Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
-
#TOTTI
őstag
11-es nyilat mivel tudom ki-bekapcsolni? Online season xbox? Köszi.
-
aswyx
csendes tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Oktober ota ez volt az elso komoly nyitasom. TOTY alatt kb 100 csomagbol nem adott meg csak tablasat sem. Most 40 csomagot nyitottam es jott egy OTW Walcott meg SIF Salah. Sosem lehet tudni mikor jon valami. Eddig csak napkozben telorol jott ertekelheto, tegnap meg este 11kor mikozben az asszony a kanapen szunyalt amig en jatszottam.
-
sz_abika
addikt
Elképesztő mit nyitogattok - nekem a napi SBCkből van hogy a rare az 75ös és valami vállalhatatlan a többi is, itt meg OTWk röpködnek.
-
etaclan1984
őstag
Na vajon ma jön a Bundás egy kis japán ligával ?
Forsberg+Cristiano ? 
-
aswyx
csendes tag
Bar nem lattam, hogy barki valaszolt volna mindenesetre Mkhitaryan mar targytalan:

45k rafizetessel elcsereltem egy OTW-re, aztan remeljuk meg tartja a formajat

Finisherrel probaltam ki, amikor en iranyitom nagyon bejon. Viszont amikor nem en iranyitom, mindenhova elmaszkal, este pl azert kaptam egy golt mert osszeszaladt Kolašinac-al vedekezes kozben es mindketto elesett. Ezzel lehet valamit csinalni?
-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Csak ki ne csússz az időből, 18:59ig nyithatóak ma az OTW lapok !
Bár tudom, rutinos vagy már
-
getdizzy
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
mármint 35 otw pack?

-
LedyGyuszi
addikt
Urak!
összejött 35 pakk... nyomok egy utsó rohamot az OTW pakkokra, 6 és fél 7 körül...
Ha gondoljátok, nyomom liveba...

-
gabigyerek
senior tag
Elvitték a TIF Son-omat 440 ért. Mázlim volt csak, vagy valamiért felugrik az ára?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meg egyenlőre a védelem ami alapból meg is van nekem meg herrera és Sane

Többi csak tervezet
Otw után azt mondod lejjebb mennek az árak ?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Mondjuk én az OTW végéig meg se csináltam volna!

-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nekem meg ot tanácsolták ráadásul cam ba de az se baj ha cdm hogy egy allat

Megnézem Petit is csak ra nem biztos lesz cash
Védelem az nekem brutal az így ahogy van tuti marad Mustafi és Van Dijkrol lepattan mindenki
és továbbra is vallom fontosabb az erő mint a futás vedonel legalabbis nagyon ritka az olyan gol amikor engem lefut valaki 
Kristóf vsak azt a 2 játékost kellett megvennem az egeszbe plusz jött 5000coin tehát nem

Hulkobb : az szerintem szépen lassan be

-
hulkobb
tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Amúgy a Columbus üzlet behalt?

-
etaclan1984
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Baby Gullit nem jó mivel nincsenek meg azok a traitsei amik miatt a másik két változata a legjobb középpályás a játékban.
Guru próbálgatta innen és ő is írta h csalódás ennyi pénzért.
Ha semmiképpen sem akarsz eladhatatlan Petit-et, vedd meg a 88-as verzióját és próbáld ki azt előbb. Egyébként brutál csapat
Mustafi helyett esetleg SIF Ake ? Szerintem legalább az egyik CB-d legyen 80+os paces. -
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ahogy Camacho is...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem sajnáltad Bartra-t? Asszem valami 8-10k.
-
törölt tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Gullit és Fernandinho nem lenne jobb megcserélve?
-
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem semmi , de mi lesz így azzal az elmélettel, hogy 6 spéci laptól több nem ajánlott a kezdőben?

