Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
Igen, már Kristóf is írta, kicsit lemaradtam.

Azért milyen kedves gesztus az EA-tól hogy megjutalmazza a felhasználókat.
Mondjuk, aki még játszik ezzel a résszel az jól járt, de egyébként már semmi értelmét nem látom ennek.
Nagyon jó ez a kedvesség részükről, csak ne akkor dobálják ezeket a lapokat, amikor már javában pörög az újabb széria. Főleg, mert ezek amúgy is untradeable lapok. -
Szigma70
addikt
Jobbulást

Köszi az infókat mindekinek.
Ezek egyénként nem voltak problémák, a problema az, hogy nem érzem ebben az alakzatban a játékot. Kellene benne játszani egy ideig, hogy a kezemben legyen.
Persze mikor próbálgassa az ember, ha nem a WL alatt

Igy jött is gyorsba 5 vereség. Nem mintha számítana hol végzek, mert már tök mindegy, nem érdekel a reward sem, de azért.....
4231 szerda óta meghalt, 442 nem megy nekem most, meglátjuk. Lehet ezt az uccsó wl-t beáldozom a próbálgatásokra
-
törölt tag
"Veled egyébként nem lehet vitatkozni, mert csak neked lehet igazad. Mindig mindenben. Többet nem követem el ezt a hibát, hogy belemenjek baromságokba."
Igen, mindig mindenben. Azért próbáltam már kétszer is beadni a törülközőt és lezárni a vitát, meg azért kezdtem úgy az egészet, hogy "kövezzetek meg, de szerintem".
Én csak védem az álláspontomat, ahogy mindenki más, normális érvekkel lehet velem vitatkozni.
A többiek elég egyoldalúan érveltek, a kérdés szempontjából nem mindig releváns adatokkal, én meg felhívtam a figyelmet arra, hogy nézzük meg a másik játékos statisztikáit is és hasonlítsuk össze a kettőt.Én nem láttam olyan hatalmas különbségeket, ami miatt "vicces" lenne a korábban linkelt Salah kártya Ronaldo mellett, ennyi.
De természetesen biztos én vagyok hülye megint, mint általában.Egyébként csodálkozom, hogy most nem mondtad azt, hogy mivel nem vagyok se Juve, se Real, se CR, se Salah fan, ezért nem is érthetek hozzá, úgyhogy ne szóljak bele.

-
A guru
addikt
Igen, nagyon örülök, hogy fullos gameplay lesz, nem ez a laggos retek, mint most.
Eteclan: Örülök, hogy megoldódott, velem is ez volt még télen, hogy elvették, de írtam én is aztán visszakaptam. Mondjuk alapból nem értem, miért nem írnak egy emailt, hogy “szia, gyanús vagy, ha 24 órán belül nem tisztázod az ügyet, akkor elvesszük a rewardokat”, szerintem sokkal tisztább lenne.
-
Edgar2621
őstag
Teljesen egyetértek. Ehhez elég megnézni a Fifa eWorld Cupot, ahol nem mondanám hogy MSdossary volt a legjobb játékos, de szinte(?) végig higgadt volt, kihasználta a lehetőségeket, alkalmazta az OP elemeket és a játék hiányosságait tudta kezelni, a saját javára fordította. Muszáj nyugodtnak maradni, anélkül nem lehet eredményesnek lenni. Az indulatokat kezelni a valódi sportban sokkal könnyebb, kiadod magadból egy nagy sprinttel, vagy valami hasonlóval, de itt nem tudod kiadni, mert akkor kikapsz. De a való sportban is kikapsz, ha hosszú távon benned marad, nem tudod kezelni. A tudás kell mögé az biztos, anélkül nudli a nyugalom. Mondjuk MdewC-t is lehet hogy a család nyugtatta meg, szóval babát kell gyártani

