Hirdetés
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Kérlek, ne gyere ezzel az urban kegendel.

Kb 5 éve nem kapni olyan routert, aminek a szoftvere ne intézné el ezeket. Ez akkor lehet lényeges, ha nem type2 a csatlakozásod a ps-en. Akkor kell portokat nyitni, hogy a type3 , 2 legyen. Próbáltam anno 1 en is, tehát a net, közvetlenül a ps-be megy, akkor is volt DNF, de csak a Fifában. Na akkor mi van?
Ki tudja melyikünk melyik EA szerveren játszik. Lehet te olyan helyen laksz, ahonnan szerencséd van, másnak meg nincs.
Lehet köztem és a szerver közt ezer hiba, ki tudja, egy biztos, a netem nem szakad meg mikor DNF et kapok, ez ezer %.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Jahh, nálam se megy, Pedig Son és Pelé mestere ennek, de gy gól se lett belöle. Mind gyenge fos lesz.
És igen, péntek, szombat egy halom fos volt a gameplay, sorra kaptam ki a mákos 20K-s csapatoktól, ahol még mindíg Willian a CDM, és Sané meg Mané a CM, elöl meg az ingyen Rashford és Hesszusz ontja a mákostészta gólokat 30 ról háttal, míg Pelé, KDB, vagy Ale és Crespo mindent mellé, felé lő.
Aztán este valami változott, mert egyszer csak jó lett a gameplay. Mentek a passzok, mentek az emberek, a védők védekeztek, még élveztem is a meccseket. 8/7 lett egyből. Az ilyen himi-humi csapatokat 4-5 góllal küldtem el. Én nem tudom mitől függ ez, szerver terheltség, vagy direkt segítség, de ezen kellene javítani, nem 20K-ért évente eladni a semmit
-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Amúgy tényleg brutális a kipattanó, megpattanó, lepattanó genyó gólok és helyztek száma. Hába lépek oda a csatárnak, vagy csúszok be, simán viszi tovább mert nála marad a labda. Ha kijön a labda a kapusomról már teszem is le kontrollert, mert 1000% h egy teljesen szabadon érkező ellenfélhez fog pattanni! És a sok nyomorék meg végignézi és kamerához rohan, mintha 20 passz és 10 5*-os csel után egy skorpió gólt szerzett volna.

Francesco003
Brilliáns meglátás!
-
Francesco003
aktív tag
válasz
A guru
üzenetére
Én is kicsit ki rageltem...25 meccsből 18 on hosszabítás volt...11 győzelemnél abbahagytam ..
Ne vedd magadra de ez a játék hibája ,,én 2 xannyi idősen is dabelek ha a elöző 5 meccsem elment bármi okból...egyszerűen arra írányít a játék ,hogy baszuk szét egymás idegrendszerét...èn pl Bordó Lozano Begovics timet mindig idegesítem....engem felháborit ,hogy ilyen lapokat lehetett csinálni ...(olcsón)
[R9]
Közbe meglőttem az év gólját...vicc ,hogy csak előre akartam bikázni... -
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Köszi, rémlett.
Próbálgatom ezt a 442őt, de nekem nem adja. Vagyis nem erzem még. Valahigy messze vannak az emberek egymástól, és ha mocsaras, belassult xar a játék, akkor ilyen távolságba míg elér egy passz, addig simán elugrok a slozira

Mi a titok? Mennyi a passing nálad?
-
Aguinaga
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Bugos a rendszerük, ilyen levelet ("Gyanús vagy, figyelünk, stb...") kaptam egyet késő ősszel, majd karácsony körül meg bannoltak vagy 3 hétre, mindezt úgy sikerült, hogy szinte csak kereskedtem, és offline (SB) játszottam, tehát se div, WL főképp nem... a support egy foshtenger
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Nem Vieirat akarom cserélni , hanem Yaya-t, de csak fontolom, mert van coin és nincs mire költeni.
@Gyuszi
Azt gondoltam, hogy nálad a német a nyerő
Azért Yaya sem piskóta, nézz rá.@Edgar
Azért erre a `baba megnyugtat` dologra pár év múlva térjünk vissza.