-
Meghivott
addikt
Köszi a válaszokat. PCn most 70Kért van és 150K a max ára, ami azért változhat.
-
Aguinaga
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Köszi, majd kipróbálom!
-
Meghivott
addikt
Szerintetek érdemes OTW Batshuayit venni most? Nem ismerem se őt, se a bajnokságot... Benne van még egy közeli TIF?
-
Meghivott
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ez azért nem túl meggyőző

-
etaclan1984
őstag
válasz
Meghivott
üzenetére
[link]
Jelenlegi állapotban nem az EA szerverektől kéri az adatokat a bővítmény ezért nem tiltja a jelenlegi szabályzata szerint az EA.
Én használom, de engem senki se szidjon utána
Amúgy bízok benne hogy a futbin lelövi előtte ezt az importos részt mielőtt kapnánk bannokat érte.
Egyébként nem nagy durranás, rengeteg téves adat van benne. Mármint 200as ezüstöket 10ezresnek mutatja mert gondolom vmi birka véletlen lekattintotta egyszer. -
dudu5130
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Én is félek még tőle, de akkor ezek szerint nem jár már bann érte?
-
Meghivott
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Akkor ez már biztosan legális?
-
akooos
veterán

Gyengébb fajta csomagot nyitott wl rewardsból a srác
[link] -
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Én még mindig nem mertem!

-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Véletlenül megvettem Camachot 7700-ért....
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyébként tényleg próbáld meg Tourét. Nekem volt már IF Mooy, Baka, Fernandinho, IF Fellaini, IF Obiang ott, de eddig Yaya tetszik a legjobban.
CDM-be elég gyors, nagyon jól passzol, jól fejel, jól védekezik, erős fizikailag, megeszi a támadókat. És e mellett távolról is tud lőni, és szabadrúgásokat is vele rúgom, ami többnyire bemegy.
Kap is zöld csíkot Bailly-től, egy próbát megér szerintem.
-
dudu5130
őstag
PC-sek közül valaki használja a futbint összekapcsolva az accounttal?
-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Jöhet

-
Fifaisshit
őstag
Megcsinaltam ezt az új sbc sorozatot

12bol kijött
Esett is egy OTW Van Dijk
megerte 
Ha valakinek kell segítség kettőhöz megvan a kép a netes tularazott sbc példákat felejtsétek el
-
dudu5130
őstag
De én örülök egy Firminonak is ha kegyes a játék 😄
-
BenXL
aktív tag
WL reward + Moura sbc packokra nem panaszkodhatok, jött egy OTW Taglia, OTW Delofeou, Perisic a 6 packból.
-
sz_abika
addikt
Ebbe a teambe tudnék most invesztálni 400-500kt, elsősorban IF Jesus és IF Willian van kinézve, de Kluivert is rajta van a to-do listán. Sokkal több fölös eladnivalóm nincs is most, 600k a max keret.
Ki dobna többet rajta ezek közül? A Holland vonallal nincs nagy bajom, meg 70%-ban SBben játszok velük oda meg elegek vagy ha kifáradt a PL sor seasonben 2 meccs után és jön a frissítés.Az egész teamből Neymarral vagyok a legelégedetlenebb, online egészen elképesztően sok ziccerem ment rá, viszont SB-ben meg érezni hogy az AI lebutul a környékén és kurvajó lapnak hat… Ezért szokott kezdeni Nani néha, mert Hunter lappal és 5*-al nagyon jó szólókat lehet vele összehozni. Kár hogy sérült, kb 1 IF upgrade kéne rá és bajnok kártya lenne.
-
nyervi
aktív tag
ma összehozott a gép az emberrel, aki focis játékkal játszik, de üvölt hogy minek kell annyit passzolni

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Fernandinho

-
A guru
addikt
Sony megint alkot. PS network nem megy. Be akartam gyűjteni a rewardokat, dehát így nehéz lesz...
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem próbáld meg Shearer-rel. Egyik ST Shearer (Stay Central, Target Man), a másik Messi (Get in behind, drift wide). Messi RF-ként 7 chemen is tökéletes szerintem. Costával meg Messivel lehet futkosni, driblingelni, Shearer meg Target man, befejezése,fejelése gondolom nagyon jó neki. Mögéjük meg így azért nem olyan nehéz összehozni egy csapatot, egy szimpatikus játékost Messihez, Aki kb lehet akárki, csak strong-ot kell kapjon vagy Messitől vagy az LB-től /RB-től .
így hirtelen egy ilyet raktam össze: link , persze csak a séma miatt , hogy simán meg lehet csinálni. Hogy milyen játékosokat használnál fel, az már csak rajtad múlik. -
Kristof_94
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Igen, ez az ami még nincs kiforrva.
Most Dybala és IF Jesus van ott. Annyira nem kulcs kérdés a def rajtuk, inkább megelőznek, zavarnak, növelik a létszámot. De csereként jön Dembele és ő parádés! Kell a sok wf az tuti.
TIF Sont, meg Lozanot is el tudnám ott képzelni, csak akkor nem tudom megoldani, hogy Radja és Mertens a pályán legyen.
Mondjuk egy SIF Perisicet még el tudok ott képzelni, akkor jöhetne SIF Lozano és meg maradna TIF Mertens, de akkor kell még Zanetti. Picit sok lenne a milánói...
De ez még képlékeny, egyelőre tesztelek.
Ha beválik Mertens, akkor marad, ha nem, akkor SIF Aguero jöhet vissza. Még a WR-eket is tesztelem.
De ha Dembelet beépíteném, akkor jöhetne Son, 3 5* wf lenne és akár mehetne csatárba is, akkor Mertens mehetne jobbra ott is lenne egy H/L mint Dembele.
Hétvégén kiderül, egyedül Dybalat érzem kevésnek picit LM, IF Jesus egész jó RM.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Meghivott
üzenetére
442 sima.
Ezt próbálgatom, még nem tudom eldönteni.

