Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
IzI
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Biztos vagy benne? Mert szerintem még nincs benne,ha igen én nem találom
-
sz_abika
addikt
Squad battles marad?
Ha a WLbe pontok kellenek majd es ez alapjanleszunk Divisionben is, akkor a bronzbenching ugrik, mert a skillmrating szamit csak majd? -
MdewC
nagyúr
Család bealudt, mondom tolok meccset.
7-7. Végét felvettem, tiziket vhogy behúztam 4-2-re. Huh.
-
-
cristijAn
tag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Én nem nyitottam egyetlen egy packot sem az Ő accountján, szimplán játszottam.

Laci azt hiszem hétfőn nyitott egy 95 Kantét , Ibrát , meg még valaki aki kb 400k-ba ment de már nem is emlékszem rá ki volt, pedig tegnap mondta élő adásba. Ő nyitotta ki az összes rewardot, SB + WL.
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De mire jó a +1 rating, ha minden más változatlan?
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A 94es dagival biztosan jól jársz, ha még nem próbáltad itt az ideje
Most jóval 2misi alatt meg is tudod venni. -
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Idén nem tudtam ikont nyitni, bírnám ha a 19-ben jönne egy hasonló lap.

-
LendvaiFeri1
veterán

-
cristijAn
tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Rendkívül keserű is lett a szájíz.

-
cristijAn
tag
válasz
Geradossz
üzenetére
Szia!
Email címem cristijanmovie@gmail.com ott el tudsz érni. Sajnos vagy nem sajnos facebookon napi 40-50 üzenet jött amire ha napi szinten nem válaszoltam akkor egy hét alatt több száz üzenet volt, amire nem volt időm válaszolni tehát megszüntettem azt a fajta üzenet küldést!

-
A guru
addikt
válasz
Geradossz
üzenetére
Pont leszarom ki, mennyi fifa pontot vesz, de ha valaki, velem vagy mással nem olyan formában kommunikál, ahogy az szerintem méltó lenne, tehát a minimális tiszteletet nem adja meg, annak én sem fogom, pénztártól való távozás után pedig...
Miért kell elbaszni ezt a topikot ilyen hozzászólásokkal?

Szevasztok.
-
IzI
senior tag
Tudja vki esetleg,hogy a fifa 18 mikor kerül be ea acces-be?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Geradossz
üzenetére
Hali!

Téged azért bannoltak a modik, mert olyan stílusban írtál többször, aminek az lett a következménye. (Anno engem is meglepett, de ez volt a lényeg.)
Az meg, hogy ki mennyi pointot vesz, 1000x le lett írva, hogy magán ügye mindenkinek.
Remélem nem az a célja senkinek, hogy veszekedést generáljon.