Igaz a mondás, kis gyerek kis gond, nagy gyerek............
Sose értettem, most már igen
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Nem tudom, ellenem ez az SBC Bego mindíg hozza a formáját.
Ami viszont elkeserítő, az az, hogy ha látom az ellenfélnél szegény SBC Buffont a kapuba, akkor ez egy fél nyert meccs. Olyanokat kap szegény.........
Egyébként szinte minden meccsen az ellen 433/4 vagy 41212 széles, úgy látszik most ez a menő.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Értelek, igazad is van, MdewC nek is , csak egy a baj, hogy én nem a 40 win-ért meg a rewardért játszok legfőképp. Egyszerüen szeretek ezzel a szarral játszani. Persze fontos a győzelem, különben mi értelme lenne, de fontosabb kellene, hogy legyen az, hogy élvezzem a játékot. Márpedig ez most rákényszerít arra, hogy sokszor úgy játszon az ember, amit nem élvez.
Valahogy össze kéne hozni a kettőtAmúgy ami feltűnt most a WL alatt, hogy tőbb Begovic állt a kapuba mint De Gea. Volt több meccsen is, hogy kezdés után kapuscsere, jött Begovics. Eddig ilyet nem láttam, hogy valaki kapust cserélt volna. Az tény, hogy sokszor mindent kivédett ellenem.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Jó ideje nem játszom 41212-őt.
4231 az alap innen váltok ha kell, de nem kellene sokszor, hisz majd mindíg én vezetek. De ha nagyon kell akkor ennek a szélesét, vagy a 4411 et nyomom.
Én csak azt nem értem, ti hogy nem érzitek azt amit én. Hogy van olyan meccs, mikor érzed, hogy egyszerüen nem hagy játszani.
Az emberek lelassulnak, Pelét beéri bárki, Ale nem tud passzolni, és az 1000%os , végletekig kijátszott gólvonali ziccer is kimarad, míg az ellenfél lövi a 8x elépattanó fos mák gólokat.
És ha ilyen meccs van, márpedig van, akkor ha a fene fenét eszik, csinálhatok bármit, nem nyerhetek.És gondolhattok bármit, én érzem ezt, az én gépemen, itthon, az én netemmel.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
De nem megy.
Egyszerüen, megváltozik a játék. Játszanám ugyan azt, mint elötte, de nem engedi. Olyan, mintha egyszerre csak csapatot cserélnénk . Elkezdenek bénázni a játékosaim, minden mellé vagy kapufa, a passzok világtalanok lesznek, a védelem szétnyílik.
Már próbáltam ilyenkor alakzat váltást, cseréket, ultra attack, high press, semmi sem segít.Mert ha az elsö félidő elején megyek 2 góllal, akkor még ok, kiegyenlit a meccs végéig, van ilyen, de hogy a 85. ben megyek 3-1-re, és még játékidöben kikapok 3-4-re?
Azért ennél már jobb vagyok. Ezt még Te se , MdewC se hoznátok össze ellenem egy prime ikon csapattal.
Fóleg nem többször.Ami még bosszant, az a megnyert meccs, ami a lefújás után, míg ki lépkedek a meccsből megszakad, DNF.
3 ilyenem volt, és még 3 sima DNF. Egész héten 1 se.
Ha ezek nem lennének, meg lennék elégedve a teljesítményemmel. kb. 22 winem lehetne kb. 32-35 meccsből.
Elözö héten 19 lett, elötte 18, és ugyan ezek voltak. A DNF ek elvettek 3-3 már megnyert meccset.Az én szintemen nekem ez jó
-
Geradossz
aktív tag
válasz
A guru
üzenetére
Nem vitatkozni akarok, de ez a szívesen látjuk
? Hagyjuk. folyamatosan támadtatok engem hogy mennyi fifa pontot veszek olyan emberek is, akik segíteni nem segítettek én pedig nem egy kérdésre válaszoltam... Ráadásul olyankor jött szóba állandóana mikor már rég nem volt aktuális... Ki lett bannolva? Én! Ki sértegetett? A többiek. És persze csak én lettem bannolva amit utána az itt lévő emberek értelmesebbjei be is láttak, hogy ez marhára nem volt fair.... Na mindegy is. Csak emelett nem tudtam most elmenni.Egyébként cristijan épp fel akartam volna veled venni a kapcsolatot élő adásban, csak sose voltam ott mikor ment adásod, fb-on pedig nem lehet neked írni ugye. Nem írnál privátban valamilyen elérhetőséget mert lenne számodra egy ajánlatom. Vagy ha a pm-et sűrűn nézed ott is letárgyalhatjuk amit szeretnék
-
cristijAn
tag
válasz
A guru
üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy az összes olyan videót amelyben esetleg hírmorzsa van

