Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyervi
aktív tag
-
etaclan1984
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Mert mindenki ezekkel akar játszani, annyira tolják az arcunkba a PL-t.
PLnél van 131 IF, a spanyolnál 96 ez a szám. OTW lapból 21, spanyolból 6db.
A 11db POTM+POTY meg aztán még pluszba rásegít. Szerintem nem sok ember van innen aki nem csinált meg idén 1 POTM-ot se. Azokra annyira csábítóan nagy statokat raknak hogy megcsináld és utána muszáj lesz egy másik rohadt drága PL játékossal vagy ikonnal összekötnöd. Az EA mindenképp jól jár, a POTM untrade lesz, kivett sok pénzt a zsebedből. -
törölt tag
válasz
Yodamest
üzenetére
"esport oldalának is igencsak jót tenne"
Ebben nem vagyok biztos, szerintem ilyen szempontból pont az a jó, ha minél kevesebb a külső befolyásoló tényező.
Sokszor olvasom, hogy nem elég realisztikus a játék, de az online résznek szerintem nem is tennének jót ezek a dolgok, pláne a WL-ben.
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Most csak az esőre reagálva, hatalmas potenciál lenne egyébként az időjárási effektekben:
Simán eltudnám képzelni, hogy pl. minden meccs előtt a taktik képernyőnél mutatná a játék, hogy milyen időjárás lesz, így még közvetlen a meccs előtt lenne lehetőség ehhez alakítani a taktikát. Esővel áztatott talajon nem gurulna úgy a labda így ilyen esetben a tiki-takát játszók kénytelenek lennének alkalmazkodni a körülményekhez. Ugyanígy nagy szélben nem lehetne túlzottan beadásokra gyúrni, így ott a rövid gyors passzok lennének a nyerők. Lényeg, hogy nem lehetne droid módjára a 10.000. meccset is pont ugyanazzal a betanult formációval, játékkal játszani, hanem igenis rá lenne kényszerítve a játékos hogy többfajta stílusban is tudjon játszani!
Ez mellesleg az esport oldalának is igencsak jót tenne, sokkal színesebbek, izgalmasabbak lennének a meccsek, egyik meccsen ívelésekkel játszanának, másikon rövid passzokkal, egyiken jól fejelő csatárokkal, másikon Jesusokkal, baromi jó lenne. Az idei részben engem kicsinált az, hogy mindenki 1 taktikát játszik és az év minden hónapjában, a hónap minden hetében, a hét minden napján, a nap minden órájában csak azt csinálja mint egy droid.... ha belegondoltok a foci sem ilyen!!! A real life fociban is alkalmazkodnak a csapatok, más-más taktikákat használnak, nem 1-et az év minden napján...
én reménykedek egy ilyen irányban való elmozdulásban...
UI: hát igen, a statisztikákat is kellene vezetnie a játéknak pl.: egy adott játékosról hányszor kaptam büntetőt, gólpasszok száma, sárgák száma, tiszta szerelések, kapusoknál a bakik száma stb annyi mindent lehetne.
Meg igenis írtsák ki az exploitokat a játékból, lehessen újra szabadrúgás gólokat lőni, ne ezt a hülye youtuber formációt tolja már mindenki, hogy elszalad a játékos, legurítja és védhetetlen...
-
etaclan1984
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Hall of fame, itt ? Amikor egy védőnél olyan fontos statot sem tudok megnézni hány szerelése volt idén. Vagy egy középpályásnál hány jó passza van. És itt most nem a meccs utáni statisztikáról beszélek. De mondhatnám azt is hogy a 6al ezelőtti meccsemen milyen eredmény született, esetleg gólszerzők.
Még ezeket is lusták beletenni, pedig rohadt fontos lenne. -
etaclan1984
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Mondom akik értelmes és használható lapok
Ramos 450ről 500ra, Handa 120ról 170re, Promes 60ról 110re, Goretzka 380ról 550re, Ter Stegen 75ről 100ra. És ezek csak amiket nézegetek napi szinten. Az sbc-be valóknál nyilván lecsengett a csúcs, ilyenkora már mindenki megcsinálta a garantált tots lapját. -
gabesz82
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Igen, azzal azért tisztában vagyok, hogy nyilván többszörös játékosszám mellé a profik száma is többszöröződik (pontosabban szerintem PC-n szinte nincs is szó szerint vett profi játékos), de azért nyilván a gyengébbek is többen vannak e miatt
legalábbis ebben bízok 
Ami még egyébként nem tiszta teljesen, hogy csak és kizárólag a PS4 Pro-n van 60fps Fifa-ban?
-
gabesz82
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Őszintén szólva eddig én is kitartottam a PC mellett, nem akartam év közben váltani, de a 19-et már fix, hogy PS4-gyel együtt fogom megvenni... PC-n tényleg szinte minden 4-5 meccsen 1 vagy inkább 2 csalóba (legacy defending, stb.) tuti belefutok, bízok benne, hogy PS-en azért nem ilyen gáz a helyzet, plusz azért ott jóval több játékos is van, így több a béna is, hátha könnyebb lesz
mert PC-n div2-nél feljebb sosem jutok tartósan... illetve nem tudom, hogy PS-en is megvannak-e ezek, de PC-n nagyon sokszor van, hogy az ellenfél szarrá fut, tak-tak-tak passzolgat miközben az én Messi-m mire megfordul le is fújták a meccset... -
A guru
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Xboxon igen, első körben a hazai mezőny talán legjobb PS-es játékosától, Gogetinhotól kaptam ki 5-3-ra baromi tré gameplay és kamerabeállítás mellett. Jelentkeztünk Gabival a MM-os versenyre is, de a debil sorsolós rendszer miatt egyikünk se kerülhetett be.
A Play IT-es komplett torna visszanézhető Youtube-on. (Konkrétan 3 ziccert hibáztam, 2 azért volt, mert egyszerűen nem működött a driven shot és az első gombnyomásra fölevágták a játékosaim...) Ez van, grat innen is Gogenak.

