Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Sztetek, ezt a CB versenyt ki nyeri?
Mivel este majd minden csapatban benne volt az ajándék Bailly, Varrane meg 85ös, így én azt mondom Manolas a befutó.2x jött ellenem este az új Rashford, nem tűnt kimagaslóan jónak, vagy OP nak. Persze nem voltak prók az ellenfelek sem, de
Martial lapja jobbnak tűnik. -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rohadék automata szójavítás
Szóval az alzánál volt ennyi. -
etaclan1984
őstag
Már megint visszatért a kontroller téma

-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nagyon sokszor van kontroller akció különböző boltokban. Ha veszel, akkor limitált kiadást vegyel, mert azok általában jobb minőségűek a standard kontrollernél. Ha mindegy milyen színű akkor ajánlom a rózsaszín minecraftosat (malacos). Az nemrég 9k volt az aljánál.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
CAM-ban lomhák, oda egy törpe kell akihez tapad a labda.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lomha mind a 3 az a baj, lehet nagy lövők, de mire átveszik a labdát...
Kéne CAM-ba egy Mertens vagy Messi. A 97-es Lionel eléggé ott van a szeren, nincs rá lóvéd?
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyik se az a classic CAM típus, de ha nagyon választanom kéne, akkor Martial.
-
Kristof_94
nagyúr
2 csatáros felállás esetén ki lenne a legjobb cam? Futties Rashford, Futties Martial vagy Tots Mbappe?
-
A guru
addikt
Hoztam az uraknak egy Gfinity tournament meccset, az egyik legjobb meccs volt ez amit idén játszottam.[link]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Nekem csak jó net kellene!

Amúgy a kontroller tényleg vicc. 2,5 hétig vártam rá, erre az MS szerviz rosszabb állapotban küldte vissza, mint volt!
Dilemma, mert ha most visszaküldöm nem tudom élvezni még a 18-as csapatom. A garancia viszont lejárt hamarosan, de végül is elvagyok vele... Mennyi most egy új kb. 16-17k? 
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meg ingyen pakkot minden nap!

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na az tényleg jó lenne.
+ átjárhatóság box és talán még pc ps4 között.Na mi legyen Rashfordal?
Több értelmes sbc lap nem igen lesz, így megéri?
Rw, CB, CM , Rb nemigen érdekel. -
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Nem, ez nem az a hozzáállás.
Nézd, eddig sem tudták rendesen megokdani a játék anomáliákat,
szerver kiszolgálást, esélyegyenlőséget.
Sok sok hiba, javítanivaló van ebben a részben is, amit nem tudtak, vagy nem is akartak megoldani. Miért gondolnám azt, hogy ezt tetézve, bonyolítva a rendszert, a játékmenetet, még ezeket is megoldják?
Ennél egyszerübb, de a játékélményünket jobban javító dolgokat nem tud kezelni az EA, miért hinném, hogy jobb lesz?Persze, kellenek az újítások, ezek mindíg jók. Ez sem rossz ötlet.
Egyszerüen nem bízok az EA-ban. Én annak is örülnék, ha nem lenne rosszabb a 18-nál.@MdewC
De a taktikai lehetőségekről, több egyéni ct beállításáról, sokkal több opcióról a ct ben, ezekről mind van infó. Ezek mind benne lesznek. Ezek hasznosak is, persze, csak ha működnek is.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
A taktika állításban 0 újítás lesz. A 15-ben, PS3-on előre felvettem több taktikát, amit kioszthattam az analóg gombokra. Itt ami változás lehet, hogy vmi működik/jobban érződik.
Kristóf: remek, alig várom, pláne ha erre még rájon a sok dc, rossz kontroller és egyéb okosságok.