De azt se felejtsük el, hogy hány illető talál meg ezen a fórumon keresztül, sőt az egyik kis cimborád ( nevet nem mondok ) írt nekem a multkor egy hosszú emailt, hogy mennyire sajnálja hogy ő előítéletes volt velem szembe, félreismert stb és ne haragudjak azért mert ő itt a hatalmas nagy prohardver fórumon szidalmazni mert.. -
etaclan1984
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Gondolom nem 10 alakzat közül választasz, 2 max 3ból. Ezeket meg most kilehet majd osztani ha úgy lesz ahogy mondod.
(#33489) Szigma70 Szerintem meg az hogy alakzatváltással megmarad a 10-es chemed úgy hogy közben Henry a CDM-ed Bakayoko meg az ST-d nem a játék része hanem egy sima exploit amit minden normális játékban már javítottak volna és lecsökken a chemed a valósra.
Nem azért változtattok alakzatot mert az ellenfél hogy áll fel hanem mert így bírjátok 10-es chemel beépíteni az embereket. -
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Annyit tegyél hozzá, hogy focis játék nincs másik. Van játék, aminek nem kell évente megjelennie, és megvenni 20K-ért, mert évek óta ad nap mint nap élményt, nem csak szeptembertől szeptemberig.
Amúgy ez csak egy videó, nem az én véleményem, nem is kommentáltam, így ne nekem címezd a felháborodásod
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
A guru
üzenetére
Nálam az lenne meglepő, ha nem lenne szar, szerintem reklamálnék egyből!

Amúgy ha lesz időm holnap hívom őket, csak sokat dolgozom, így nem tudom mikor jöhetnének... Közben a mobilom sem tudom bekapcsolni vasárnap óta. Volt már ilyen párszor, de akkor 2-3 nap után ment, Nokia N8, nem mai darab.
A játék nagyon jól ment, szerintem 10-ből akár mindet nyerhettem volna, de ilyen ez. De nem hiányzik ez nekem, minden hétvégén felcseszem magam.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
A guru
üzenetére
Igen, igen, tudom... Csak tudod, legszívesebben én is azt mondanám, hogy fifás vagyok, de a Fifa 17 olyan szinten felcseszett, hogy a 18at már Pesbe vettem.
Most egy "epizód" kihagyásával adnék új esélyt, de annyira idegesít, hogy nem hajlanak a szimulátorosabb foci felé.. Persze ez az én bajom. 
-
TrueGooner
senior tag
válasz
A guru
üzenetére
Pontosan ugyan ezt érzem én is.. Egész PES-ben a "Master League" és a "Become Legend" között ugráltam. Kevés tartalom, kevés liga, nincs miből meríteni egy Manager módban. Holott a gameplayt imádtam.. Valszeg ezért lesz Fifa, plusz mellé az ingyenes PES 19 Lite.
Csak érdekel az "ős fifások" ész-érve, hogy még is miért a fifa?
-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Az is durva, de nálam olyanok történtek 3 meccs alatt, h beszarás.
Haza adást beengette ter Stegen. Ilyent még nem is láttam, de olyan sokkot kaptam h nem csináltam mentést róla!
Az embereim legalább 5x volt h egymásnak szaladtak és romba dőltek, az ellen meg tovább sétált. Gondolom beszart a röhögéstől. Ronaldo kapufa, kipattanó kapufa megint. Kabaré az egész... 
-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Hát én nem tudom, h MdewC kollégával egyetemben mit szívtatok, de ez ugyanolyan gőzölgő foskupac, mint volt...
6 gól alatt nem is ér véget egyik meccs se és abból legalább 4 ilyen 28at pattanós szégyen gól! 
Ja és még valami. Aki esetleg tots ter Stegent akarja Handanovicra cserélni, az ne tegye!!! Szegénykém pont olyan fogalmatlan, mint Gigi spec lapja!