Előnyök:
- van terület, patch után minden levegőm elfogyott
- van 2 CM stay back mehet
- a két csatár jól tud kényszerítőzni, de ami fontosabb, hogy jó helyeken vannak
- van egy kis széljáték, ha kell
- jól ki van egyensúlyozvaEgyelőre tetszik, jól lehet benne labdát tartani, ez is a lényege.
Xshellz taktika:
60
50
Org
60
40
60
Free
50
50
50A passz távnál kell az 50 itt, mert azzal lehet széthúzni a területeket, nekem még szokni kell a szűk után.
Az 50 csapat szélességet is, mert lehet túl széles is a védekezésben, de erre húzott egy váratlant a srác, az LM és RM-et vissza húzza védekezni. Nem stay forward, hanem come back for def. Ez a másik kulcsa, hátul stabilabb így a gyapat, elől meg kiugranak, ha kell vagy indítani is tudjuk...
2 ST: get in
LB RB 2 CM: stay backAmi fontos sztem:
Elől mindenki jól passzoljon, egyik ST pláne a bal 5* WF és a 2 CM minimum Radja vagy Vidal.
Hajrá.
-
Meghivott
addikt
Kaphat valaki egymást követő héten IF illetve SIF lapot?
-
-
eM'82
addikt
na az OTW Coutinho-t most érdemes eladni?

MdewC: köszi!
-
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
nálam ugyanez az Iniesta, Pique, Rakitic, Isco, Modric ugyanez. nem OP-k, nem villámlábú gyerekek, de nekem kellenek és kész
sose fogok Jézuskával, Vardyval meg Bakajocival futkosni, mert útálom őket (a játékban), mint a szart. ez van 
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
A guru
üzenetére
Megértem, csak nincs győzelmi kényszer szerintem. Meg azzal nincs baj ha egy Ronaldo (R9 vagy CR7) Ronaldinho szétbombázza a kapusom. De azért ne szereljen már le egy LW a 16-osnál
meg szerintem az EA addig tolja ezt a képünkbe amég mi vevők vagyunk rá 
Meg csak addig OP az OP amég vannak ilyen nyomik mint én akik tesznek az ilyenekre, de ha mindenki azzal játszana hamar unalmas lenne a game
-
eM'82
addikt
benvenuto signore Alex!

Hawk Chem jó rá? CAM pozi?
pc-n ez jó árnak számít

-
Meghivott
addikt
Akit érdekel, De Gea már bőven 300K alatt, 285-ért vettem egyet. PC
-
dudu5130
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
De alapból oda és úgy rúgja, dobja a játékosom a labdát ahogy gondolom és kell is, de vannak olyan meccsek, hogy totál mást csinál. Ezeken a meccseken pl nem tudtam egyszerűen kivinni a labdát. Én gyors kis passzokkal, kényszerítőkkel viszem fel a labdát, de ha ez lehal akkor nem tudok mit kezdeni, mert eldugni se tudom a lasztit mert előbb utóbb egy egyszerű passzt is eladnak az embereim.
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Én is ilyen véleményen vagyok, de vagy nyerni akarsz, vagy siránkozni azok miatt akik használják ezeket a playereket és megvernek. Mindenki eldöntheti.

-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
En most silver 1 lettem, de nem kvalifikált be a rendszer...

