Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
etaclan1984
őstag
Nem rossz ötlet, csak FUT-ba ne legyen ilyen, sőt fixálni is kellene hogy mondjuk csak este legyen. Igencsak zavaró az árnyékos stadion. Hétvégén is belefutottam egy "kedves" honfitársunkba, Veltins aréna+napsütés=semmit se látok a labdából, full rare team, dabolás gólnál. Ja és persze full laggolt

-
Yodamest
veterán
Én még mindig várnék egy dinamikus időjárást a játékba. Fedetlen stadionoknál láthatnánk ahogy mennek a felhők, az árnyékok mindig máshol lennének, eleredne az eső, alkalmazkodni kellene a talajváltozáshoz stb.
A játékmenet változás, hogy minden nehezebb impaktosabb nagyon jól hangzik, csak nehogy ez túlzottan a tiki-takásoknak kedvezzen. Már így is ki tud idegelni, hogy sok ellenfelem 60-65%-os labdabirtoklást tol, csak a tutira mennek, fedezés, biztos passz - ezáltal lehetetlen tőlük elvenni a labdát. Persze ettől még nyerni szoktam a meccset az 1-2 helyzetemből, mert csak meddő fölényük van, gólt ritkán lőnek, nem is erről van szó csak egyszerűen nem fun a játék így, semmi szép nincs sokak játékában, se egy beadás, se egy ívelés, semmi kockázatos passz vagy csel, csak a gusztustalan lefordulós labdaeldugós játék... na ezt kéne valahogy megszüntetni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez is jó!!!

-
LendvaiFeri1
veterán

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kérdezz rá a ,milyen routert vegyek, topikban.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is vidéken élek és ADSL nettel viszonylag jól elvagyok (ma már a div 1-be is sikerült bejutnom), latency teljesen jó szokott lenni, nincs delay ha az EA szerverek is úgy akarják, disconnect is talán 2 max 3 volt december óta. A le/fel töltési sebesség szerintem nem nagyon befolyásolja azt, hogy milyen a delay. Egy próbát tennék vele a helyedben.

