Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpo04
őstag
Umtitit probalta mar valaki?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nestat felejtsd el. Nem jó. Megvolt. Tots Benatia, Bonu, Chiello is jobb.
Guru: szétestem tegnap este, már a földön fekve fejeztem be, annyira fájt a fejem, meg untam az sbc-t.

-
Kristof_94
nagyúr
Mivel rengeteg untrade tots, fof és egyéb speciális lapom van szívesen megcsinálnám Maldinit, de egy ikon majdnem 350k-ba kerül hozzá...

Bár lehet előtte Nestát kellene, az a baj, hogy nehéz így két játékosra megjósolni a plusz költségeket, nekem meg kell minden zseton. -
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Abszolut nem akartam kötekedni! Csak leírtam a véleményem.
Illetve azt mondtam, h számok alapján nem lehet azt mondani, h Maldini jobb, mint Bonu! Nálam most prime Blanc & fof Umtiti a cb páros. Maximálisan elégedett vagyok Umtitivel is, hiába "széthúzott lap". Bár ha így nézzük, akkor az ikonok prime lapja is "széthúzott" a babyhez képest! 
-
dejvid8
őstag
OTW 87 Ederson-ról vélemény?
Vagy inkább sima De Gea 8 chemen ? -
arpo04
őstag
válasz
üzenetére
Azert azt megneznem ha ugy passzolhatnank amit latunk teruletet oda megy. Ebben az esport jatekosok is igen csak gyengek. Neztem a vb-t es hat.. Pemmer Gyuriba uvoltott volna velem annak idejen ha ennyire nem latok a palyan.
Itt jon ki a legnagyobb hianyossaga a jateknak. IA nem fut be teruletbe, ha igen az olyan amilyen. Terulet vedekezes se jo es a vedok sokszor nem a megfelelo poziban vedekeznek. Mindig a kapu feloli oldalt vedjuk. Tolodasos vedekezesrol nem is beszeljunk. -
badijanos88
csendes tag
Sziasztok.
Volt már valakinek ilyen hiba??
A hiba az lenne hogy lejátszok mondjuk 3 meccset 4. meccsre a hang elcsuszik és nem lehet szünetet kérni meg félidöbe tovább lépni és csak áll a kép.Partjelző megy meg a játékosok állnak.
Vezeték nélküli a joyom lehet az a baj? Nem tudom már hátha valaki ismeri ezt a hibát. köszi
-
MdewC
nagyúr
Gyárekig Gyárekig!!!
Állj gyere állj gyere állj állj nyugizzatok!

Nem véletlenül csináltam meg Maldinit.
Próbáltam sima Chiellot, a tots-ot meg se vettem a wf meg stamnia miatt, pedig biztos fullos, de szvsz toty Bonu jobb ig. (Előbbi lehet többet szerel, csak fárad és labdát ad el.) Bonuval imádtam passzolni, op a pali, csak voltak szituk, amikor félre szerelt. 92 Manolas op, de a wf miatt kuka és utólag a L/H sem az igazi, nem rossz, de tots Benatian és prime Blancon picit jobb az M/H. Benatia az egyik legjobb védőm volt ár értékben, sztem a 4-ből ő a legjobb. De Blanc is szuper.
Maldinit még csak egy meccsig használtam, hát gyors az ember, szóval még tesztelem és írok róla. Ami negvan neki: sebesség, stamnia, wf, minden fontos trait. (Chiello is tele van traitekkel, fullos, de magas szinten kell a wf. Nyilván a 19-et vele kezdem, ha oda jutok.) Illetve az ikon szint is Maldini mellett szól.
Bízom benne, Blanc is mindent megcsinál.SBC: 190K-val álltam neki, plusz beáldoztam: Gigit, Pirlot, Manolast, tots Youngot, Bravot, Keitat, Ramit, meg a többi futties free lapot és a végén még Kolarovot is tudtam cserélni tots Tellesre, így maradt 40K-m.
Szerintetek?