-
-
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
mindenkinek ők a kedvenc játékosai

egyébként kb. a játékosok jó ha 10%-a (túlzásnak vélem ezt is) játszik azokkal a játékosokkal, akik a valóságban kedvencek, mert a játékban csak a győzelem számít.
nem mindenki olyan marha, mint én, hogy még csak el sem adom őket, mert mi van ha többet nem tudom visszavenni, hiába a kb. 70-100k haszon perpillanat

-
MdewC
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Ha jól szerepel komolyabb ellenfelek ellen is, akkor mindenképp.

Más profi is váltott erre, illetve a barcelónai kupán is jó volt. De sajnos nem én szültem a spanyol viaszt, én is csak kipróbálom.
Viszont megírom részletesen az előnyöket és miért lehet jó. Kell pár komoly meccs az igazi ítélethez.
Annyi még, hogy Ale sokat számít benne, ez a TIF Mertens pedig egy jó lap. Finisher lappal még túl gyengének sem érzem.
-
ShiberMonkey
senior tag
Srácok nem akarok senkit megbántani, de amikor egy 70-es CB van berakva, meg a mostani Bailey, akik tök fáradtak de mind a kettő jobban szerel mint Matuidi az durva.
Értem én hogy mindenkinek az ideálja Lozano Bailey és Son, de ez már durva. Csalások ezek a playerek, ez egy segítség a játékosoknak. Megveszed őket ès kompenzálják a maradék skill gapet is ami volt a játékban
.
Persze most tényleg nem azokra gondolok akik az adott csapatnak drukkol és Ő a kedvence. Hanem a többiekre, miért jó ez ? Valaki elmagyarázná ezt nekem ? Megszoktam azt hogy vannak a Chemistry "mágusok" meg azt hogy 4-1-2-1-2 a király. De ezt ? A srácnak nem megy ellenem jön Bailey és Lozano
2 meccsemből 2x-is ez a két csodagyerek állt be. Egyszer 1:0-ról kaptam ki egyszer meg 3:1 ről lett 4:4.
Komolyan ? Nem megy a játék és jön a segítség. Nem elég az hogy minden asisted ? -
A guru
addikt
Na Hölgyek, Urak, újabb hétvége a küszöbön, elég sok div meccsen vagyok túl az előző borzalmasan sikerült WL óta, a peccset is úgy érzem sikerült megszoknom. Különlegesség, szombaton V4 future sports festival selejtező, mint azt már említettem, indulni fogok, egy top 64 nekem már álomszerű lenne. Velük indulok harcba: [kép] Neuer a padon van, tesztelem Fährmannt hozza-e azt a szintet mint a Bayern klasszis, mert akkor felesleges nem hagyok benne 100k-t, illetve Walker helyett egyelőre Vrsaljko van tesztüzemben.

Hajrá mindenkinek aki WL-ezik, ne adj isten indul a future sports cupon!

-
Santana01
aktív tag
Próbálta valaki a 84es Vrsaljko-t? Nagy dilemmában vagyok mert van egy eladhatatlan Walkerem shadow lappal 8 chemin. Megéri lecseréljem Vrsaljkora(ő10 chemem lenne)?
-
hulkobb
tag
szerintetek közeljövőben olcsóbb lehet ez a sheva sbc vagy nyugodtan meg lehet most is csinálni?
-
Digestive
veterán
válasz
dudu5130
üzenetére
Ez szerintem a passz rásegítés miatt van. Amúgy ezt már szerettem volna kérdezni.
Ti hogyan használjátok ezeket? Passz, lövés, ívelés, stb. Manuál vagy rásegítéssel? Nekem az előre lőtt, kiugratós passz erejét rendszeresen elcseszi a rásegítés miatt, mert a gép máshogyan gondolja. De full manualban meg baromi nehéz eltalálni az irányt és az erőt!

-
MdewC
nagyúr
Mindenképp kellene még tesztelnem az új alakzatot és taktikát.
10 meccse veretlen, ebből 2 dkt win és csak 1 meccsen kaptam gólt.
Ez még nem jelent sokat, de tetszik. A WL-ben több győzelmet várok tőle, mint a múlt héten, de ebben lehet benne van az is, hogy szoktam a patchet is, ami akkor friss volt. Plusz az ahhoz képest gyengébb ellenfelek, egyik se érte el a múlt vasárnapi szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Forsberg+Cristiano ?

). Majd jövök az értékeléssel, ha végeztem.

H. Larsont cseréltem le rá, de eddig nem bántam meg most rúgott egy mester 3ast nem rossz.