-
A guru
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Lassan 3000 meccsem van az idei részben, hidd el nem kell bemutatni nekem ezeket a dolgokat, részt vettem a Play IT kupán is élőben, szerintem sikerült magas szintre emelnem a játéktudásom, ezek után mondom, hogy Tellesnél jobb LB nincs a játékban.

A statok meg számítanak, csak sokan nem veszik figyelembe egy Aubanál vagy Balenél, hogy magas, “nehéz” játékosok és nyilván a 99-es pace nem azt fogja jelenteni IG mint Lozanonál vagy Salahnál.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Te hoztad fel Robertson-t hogy opció egy olyan Telles-re akinek 400al több ingame statja van. Gyakorlatilag minden statján +5el jobb és még egy flair traits is. Nem kell a consistency-ig belemerülni hogy ránézésre is meglehessen állapítani melyik a fényévekkel jobb LB.
Ikonok a traitsek és a jó workrate-k miatt jók, nem a statok miatt.
-
Fifaisshit
őstag
-
törölt tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ez a kedvencem nekem is, de amikor nagy a button delay, akkor elég csak egyszer megnyomni és ugyanez történik.

Legalábbis nekem szokott olyan lenni, hogy talán már túl későn nyomom a gombot (viszont még a szerelés előtt egy nagyon kicsivel), de valószínűleg a gép már ilyenkor eldöntötte, hogy ez auto tackle lesz. Így miután hozzám kerül a labda, tesz két lépést a játékos és kirúgja a stadionból...
-
Szigma70
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Én is ezt írtam, csak az a fura, hogy mindíg a nif csapatokkal szar a net?
Érdekes, nekem a magyarokkal nem sok gondom van, jó van köztük barom,de nem több, mint más nemzeteknél. Én pld. magyarokkal még korrektebben próbálok játszani. Gól után elnézést kérö gólöröm, elnyomok mindent, és meccs után megköszönöm a játékot.
Persze vannak Pistikék, akik végigézetik még a betüket is, de ez van. Én ezekkel sem bunkózok.
Na jó, néha
-
-
Digestive
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Sokadszorra is csak azt tudom mondani, h "mi a francnak 2 csapat!?" Legyen egy penge, ne két közepes...