-
Geradossz
aktív tag
válasz
A guru
üzenetére
Nem vitatkozni akarok, de ez a szívesen látjuk
? Hagyjuk. folyamatosan támadtatok engem hogy mennyi fifa pontot veszek olyan emberek is, akik segíteni nem segítettek én pedig nem egy kérdésre válaszoltam... Ráadásul olyankor jött szóba állandóana mikor már rég nem volt aktuális... Ki lett bannolva? Én! Ki sértegetett? A többiek. És persze csak én lettem bannolva amit utána az itt lévő emberek értelmesebbjei be is láttak, hogy ez marhára nem volt fair.... Na mindegy is. Csak emelett nem tudtam most elmenni.Egyébként cristijan épp fel akartam volna veled venni a kapcsolatot élő adásban, csak sose voltam ott mikor ment adásod, fb-on pedig nem lehet neked írni ugye. Nem írnál privátban valamilyen elérhetőséget mert lenne számodra egy ajánlatom. Vagy ha a pm-et sűrűn nézed ott is letárgyalhatjuk amit szeretnék
-
Edgar2621
őstag
válasz
cristijAn
üzenetére
Régen írtam, de most kikívánkozik belőlem hogy ehhez a témához hozzászóljak.
Az egyik a Te munkásságod: én csak pár videódat láttam és nem igazán tetszett a stílusod, ami számomra Pewdiepie-hoz hasonló, kissé túltolt, mesterkélt stílusnak hatott. Szóval én onnantól egy-két videódba néztem csak bele, ugyanúgy nem igazán találtam meg a kulcsot hozzájuk, maximum az információk miatt néztem bele. Ettől függetlenül elgondolkodtam hogy ki a helikopter ebben a történetben és arra jutottam, hogy nem Te(vagy ti videósok) vagy, mert nem ismerlek valójában milyen vagy, simán lehet hogy csak a videó kedvéért, a nézettségért ,,adod elő” magad. Azon is elmerengtem, hogy fel tudnék-e építeni egy csatornát, nevet magamnak. Erre persze a választ nem tudom mert jó eséllyel meg sem próbálom, de le a kalappal azok előtt, így előtted is akiknek több tízezer, százezer(vagy esetleg millió) követőjük, nézőjük van. Jó példa arra, hogy kik néznek öcsém, aki 18 lesz jövőre és nagyon okos srác, úgy néz ki orvosnak tanul majd és néz téged. Persze mondja hogy tudja milyen a stílusod és néha ... vagy de kedvel és jól szórakozik a tartalmon amit szolgáltatsz. Szóval csak így tovább, biztosan Te is csinálnál sok mindent máshogy (tegye fel a kezét aki nem) mint ahogy tetted a múltban, de elértél egy komoly szintet, amiért jár a gratuláció. Az hogy innen a fórumról ki követ és ki nem, az nem mérvadó mert ez egy maroknyi(de nagyon jó és összetartó) közösség. Hasonlóan Pewdiepie-hoz akit eleinte néztem aztán kiábrándultam belőle és azt gondoltam hogy egy ... lett, de rájöttem hogy valószínűleg én is változtam, az ízlésem is és ő és változott és változtatott a nézettség érdekében.
A másik téma maga a Fifa: tavaly viszonylag sok időt tettem bele a játékba és eljutottam elite 3 szintig, tehát képes voltam 30 meccs körül nyerni a 40-ből, ami az 1 év alatt beletett 24 nap tükrében visszatekintve elég jónak számít. Aztán munkahelyet váltottam+kipróbáltam a demot és játszottam 10 órát az Ea access segítségével és arra jutottam hogy nem kell nekem a Fifa18. Ennek több összetevője van, kevesebb idő, frusztráció a játék hibái miatt, a a valódi labdarúgás szeretete ami miatt nem tudom elfogadni sokszor az árkád játékmenetből fakadó gameplay elemeket, legyen az hiba vagy ellenkezőleg egy valószínűtlen passz, lövés vagy csel, az op játékosok, cselek, a drag back, az Lt+Rt cselezés, a lag, a button delay stb. Ezek mind összeadták hogy ne vegyem meg a 18-at. Aztán persze év közben játszogattam néha, volt hogy visszatértem a 17-hez, vagy játszottam a barátom accountján a 18-al és rájöttem hogy ez tényleg az a játék amit vagy elfogadsz úgy ahogy van, vagy nem érdemes leülni elé mert csak a vérnyomásod megy fel tőle (jó példa erre a világbajnok Msdossary aki két, rövidre rúgott szögletből fordította meg a meccset Kurt ellen és törte meg azzal szvsz, mellesleg végig higgadt volt, ez jó példa lehet mindenkinek). Szóval valószínűleg a 19-ben is lesznek orbitális hibák és olyan gameplay elemek amik kiakasztják a Fifa közösséget, de az a helyzet hogy a kiskapukat ki kell tudni használni különben nem nyerhetsz. Ha pedig mindenki használja őket akkor már nem is kiskapuk
Az Ea egy profitorientált cég, olyan játékot csinálnak ami sokat hoz a konyhára, nem olyat ami mindenkinek tetszik. Ezen kár elmélkedni, siránkozni, ez így van. Szóval a 19 semmivel nem lesz rosszabb valószínűleg mint az elődjei, az más kérdés hogy a játék mennyire alkalmas esportra(szeritem jelenleg még nem igazán) de ezen is fognak javítani mert pénz van és lesz benne.Összefoglalva az eddigieket és csatlakozva a több hete tartó mozgalomhoz: szép az élet, itt a sunshine és a világbéke legyen velünk

-
cristijAn
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze, mostmár elérhető a FIFA19 kártya design is ami elég ütősre sikeredett !

-
A guru
addikt
Na idénre én itt be is fejeztem, 20/18 után 33/22, megint jött a múltheti agyfasz gameplay 20 meccs után, szenvedjen ezzel az aki akar, nekem elég volt. Aki szeretne azzal szívesen tolok friendlyt. Folyt köv szeptember 25-től. Köszi mindenkinek az egész éves segítséget, jó kis társaság jött össze.

