Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanikai
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Handa nem ad olyan jó linket, mint De Gea, és szerintem nem is lesz a ligájának a második legnagyobb ratingű játékosa. én olyan 400 körüli árra számítok pár nap elteltével. Perisic is kb Sonnal megegyező lapot fog kapni, ugyanúgy 4*/5*, de árban a közelében sem lesz. kár, hogy csak a legvégén jön a Serie A

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aztán Oblak miért kap még egy tots lapot?

-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Én se akarok, de jó lenne már befalazni a kaput!

-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg ez lesz. Umtiti sehol, nevetséges...
Starting XI
Marc-Andre ter Stegen
Sergio Ramos
Gerard Pique
Lucas Hernandez
Jordi Alba
Toni Kroos
Parejo
Saul
Cristiano Ronaldo
Antoine Griezmann
Lionel MessiBench & Reserves
Filipe Luis
Diego Godin
Rodrigo
Iago Aspas
Isco
Jan Oblak
Sergi Roberto
Adan
Casemeiro
Luis Suarez
Goncalo Guedes
Sergio Busquets24th Player (DKT)
Thomas Partey -
dudu5130
őstag
Na toltam még pár PL upgrade-t és jött egy Azpi egy Valencia és egy Anholt. Azpi érdemes cdm-ben erőltetni?
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Remélem h kapni fog! Ha így lesz, akkor az 500k az tuti!
-
kiserik
senior tag
Ezzel a TOTS Sane-val mi a fenét kellene csinálni? Olyan lassú, mint egy csiga. Komolyan nem értem. Ingyen volt, szögleteknél jól jön, egész jól passzol, de egyszerűen nem akar futni. Bal CAM-be tudom betuszkolni, hogy majd jól húzok vele középre és onnan bumm, ballal, de valahogy ez a gyakorlatban nem működik. Másik oldalon Mahrez simán lekörözi sebességben is.
Kipróbáltam Aguerot ST-be, mögé DP. Azonnal adtam is tovább az argentint. egyszerűen Mahrez jobb volt ott, de DP meg magasan verte. Ment vissza De Bruyne a középeső CAM posztra (már bánom, hogy beleraktam a sok PL lapot ebbe az upgrade sbc-be. inkább csináltam volna meg a PL SBC-t
)Digestive:
Dobd el azt a Larsson-t. Vegyél inkább helyette egy baby DP-t. Össze nem tudom hasonlítani a kettőt.
-
Digestive
veterán
válasz
sz_abika
üzenetére
Így néz ki most a brigád. Kb 1,7 millám van fejleszteni.
A, Alli helyett középső Gullit
B, Willian, Benati, Handanovic lapátra kerül és jön helyette tots Lozano/Promes, tots Benatia/Chiellini, tots HandanovicNem tudok dönteni, mert a második lenne nagyobb előrelépés, de a bozontost meg jó lenne kipróbálni!

-
sz_abika
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Mutimá' hogy te miben utazol ha 4-2-3-1es testvér vagy.
Más: szerintem a legnagyobb skalpom most lett meg, 191es csapat, ahol a 88.percben 3-2nél beállított egy Salaht. Lemásoltam a csapatát hogy lássam: hát nem egy 98as Salah volt még neki ami nem fért be a kezdőjébe?
Dinho, R9, Gullitt és minden mi finom. -
Digestive
veterán
4-2-3-1-ben cdmnek használni középső Gullitot nagy pzarlás lenne?
-
Szigma70
addikt
TOTS Mahrez milyen lenne ST ben? Gold Aguerónál vajon jobb?
-
dudu5130
őstag
Amúgy visszamenőleg meg tudom nézni a meccseimet és akik ellen játszottam?
-
ali75
aktív tag
Ez a Tots Firmino hol lenne jobb? Cam vagy st?
Van egy Del Piero 87 is akit használok ezért kérdezem.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Este lesznek úgyis megint nyitogatások, hátha akkor lejjebb mennek az árak. Én is arra várok, egy középső Roberto Carlost néztem ki
Vasárnap remélem Cavani nyeri a francia POTY-ot, az sbc-s verzióját felszeretném upgradelni. Ha Thauvin, Neymar vagy Mbappe nyeri akkor veszek egy TOTY Kane-t. -
dudu5130
őstag
Ez a TOTS Son egy csalás. Csak loan CR-t próbáltam, de a kanyarban sincs hozzá képest.
Ma a 18 során először rommá aláztak. Nagyon jól kente a srác nekem meg a kapu előtt semmi nem ment be. Hihetetlenül jól tömörült a kapu előtt és az istenért nem tudtam megbontani.
-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Próbáld ki marksmannal. A passzai simán jók úgy is, de a lövése és a fizikája...... kellllll
De jó még a finisher,és a hawk is. Kell neki a fizikára plussz CAM-ban

-
Aguinaga
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Hülye voltam, tegnap PC-n 370 buynow-val is volt, meg 380-nal is, mégse vettem meg, most meg a piacon sincs.
-
lanikai
aktív tag
válasz
grimmjow67
üzenetére
a felállás ugyanaz, de Walker-Zanetti ill. Son-Pelé helyet cserél
(#26056) MdewC
ok, tiszta sor. remélem végül neked lesz igazad, mert egy LM TOTS Promesnak nem sok hasznát venném ha közben Son, Perisic, Neymar és még Lozi is aza következő 10 ROTW játékos kilétét ma megtudjuk, de csak egy lesz elérhető az egyik weekly objectiveből, a maradék 9 szerdán nyitható az SBC-ből
-
-
Digestive
veterán
Ugye ma jön a következő adag ROTW TOTS?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem o van és nagyon adja más kérdés tudjatok nekem a legelső arany kártyája is nagyon sokat volt meg és szerettem

Bár attól függ mire kell rombolni tökéletes senki nem megy el mellette és kb minden fej párbajt nyerek vele

-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Fene a pofádat.