-
Kristof_94
nagyúr
Köszi! Négyesre államvizsgáztam reggel, szóval egész jól! Utánajárok majd, ha otthon leszek. Orosházán élek, sajnos Diginet nincs (TV van...), csak T-Home meg ilyen szutyok helyi szolgáltatók. Ha veszek egy másik routert, azt tudom használni a T-Home-os mellett? Annyira nem értek hozzá, de jó lenne, ha működne, meg ha fixálnák a netet.
Bocsi, ha offolok, de más fórumra nem nagyon szoktam írni. Mondjuk valamennyire kapcsolódik a fifához.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Először is remélem, hogy sikeresen zártad a sulit.
Másodsorban kellene egyeztetned a helyi szolgáltatóval, hogy mi a sebesség oka, jelezni kellene ezt a nostani állapotot. (Utána kell nézni, hogy mi a garantált sávszélesség, amit adnak.) 3. Akár beszélni Digivel / UPC-vel, hogy szolgáltatnak-e a címeteken. 4. Szerezni kell egy jó routert (portnyitásokat beállítani), kábelt és fúrót, hogy vezetékkel menjen hozzád a net. Különben megéri törörlgetni vki a panaszkodó kommentjeidet. 
-
Kristof_94
nagyúr
Lehet, hogy nem veszem meg a 18-t. Vége az egyetemi éveknek, szóval hazaköltözöm az asztali géppel együtt, vége a jó kis Diginetnek! Otthon T-Home van, elvileg kb. 2 hónapja 120 Mbitnek kellene lennie, de múlt héten amikor otthon voltam, többször is a "régi" 20-25 mbit körülit kaptam... Ráadásul irtózatosan lassúnak éreztem, bár ez lehet a régi laptop hibája is. Az is probléma, hogy az a T-Home-os "doboz" amibe bemegy a net, egy másik szobában van. Tudom, hogy van ilyen wifi módszer az asztali gépeknél, de elég nehezen lehet már a szomszéd szobában is fogni a netet, lehet vastag a fal.
Erre van valami megoldás? Mert azért nem fogom megvenni, hogy folyamatos szakadozás meg disconnect legyen. 
-
Egy pletyka szerint a magyar válogatott játékosai 45 és 50 közötti bronz overall ratinggel fognak megjelenni, a Pace pedig 30 körüli.
Forrás: én
-
gabigyerek
senior tag
Az, hogy a stadionban valami atmoszférát kiépítsenek már évek óta igény.
A másik meg az, hogy offline módban a 17 is szép volt (sőt otthon összeülve haverokkal a játékmenet sem rossz), de ugye FUT-ban minden lowra van véve, hogy az adatkommunikáció gyorsabb legyen. Tehát a grafika nekünk FUT-osoknak irreleváns.
Ettől függetlenül bizakodó vagyok
-
bobooo
addikt
-
MdewC
nagyúr
Egy picit jobb videó, itt azért már látszik előrelépés, főleg a grafikávan.
https://m.youtube.com/watch?v=Mn1X8z7rCiU
-
ProEvoFan
nagyúr
E3on egy két magyar youtuber kipróbálta és szerintük lassabb a játékmenet, mint a 17ben.Nem rohangálós, inkább próbál a PEShez hasonlítani.Meg jobban érezhető a test test elleni küzdelem.Grafikai is szebb lett, igaz néha még leesett a frame, de odébb van a megjelenés.
-
válasz
üzenetére
Ez úgy tűnik, hogy már szokványossá válik lassan. Minden második évben lassú lesz a játékmenet, passzolgatós mezőnyjátékkal, a páratlan években meg általában futóverseny van és full dinamikus a játék.
Hogy kétévente mindenkit kiszolgáljanak, kinek mi az igénye jobban. A FIFA 19 megint szaladgálós lesz. 
-
törölt tag
Azt beszélik valamennyivel lassabb lett a játék, jobban oda kell majd figyelni a technikákra, cselekre, úgymond "nehezebb" lett a labda.
-
Stylerr
addikt
Én azt várnám, hogy a lejátszott meccsekért adjon már végre normális mennyiségű coint. Aki játszik folyamatosan, az ne csak kereskedéssel tudjon már coint szerezni, hanem azzal is, ha játszik meccseket, ezáltal a képességeit fejleszti.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Már alig várja...

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Előrendelted már?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Z'Z"
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Fasza, annyit fogunk játszani velük mint kb. a TOTY vagy TOTS CR7 lapokkal.
Már csak az árukra leszek kíváncsi.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
LendvaiFeri1
veterán
-
etaclan1984
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én azt hittem már az ideiben lesz folytatása Hunter-nek. Remélem azért jövőre már ők is úgy gondolják hogy winterupgradenél megtolják még 1 részel.
-
ProgenXL
őstag
16-ot a mai napig játszom. A 17 kimaradt de a 18-at szintén megveszem. A trailer sajnos eléggé semmit mondó. Alig várom a laggolos meccseket pc-n.

