemen megy árnyékkal. Semmi különbség.
Csak a gyorsulás lesz 96 helyett 94
KDB meg qva jó
Ezért mertem megválni Alétól.
Mert KDB qva jó, Pelé dettó, Crespo gólzsák, kellett egy gyengébb.
Ő lett Grizi, valakit le kell cserélni a 60. percben Lozira. Így meg van oldva -
dejvid8
őstag
Xboxon nálatok sem akar csatlakozni a szerverekhez?
-
Aguinaga
őstag
válasz
Expendable
üzenetére
Nekem a mobilapp se megy
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,nálatok minden oké? Be tudtok lépni Originbe? Nem engedett belépni,mert szerinte túl fiatal vagyok és nem játszhatok on-line
Vicces így 36 évesen 
Új hozzászólás Aktív témák
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Matuidit cserelem majd, ha lesz kis cash meg.