-
Szigma70
addikt
Igen, kaptam ki olyan meccsen, hogy azt mondtam utána, hogy ez igen, ez jó meccs volt.
A baj inkább az, mikor nyerek, és nem érzem ezt. És ez a több sajnos.Más
Most Vieira mellett Yaya van CDM ben 4231ben. Nem rossz, nincs gond vele. Lecseréljem egy Tots Goretzkára?
Meg volt már, nem hagyott mély nyomot bennem, de egy árban vannak kb. és a WR lehet hasznosabb lenne. Meg mintha kicsit jobb is statok alapján. Vagy esetleg egy középső Lothar? Ki kéne próbálni így a végén. -
gabigyerek
senior tag
Amúgy biztosan találkoztatok ti tis olyannal, hogy valami oknál fogva nem jó döntés következik egy szituáció után. PL tegnap a srác kapura lőtt 30 ról, és a visszajátszásban látszódott tisztán, hogy irányt váltott rajtam a labda, mégis kirúgás következett nekem. Illetve a fault-oknál valami nem okés. Van hogy alig érnek hozzám/ érek hozzá az ellenfélhez és tizi, máskor meg úgy agyon vágnak, hogy rögtön helyszínelni is kell és semmi. Nem csak ellenem, pro és kontra. Szal azt akarom csak, hogy régebben téma volt, hogy a bíró is legyen "életszerű", azaz hibázzon, de ne...ne hibázzon. Nem tudom, hogy ez a mostani részben már benne van e, de ha igen az a gáz, ha nem akkor mégnagyobb gáz.
-
Szigma70
addikt
Hát fel tudom magam baszni, az tény

Nem az bánt egyébként, hogy egy jóval gyengébb csapat, és sztem játékos ellen kikapok, hanem, hogy nem egyenlőek a feltételek, mert ő hátszelet kap azzal, hogy a csapatomat lebutitják, és ez nem igazságos. Az igazságérzetem sérül. Meg néha a kezem, meg egy egy pohár, vagy ami a kezem ügyébe kerül

Így csak 20 lett a WL vége. Összesen 5 DNF volt, ebből 2 nyert meccsen, a többi nem lett volna meg. 7x kaptam ki vezetésről.
Optimális esetben lehetett volna max 25 win kb. Több nem. És ugye egy valószinüleg jóval gyengébb, vagy hígabb mezőnyben.
Ennyi van bennem
-
Digestive
veterán
Én ennek az ifj. Kluivertnek fogok nagyon szurkolni, h állja a sarat! Néztem róla videókat, nagyon ügyes!
Silver2 megvan, abba is hagyom, mert botrány. Indulok lassan egy garden partyval egybekötött este szabadtéri bulival végződő oltári nagy lerészegedésre, úgyh holnap próbálok túlélni, nem lesz fifa!
Lehet este bejelentkezek én is mocsár részegen, mint Fifaisshit kolléga a vb alatt! 
-
Digestive
veterán
Nem, hamarabb abbahgytam.
A cserépkályhába való tüzifa érkezett meg a 7en. Amúgy viccet félretéve, ami 2 hete megy a játékban az már pofátlanul gusztustalan. El nem tudom kepzelni, h milyen szinten kell expertnek lenni, h valaki még így is tud 40/40-et csinálni. Én nem tudom megközelíteni a saját valós teljesítményem nyomokban sem. -
Digestive
veterán
Ter Stegen nekem a non plus ultra, neki rengeteg volt az EXTRA megmozdulása. Persze De Gea spec lapjai biztos nagyon jók, de nem próbáltam. Na mind1, nekem lecsengett a 18. Draftot nyomatom amíg tart a coin, meg elbohóckodok ezzel a csapattal divben, WLben. Bár amilyen csapatok jönnek még mindig szembe, nekem még mindig odabaszós a team azokhoz képest!