-
dejvid8
őstag
Na, csak megcsináltam a Kompany SBC-t, bírom a csávót és jó lapnak tűnik. 60K-ból kijött. Az érte kapott packokban semmi különös nem volt, de így is jött onnan vissza 30K.
Átálltam 3-5-2-re így, PTG Varane - Prime Blanc - SBC Kompany. Remélem jó lesz.

-
A guru
addikt
Igen, ez az egy szám határozza meg a játekos mozgását, baszhatod a Bonuccit, ha Messi kétszer megkerüli mire kinyújtja a lábát, de nem is értem ti ezt, hogy nem érzitek. Ramos meg agilis, abszolút OP és nem gáz a WR a TOTS/TOTY lapjánál, agresszív állat. Azért nem használom, mert nem lehet mellé normális LB-t rakni fél milla alatt.
-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Na bakker találtál egy gyengébb számot, asszem én is kiégtem...
Akkor Ramos a borzasztó H/M wr-el mi a szentszart keresett a pro csapatokban? Vele h lehet védekezni, ha éppen csatárnak érzi magát?
Na a lényeg a lényeg, h MdewC kollégánál működjön jól Maldini! Nálad meg R9!
Ja és a világbéke! 
-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Maximálisan elismerem a tudásod a játékban (ezt már többször meg is tettem) Pont ezért állok értetlenül most a véleményeddel szemben. Maldini sebességben jobb csak Bonunál, illetve a wf 4-3. Minden másban gyengébb, vmiben sokkal! A passing pl 75-92 wf ide vagy oda. Fontos traitssek is megvannak, sőt power header csak Bonunál ami sztem az egyik legfontosabb a CB-knél és a wr miatt tuti h hátul marad! Ha azt számításba vesszük h az ikonok OP-k még akkor se hinném, h diferencia lenne közöttük. Ez az én véleményem, nem kell elfogadni. Viszont semmi sem támasztja alá azt, h Maldini jobb lenne, KIVÉVE a beépíthetőség. Peace!

-
arpo04
őstag
-
-
arpo04
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Erezheto a kulonbseg 3 es 4 wf kozott. Viszont vannak jatekosok akiknel szerintem valami nem kerek. Tots Sterlinget st-be hasznalom es nem erzem a kulonbseget kozte es Firmi kozott. Az is igaz nem is lovok vele tavolrol. + vegletekig kijatszom a helyzeteket. Nincs tiszta lovo helyzet nem kiserletezek, vissza passz.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
94 bocsi, úgy tűnik nem jó 2 órákat aludni majd 12-t dolgozni!

De ez most a csapat terv! Sajnos ha szélsőkkel szeretnék indítani, akkor Savicot nehéz megoldani a chem miatt, így nem sok választásom marad, főleg mert a többieknek is kell a chem. Láttam Kantét sokat használták a PRO-k is az elmúlt napokban, ezek szerint nem gond a magassága? CM-ben lenne, mert CDM-ben ott van Vieira. Pazarlás lenne?
-
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Privatba is szerintem, bocs meg se 😂😂 az masik volt.
75, 50
Org
65, 65, 60
Free
53, 51, 45
Cov
St get in, press back
Cdm cut pas, stay back
Lb, Rb stay back -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez majdnem az én csapatom

Csak Grizi helyett Ale, és Rossi helyett Vieira
De honnan szedtél 96os Sont?

-
Geradossz
aktív tag
Sracok en ugy jatszok evek ota hogy az lb es lt vagyis az also felso gombok meg vannak nekem cserelve. Szerintetek ha visszacserelenem javulna a jatekom? Mindket oldalon meg van cserelve az also felso. Probaltam visszacserelni es ugy jatszani de nem nagyon megy talan a 19 re meg tudnam tanulni csak van e barmi fele ertelme vajon?
-
Kristof_94
nagyúr
Ezt fogom kipróbálni! Már ha kerül ki licitre valaki...