-
v-man
őstag
Ha Richarlison a debütáló meccsén lőtt duplájára kap egy if lapot, akkor a 19ben hányas lesz a sima arany lapja? Most 76ról indult. Vagy épp Pereyra, ő 80 most.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszi a tanácsot! Tehát ha választanod kellene 94-es R9 és Son között, akkor inkább a brazil, remélem jól értettem, kicsit fáradt vagyok már, ez a 3. éjszakám. Lehet nézek róla pár bemutatót. Azt néztem amúgy, hogy a 94-96 között olyan egetrengető különbség nincs is.
Az a röhej, hogy az SBC-jét gond nélkül meg tudnám csinálni, ha nem 340-350k lenne egy k*rva ikon augusztus közepén. Az 5 darabnál 1,6-1,7 millió még ha jó áron is veszem... Nevetséges, hogy nem tudtak a végére kiadni egy bébi vagy akármilyen ikon sbc-t, mint ami pár hónapja is volt. Ennyire pénzéhesek. -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha van pénz R9-re, akkor őt. Ha nincs, akkor a legolcsóbb La Liga/argentin csatárt akit talász, Son-t meg becseréled a padról az első percben.

Tőle szerintem nem nagyon van jobb ST. Hidd el, egy kompromisszumos megoldással többet vesztesz, mint azzal, hogy nem full chem-en játszatod Son-t.
Én hiszek a statok-ban, tehát szerintem nem lehet érezhető különbség a két Messi között, max csak strength-ben.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Olyan furcsának tűnik nekem a játékmeneted, lehet csak a kameraállás miatt!

Amúgy: ebbe a csapatba kit kellene raknom a max chem érdekében? Van egy koreai srác a csapatomban, nevezetesen Son, aki nagyon szeretne játszani, de a chem maitt nem megy. A kiinduló felűllás mindegy, ingame 41212 szűk lesz! Köszönöm! Azt nem tudom, hogy CAM vagy ST lenne-e ingame a hiányzó játékos. Ha Son-t be tudnám rakni, akkor persze ST lenne. Nem sok van rá ha megveszem Messit, olyan 1,5 milla max.

Apropó Messi, szerintetek elenyésző a különbség a FOF és a TOTS között?
Közben néztem, hogy 94-es R9 is jó! Erre a 2 hétre...
-
Digestive
veterán
-
MdewC
nagyúr
Abba hagytuk a horrort asszonnyal, így folytattam, 10/8. Fáradtan elmegy.
Plusz ebből volt egy fagyásom a töltőképernyőn, első ilyenem idén. Nem mintha számítana, úgyse tolom le. 
-
Szigma70
addikt
Hogy lehet valaki akkora segg 14es klubbal, hogy van 2 piros meze?
Az a másik főokos, aki látja, hogy kékben vagyok, ő meg sárgában, erre az utcsó pillanatban átvált ő is kékre.
Mire gondol az ilyen?
Ehh
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne viccelj már. Az pénz kiadás. Ha az EA-n múlna, vehetnéd a játékot szeptemberben is, meg a tavaszi szezonban is újra.
Ne hogy már nekünk legyen jó. Az, hogy játékosok is vannak, az az EA-nak a szükseges rossz, amit el kell viselni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Minden országba kellene telepíteni néhányat, akkor kevesebb gond lenne.

-
etaclan1984
őstag
Egyébként tuti hogy azért szarok most a szerverek mert azokon mennek a beta szerverek is. A hétvégén nem játszottam 5ös latencys ellenféllel, mindenki 3, max 4esen volt.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
cristijAn
üzenetére
Ismerős! Sokáig azon voltam, hogy nekem is el kellene kezdeni használni, mert nem állapot ami ott megy, de utána inkább tojtam az egészbe. Ha jó napom van és a Telekom sem szól bele, akkor TOTS Cr - FOF Son, mögöttük pedig FOF Mbappe megbolondítjákl a védőket, legacy ide vagy oda!

-
peetie1
aktív tag
Találkoztam ma egy köcsöggel akinek mane meg arnautovic volt a 2 cm-je. Gól után persze tolta az arcát a kamerába. Még jó hogy a hosszabbítás végén én örülhettem 😎 erre bontok is egy sört.
-
cristijAn
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Igyekszem, csak ez a konzolra váltás sok mindent megváltoztatott
Sajnos már semmi nem olyan lesz mint PC-s fifán ( persze ennek sok-sok pozitív oldala is van ) mint például hogy VÉGRE nincs több csaló elleni játék
Idén a top40-nek a 80%-a Legacy Defending csaló volt PC-n és kicsit besokkaltam hogy akármikor játszottam a nagyrészük olyan csalók voltak akik már idén lebannoltattak 5 accountjukat csalás miatt..A PC community szörnyű. Áttértem ps4-re és elképesztően bánom hogy én bármikor is időt pazaroltam a PC-re mert ami ott megy az nem fifázás, hanem az hogy ki hogyan csalja le a másikat 
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
En biztos nem veszem meg a 19et, amíg itt azt nem olvasom hogy na ez most tényleg frankó lett. Még 1x nem huz le az EA a tragyajaval.
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi, bár jobb lett volna most már az újban, de akkor kirakom Maldinit én is gyorsabban 😊 (Az érte járó legnagyobb csomagból jött).
-
MdewC
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Sztem mindenkinek jár 1 esély, szóval úgy a korrekt, ha mindenkit korrektül fogadunk.
Aki meg agyatlanul elkezd ide írogatni, szimplán kitörlöm a kommenteket, a modik meg tiltják.
Szóval nyugi.