Jó kis első év volt ez nekem. Jártam a div1ben többször is, div 2 fixen megvan. WLben volt 20 győzelmem, dktban többször is elkalapáltam a 4 ellent. Aprítottam le full prime icon csapatokat és irgalmatlan sok játékost kipróbáltam. Fene se gondolta vna, h ennyire beszippant ez az egész és azt sem, h ilyen eredményeket tudok majd elérni így 30 évesen abszolut kezdőként.
2 játékost sajnálok akit nem tudtam megszerezni és kipróbálni. Prime Gullit és tots Agüero, de nem panaszkodhatok így se. 
-
Digestive
veterán
Ne akadj már fent a részleteken!
Pl. Salahnál borzasztó tényleg a gyenge láb. Földkörüli pályára áll minden labda amit azzal lő el, de egy hátvédnél én nem érzem hiányát/előnyét egy 10 méteres passznál. Mondjuk aki szélsővel megy fel és osztogtja a keresztlabdákat, meg a cbvel ível 40 métert annak lehet h kell. Én viszont kis passzokkal operálok. -
LedyGyuszi
addikt
ugye a fejes?
imádni fogod sztem a palit, kihagyhatatlan a csapatomból! 
(#33672) Francesco003:
én a 19et majd csak akciósan vagyok már hajlandó megvenni...(#33673) Szigma70:
kihaló félben vagyunk sajnos...
vagy csak mi már felnőttünk és intelligencia szinten előrébb tartunk. -
Francesco003
aktív tag
16 quitom volt
Nem fogom kikésziteni idegrendszerem...kb felén döntetlennél....Nem tudom mi volt most de kb 6-8 egymást követő meccsen r9 és fullos társai.(átlagos volt a fullos teamem)
Nem tudom ki hogy van vele de szerintem elbaszták idén ....mi a fa.....ennyi agyon turbózott lap Iconok ,Totsok rendbe de a többi minek?Ezek az olcsó joska bordo szarok meg egyszerűen nevetségesek.Icon szint 50 ezeré.Lozanot már csak elvből nem csináltam meg...Erre wlbe minden 2. Teambe ott volt vér pisti előre vágja és lozanot keresi....vicc
Ez a csapat álitgatás meg most már engem is kikészit...vannak akik rendesen használják minimálisan de szerintem ez egy glitch...bárki bárhova beépithető 1-2icon azt jónapot.Pont a lényeget veszi el a játékból... -
etaclan1984
őstag
Nekem nem tűnik olyan embernek aki ezen a csipkelődésen megsértődik

Csak azt szeretném elkerülni hogy valamelyik videójában benyögi hogy jajj engem itt folyamat bántanak milyen igazságtalanul, aztán idejönnek és elkezdik a "mivanmivanmivan"-t. Gondolom ez nem túl nagy kérés.
Egyébként minden embert aki értelmeset hozzá tudott szólni a fifához szívesen láttunk eddig is.(#33529) cristijAn Schober Norbit 1.3 millióan !

-
Szigma70
addikt
Tudom, bár nekem ST-ben nem volt olyan jó, mint CAM.ban.
De érdemes kipróbálni az öreget
Mintha Mertenst, Messit, Neymárt és CR-t egybegyúrták volna. Lehet, nem a leg-OP-b, nem a legjobb lap, de jó vele játszani. Sztem most már csak ez számít
Más
Én sem szeretem a csávót, de ezek most nem az Ö véleményei, ezért érdemes megnézni
-
-
Szigma70
addikt
-
Digestive
veterán
Én már szinte minden meccsem végig tolom. Akkor is ha szerencsével vernek el és akkor is ha több góllal egy jobb játékos. A mákos nyomik ellen bosszúból kűzdök az utolsó percig, hátha tudok egyet csitítgatni...
A jobb játékosnál meg nem érzem magam rosszul a vereség miatt. -
Szigma70
addikt
Az a röhej, hogy miután leírtam a fentieket 3 meccs után, feljebb mentem 1 osztályt, és ott meg játszottam 3 tök élvezetes meccset.
Ha volt kvalim a múlt hétvégére, de nem játszottam WL-t, akkor nem marad meg a kvali ugye?

Nincs kedvem ezüstökkel szarakodni
Próbálgattam ezt az új Lozit. A legnagyobb probléma, hogy ki helyett játsszon. Így 4 meccsen át, mindíg más helyett volt a pályán, és rájöttem, hogy ha Ale nincs a csapatban, az érződik a legjobban. Pedig a 4 közül Ő a leggyengébb elméletileg. Végül is érzésre, RAM, vagy ST poziban a legjobb sztem. Így lehet Crespo marad ki, de az meg szögleteknél fog nagyon hiányozni.
Yaya
Én sajnos nem érzem többnek, mint sbc Bakajocit. A passzai valóban jobbak, de egyenlőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)