Nyilván ez csak a kezdő felállás. Cserepadon 96 Son és egyéb apróságok. -
Aguinaga
őstag
No, mivel esett pár nagy értékű lap, megcsináltam kb. 20k-ból Crespot és vettem egy Kimmich-et.
Ez most a csapat, ingame 4-1-2-1-2-re állok át.
A kérdés: Tolisso-t elég semmilyennek érzem Engine lappal, valami más ötlet rá? Az IG felállásban ő a CAM, de mostanában inkább Eriksson jön be az 1. percben. -
Ragnar17
tag
Jé, a 4 event idén azthiszem amit néztem..és végre kaptam egy ultimate packet , azthittem legenda

-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristof en megadtam a 4222 felallas ct es play inst. Szerintem ugyan az ha jol neztem.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Mondtam, hogy ne várj sokat. Attól, hogy beletettek egy-két ficsőrt,még nem.lesz megváltás. De ez a megjelenés utáni 1 hónapban, sajnos többször is fog még változni. Ha nem.kesz rosszabb mint a 18, akkor én már örülök.
@LendvaiFeri
A felső ikon sor ok. Az alsó sor nevei ok, de a statok,

Mit lehet ezekkel kezdenina középpályán? Ezekkel a sebességekkel felejtősek lesznek sztem.Más
Kb 40K ból kiraktam Aguerót. Megéri beváltani? Néztem futbinen, jó lap.
De hátha jön még valaki jobb. Szerintetek?@MdewC
Én is néztem azt a Sont. Brutál statok. 5wf. De jobb lehet mint Pelé?
Vagy megint cseréljem le Alét?
KDB qva jó, nála nem jobb Son, esetleg Crespo, de Ő meg bárki bármit mond, majdnem a legjobb ST a játékban sztem.Van fél millám, meg egy jó csapatom, most vegyek padoztatni embereket?
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
OP nagyon.
-
Kristof_94
nagyúr
Milyen felállásban játszanak ezek FIFA VB-s srácok? 4222 a népszerű?
-
MdewC
nagyúr
Farm in div 1 -> div 1 win -> Manolas -> Benatia eladva -> Firmi eladva -> 94Son megvéve.
#ezvan
-
A guru
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez az új pack opening design viszont szarabb lett szerintem.
-
akooos
veterán
Kíváncsi leszek amúgy erre a dkt mentes fifa 19re. Ami tetszik az a választható reward, a weekly objectivesert cserébe.
-
akooos
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Lampard Gerrard középpályát már most megcélzom

-
A guru
addikt
Fifa 19 gameplay benyomás: Gecc ez egy az egyben a 18, csak máshogy kell lőni és gyorsabban fogy a stamina.
A kártya design szép, jó ez a dynamic tactics dolog, az új division is okésnak tűnik egyelőre. Tetszik.WL: 28 win. Ez az R9 egy nulla, a gameplayt elbaszták, már csak becsületből fogom játszani az elkövetkezendő hetekben. Kár volt, EA.
-
Digestive
veterán
19 OTW CR!

Egy olyant kellene megcsípni! -
dejvid8
őstag
Ha minden igaz, kb 70K-ból ki bírnám rakni Kompany SBC-jét.
Próbálta már valaki? Állítólag az egyik legjobb védő a játékban.
Prime Blanc helyett jönne, vagy pedig átállnék 3-5-2-re és a 3 védő: Prime Blanc, SBC Kompany, PTG Varane.Ki mit mond?
-
LendvaiFeri1
veterán
Mikor lesz 19 topik?