-
Digestive
veterán
Én pár dolognak örülnék. Ha a fizika tényleg működne az ütközéseknél. Ha előre be tudnék alakzatokhoz állítani instrukciókat és ezt 2 kattintással váltogathatnám meccs közben. Ha a hátvédeket oda szögezhetném a saját 16osra. És ha a kapust tudnám pozícionálni bizonyos helyzetekben.
-
Digestive
veterán
Pedig nekem tetszik h dagi Ronaldoval háttal állok a kapunak és csak megpöccintem a lövés gombot és beveri!
Ezért kuporgatja össze rá mindenki a coint! Szóval ezeknél a játékosoknál, ha hupikékbe megy a sáv akkor is be fogják verni! Akkor meg majd azért duzzog mindenki!
Ezt a csúszkás megoldást a szabadrúgásoknál kellene bevezetni. Mert vicc h 3000 meccs alatt kb 2 gólt tudtam összehozni! 
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy érzem nagyjából megvagyok a csapattal!

Még van 3 millióm miután megvettem Ramos és Azpi TOTS lapját, meg elpakkoztam vagy 150 ezret én hülye. Ez a TOTS még inkább pack függővé tett.
Igazából nem tudnék már túl sokat tuningolni rajta. Pl. TOTS Neymar olyan 1,1 millió lehet, de nem tudom beépíteni a chem miatt, kár érte. Messi olyan 2,6 millió, kicsit sokallom érte. -
-
MdewC
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Inkább nagyobb lesz a zöld zóna. Az hülyeség, hogy lassabb lesz a csúszka, különben nem lesz időd lőni éles szituban.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
És mit mondott volna? Nem, nem lesz jó, szar lesz és bonyolúlt, de kellett valamit újítani?
Én is azt mondom otthon mindíg," igen édesem, nagyon finom volt ez a zöldbab főzelék."

Meglátjuk, legyen jó, oszt jó van.

@etaclan
Csak azt nem tudom, bizonyos helyzetekben, hogy lesz erre idő?
Van, mikor pillanatokra van lehetőséged lőni, mert 9 védő van a nyakadon, plussz még a + gomb a drivenhez, meg ez a duplalövés amire figyelhetsz. Lehet , hogy jó lesz, remélem, de nem ez lett volna a legfontosabb dolog sztem.Azon gondolkodom, hogy a cb sbc tuti nem kell nekem, jobb oldalra ott van Lozi, RB be Walker, max egy jó cm sbc lehet számomra még érdekes, így lehet mégis csak megcsinálom ezt a Rashfordot, bár a távolija igen gyenge. Egy Finisherrel a leg jobb talán.
-
Geradossz
aktív tag
Hali!
Lenne két kérdésem xbox oneosoktól.
1. Megéri e xboxon one-ról x-re váltani? Van valaki akinek van fifával tapasztalata mind a két konzolon?
2. Tényleg sokkal lagosabb e mint a pc? Nekem sosem volt lag gondom pc-n sem delay, de mindenhonnan azt hallom, hogy konzolon lag meg delay van.Netem tuti hogy jó, Xbox oneom is van csak nem tudom váltsak e X-re. Illetve a 40 meccs miatt húzok a PC-hez, mert pcn- ugye csak 25, de viszont a reward jobb boxon.
Köszi előre is!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Furdal a kíváncsiság, kicsit félek tőle, de sok mindennel voltunk eddig így az elmúlt évek során. Hátha nem lesz olyan gáz.
-
etaclan1984
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egyébként gondolom ez a csík úgy fog működni hogy az adott játékosnak minél magasabb a shotingja annál lassabban fog mozogni az indikátor. Tehát egy 90+osnál nem lesz nehéz eltalálni a zöld zónát.
Biztos emlékeztek a 16os fifában volt ilyen a 11-es rúgás. Na sztem pont olyan lesz ez is. -
futre75
csendes tag
Pc-n jött valami update, másnak is vagy nálam van valami hiba ?
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Egyébbként nem is a te géped fog belagolni, hanem a szerver és a közted kévő kapcsolat, vagy maga szerver, vagy az ellenfeled és a szerver között.
Így akkor lehetne valamelyest jól megoldani, ha az összes játékmód a szerveren menne, de ez most nem így van. Csak a WL meg szerveren.
Azért vicces, hogy ez az sbc sokkal magasabb követelményű, mint Martial volt.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Én meg a múltkor sem hittem ezt el.
Az hogy mit írnak, pláne hol, és ki, meg, hogy mit lehet technikailag megcsinálni, az nem ugyan az.
Nem hiszem, hogy egy félig offline,félig online irányítási metódus célravezető, és megfelelo módon kivitekezhető lenne.
Nem megyek bele technikai dolgokba, de a te offline gombnyomásod, szted mennyi késéssel jut el az ellenfeledhez? És fordítva?Egyébként az összes gombnyomásod most is offline, és sokszor van késés.
De nem érdemes ezen vitatkozni. Te olvastad ezt, én meg kételkedem benne. Nem amit írtál, hanem az eredeti hirben.
Meglátjuk majd ha kinön a játék. Nem a demó, a játék.
Se Te se én nem tudhatjuk milyen lesz.
Reménykedjünk benne, hogy jó. -
akooos
veterán
Megcsináltam gyorsan ma Martialt, most Rashfordot is. Kíváncsi leszek hogy szuperálnak, mert sok jó lapomba fájt

