Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
2 gólos előny az "semmi". Lekapott valszeg egy védőt, átállt 3-5-2-re, behozta a játék egyik legjobb csatárát és higgadt játékkal fordított. Ez nem csalás, hanem tudás!

PC-n azzal tudnak trükközni, h online játék módokban is lehet használni a Legacy deffendinget és ezzel sokan visszaélnek.
-
MdewC
nagyúr
Srácok!
Közkívánatra, itt a friss, ropogós Fifa 19 topik.
Mehettek garázdálkodni, jöhetnek a tartalmak!
2 dolog: továbbra is tiltott a coin vásárlás és szigorúan tiltott a személyeskedés.
Köszi.Hajrá uraim!

-
K.J
senior tag
válasz
gabesz82
üzenetére
Pc-n milyen csalásokat követtek el ellened?
Csak azért érdeklődöm, mert kezdek félni, ugyanis megrendeltem már pc-re a játékot, gondolkodtam platform váltáson, de valahogy nem vitt rá a lélek. Most viszont, hogy már sokadjára olvasom ezt a csalás dolgot, kezdem elhinni.
Tény, hogy pc-n megbuherálható a játék.Pl.: Volt egy meccsem és 2-0-val vezettem, aztán megállította a játékot, becserélte tots Mertenst és szép lassú játékkal megfordította a meccset, 2-4 lett a vége. Nem volt jobb a srác, sőt.. és itt egy picit gyanússá is vált a dolog.
-
akooos
veterán
Mekkora buzi megint az ea. Berak az mm-be egy mls meccset amihez minimum 10 rugó egy játékos és ad érte 4 untradeable csomagot. Bekaphatják.
-
Geradossz
aktív tag
Megvettem ma a fifa 18 az xbox onera kiprobalom milyen es annak fenyeben dontok, hogy pc vagy xbox lesz jovore. 2800 ft volt az eheti wl-t letolom. Egyebkent ha akar valaki baratsagosat allok elebe.
-
akooos
veterán
Journey, ismét 3 ember történetet lehet irányítani. Az utolsó meccs nyilván a bl döntő lesz Hunter és Danny Williams klubja között

-
getdizzy
aktív tag
Idesüsss

-
MdewC
nagyúr
1-2 meccs vki?

-
Bobbysolo
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi, azt mondjuk nem értem, hogy a 4* skiller Thauvinnel hogy csinálja meg az 5*-os trükköt.
-
Bobbysolo
tag
Valaki tudja esetleg, hogy mi ez a skill move, amivel így felkapja a lasztit?
-
getdizzy
aktív tag
"Kicsit OFF, ezért előre is bocsi...
Miután úgy érzem hogy az idei Fifát teljesen kimaxoltam és meg is untam, tettem egy próbát a PES-el
A PS storeban midössze 2ezerbe kerül, nem tétel...Eddig nagyon tetszik a játék, elég sok mindent át lehetne venni tőle, de leginkább a mozgások azok amik bejönnek, de ebben a játékban is benne vannak úgyanúgy a bal****ságok mint a FIFAban.
Viszont a menu rész számomra gyötrelmes, túl van kicsit komplikálva...
Úgy érzem a 19 megjelenéséig elfunolok itt, amit már elő is rendeltem.
Ajánlom mindenkinek aki még nem próbálta volna ki.
Továbbá a 19-es fórum mikorra várható? mert tavaly már június-júliusban élesült

"ON -
gabesz82
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Szóval PS4-re váltasz... én most váltottam pár hete, kaptam hozzá egy FIFA 18-at így tudtam még próbálgatni. Nem fogod megbánni a váltást, már csak a csalók nem léte miatt sem. A játékmenet sajnos ugyanaz a fos (jelenleg), viszont cserébe a piac és az ellenfelek száma a többszöröse a PC-snek. A kontrollert majd szokni kell, de nekem viszonylag gyorsan ment, mert a formája más mint a 360-as kontrollernek (főleg az analóg karok), de a gombok (szinte) ugyanott vannak és ugyanazt csinálják.
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
de valld be, hogy 136 éves létemre egész jól tartom magam

-
Szigma70
addikt
És akkor a főbohócunk is ott szotyizik majd a díszpáholyban?
Király
-
arpo04
őstag
válasz
Toguro San
üzenetére
Es az 500 ferohelyes felcsuti arenaban jatszanak?😂😂
-
Toguro San
tag
válasz
akooos
üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál helyettem, minden szavaddal teljesen egyetértek.
Lehet velem van a gond és nincsenek nagy igényeim játék terén, valamint (mint már említettem is) engem offline szórakoztat a játék az UT-t nem is űzőm. Én a Fifa18-al is teljesen megvoltam elégedve karrier módban.
Tudom, hogy szinte teljesen más a játékmenet UT-ban, mint az offline meccseken, ezért csak ebből a szemszögből tudom dicsérni.
Én pl.: a játéksebességet beállítottam normálra, levettem minden assist segítséget, és így tényleg oda ment a labda ahova passzoltam, oda rúgta a játékos ahova irányítottam és a sebesség is élvezhető volt, mert nem lóhalálában futás volt kaputól kapuig mint az UT-ben látni szoktam.
Engem ebben a módban a játék élménye, és kialakítás, körítés teljesen elvarázsolt. És napi 1-2 órára lekötött úgy, hogy kikapcsolt a mindennapok bajából és vagy öröm volt ha nyertem vagy természetesen én is b@szódtam fel 4 lőtt kapufa után 2 perc alatt

