Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
A kezdetekkor a sima, majd az IF lapja is bejött nekem. Nálam CDM poziban van, szigorúan Shadow lappal.
Nagyon gólerős, jól szerel, jól lő, ollózott már gólt 3* WFtal és Power head szögleteknél jól jön.
Goretzka után sztem a 2-3. legjobb CDM bundásban. még sokat nem teszteltem, de egyenlőre jobbnak érzem, mint SBC Vidalt -
Szigma70
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nem teszt, de gyorsjelentés De Rossiról
3 meccs alapján
Árnyékkal játszik, 4231 CDM, Vieira a párja
Erős, nem lassú, a passzai nagyon jók. Érdekes módon 3 meccsből 2-ön a meccs legjobbja, 2 gólpassz, 20-on fellüli passz , 90% feletti jó. De a meccseken észre sem vettem. Semmi kiemelkedő, ami megragadt volna bennem. Mind 3 meccsen 2. félidőben bejött Joci Vieira helyett, na Ő ott volt. Csip, rúg, fejel, lefut, ellök.
Nála tudtam, hogy a pályán van.
Érdekes, mert a statok, a játék végi adatok, és a gép alapján is Rossi jobb. De érzésre, élményre, jelenlétre én meg azt érzem, bármilyen hihetetlen, Joci jobb,Más véleménye is érdekelne, aki kipróbálta mindkettőt.
-
lujdzsi89
tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Már nem nagyon foglalkoztatott a csapatépítés, egy classic calcio csapat maradt csak tervben ahová csak egy jó cdm kellett volna. Erre ma beszórtam a pakkok miatt minden lapomat Iniestába, gold upgradekbe minden szarba. Se coin se lapok, pedig ez a De Rossi tökéletes lett volna.
-
Szigma70
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Tőlem ilyet ne kérdezz.

Én nagyon nem vagyok jóban SMS-el. Vagy 3 lapját is próbáltam, de nekem egy nagy 0. Ugyan így Goretzka. Na jó, ő egy kicsit azért jobb.
Ezért én kicsit elfogult lennék ebben a dologban.
Másoknál, nálam jobban játszóknál, meg isten volt SMS.Mondjuk jó lenne tudni a csapat többi tagját is. Ki a cdm? Ki van cm-ben a másik oldalon?
Ebben a formációban kell egy jó cdm, aki H def/ és max M támadó WR-es. A két cm meg H/H-s vagy M/M-es, és gyors, jól passzol, és a távolija erős.
Marci biztosan jó oda -
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Aguinaga
üzenetére
Hidd el én sem számítottam rá! Amikor hazaértem a Balatonról vasárnap elkezdtem WL-t nyomni, majd hajnali 2-kor gondoltam csinálok még 1 upgrade csomagot. Látom portugál, mire azt gondolhattam volna, hogy biztos csak Guedes már meg is jelent az ST és kikandikált CR!

Mondjuk annyira nem reagáltam túl, mert hajnali 2 óra volt, meg amúgy sem vagyok olyan típus! De majdnem megkönnyeztem!
-
-
törölt tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Azokat a pakkokat nem.
Azokat az 5 és 7,5k-s pakkokat, amiket a VB módban veszel, azt a sima FUT-ban is megkapod, de fordítva nem működik.
(#27851) sz_abika:
Remélem visszaesnek majd, ha elérhető lesz a store. De van olyan érzésem, hogy nem lesznek olyan alacsonyak már az árak, mint ma voltak.
-
törölt tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Elvileg volt valami bug, hogy páran akik vettek fifa pontot, véletlenül kaptak valami 60 pakkot.