Francia csapatodra költenéd a német árát és patent lenne!
Rami>tots Marquinhos
Marcal>tots Roussillon
Gustavot is totsa cserélni
Cyprien>tots Fabinho
Braithwaite>if/sif Neymar
Ekambi>tots Thauvin/MbappeHidd el h sokkal jobban járnál!

-
törölt tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Szerintem jó is, hogy nem olyan, mint egy valós, 90 perces mérkőzés. Ez a lassú stílus tökre jó lenne, ha nem ~negyed óra lenne egy meccs, de így szerintem élvezhetőbb, ha pörgős a játékmenet.
Az amúgy nem is lenne baj, hogy a passzolgatós stílusnak kedvez a gameplay, csak ne lennének ennyire ólomlábúak a játékosok. Főleg a védekezésnél zavar, amikor elkezdi tolni az ellenfél a tiki-takát, egyszerűen nem tudok olyan gyorsan mozogni a védőkkel, hogy le tudjam védekezni.
Alapból a játékosváltást is lassúnak érzem, és erre még rájön az is, hogy akit pont nem irányítok, az sokszor abban a pillanatban elkezd az ellenkező irányba mozogni, túl könnyen helyzetbe lehet kerülni így, a kapusok meg nem védenek ki semmit.
De lehet csak az van, hogy nehezen alkalmazkodok. Hónapok kellenek mindig, mire az alap Fifával is megtanulok valamilyen szinten játszani.
-
peetie1
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Persze, bármelyikben lehet, az 5k-s pakkban is. De lutri, én tavaly pont egy premium gold jumbo-ból nyitottam TOTS De Bruyne-t, idén viszont 84-es lapnál jobbat még nem adott. Bár a drágább pakkok se nagyon.
Ha mindenképp akarsz pontot venni, akkor ne ilyet nyiss belőle, annyira nem jók. De a legjobban akkor jársz, ha nem veszel, hatalmas nagy mák kell hozzá, vagy rengeteg pénzt kell költeni, mire nyitsz valami értelmeset.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Lehet, de nem tudom mennyi van bennük, változó. Kb. 3-4-5.
Amúgy ha pontot veszel akkor inkább nyiss majd francia vagy olasz ligás csomagokat, ha lesz a store-ban. Azokban elvileg csak játékosok vannak. A kisebb vagyis premium 400 pont, a nagyobb vagyis prime 750 pont. Utóbbiban 12 lapból 6 ritka van és legalább 10 arany. Mivel ezek egy adott ligára vonatkoznak így nagyobb eséllyel nyithatsz TOTS-t.
-
Csokipuding8
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Azzal a Wernerrel jól fogsz járni sztem. Az alap lapjától indult nálam amikor elkezdtem felfedezni a Bundest. Van jobb csatárom Mertens személyében - nálam ő verhetetlen eddig, pedig a 86 lapja van "csak" - de Aubánál nekem sokkal jobb volt Werner. Persze ezer féle tényező van amitől függhet hogy hogy teljesít egy lap IG, ezt mindig hozzá kell tenni. De egy esélyt adj neki szerintem is, nem is drága már szerencsére

-
Expendable
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Schürrlém nekem is volt, nagyon szerettem. Agilis volt, állandóan bemozgott az üres területekre, rengeteg gólt lőttem vele. Aztán egy idő után "elromlott". Sose találtam meg, ha nagy nehezen helyzetbe került, akkor is kihagyta. Igazából nagyon nem értettem, hogy mi történt, eladtam végül.
-
Expendable
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Persze, de az 5-6 chem csak annyit jelent, hogy kevesebb boost-ot adnak a chem style lapok. Ezeknél a TOTS lapoknál ez már teljesen lényegtelen, amikor alapból 95 körül van szinte minden lényeges stat.
3 chem alatt lehet azt mondani, hogy komolyan rontana rajta. De Kimmich-nek 5 chem-mel, basic lappal (ahogy én használom), CM poszton 96-os IG rating-je van. 10-es chem-en 98...
És ha megnézed futbin-en, a statokat nézve sem jelent érezhető különbséget -
sz_abika
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Nem 5?
Más: a rare 82es lapokat olyan áron ki lehet fogni...érdemes rájuk repülni, mert a 82-83as rating TOTS lappal simán megvan 82esekből és mondjuk egy Roque Mesaért a 600, Ashley Williamsért a 700 gold elég value volt