De ez ilyen, én ezért is várom nagy érdeklődéssel az új lincenszeket, valamint ha már csak el nem basszák a tavalyi játékmenetet én már azzal is elégedett leszek, ha még javul is az bőven pozitívum.
Úgy vagyok vele, hogy évente 20.000 ft belefér a legkedveltebb sportom legértelmesebb játékára, amivel párszáz órát eljátszok. -
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az lehet.

De én nem az átlagra gondoltam, hanem az egymás ellenikre.

-
TrueGooner
senior tag
válasz
akooos
üzenetére
Számomra nincs meg ugyan úgy. Én PES-ben is főleg Offline tolom. Az, hogy minden játékost külön lehet edzeni, az, hogy az ifi 20+ játékosból áll már is sokkal jobbam hangzik számomra. Az pedig, hogy a csapat játékát teljesen a saját stílusomra tudom szabni (tényleg, nem csak marketing), és futballt látok a pályán... Jelenleg a Fifa ennek a közelében sincs..

De ez Fifa topic, tiszteletben tartom, és elfogadom mások véleményét, szóval nem erőltetem a témát, és bocsi az eddigi offért is.

-
akooos
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Offline,karrier módban kit érdekel
a játék élménye ugyan úgy megvan, ott nem futsz ki a világból 1-1 szar meccs után. 16-ig én is nagyon élveztem a fifat, mert karrier módot toltam offline, aztán váltottam Op-ra és FUT-oztam. Na azóta idegbeteg lettem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Toguro San
üzenetére
De basszus, cseszheted a liszeszet, ha undormány a gameplay..
Már bocsánat, nem akarok bántóan fogalmazni, tudom, hogy sokakat magával ragad ez a rengeteg liszensz. Valahol meg is értem. De fontosabb, mint maga a foci? A játék? A mozdulatok, a labdafizika, stb? Nekem sem adják el többet a Fifát, amíg nem helyezik új alapokra a játékot, addig PES. Itt is annyi idegeskedő kommentet olvasok, hogy az hihetetlen. De a poszt vègén még is az szerepel, hogy "remélem a 19 nem ilyen lesz".. Srácok... De... Ilyen lesz. -
A guru
addikt
Valakinek nincs kedve meccselni ma? (PS4)

-
Toguro San
tag
Én meg az előttem szólókkal ellentétben alig várom, hogy előrendelés után (ahogy az elmúlt 10 évben is) a kezemben foghassam a korongot. Mivel engem csak az offline mód érdekel és azon bellül is a karrier mód, teljesen örvendetes hír a
- BL
- EL
- La Liga
- Legue 1
- Premier League
- Seria A
- Bundesligalicenszek....
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Idén azt tervezem, hogy PC-ről váltok Ps4-re. Öcsémnek van is Ps-e és Plussza is. Az lenne a kérdésem, hogy ha saját felhasználói fiókommal akarom használni a Fifát, akkor a saját felhasználomra is meg kell venni a Ps Pluszt, vagy van ilyen "Family share" lehetőség?
-
Datsyuk
aktív tag
Én most már kb 3 hónapja nem játszom a játékkal. Sőt már a 19-et se fogom megvenni.
2 évig játszottam (17,18) és be kellett látnom, hogy semmi se változott. Ugyanaz a játék updatelt rosterrel, valamennyire belenyúlnak a játékmenetbe (ne keverjük össze a javítással vagy fejlesztéssel) és már kész is a 19-es verzió 20e-ért.
EA magasról tesz arra, hogy bármit is javítsanak. Amíg az emberek megveszik a játékot addig nem is kell. És azt kell, hogy mondjam igazuk van!
Addig legyen momentum, pay to win, megmagyarázhatatlan patchek amik tönkreteszik a gamplayt és grindig a heti 40+ meccsel amit bele kell fektetni. Ami már abszolút nem egészséges, semmilyen szempontból.
Sajnálom, pedig ez jó is lehetne, ha tényleg egy minimális törődés lenne a fejlesztők részéről és hallgatnának a communityre.
Idén még PS4-et is vettem, de inkább töltöm majd időmet más játékokkal.
Helyette inkább adok esélyt a PES-nek vagy a 2k19-nek (Egyébként a PES demó meglepően élvezhető egy fifa bughalmaz után).
Az EA-nek én már nem adok több pénzt!
Köszönöm azoknak akik segítettek tippekkel itt a fórumon! Biztos vissza olvasok ahogy többen is teszik, de egy jó darabig szüneteltetem a FIFA és EA kombinációt. -
sz_abika
addikt
-
futre75
kezdő
Szép volt. Ezt a cselt hogy csináltad mert sokan használják de még nem sikerült rájönnöm, hogy kel.
-
MdewC
nagyúr
Hoztam videókat.