-
arpo04
őstag
Rajottem egy okossagra, miert nem megy olyan szinten a jatek mint ezeknek a sracoknak. Mindegyik mogott ott ul egy ember aki biztatja oket. Nalam meg max az asszony mondja mikor fejezed mar be. 😂
-
Digestive
veterán
Gyereke ez egy gőzölgő foskupac, nem pedig élvezhető játék! Sima arany csapat kell meg a geci Begovic!
24 kapura lövésem volt, abból 10 prime R9 ziccer! Kikaptam 1-0-ra 4 kaput eltaló lövés ellen. Joao Mario és M. Dembélé Gullitot és Vieirat is faszra húzná a középpályán és az arany Lukaku, van Persie, Lucas trio a játék legjobb támadó triója! Asszem megyek és hányok egy tisztességeset!
Amúgy ha nyomod, mint az ökör a teammate containt, akkor legálisan használhatod a legacy defendinget WL-ben! Pfejj az anyjuk picsáját! 
-
Geradossz
aktív tag
Arról lehet valamit tudni, hogy akik eddig voltak ikonok azok megmaradnak és ezek pluszban jönnek vagy teljesen lecserélik az ikonokat?
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elvileg profi nem?! Kezeltetnie kellene magat 😂😂 Ja es az elejen nem nala volt technikai hiba ami kizokkenthette volna.
Skgaming, Ensidia jatekosait nezd meg. Nyugodtak, nem idegeskednek. Dossary is nyugodt. Ugy nez ki nagyobb volt az arc mint a tudas. Elhitte o a jobb, hiba volt. -
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kurt?! Kicsit se meggyozo az elso meccs alapjan, sot. Elszallt az agya rendesen 😂😂 kulon show musort kellene csinalni a kitoreseibol.
-
Kristof_94
nagyúr
Jó ez a meccs, KickoffDossary

-
Kristof_94
nagyúr

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát ha a sors úgy akarja, akkor nem csak ott!

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja, draftban majd kipróbáljuk...

-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megeri, semmi kulombseget nem erzekelek. Wl-t most van idom elkezdeni. Rage quit az elso meccsen. Sterling 2 golt vagott 5 perc alatt es feladta 😂
Davids is johet, no meg Gattuso. Nagy kedvencek voltak. -
Kristof_94
nagyúr
Nem is olyan rossz!

-
Kristof_94
nagyúr
-
akooos
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
Most jött ellenem wl-ben egy pl csapat. TOTS Agüero, TOTS Otamendi, SBC Bakayoko, rózsaszín Jesus és Martial (az alap lapjaik) és a szélen arany Pedro. Kapuban a rendíthetetlen Begovic. 14 lövésem volt, abból 14 ment kapura. Begovic mindent kitornázott egyértelműen. Neki volt 6 kapura lövése és 3 gólja, mert De Gea azt sem tudta, hogy hanyadikán volt elseje. Úgyhogy igen, aki bejut WL-be az nyerjen jó sok meccset a lámázással

-
Szigma70
addikt
Szóval szar? Az fasza akkor
De ennek mi értelme volt? Hogy aki bejut most a végén a WL re, az is nyerhessen? Vagy mert nagyok a csapatok közti különbségek?
De mára a legbénább kereskedőknek is lehet majd fullos csapata.
Nem értem ezt.Hacsak nem, így a végén jól meg nem utáltarják a 18at, hogy, gyorsan vegyed meg a 19et. No meg, így a 19 kezdeti játékmenete is jobbnak tűnik majd talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig etaclan1984 kollégától megvolt excelben összeállítva a névsor mindegyik csapathoz! 

Illetve azt mondtam, h számok alapján nem lehet azt mondani, h Maldini jobb, mint Bonu! Nálam most prime Blanc & fof Umtiti a cb páros. Maximálisan elégedett vagyok Umtitivel is, hiába "széthúzott lap". Bár ha így nézzük, akkor az ikonok prime lapja is "széthúzott" a babyhez képest!

Akkor Ramos a borzasztó H/M wr-el mi a szentszart keresett a pro csapatokban? Vele h lehet védekezni, ha éppen csatárnak érzi magát?