Meg őszintén szólva túl jó lapokat adott, én csak néhány 7,5k-s pakkot nyitottam, de ilyen 87-88-as játékosok estek...
Aki elnyitott néhány százezer coin-t, az gyakorlatilag fullos csapattal mehetett már a kezdés után egy fél órával.Mondjuk remélem ezt nem "javítják" ki.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Akkor mi a baj Icardi-val? Mert a total IG stat csak amiatt alacsony, az csak az összes IG stat-nak az összege.
Egy jó box-to-box középpályásnál jónak kell lennie az összes stat-nak, egy csatárnak meg nem számít, hogy milyen a védekezése, de a passz statok közül sem mindegyik fontos.
Ezért van csak több IG stat-ja Pjanic-nak, nem azért, mert Icardi fos lenne.
-
Szigma70
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Az egy qva jó lap papiron. Jó előre CAM-ba, középre, mindenhova. Mindíg is jó lapjai voltak, csak az erejével volt gond. Itt elméletileg rendben van az is, de ezek csak statok.Egy anchorral vagy hawkal tökélezes középpályás. Megy is fel az ára. Este még 220 volt
Én is nézem, mert ebben gondolkodok
Azért lenne jó, mert így is rendben lenne, és 41212 szűkben is jó lenne CM-ben a jobb oldalon.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Este lesznek úgyis megint nyitogatások, hátha akkor lejjebb mennek az árak. Én is arra várok, egy középső Roberto Carlost néztem ki
Vasárnap remélem Cavani nyeri a francia POTY-ot, az sbc-s verzióját felszeretném upgradelni. Ha Thauvin, Neymar vagy Mbappe nyeri akkor veszek egy TOTY Kane-t. -
dejvid8
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Köszönöm! 55, de ebből 10 sima gold, 10 premium , meg 5 ilyen silwer meg two players. Tehát Normálisból 30 volt kb.
Kane egy 50-ksból jött, KDB small rare players pack vagy mi.(#25229) Fifaisshit
Tudom Tudom
Ez a KDB egy pusztító fegyver, tuti nem adom el. Kane-t adom csak. Vagy várjak Kane eladásával?
-
sz_abika
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Szerintem ez a lap még az első IF szintjét se üti meg. Szélsőként a 3* skill nem elég és a többi stat se meggyőző.
Btw valaki pár meccs PS4en? Kész a DKT, az SB, online pedig megvan a DKT előszoba, csak azért nem fejezem be a szintet, hogy legyen egy ilyen getouttajailcardom

-
Szigma70
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Aguero nekem is megvan, zseni a csávó
Megvolt a Sif, de visszacseréltem a gold lapra, mert nem éreztem, vagy inkább nem tudtam kijátszani a különbséget. Sztem elég a gold is.Vagy csináld meg Crespot
Nagyon jó, semmi extrát nem étzek rajta, egyszerüen csak ott van ahol kell,akkor amikor kell, és belövi
Pont ma néztem a statjait
Csak online ,emellett van 21 asist, csak ez a szar nem mutatja
És fejjel verhetetlen, nagyon nagy kincs elöl
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
egyedül a játékhoz kapott, 20 héten át tartó pakkok járnak le egy hét után!
WL, SB, Draft, SBC, ajándékba kapott (pl. közvetítés nézésért, karácsonyi) pakkok tárolhatóak!
(#24055) kdavid94:
3 jumbo rare player és 2 ultimate pack mellett van számtalan rare mega, prime gold player, rare player és barátaik, szóval nagy durranást várok!
+ még ott figyel 2 base icon pakk is, csakhogy biztos legyen icon nyitás is! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#24056) dracox :
természetesen lesz stream! előre szólok majd, mert ennyi pakkhoz kell 2 napi hideg élelem is!
-
Szigma70
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Köszi a sok hasznos infót
Most hagytam Jézust, kipróbálom 85-ös Blancot.
Este a Róma meccs miatt csak az SB meccseket nyomtam le, az meg nem mérvadó sajnos.
Első benyomásom róla.
Tipikusan az az ikon player sztem, aki azért van, hogy megmutasd az ellenfélnek, hogy van coinod elbaszni.
Simán hanyagolható, kiváltható olcsóbb, sőt sztem jobb CM, CDM-el.De ez csak nagyon elhamarkodott, első benyomás, én remélem a legjobban, hogy változni fog
-
Szigma70
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nagy segítség vagy, mert itt ritkán beszélünk a Low Budget ikonokról.
Nem gond a WR? Ha jól rémlik M/M csak. Meg a skill is csak 3 csillag aszthiszem. Kit váltottál vele le? Nekem azért "magas" a mérce, mert
Isten If fiát kell pótolni

Most a középpályán gondolkodom.
Nézegetem If Paulinhot, Sif Bonaventurát, és 86-os Gullitot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de reménykedek, hátha belefér egy Mertens is 
dee tény h ezer jobbat találsz nála. Sbc-be jó lesz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)