18/15 meccset sikerült hozni, aránylag jól ment, utolsó hétvégém volt.
Kemény meccs, lepattogtam róla, a játék se volt könnyű: fordítás 3-5-2-ben. Volt csata rendesen.

Rage gól: ”bumm a fejbe halott vagy” Radja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bobbysolo
tag
válasz
sz_abika
üzenetére
A legdurvább, hogy még a hét második felében is max áron adtam el a Wisla Krakow játékost, amit nyitottam, mert ugye megy a MM-ba. De minek? Biztos mindenki 92 Pogbát akar nyitni. Vagy Juvés CR-t.

Más: Másnál is az van mostanában (lehet az új patch), hogy a beindulásra triggerelt csatárod rengetegszer belefut a védőbe? Tökmindegy, kiről van szó, nekifut bmeg.

-
sz_abika
addikt
EAnek miert jo hogy elzarta a dropcsapot? Vegen nem lehetne egy kis ereszd el a hajam? Vierat akarnam kirakni, de annyira minuszos hogy elkepeszto...ket 100k, + prime gold es megapack = ARNATOUVIC BAZMEG
mega packban konkretan 75-76 rating goldok jottek csak. Why.
-
A guru
addikt
6 nap kihagyás után úgy voltam vele, miért ne...

-
Szigma70
addikt
Ha az előző nem volt eléggé vicces, akkor itt egy másik
@MdewC
Jahh, hogy a mezen múlik. Sose tudtam, miért nem megy
-
LendvaiFeri1
veterán
A 19-ben is abban a fostalicska stadionban lesznek a WL meccsek?

-
Szigma70
addikt
Az ellenfél gólhátrányban, emberhátrányban, de sebaj, az EA segít
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az alap verziót 17 ezer forintért rendeltem elő. Ez a dobozos változat.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt nem tudom hol kell megnézni, az fix, hogy xboxra 23 a fullos odakint
-
Kristof_94
nagyúr
A szingapúri rokonom pont nyaral, így nem érem el! Milyen áron van ott most a FIFA 19 PC-re?

-
MdewC
nagyúr
Mi 91-es De Gea chem lapja?
Handa kivédte magát.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mármint a gyerek stílusára gondolsz?
Mert az természetesen az, de ebben nincs semmi meglepő, a streamerek/videósok 99%-a 8-10 évesekhez szóló nézhetetlen ripacs. -
bab1987
tag
Sziasztok! Ps4 Nat beállításokban segítene vki? Nat1-re szeretném varázsolni a kapcsolatot Nat1-re varázsolni.
-
Kristof_94
nagyúr
Nem akarok gonosz lenni, de ez csak szerintem borzalmas?

Épp valami FIFA bétát néztem és beadta. -
sz_abika
addikt
Annyira merges vagyok h nem tudok kepet hozni elso 10\10es WLemrol. Egyik meccs vegen a coin keoernyo nem jott fel, 3percig csak loading majd fomenu. Visszalepni nem tudtam, csak sokadjara, majd vart egy DC felirat. Hat persze

Nagyon varom mar a statokat 19bol, mert a 10meccsen Ibracadabra szerintem 2 folott atlagol de nem tudom visszaigazolni magamnak

-
Szigma70
addikt
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kepzeld tots Firmi nalam is cm 😂😉 igaz az alkzat valtasig az.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen lehet, köszi, zárható a topik
-
Szigma70
addikt
Áruljátok már el nekem a titkot, hogy aki a 82. percig nem csinál semmit 1 meccsen, és vezetek ellene 5-2 re, az a fennmaradó 8 percben, hogy a büdös qva nőnemü felmenőjébe tudja megfordítani a meccset?
Ma legalább 6 meccset buktam többgólos vezetésről. Egyszerüen a vége felé jön egy 5x visszapattanó fos mák gól, majd jön a többi megállíthatatlanul. Komolytalan ez az egész.
Néha ki lehet kapni vezetésről, van ilyen, de mindíg?
Most akkor ne rúgjak gólt?.
-
Kristof_94
nagyúr
Mondom mégiscsak tolok egy WL meccset ma is. Nyilván mondanom sem kell, hogy DC-t kaptam, de nem ez a lényeg. A gyerek 41212 szűkben, Casemiro TOTS cdm, ez eddig oké. Majd látom, hogy CM TOTS Firmino és 99-es Suarez, természetesen esélyem nem volt. Remélem a 19 is ilyen lesz, sőt biztos!

-
Kristof_94
nagyúr
Röhej milyen kihalt lett a piac...

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Köszi.

) pár hete, nekem meg holnap vagy azután jön meg a ps4