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért lesz rosszabb?
Persze én is először azokon változtatnék, amiket Szigma70 írt, de szerintem az kifejezetten jó irány, ha olyan olyan dolgokat vezetnek be, amik a skill-t díjazzák.
Lehet kicsit bonyolultabb, mint rátenyerelni a lövés gombra és 25 méterről bevágni, vagy közelebbről 10-ből 10-szer betalálni a low driven-nel, de így legalább kevesebb meccset fognak eldönteni a mákos gólok. -
Szigma70
addikt
Én sem őt vártam, de sebaj, egy gonddal kevesebb.
Egyébként logikus, hogy ő nyert.
Ő volt a leggyengébb lap, nyilván ha valakit, akkor őt tették bele.Most meg jön majd a cb király Bailly
-
Ragnar17
tag
Akkor így fixen nem lesz játékos akit megcsinálnék, egyedüli Jesus lett volna, de ő se. Csodás

-
Ragnar17
tag
Most komolyan Rashford nyert? Ez a szavazósdi egy hülyeség, szerintem még ezt a béna 83-as-84 lapokat se rakják bele a legtöbben, " hánehogymá 4ezer zseton kárbavesszen" .
Ehh..csalódott vagyok, Rashfordnak volt már egy " jobb" lapja, Mbappe-nek is, Jesust vártam volna nagyon

-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rashford jott, 91-es brutál lap.. 87-es team kell hozza
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Legyen úgy. Elő van készítve egy 86os 90 chemes csapat.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyetértek*, bocsi muszáj volt javítanom!

Mindjárt jön Futties Jesus... 91-92 lesz, beteg.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Várd ki a végét.
Tuti akkor fog belagolni, mikor megy a csíkNem akarom elkiabálni, de ez rosszirány. Sose az a jó játékmenet, ami túl van bonyolítva, és nem attól lesz jobb, realisztikusabb egy játék , hogy telefossák ezer feleskeges szarral. Inkább javítsanak a konstansan jó játékmeneten. Ne legyen belassulás, scriptelés, oldják meg a ranked rendszert, és realizálják a játékos statok és a pályán lévő teljesítményt.
Legyen több taktikai lehetőség , működjön is, csukják be a kiskapukat a chem rendszerben , és igazságosabban essenek a pakkokból a jó lapok.Nem kell feltalálni a spanyol viaszt
-
K.J
senior tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Köszönöm választ!

-
K.J
senior tag
Sziasztok!
Most néztem, WO-n van egy olyan feladat, hogy "Nyerj meg 5 DKT meccset" ez elvileg WL kvalifikációt ad. Tehát akkor nem kötelező megnyernem sorban 4 meccset egymás után, hanem csak ezt teljesítem és automatikusan kapom a kvalit?
-
A guru
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Végre nem tudnak majd az agyatlanok lemákolni sima drivennel.
-
grimmjow67
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De ez akkor is mukodik ha nem kapasbol rugsz a kapura? Mert itt mindegyik labda beadasbol jon
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én mondjuk tuti kikapcsolom ha lehet azt a sávot a fejek felett. Aztán vagy megy majd érzésből, vagy nem.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hmm

-
LendvaiFeri1
veterán
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ez qrva nagy!