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Fogyóeszköz kereskedésre nekem sincs időm, de például Marquee Matchups, vagy TOTW kereskedéshez nem kell se idő, se nagy tudás.
Vagy most lehet kereskedni olyan játékosokkal, akik népszerűek, magas a ratingjük és valószínűleg kapnak TOTS lapot.
Thiago Silva például 35k alatt volt múlt héten, most 60k felett van a legolcsóbb is (PC), de mondjuk Cavani és Verratti ára is a másfélszeresére emelkedett. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
Igen, de nem mindenki kereskedik jól, én pl. egyáltalán nem tudok. A napközbeni fitness vagy egyéb fogyóeszköz kereskedésre meg sokaknak nincs ideje vagy lehetősége. Nem rossz az a heti két csomag, de tény, hogy eléggé drága. Az ea pedig idén rendesen betett a PC piacnak, kiváncsi vagyok az ikonok mit okoznak majd.
-
törölt tag
válasz
Citroware
üzenetére
Az a heti átlagos 10-20k ami a pakkokból jön nem oszt, nem szoroz, ha közben aktívan kereskedsz és okosan csinálod az SBC-ket. A három nappal korábban kezdés meg azért nem egy behozhatatlan előny.
Ennyiért esetleg akkor lehetne elgondolkodtató, ha az ajándék Ronaldo meg TOTW játékosok rendes, eladható lapok lennének. De igazából akkor sem venném meg, mert én kifejezetten élvezem minden évben a nulláról kezdeni és önerőből eljutni valahova, nem szeretem pénzből megvenni a sikert.
-
válasz
üzenetére
40 olyan pack jön, ami 15k-s csomag, de mondjuk ha átlagosan fele/harmada jön vissza a csomagértékből, akkor is számolhatunk 40*5000-rel minimum, ami plusz 200k zseton alaphangon, ha semmi komoly nem esik be véletlenül.
A 3 nappal korábbi hozzáférés szintén aranyat ér, hiszen ennyivel hamarabb lehet fellendíteni a gazdaságot, hamarabb be lehet fektetni ezért nagyobb mértékben kamatozódik fel a vagyonod.
10 alkalom lesz berakni egy-egy topjátékost, ezzel erősebb lesz a csapatod arra az időre, főleg, hogy ha jól tudom, akkor a legendák mindenkivel kémiában vannak. (ugye?)
Plusz heti egyszer szintén kölcsönjátékos a TOTW-ből. Ez is egy minimálisan de számít.Hogy ez mind megér-e plusz 10k-t? Háááát.... na az a kérdéses.
Mondom, ha nem lenne hendi, akkor simán bevállalnám. De így, hogy akárhogy fejleszted a csapatod, akkor is szopatni fog a rendszer hogy sose legyél elégedett, így nem nagyon látom értelmét.
-
Én is az Icon Editiont venném, csak aztán mindig eszembe jut, hogy minek költsek rá külön valódi pénzt, ha úgyis kicseszés az egész mert hendi lesz. Ha jó csapatom lesz akkor ellenem fog lejteni a pálya. Persze minden évben reménykedek, hogy nem lesz hendi, de mindig van.

-
sz_abika
addikt
Hát megfogadtam, hogy én csak a karácsonyi szokásos féláras Fifa dealben veszem csak meg a 18at, Coin packkel, de ha kapunk mi is legendákat végre PSre, lehet elcsábulok egy presalere...
-
gabigyerek
senior tag
Jó is meg nem is hogy jönnek az Ikon lapok is. Év végére már így is annyira sok spec lap van és ezek az ikon lapok az amúgy is kaotikus SBC vezérelt piacot még tovább fogják bonyolítani. Folyamatosan fogja mozgatni a piacot az egész és már teljesen kiszámíthatatlan lesz.
Pozitívum viszont, hogy talán az amúgy drága játékosok árát lejjebb nyomja majd a sok plusz lap. Kitudja mi lesz, de ha továbbra is a delay-el és manipulációval kell küzdeni meccsről meccsre, akkor ez a széria sem lesz jobb az előzőeknél.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Vegyél konzolt.
Tudom nem ilyen egyszerű a dolog.
Mióta konzolon játszom multit (igaz nem fifat, de ez mindegy) nem találkoztam csalókkal, pedig azt hittem ez csak legenda, de nem az
(#35) MdewC
Nem bánnám, ha történne valami előrelépés a játékkal, legfőképpen a game play-vel
Mire gondolsz pontosan?Fifa 17ben mi volt a baj ezzel?Komolyan kérdezem, nem kötekedésből.
-
pckownz
őstag
Ugy terveztem, hogy tolok bele majd egy kis kezdotoket a jatekba, de akarhogyan szamolom, megeri az Icon edition-t megvenni. Mas is igy gondolja? Bar az, hogy heti 2-t kapunk csak meg a 40-bol, az erdekes.
(Kb 20k-t szantam ra kezdesnek, Originen 30 font a difi a simahoz kepest)Elorendeles hogy szokott menni? Megkapom par nappal elotte, de nem tudom beaktivalni? Orulnek, ha nem online store-bol kellene vennem, de napokat sem akarok a futarra varni idegeskedve majd