Sztem itt elég sokan vágják a játékot, nem átlagos szinten, úgyhogy ha vki ide jön, akkor talán fejlődhet is. De ha egymásnak esünk, az nem profi.
Sztem ha vmi nézet eltérés van, azt le lehet meccselni is nem?

-
A guru
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Aki a fifához szól hozzá, segíti a közösséget, azt szívesen látjuk, mivel ez egy fórum, ez a lényege. +1.

Egyéb stílusból nem kérünk, arra van ennél jobb hely is.
-
etaclan1984
őstag
Nekem nem tűnik olyan embernek aki ezen a csipkelődésen megsértődik

Csak azt szeretném elkerülni hogy valamelyik videójában benyögi hogy jajj engem itt folyamat bántanak milyen igazságtalanul, aztán idejönnek és elkezdik a "mivanmivanmivan"-t. Gondolom ez nem túl nagy kérés.
Egyébként minden embert aki értelmeset hozzá tudott szólni a fifához szívesen láttunk eddig is.(#33529) cristijAn Schober Norbit 1.3 millióan !

-
v-man
őstag
Héten második ikonomat nyitom, RC után most Prime Hagi 😂
-
Szigma70
addikt
Ez a saját véleményem, senki nevében nincs tisztem beszélni, se pro, se kontra
Itt vagyunk ebben a topikban, már-már barátként nap mint nap. De a reg számokhoz viszonyítva, irogatunk ide kb. 15en. Az, hogy ki milyen játékos a Fifában az itt nem releváns. Szükség van minden emberre, véleményre, új arcra, új tapasztalatra, vagy csak egy új tagra, aki ki tudja, talán ugyan úgy szinte "barát" lesz, mint én, Te, Ő, akárki.
Miért kell mindenkit kiutálni az első pillanatban innen, még ha sokan nem is szimpatizálnak valakivel? Miért nem jó, ha többen lennénk?Én becsülöm, hogy a saját nicken idejött, és posztolt.
Nem én vagyok a célközönsége, de a beletett idejét, munkáját, és azért a nézőszámait elismerem.
És ha valaki arra gondolna, hogy én írtam neki mailt, akkor téved.Egyszerűen csak nem értelek néha titeketVilágbéke
-
cristijAn
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Több mint 63000 gyerkőc az már !
Tartsd tiszteletben! -
MdewC
nagyúr
VJ7:
rég láttakak, remélem minden rendben.Cristijan: örülök, hogy benéztél, legalább kiderül, hogy olvasott a topik.
PS4: Mdewc (ha van kedv néha meccselni, akkor örömmel.)
Mindenki: kérlek skacok ne marjuk egymást, nincs is okunk és remélem így is marad.
-
MdewC
nagyúr
Srácok!
Kérlek ne marjátok egymást, a személyeskedés nem lenne szerencsés.
Inkább mitassunk példát, ha már beköszönt ide egy ismert videós, vélemények lehetnek, de lehet barátságosan is beszélgetni, menjünk így tovább.

Köszi.
-
Kristof_94
nagyúr
Zárjuk már le, ez 4 éve lehetett, azóta páran felnőttünk!

vegitos: Olyan ez, mint valami kemény drog, ha egyszer ráfüggsz nehéz róla lejönni!
Kell valami játék, amit tohlatok és más opció nem nagyon van. Far Cry-t toltam most végig, de ennyi. Egy Battle For Middle Earth 3 lenne nekem a megváltás, de az már soha nem jön el... -
cristijAn
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Gondolom ez a dolog annyira hiteles minthogy én fifa17-ben cristijAn néven csaltam zsetont..Végülis facebook profil is 8db van az én nevemen amiből egy sem az enyém mert nincs Facebook privát profilom..
Ha Te azt gondolod én bárhova is regisztrálok úgy, hogy kamu account neveket adok meg akkor gratula.. 
-
cristijAn
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Tessék??
Soha a büdös életbe nem tudtam, hogy létezik ez a fórum mindaddig amíg rám nem írtak Kristófék emailben hogy történt ez a dolog amit ki is raktam Facebookra, hogy wtf.. 
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Na basszus, téged is ezer éve láttunk itt!

