Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Na milyen az új Lukagyú?
Perpillanat is sima gold Alex Sandrot használok LB-ben, de próbáltam korábban TOTS Kolarovot és FOF Kolarovot is, nem estem hanyatt tőlük (ár/érték arányban) -
ThuG4LifE
senior tag
WL kvalifikacional: ellenfel masodik sarga, 11es nekem, kilep mielott rugnam, 0-0 volt, ilyenkor miert nem kapok gyozelmet?

-
Csokipuding8
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Jaja, ebből indultam ki én is. Mostmár csak várni kell

-
etaclan1984
őstag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Nagyon jól tetted. Szerintem most hogy feltöltötték a piacot TOTS lapokkal és jól lent is az ára mindennek köv héten jön a TOTS sbc. Én is veszek amit tudok.
-
Csokipuding8
tag
Én nyitogatás helyett vettem 10 Van Ginkelt discard áron a maradék pénzemből. Meglátjuk termel e valamit
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Dagi Ronaldot, meg tots KDB-t nagyon fogom én is sajnálni!
Ja és a tematikus leírást a vagyon szerzésről ne felejtsd el szeptemberig elküldeni! 
-
Digestive
veterán
120at én is elpörköltem. Narancs Marlos 15k, otw Barkley 11k
De megmondom őszintén, h ez a sokadik crash, az 1000. csapat átalakítás nekem már elvette a kedvemet kicsit. Igazából szívesen kezdeném inkább a 19et nulláról!
De az abszurd az egészben, h még mindig jönnek szembe emberek ratyi gold csapattal! Mi a francot csinál az, akinek még egy totw játékosra se futja?! 
-
v-man
őstag
Elszórtam 150e coint, legjobb nyitás egy 86os gold Sokratis, még mega packbol (Roma) is vékony nyílt 😂. Jól van ebben az évben remélem letudom a jövő évi balszerencsét is... ☺
-
Szigma70
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Köszi
Meg is haladja a tudásom
Jocinak ez a lapja sajnos tényleg jó
Semmi extra
-
etaclan1984
őstag
Igaz, de akkor felesleges is a szavazás, úgyis Jesus fog nyerni. Ebben az évben is lesz 5 lapja abból nagyjából a 81es a reális a teljesítménye alapján
Laca, Morata, Belotti, Gameiro még aki szóba jöhet. Sajnos ezekre nem fognak Pistik szavazni. Pedig úgy örültem ennek a pár hónapnak hogy nem mindenki vele rohangált 
(#32078) arpo04 Azt a Matic-ot én sem cserélném le Jócóra.
-
-
arpo04
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Pont ra gondoltam. Crasponal az M/M ami zavar csak.
sz_abika: mastro van rajta, nincs meccsenkenti 1 atlaga ez igaz. Nem is tole varom, nagyon sokszor guritok vissza es ezekre jo utemben erkezik. Nem szeretem a fuss Forest fuss jatekot. 60% folotti labdabirtoklas ugyanakkor nem passzivan. Ilyen taktikanal nem kell gyorsnak lennie, arra vannak masok.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
1,5-2 milla.