Nem próbáltam, viszont Matic MOTM lapja volt meg, shadow lappal,de sokat nem használtam, mert tényleg darabos volt.
Egy Bakayoko vagy Gueye többet ér nála, de akit nagyon tudok ajánlani, az IF Fernandinho. -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam Matic iszonyatosan darabos, késik mindig a szerelésekkel is, lehet megválok tőle.
-
Kristof_94
nagyúr
Na végre, vagy 60 BPL csomag után a mobilos appon nyitottam egy TOTS Maticot, akit amúgy eladtam tegnap mert ment Vieira a helyére.
De legalább nem duplikáció! Amúgy több csomagot már nem is nagyon tudok csinálni.
Szerintetek ha Matic megy CDM-be és Vieira az egyik CM lesz az nagy "pazarlása" lenne a franciának? -
dudu5130
őstag
Szerintetek érdemes ezt a Daviest betenni IF Kolasinac helyett?
-
dudu5130
őstag
Sikerült letolnom a DKT-t. Két hatalmas meccsen lett meg a reward. Ez a döntő. Az utolsó 10 percben született 4 gól

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Illetve Allinál kevés lehet a 68-as DEF? A csapat igazából majdnem teljesen kész, csak ezen megy a dilemma...

lanikai: Milyen az a 91-es Pelé?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintetek ha most a WL idejére ebbe veszek egy RB Millert Dembelé helyére az elég lehet?

Nem merek Fernandinhot vagy TOTS-ot venni mert nem akarok rajtuk sokat bukni sem. -
lanikai
aktív tag
közben szépen beszoptam, TOTS Azpit 455, De Geaát 790ért vettem, majd adtam el darabját 80-100k profittal, azt hittem rewardok után még lejjebb megy az áruk, erre mindkettő 900 fölött van

Azpi mintha price range updatet is kapott volna(#26032) kdavid94
még Arias is megérheti Lozano miatt, de simán lehet, hogy végül LW lapot kap, akkor viszont bukó -
Digestive
veterán
-
törölt tag
Szerintetek érdemes most 50-60k között venni TOTS lapokat?
-
blizzrd
senior tag
Az a Rodrigo sem lesz egy rossz lap

-
Szigma70
addikt
Tots D.Allit játszatja valaki a középpályán? Nem vészes az ára, milyen ott, álltalános CM nek?
-
Szigma70
addikt
Én egy Paulinhoval vagy Saullal kibékülnék
Nem vágyom nagyra -
Szigma70
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Az a baj, hogy ez túlképp ilyen formában egy szerencse(csétlen)
játék. Ezt mindenhol a világon szigorúan felügyelik, még LV ben is.
Ráadásul 99%-ban állami monopólium, súlyos adóterhekkel mindkét oldalon.Minden formájának úgy kell működnie, hogy a szabályzattban, ami kötelező, meg kell hirdetni a nyerési esélyeket, kötött darabszámú a kibocsátás, vagy a nyeremény. Ezenkívül szigorúan csak nagykoruak játszhatják.
Más baj ezzel nincs.Ezek közül itt melyik valósul meg?
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Sebaj akkor QS!

Más.
El kellett adnom CR-t. Visszakúszott az ára, 110k jött rajta. Willian visszajött a kezdőbe és most már marad is, amíg nem jön tots Lozano! Ronaldo lövései embertelenek, de megint rá kellett jönnöm, h nekem a kis fürge padlócirkálók tetszenek a támadósorban! Willian és Lozanohoz képest CR olyan volt, mint egy lassított felvétel! -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rare gold (25.000), Gold players premium (25.000), Jumbo rare player pack (100.000), ennyi a Promo rész
-
Kristof_94
nagyúr
Valaki megmondaná, hogy PC-n a storeban milyen "új" pakkok vannak?

-
Digestive
veterán
Srácok szerintetek lesz még valami sbc amibe totw player kell? Valaki írta ma ezt a Sommert. Lényegében quick sell áron vettem eddig 8 darabot, csak nem tudom eldönteni h érdemes e még többet?!
-
lanikai
aktív tag
válasz
sz_abika
üzenetére
azért nem egészen, itt lövésünk sincs, milyen esélyünk van CR-t, icont, TOTS/Y-t, 3-400k+ játékost nyitni, míg mondjuk egy lottónál könnyen ki lehet számolni a telitalálat esélyét. nyilván ezt sokkal bonyolultabb fifában számszerűsíteni, de ez lehetne egy kezdő lépés (azt hiszem a Counter Strikeban már be is vezették
) -
MdewC
nagyúr
válasz
sz_abika
üzenetére
Nem fogják betiltani. De bár 1-2 országban belenne. Mi csak profitálnánk.
Kiserik:
Szabika: jogos.
Személy szerint nekem csak azzal van a bajom, hogy nagyon rosszak az esélyek, illetve egyenlőtlen. Szinte semmit nem kapsz a pointért cserébe. Ez az én bajom, vitázni nincs kedvem ezen és nem is javaslom másnak se, hogy ezen agyaljon.
Nevegyetek pointot meg coint se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Vasárnap remélem Cavani nyeri a francia POTY-ot, az sbc-s verzióját felszeretném upgradelni. Ha Thauvin, Neymar vagy Mbappe nyeri akkor veszek egy TOTY Kane-t.

PL upgrade... 
mindenesetre részemről ez továbbra is csak felvetés, nem pedig kijelentés

)