-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
Digestive
veterán
Na ezeket az anomáliákat kivehetnék a 19ből.
Lefújás előtti pillanatban sima taszigálásnál sima arany Sterling 64es strengthel felborítja Lukakut, akinél ez a jellemző 96!
Nem mondom h ez a való életbe nem jöhetne össze, de itt 1 meccs alatt erre többször is volt példa! -
MdewC
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Kicsikém bepakoltál?

Igen.
Gatyát, zoknit, boxot bepakoltad?

Milyen boxot?
Hát a boxot, tudod!
A játékodra gondolsz?
Nem, a focisra.

Csend. Néz.
Nagyon néz.
Erősen néz és kérdez.
Te most tényleg hozni akarod a játékot?

Persze.

*#.#*** életbe akkor!
Na jó van picikém, szereeetleeeeek. XD
Box marad.
-
ImACeltic
őstag
Hali!
A FIFA 18-al kezdtem el játszani a FUT móddal. Az lenne a kérdésem, hogy a csapatomat átfogom tudni vinni a 19 FUT módba vagy teljesen újra kell kezdenem a csapatépítést?
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Thx. Rápróbálok majd szerda este!

-
Digestive
veterán
Nálunk most kezdődött! Csak mi a Duna túloldalán vagyunk anyukánál Szlovákiában. Felvetettem az ötletet az asszonynak, h elhozom a boxot, de láttam a szemében, h a halálomat kívánja!
Úgyh szerda estig elvonón vok! Van valakinek tapasztalata Goretzkával? Ki akarom őt is próbálni. -
evibly
senior tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Aha, ok...azt hittem, van valami szaftos infód vele kapcsolatban

(#32414) Digestive
Igen, pont őt néztem én is - magas rating, röhejesen olcsón. Egyébként sokan jönnek is vele ellenem és elég brutál, amit művel a pályán...
-
Csokipuding8
tag
válasz
evibly
üzenetére
Nincs miértje igazából. Amikor a maradék pénzemből TOTS-okat nézegettem, épp ő volt a legolcsóbb (discard) lap, arányában a legmagasabb ratinggel. Biztonság kedvéért van ott más is, hátha valakinek jobban elszáll az ára. Van egy Caligiurim, Pope, Masiello meg még valaki. Szóval nincs tuti tippem - sajnos - nyugi, kb puszta véletlen h őt gyűjtöm

-
evibly
senior tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Egyébként miért pont Van Ginkel a betárazás célpontja nálad?
-
Szigma70
addikt
Meddig nyithatóak ezek a jó lapok? Vagyis az eddigi TOTS-ok.?
Beleférnek még a WL rewardokba?
A WL rewardok átbehetőek már webappon vagy mobilon?
Hirtelen ennyi lenne

-
Csokipuding8
tag
Van benne rizikó de egy ikon nappali/éjjeli ára olyan mint a sivatagban a hőmérséklet... ha akartok egy kis pénzt szerezni. Baby DP nap közben 180-190 között fogható még buynowba is, estére listáztam 220-230 között, reggelre elkelt. Ezt már három nap játszottam el, 72 plusz jött. Az három Van Ginkel pluszba a transzferre

-
sz_abika
addikt
Egész hónapban nem játszottam WLt, de 6/6 ment, ami még sosem jött össze. Volt megint valami szabadkártya hétközben? Mert gondolom nem én lettem jobb a kihagyás miatt, hanem mindenki más gyengült

Martial elég jó, Xmas Musa szintjét hozza csak +10 rating mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Star Citizen
- Fűnyíró topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval az alzánál volt ennyi.

Nekem megvan a 87es lapja, szeretem is, de ezt már nem fogom megcsinálni. Tényleg szar ez a rendszer! Senki nem tolja bele a jobb lapot. Így mindegyik szavazásnál a gagyi fog nyerni!

Lefújás előtti pillanatban sima taszigálásnál sima arany Sterling 64es strengthel felborítja Lukakut, akinél ez a jellemző 96!
Nem mondom h ez a való életbe nem jöhetne össze, de itt 1 meccs alatt erre többször is volt példa!