-
Szigma70
addikt
válasz
arpo04
üzenetére
Csatárnak Crespo, CAM-nak Ale
Bakajoci
Sokat filóztam, beváltsam e. Nem a szivem csücske, és csak védekezni jó, nem szeretem az olyan lapot, ami ennyire célirányos.
Nos, nem bántam meg. 4231.ben 88-as Vieira párja CDM-ben. Vazze, majdnem, hogy jobb mint Vieira.
Hihetetleneket lép oda, odaér, a levegőben és fizikálisan meg Ő az úr a pályán. Árnyékkal nem lassú, a passzai nem rosszak, de azért nem egy FOF Marci. Lőni továbbra sem kell vele, de nem annyira vállalhatatlan.
Simán jobb mint Prime Petit, vagy TOTS Casemíro, vagy Prime Rijkaard.( NEKEM)
Nem bóklászik nagyon el, de azért fel-fel megy, de visszaér.
Én azt mondom, akinek nem fáj sokba, és be tudja tenni a csapatba, az fontolja meg, mert nem sok jobb CDM van a játékban nála.Erősen gondolkodom, hogy kipróbálom catalyst, vagy inkább hunter lappal.
-
MdewC
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Hát vki futti is lesz nem?
-
sz_abika
addikt
válasz
arpo04
üzenetére
Pirlo lövései? Hát nem tudom te mit tettél rá, de nekem nagyon fogalmatlanul lőtt, egy idő után már rá se próbáltam
Passzolni, indítani CDMből bejött viszont, sokáig volt nálam az előző lapjai is, de mostmár a kapusok is 99es passinggal vannak, így kevésbé különleges. Zlatannak meg találtam más chem társat. -
A guru
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
CR-t én még várom.
-
etaclan1984
őstag
válasz
arpo04
üzenetére
Honnan jönne ki új értelmes csatár ? Most már csak a régi sbc-ket lehet újra megcsinálni, end of era-s nem hiszem hogy lesz több, pláne nem top ligás (max Wenger kap egy 99-es lapot
), ha meg valaki kap újra lapot azok TOTW lapok lesznek és alacsonyabbak a TOTS vagy FOF lapoknál. -
arpo04
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Vardy eladhatatlad, Crespot ki tudom rakni csak totw jatekosok kellenek. 100k a mostani arak mellett boven eleg. Igy meg agyalok rajta, mert ha jon valami ertelmes csatar akkor nem marad ra lapom.
-
arpo04
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
Jocirol felemas tapasztalatom van. Nem csinaltam meg, ellenem majd minden csapatba benne volt. Az biztos a lovesei jobbak, vedekezesbe target man-nel akadt azer gondom vele. Egy Pirlot akkor se alldoznek be erte. 😉 cdm-nek ott van tots Matic, Fernandino.
Az oreg meg mindig tud. Ugyan nem brusztolja vegig a meccset es csere is nalam, de Kroos se birja es a loveseik kb halalos mind kettonek. Mar csak egy normalis csatar kellene. Tots Vardy jo de 3 wf miatt sok olyat kihagy amit 4 wf jatekosaim megoldanak. Baby DP esetleg prime Crespon gondolkodom. -
sz_abika
addikt
Tegnap megküzdöttem Bakajózsiért, Pirlo meg mindenki beáldozva...erre jött egy TOTS Kimmich, aki tökéletes a cserevédő pozícióra...
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mivel szinte minden lap nyitható most és úgy voltak vele, miért ne lehessen a gold verziókat is nyitni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Csokipuding8
üzenetére
De Lozano érthető, mert ők ROTW voltak és csak speciális csomagból lehetett nyitni. Walkert nem vágom...
-
Csokipuding8
tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nekem is jött egy sima Lozano, Otamendi, meg még valaki. Ellenben jött TOTS is, Depay meg Gustavo... nagyon örültem, de nem értem a szisztémát...
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Úgy ahogy a Nif lozano ......
-
Szigma70
addikt
Ismét jól elosztja az EA a lapokat.
Valakinek 3 TOTS egy pakkban, valakinek meg 5 pakkban semmi.
Vicc ez.Nekem egy 81-es MLS IF a legjobb az 5 pakkból.
Egész évben ez ment.
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jesszus, azért neked is megmaradt a luckod .
durva.Nekem gold upgradebol semmi nem jött.
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nekem egy sima Walker jött! Ez ilyen!

-
törölt tag
MM pakk nem volt rossz.

(#32049) Kristof_94:
Én vettem párat, veszteni nem lehet rajtuk.
-
Kristof_94
nagyúr
Discard áron érdemes venni TOTS lapokat?

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ugyan minek?

Annyi, hogy Lukaku erősebb és kész. -
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én ma elhoztam egyet 50sec alatt 785ért

-
Csokipuding8
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mekkora?
nemár... psen még most is 200 felett van, pedig már a béka segge alá ment mindenki, hova ennél jobbat nyitni...?! 
Én már összeraktam amit akartam... de nem hiszem el h attól a ponttól, amikor azt mondtam h na most már nem igen bukhatok, konkrétan már buktam egy százast. És másfél óra difiről beszélünk... becsokizok. Szétnéztem másfele is poénból... kár volt. Pörög az agyam h miket rakhatnék össze, de lehiggadok már. Ki is kapcsolom a gépet, sokat ment ma.... -
MdewC
nagyúr
Mit szóltok ehhez az új Lukaku laphoz?
-
-
etaclan1984
őstag
válasz
A guru
üzenetére
+1
Ezt én is megtudom erősíteni. IF Handa kb 500+ meccsen védett nálam, tökéletes volt. Aztán TOTS Ter Stegen ugyebár hamarabb jött mint TOTS Handa így volt időm próbálgatni és elképesztően jókat védett. Miután kijött Handa próbálgattam 2-3 hétig de az IF lapjánál nem jobb viszont +200ezer volt. Jött is vissza Ter Stegen aki nevetségesen olcsó. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Az a baj, hogy ez sem volt akkora profit...
De jó volt látni!Néztem futbinen a TOTS csapatok árait, brutálisan lent van és még nem is voltak igazi promo pakkok... Ramos mondjuk nem akar lejjebb menni...

-
Csokipuding8
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Menj már

-
underdark
aktív tag
válasz
Digestive
üzenetére
19 korai gameplay
nem tudom eldönteni sírjak vagy nevessek?
oké, hogy kb alfa verzió, de mi ez a labda mozgás meg úgy minden
-
marcess
senior tag
Eléggé lent lehet a pack weight, 3 TOTS játékos jött az MM-ből. Szerintetek lesz még ahova kellenek, vagy futtatják ki a játékot már?
-
A guru
addikt
Na jöhet a 92-es Martial.