-
vegitossj7
addikt
-
A guru
addikt
válasz
cristijAn
üzenetére
De nagy forma vagy, köszi!

FeWC amúgy mostmár, valamelyik vidiben elmondhatnád.

Nagy részünk PS4-es, szerintem teljesen ok a gameplay, 17/16 összejött ma nekem. Vasárnap meg péntek este több az átlag team, ezért max könnyebnek érződik, de semmivel nem jobb vagy rosszabb a játékmenet, ÁLTALÁBAN.
-
cristijAn
tag
Mindenesetre kérdésem a következő lenne ha már ennyire hamar sikerült beilleszkednem! LUL
Vannak itt ps4 playerek is ?
Nektek hogy megy szombatonként a WL? Megmondom az őszintét, hogy így zsinórban három hét WL-ezés után azt kell mondanom, hogy szombaton a szerverek botrányosak PS4-en..Idáig azt gondoltam a két konzol maximum abban különbözik, hogy több a transfer, de kezdek rájönni hogy ennek a hátránya hogy elképesztően le vannak terhelve a szerverek, folyamatos delay és sorolhatnám..Péntek és vasárnap kiváló, hibátlan játékmenet, szombaton meg használhatatlan... -
Kristof_94
nagyúr
Nem akarom senki pártját fogni, de sokkal egyszerűbb lenne, ha félretennénk ezeket az "ellentéteket"(?)!
És pl. mindannyian lehetnénk itt békében, megosztanánk egymással a csapatokat, gondolatokat, stb. -
etaclan1984
őstag
Na csak van itt élet szombat este ! Bontom a sört !

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
cristijAn
üzenetére
Szerintem ez onnan indulhatott, hogy anno zsetonos oldalakat reklámoztál, de szerintem ennyi. Az meg nekem mindegy, hogy a videókban ki miként viselkedik/reagál mindegy, ha jó a tartalom. Pl. Castro egy őrült, aki nagyon túlreagál mindent, de egész jók a videói. Bateson viszont tök nyugodt pl. a nyitásoknál, ahogy én is. Amikor kinyitottam a TOTS CR-t, kb. csak annyit mondtam, hogy "na ez igen!".

-
cristijAn
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Az utolsó komment tőled volt amit olvastam, de nem Te voltál az akire gondoltam akkor amikor irtam, hogy sokan szeretik 30x leírni hogy mennyire utál engem
Mindenesetre nagyon szépen köszönöm hogy érdemesnek találtad ide linkelni, örülök ha az emberek tisztában vannak azzal, hogy mire számíthatnak. Mindenesetre reménykedem hogy ez csak egy szimpla fellángolás és a teljes játék másképp fog megérkezni ! Ámen! 
-
cristijAn
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Ez nem teljesen így van, esetleg Te nem láttad a kommenteket..
A fifa17-ben is volt rengeteg uriember aki szidott mert ők azt gondolják hogy én istenítem magam stb..Aki jól ismer az pontosan tudja, hogy az az ember pont nem én vagyok aki azt gondolja magáról hogy Ő a fifa istene.. Nem lehet mindenkinek megfelelni ezzel nincs is probléma, csak amikor egy illető folyamatosan hangsúlyozza egy fórumon hogy mennyire nem szeret..Lehet saját magában kéne megkeresni a hibát először..
-
cristijAn
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lehetséges, több emailt is kaptam innen a fórumról, hogy állandóan kapom a savazást és hogy belenézett az élő adásokba-videókba és hogy mennyire félre ismert
Persze vannak akik megnéznek egy fifa15 videót és azt gondolják az ember 3-4 év eltelte után is ugyanaz maradt 
-
-
Szigma70
addikt
válasz
cristijAn
üzenetére
Üdv
Senki nem hülyézett le, az, hogy szeretlek vagy nem, az meg itt nem releváns. A gyerekemet, a családomat szeretem. Ennyi. Volt hírértéke a videódnak, ezért idelinkeltem, ha nem tartottam volna rá érdemesnek,akkor nem.
Ne gondold túl.Az, hogy igazat mondasz vagy nem, az megint csak szubjektív, mert ezek nem a Te élményeid voltak a játékkal, csak bízol mások értékelésében.
Világbéke
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- WD NASware 3.0 10TB HDD (WD101KFBX)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha hagytam volna már az első két hétben abbahagytam volna, amikor egy magyar fifás oldal csak ennyit írt:

Mert a 18-ban ez a középső volt.

Embereim összeszaladnak, majd ter Stegen megforgatja bennem a kést!