-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Nem tudom volt-e vagy sem.
[FIFA] Friss infók a FIFA 18-al kapcsolatban.
A borítón Cristiano Ronaldo fog helyet kapni, ő lett a FIFA 18 arca és majd a menüben is ő lesz majd megtalálható.
A játékból törölték a Legendákat és mostantól Ikonoknak fogjuk őket hívni, de majd mostantól megtalálhatóak lesznek Xbox 1, PC, Ps4 platformokon is.
A játék 3 verzióban lesz majd elérhető:
•Lesz egy különleges kiadás aminek ICON EDITION lesz a neve amelyel már a megjelenés előtt 3 nappal tudsz játszani (Szept.24.-én). Az előrendelök kapnak 40 darab Jumbo Premium Gold Pack-et, 5 meccsre Cristiano Ronaldot illetve a brazil Ronaldot valamint 8 darab speciális mezt lehet kapni
•Lesz egy Ronaldo Edition amiben csak 20 darab Jumbo Premium Gold Pack-et kapunk, 5 meccsre Cristiano Ronaldot és 8 darab speciális kártyát
•Lesz az alap FIFA 18 amiben 5 darab csomagot kapunk, Cristiano Ronaldot 5 meccsre és 8 darab speciális mezt.
Ami még az előzetesből kiderült, hogy a játékosok sokkal élethűbben fognak majd mozogni és a közönségre is nagy hangsúlyt fektettek, úgyhogy ez is sokkal látványosabb lesz mint az eddigi kiadások. -
vegitossj7
addikt
Már rendelem is elő!
PC-n tuti jobb lesz! /s
Amíg nincs anti-cheat, addig engem felejtsenek el. Azért hülyének ne nézzék az embert. Megint div 1-be jutok első nap, csak hogy csalókkal dobjon össze. Kapják be.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dobjunk össze egy bp-i PH szerverre a szemét ea-nek.
-
Kristof_94
nagyúr
30k PC-re a legjobb változat? Kemény! Azért a gépigényt megvárom és ha lefut majd júliusban előrendelem, gondolom nem lesz késő. Mondjuk ezek az ikonok nem tudom kik lesznek Ronaldon kívül, de PC-n még a leggyengébb is csillagászati összegekbe fog kerülni!

Egy Shearer lapra befizetnék, de nem tudom szerveket elfogadnak-e!
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi!

-
Mr.Rain
senior tag
Egyébként a két Ronaldo Edition között mi a különbség? A Fenoméno-s drágább, akkor a másikban kevesebb extra jár?
-
Mr.Rain
senior tag
Én biztos, hogy berendelem előre. Ezzel az egy játékkal tolom csak, másra nincs időm. Jah, és mazoista vagyok.

-
peetie1
aktív tag
Az előrendelési akció meddig szokott élni? Illetve változnak közben a feltételek ahogy telik az idő ?
-
MdewC
nagyúr
Nem bánnám, ha történne valami előrelépés a játékkal, legfőképpen a game play-vel és ha még a PS4 kap is valami kis támogatást, akkor az még jobb.

Aztán meglátom mennyi idő lesz rá egyáltalán..

-

-
Az már biztos, hogy Ronaldo lesz a borítón, csak az a kérdés, hogy melyik.