-
arpo04
őstag
Nezegettem olasz csapatokat, de nem igazan ismerem egy-ket jatekos kivetelevel. Megvarom az MM-et aztan osszedobok egyet. Tots Allan, Pirlo megvan. 😂 Mar csak a tobbi hianyzik. Handa milyen kapus? Most Ter Stegen ved de vele meg voltam elegedve. Kidobasai szornyuek de a tobbi ok.
-
Csokipuding8
tag
válasz
dejvid8
üzenetére
Skriniar volt már, felemás volt, őt kihagynám. Varane meg hiába oly gyors, ha állóképesség meg elfogy a végire
Én úgy gondolom h ennél több stamina kell azért h a végén is meg tudjon menteni.etaclan: próbálom jól kihozni, bevált emberekkel. De sztem az marad amit Guru is írt. Rijkaard megoldja, Radja amúgy is jött volna, csak várom még hátha csökken.
Kösz srácok, írom a fejleményeket majd -
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Inkabb jobb lenne alapveto dolgokat bele rakni. Olyan ordito hibak vannak, hogy az mar faj. Szabalyok khm enyhen szolva hianyosak. Addig meg barmit tehetnek arcade jatek marad.
-
Digestive
veterán
Na ez nagyon tetszik!

-
MdewC
nagyúr
Kit kell felpofozni?

Kimpembe meg Russzilon mi?
A fene vigye el.

-
dejvid8
őstag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Tots Skriniar és 90 vagy 92 Varane, kapuban 10 chem Handa, RB meg valami francia vagy bármilyen la ligás?
-
A guru
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Vegyél egy 88-as Rijkaardot és meg van oldva a chem, Matuidi helyett meg TOTS Radja és annyi.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Nem irigyellek, nem sok opciód van variálni hátul.
-
Csokipuding8
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ami azt illeti Walkerre pályázok, de még mindig sok nekem egy RB-ért. Nem feltétlenül Ligue 1-re akarok építeni, csak most ez az opció volt ár/értékben meggyőző. Így nézek most ki: [link] de Matuidi csalódás, nyilván Lemos helyére jönne még valaki. Középre jön majd TOTS Radja és SMS, ha a 2 ki fog jönni 800-ból. Így maradna még 400K megcsinálni a védelmet, úgy, hogy Handa maradna. Max Icardit cserélném még Baby DP-re vagy TOTS Mertensre, de ez még meggondolandó mert Icardi untrade. Meg akkor SMS-ből maradna ez a 88, aki egyébként hibátlan, csak vonz a kék lapja...
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
+1 Roussillon az igazi mindenes! KDB és Lozi után favorit nálam a pálya bármelyik részén!

-
A guru
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Kimpembet meg Debuchyt én nagyon bírtam annó, volt Naldo nálam, mondom nem rossz, csak lomha és néha elcsászkál hátulról a WR miatt.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Én most egy tots Kimpembe-t használtam hétvégén, nagyon kellemes csalódás volt. Sajnos RB-be nem sok opció van Debuchy-n vagy Sidibe-n kívül, de én egyiket se venném meg. Próbáld ki IF Meunier-t ha minden kötél szakad.
Nem tudod megoldani hogy ligue 1-es az LB-d legyen ? Mert ott Roussillon olyan opció amit Debuchy vagy Sidibe meg se közelit. -
Csokipuding8
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Írtam már én is...hasonló esés van PS-en. Figyelem is folyamatosan. Olyan nyert lictek vannak, meg olyan buynow-ok hogy nem igaz... nyilván esélye sincs az embernek elkapni.
Guru: oké, de a játékban való használatra gondoltam
tehát elvárom h valaki nagyon meggyőzzön vagy kurvára lebeszéljen ennek a saccper 100K-nak a kidobásáról. Most egy 93 Kimpembe TOTS Debuchy párost tesztelek jobb oldalt.... nettó fogalmatlanok eddig. Tuti oda fogok megint kilyukadni h jön vissza a sima arany David Luiz... na de segítsetek pls
Szóval Naldo.... mivel a statjai elvetemültek, gondoltam rákérdezek volt e valakinek, van e... -
Kristof_94
nagyúr
Na, 2 gold up, 2 TOTS, egy Werner meg valami angol negyedosztályos. Werner jó kis SBC alapanyag!

-
Digestive
veterán
Boxon Savic 700k>>>400k tegnap óta!

-
A guru
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Lomha, de jó fizikálisan, jól fejel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- iPhone 13 PRO MAX 128GB space gray gyönyörű AKKUMLÁTOR 99%!
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB DS Hibátlan
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy én megcsináltam Lukakut untrade játékosokból és játszatom is most a chem miatt. Jó kis lap. Gyors és bárkit felborít különösebb probléma nélkül!