-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
De úgy mond már légyszi, h "használhatatlan ez az ember NEKEM..."
Azért pár 40/40-es emberke mégis csak használja nagy megelégedéssel. Én sem fogok ráfeszülni, h megszerezzem jövőre, de számtalan olyan gólt lőtt és helyzetet oldott meg nálam is, amit mással nem tudtam vna megcsinálni. -
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Nálam sem kiemelkedő, sztem a SIF lapja volt a legjobb, de azért 5 meccs 4 gól 5 asziszt az megvan.
4231 ben RAM ban a legjobb. Csatárban is jó, de csak nem hagyom ki miatta Pelét
Finisher kell rá sztem
@Digestive
Igen , árnyék van rajta, 4231 ben keveset lövök a CDM-ekkel.
-
-
arpo04
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Latod ez a baj, ha most javitanak minden elismeresem. Elismerem fejlodo kepesek. Ezt ketlem...
Termeszetesen nem lesz mindig mindenkinek jo, de azert a mostani.... ennyi panaszt meg nem olvastam, tudas szintol fuggetlenul. Elozo pach jo volt, aprobb hibaival is hasznalhato. Mar le se irom a mostanival mi a baj. Egyreszt irtatok, masreszt ismetelnem magam. -
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Mégis ott volt mindegyik csapatban a proknál! ??? Én azért örülök h az idén meg tudtam szerezni, de jövőre nem fogom.
Nekem nem elég fürge sajnos! Nálam Mertens az idei abszolut favorit. Pelé lehet nála is jobb, de őt nem tudtam kipróbálni, csak draftban. Nekem ezek a kis padlócirkálok fekszenek igazán. -
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Na az is egy bosszantó dolog tényleg. Na meg ha egy esernyő csel, vagy egy magas ívelés után pattog a labda, akkor még dagi Ronaldo is csak áll és pislog! Vágod legalább 3 pattanásig nem tudsz mit csinálni. Ott áll a hülyéje és hiába nyomod az analogot semmi! Nem bírja lekezelni.

-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Abszolut nem akartam kötekedni! Csak leírtam a véleményem.
Illetve azt mondtam, h számok alapján nem lehet azt mondani, h Maldini jobb, mint Bonu! Nálam most prime Blanc & fof Umtiti a cb páros. Maximálisan elégedett vagyok Umtitivel is, hiába "széthúzott lap". Bár ha így nézzük, akkor az ikonok prime lapja is "széthúzott" a babyhez képest! 
-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Na bakker találtál egy gyengébb számot, asszem én is kiégtem...
Akkor Ramos a borzasztó H/M wr-el mi a szentszart keresett a pro csapatokban? Vele h lehet védekezni, ha éppen csatárnak érzi magát?
Na a lényeg a lényeg, h MdewC kollégánál működjön jól Maldini! Nálad meg R9!
Ja és a világbéke! 
-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Maximálisan elismerem a tudásod a játékban (ezt már többször meg is tettem) Pont ezért állok értetlenül most a véleményeddel szemben. Maldini sebességben jobb csak Bonunál, illetve a wf 4-3. Minden másban gyengébb, vmiben sokkal! A passing pl 75-92 wf ide vagy oda. Fontos traitssek is megvannak, sőt power header csak Bonunál ami sztem az egyik legfontosabb a CB-knél és a wr miatt tuti h hátul marad! Ha azt számításba vesszük h az ikonok OP-k még akkor se hinném, h diferencia lenne közöttük. Ez az én véleményem, nem kell elfogadni. Viszont semmi sem támasztja alá azt, h Maldini jobb lenne, KIVÉVE a beépíthetőség. Peace!