-
LendvaiFeri1
veterán

-
bobooo
addikt
Xbox UK twitterre kirakta a 18at és, hogy Play it first on Xbox One with EA Access.
-
A guru
addikt
Az valóban jó lenne ha megérkeznének a legendák PS-re is. A standard editiont szerintem érdemes lesz előrendelni.
-
Z'Z"
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
"a legjobbak Xboxon tolják."
Ezt honnan veszed?
Van valami statisztika?
-
bdave16
senior tag
Az ea most megcsinálta. Fel vagyok hypeolva az egekig . Csak még majdnem 4 hónap a 18-ig .

-
_adaml21_
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Hát én marhára tudnék örülni ennek, mikor végre sokévnyi szenvedés után végre a PC-->konzol döntésre elszántam magam, és hát persze, hogy egy Xbox-ra a FIFA miatt

Na mindegy, ha marad az Xbox is a preferáltak között, nem fog sírni a szám, de ez most egy kicsit Bad Luck Brian érzés.
bdave16: Valóban: itt azt írja, hogy
mindhárom platformra érkeznek az "Icon"-ok. Viszont beszédes a sorrend: PS4, XOne, PC. -
válasz
_adaml21_
üzenetére
Ennyire semmitmondó trailerre még így sem számítottam, hogy az előző években sem tettek ki magukért.
De tavaly legalább kiderült, hogy új engine lesz, meg hasonlók. Most abszolút semmi. 
Tényleg talán az az egyetlen infó, hogy valamilyen oknál fogva a PS-t priorizálják. Jó lenne, ha eljönne a FUT Legends PS4-re. FIFA-t mindig is PS-en játszották a legtöbben, még akkor is, amikor az előző generációban az Xbox360 egy ideig népszerűbb volt a PS3-nál. FIFA = PS volt mindig is leginkább világszerte, mert az Xboxot inkább az amcsik vették, ott meg nem annyira népszerű ez a sport. Tehát helyénvaló lenne, ha a PS4 lenne a favorizált platform.
-
oriic
HÁZIGAZDA
FIFA 18 REVEAL TRAILER | FUELED BY RONALDO
Megjelenés: Szeptember 29.
-
_adaml21_
őstag
Gyerekek!! Mi ez a nagy PS4 reklám? Csak nem fő platformot fog váltani a FIFA? :

-
kisengi1
tag
Remélem nem csak egy 20mp-es videót kapunk.
-
akooos
veterán
Semmit nem olvastam még erről a játékról, de reménykedem benne, hogy a story mód kap egy továbbfejlesztést, hogy ne csak egy szezonos legyen és ne ilyen valótlan, hogy 17 évesen stabil PL kezdőjátékos leszek

-
Z'Z"
őstag
Itt lehet szavazni a ligákra:
Vote for FIFA 18 Leagues -
Z'Z"
őstag
-
-
drachoHUN
senior tag
Remélem a Pro Clubs-on csiszolnak, bár eléggé szarnak bele úgy gondolom. FUTban nem bízok, hogy jobb lesz. Direkt olyan, amilyen sajnos.
-
bdave16
senior tag
Szokásos nagy ígérgetések és utána az egész megy a levesbe és egy röhejesen szar gameplayel meg sok contenttel megáldott játék lesz . Ez az én tippem,de ez minden évben így van,szóval nem is annyira tipp .

-
Stylerr
addikt
Na lássuk!

-
LendvaiFeri1
veterán
Az újabb agyrém....

-
oriic
HÁZIGAZDA
FIFA 18
Hivatalos leleplezés: Június 5. [link]
Célplatformok: PC, Xbox One, PlayStation 4 (PS3, és X360 egyelőre nem megerősített)
Bejelentés után frissítjük az első hozzászólást. A topik a PC-s szekciónál lett létrehozva, de ugyanúgy a konzolos változatok topikja is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos...
Sőt, a Demo is ilyen lesz.