Ha érkezik TOTS Allan, akkor el fogom adni Baileyt. Észrevehetetlen, nagyon nagy csalódás. Támadósorom úgyis van, védelemben kéne erősítés.
-
Szigma70
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Nekem az 1, 3 a szimpi, de a 2 se rossz. Sokat segített mi ?

@LedyGyuszi
Nálam is 4231 bal CAM, de mivel nekem túl gólszegény ez a formáció, lehet visszaváltok a 41212 szükre.
Egyébként már vagy 5 napja DIV 4 ben csak 442, 433/4, max 4321 jön szembe. De a 433/4 a legszembetűnőbben sok. Nagyon nehéz nekem ez ellen játszani.
Tegnap ebben az alakzatban a 3 Cm az egyik csapatbanTOTS Mane-TOTS Reus- SIF Willian volt, elöl meg Sané-Firmino-Salah
Szerintetek? Alig tudtam x elni.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
köszi
, de tegnap nekem is csak negyedik nekifutásra sikerült, pedig ott a csilli villi csapatom!
az egyik elődöntőben simán le lettem futballozva 0:3, nyomoztam a labdát, votl 30:70% a labdabirtoklás, ilyen még nem fordult elő velem és az egész FIFa 18 során ő volt a 3. olyan játékos, aki ellen éreztem, hogy sanszom sincs és azért is kapok ki, mert semmit nem tudok csinálni ellene! hiába volt 8 kapura lövésem, sokkal jobb volt.(#27193) Szigma70:
Igen, ezért is tesztelek sok mindenkit, mert így tudom meg, ki az aki nekem legjobban fekszik.
Még kap ő is esélyt a bizonyításra, mert sztem nem lehet 8 meccsből messze menő következtetést levonni + nálam 4231-ben bal oldal CAM-ben játszott. lehet más poziban, más felállásban, más taktikával jobban ki lehet hozni a benne rejlő potenciált. De most úgy döntöttem jön James, igaz neki a többi lapja nem jött be, de nagyon kedvelem élőben a játékát...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csokipuding8
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
2 meccset tolok én is, utána mindenképp sorcsere. Hármat már nem szabad.. nagy szopikába lehet beleszaladni így mert elfogynak a gyengébbek. Sorcserénél meg ugye max egy emberem van cserélni. Vagy úgy padoznak a másikból, hogy ott legyen a kapus, meg két csatár vagy szélső, és ők utána kapnak egyéni fitnesst. De ritka h halálba cserélgetek, nem szeretem megállítgatni a meccset ha nem muszáj. Épp elég az elején a formáció meg a helycsere miatt az a 20 sec

Azt még mindig nem értem hogy miért baj ha valaki nem egy csapattal tolja
Elég sok érv szól a legalább két csapat mellett is, az egy mellett is... De csak az egycsapatosok értetlenkednek
Pedig nagyon jól össze lett már szedve hogy mi az előnye. És köszönöm, WL nélkül az ilyen erős - ami szarnak lett titulálva - csapatommal is elmentem div.2-ig, meg általában legendaryn, néha ultimate-en nyomom az SB-t. Túl sok időm nekem sincs család gyerek stb nálam is.. Pont jó így, közbe cserélgetek tesztelgetek embereket, ha van kittyó jön egy erősebb ember...kész. Abszolút nem támadásként írom gyerekek, csak nem értem miért nem lehet több perspektívából nézni ezt
Hát ha 4321et toltam világ életembe a 18ba akkor hogy használjam egyszerre Agüerot és Mertenst?
Csak két csapattal nem? No offense skacok, de legyetek megértőbbek, mert néha megszalad a tinta fölöslegesen, hülyeségeken, egy játék miatt...! aztán meg béke puszi van úgyis 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózatokról alaposan
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Warships
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Renault, Dacia topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)