-
-
arpo04
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Erezheto a kulonbseg 3 es 4 wf kozott. Viszont vannak jatekosok akiknel szerintem valami nem kerek. Tots Sterlinget st-be hasznalom es nem erzem a kulonbseget kozte es Firmi kozott. Az is igaz nem is lovok vele tavolrol. + vegletekig kijatszom a helyzeteket. Nincs tiszta lovo helyzet nem kiserletezek, vissza passz.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Mondtam, hogy ne várj sokat. Attól, hogy beletettek egy-két ficsőrt,még nem.lesz megváltás. De ez a megjelenés utáni 1 hónapban, sajnos többször is fog még változni. Ha nem.kesz rosszabb mint a 18, akkor én már örülök.
@LendvaiFeri
A felső ikon sor ok. Az alsó sor nevei ok, de a statok,

Mit lehet ezekkel kezdenina középpályán? Ezekkel a sebességekkel felejtősek lesznek sztem.Más
Kb 40K ból kiraktam Aguerót. Megéri beváltani? Néztem futbinen, jó lap.
De hátha jön még valaki jobb. Szerintetek?@MdewC
Én is néztem azt a Sont. Brutál statok. 5wf. De jobb lehet mint Pelé?
Vagy megint cseréljem le Alét?
KDB qva jó, nála nem jobb Son, esetleg Crespo, de Ő meg bárki bármit mond, majdnem a legjobb ST a játékban sztem.Van fél millám, meg egy jó csapatom, most vegyek padoztatni embereket?
-
arpo04
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Ha van ptr es ilyen hibak maradnak bent az szomoru.
Kristofnak 4-3-2-1 allok at 4-2-2-2. Ugyan igy 7 chem Mahrez es Sergi is de nem igauan veszem eszre. Sterling meg csatarba Firmivel felelmetes. Mahrezt semmi penzert nem raknam ki. RF, RW, CAM is tokeletes. Nem voltam hive "nem a posztjan" jatszo jatekosoknak de nem veszem eszre gyengebben teljesitene barmelyik.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Fiatal vagy még, nem láttál eleget.

A sima game playnek , a passzoknak, az AI mozgásnak, némi fizikának, semmi köze az újításokhoz. Volt már ilyen a játékpiacon, és lesz is.
Nem azt mondom, hogy 1az1ben atültetik, de elemeket lehet így tesztelni. Hisz a motor, 85% kód maradPersze ez nem biztos, csak feltételezés
-
arpo04
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Ertem mire gondolsz, sajnos nem ertem mire es hogyan osztogatjak a statokat. Az biztos, aki kitalalja nem sokat ert a focihoz. Elkuldod gyufaert a vedot es vissza tud meg lepni, szembol vezeted ra, eltolod mellette es utol er. Ezeken valtoztathatnanak.
Cannavarot szerettem es a valaha volt 5 legjobb vedo kozott van. Igaz Baresit berakhatnak meg. Maldini, Baresi kozepso vedelem... johet CR vagy barki ☺
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Fűnyíró topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BMW topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De bundázni nem ér, mert diszkvalifikáljuk mindegyikőtöket!

Akkor Ramos a borzasztó H/M wr-el mi a szentszart keresett a pro csapatokban? Vele h lehet védekezni, ha éppen csatárnak érzi magát?