Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy döntöttem majd csak vasárnap kezdem el, a múltkor sem sült el túl jól a pénteki kezdés...

-
Digestive
veterán
Mielőtt elkezdtem a WL-t bemelegítésként nyomtam egy div2-t az elejéről. Vereség nélkül mentem vissza div1be. Na mondom ez az érzem az erőt, kifilézek mindenkit...
Erre 10ből 3at tudtam behúzni!
Valaki kérdezte a napokban, h mennyivel nehezebb a WL az Online divnál. Itt a válasz... Ja és még valami. CM poszton ha nem Gullit és Vieira volt, akkor kizárólag tots támadókkal találkoztam. Firmino, Salah, Agüero, Reus, KDB. Def statja egyiknek sincs, de gyorsak és támadásnál bárkivel lehet lőni. Tényleg csak ilyen csapatok jöttek.Még volt egy közös mind a 10 meccsben. tots CR!
Honnan a csából van mindenkinek 20 millája csapatot építeni? -
Lori82
senior tag
Teljesen meglepődtem,hogy lejjebb vitték a havi rewardok elvárásait,örültem ,hogy 5 db piros lapot kapok,de nem sokáig tartott az öröm . Az 5 játékos közül talán egyet ha be tudok építeni a csapatba,őt már egy ideje ki akartam próbálni,a Pool skót bal bekkje,Robertsont
Az kicsit viszont aggasztó,hogy mostanában nem látom egy csapatban sem. Rajta kívül jött egy Sessegnon,Gnabry,Ilicic,,Parejo -
Szigma70
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azért ez más foci. Jó, gyengébb bajnokság, nem kiegyensúlyozott,
de itt nincsenek akkora területek, más a védekezés, nem lesz olyan a kiszolgálás stb.
Meglátjuk.
Biztos vágja majd a gólokat, de nemzetközi szinten azért más is kell -
Szigma70
addikt
-
Szigma70
addikt
válasz
arpo04
üzenetére
Nem, ebben a 3 ban a 2 cb nincs benne, ők is power headerek, de viszonylag keveset fejelnek, viszont távolról sok gólt lőnek.
Ramos és Otamendi. Ők a védők közt kiemelkedő lövők.
A legtöbb fejest Crespo hozza, sztem az egész játék legjobb fejelője, most ugye jött Vieira, elötte Blanc hozta, és nálam Firmino is nagyon ott van fejesben.
KDB és Ale meg odateszi nekik pontosan.
Ha 1 meccsen van 3 szögletem, az tuti minimum 1 gól. -
arpo04
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Szogleteknel kp-ra helyezed ezek szerint a fejjatekot. Nalam ez az arany 1 kp es 2 belso vedo. Igaz a masik ket kp nem olyan eros fejben. (Vidal, Firmi) Matic, Boateng, Mustafi viszont akkor hibazik ha nem tudom jol beadni. Matic tobb mint 250 meccsen 100 folotti golnal jar, ennek 95% fejes. Sokan szidtak de nem valnek meg tole semmi penzert.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ennek az összegnek a fiat és felette álló Ferrari fizeti egy részét ......
Amúgy ha jól tudom már minden levan fikaszalva és 88 millió eurót írnak mindenhol

-
Szigma70
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Ok. Köszi
Radja nálam is felemás, de másképp. Hátul mindíg jó. Ott van, szerel, ellök, blokkol, miatta még nem ment el meccs. Mindenkit utolér /shadow/ senki nem lóg meg előle. Előre játékban és támadásban felemás.
Néha már-már átveszi Ale helyét, úgy irányít, osztogat, befejez, beindul, és 25-ön bellülről kipókháloza bárkinek a kapuját. Aztán vannak meccsek, amikor a 16-os ról nem találja el a kaput, és a mozgása is meddő.
Ez van, nekem inkább hátra kell, amit elöl hozzátesz, az csak plussz.Viszont eladtam haszonnal Viztorony Franket, mert azt még elnéztem, hogy ha elmennek mellette, akkor mire megfordul, addigra ki tudja mi lesz, de azt, hogy ilyen Insignie, Mertens kaliberü bivalyok lökdössék fel, no azt már nem tudtam tolerálni. Arról nem is beszélek, hogy a magassága miatt azt gondolná az ember, hogy a levegő ura, ehelyett akkora a súlypont emelkedése, mint a feleségemnek a piacról hazafelé 2 szatyorral. Jött helyette 88-as Vieira, nos eddig ők Radjával megoldják.Ő úr a levegőben is.
Igy már 3 jó fejelőm van, és 1 szöglet, 1 gól majd megvan. -
Csokipuding8
tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Még valami...
Nehéz szívvel, de Mertenst félreraktam kicsit, mert van egy untrade Icardim. Mondom megnézem már milyen egy erősebb csatár, aki elég gyors is. Nos, nem annyira jó vele mozogni nyilván, de bőven mozgékony kategória. Ami miatt átvette Mertens helyét, az az hogy hihetetlen sok gólt fejelek vele. Úgyh rácáfolva saját bevált szokásaimra, elég sokat ívelek be mióta ő van, és nagyon hatékony...pedig nem az a nagyon magas csatár, de mégis.
SMS szintén komoly fejelő.
Insigne meg elképesztő. Rohadvány gyors, erőszakos - CR-nél éreztem ilyet utoljára - és hihetetlen szögekből beveri. -
Csokipuding8
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Ami azt illeti megfogadtam a tanácsod, és Lotika ment a piacra. Így Blanc, SMS és Nainggolan kp lett. De jobb is így tényleg. Hatékonyabbak azok a hosszú lábak... Olyat kanalaznak néha hogy csak lesek. Blanc teljesen fasza. Pörgettyűnek ott van a belga. Olyan tisztán tud szerelni h jó nézni. Lövései és passzai viszont felemásak... néha irdatlan pontosságú, máskor meg értetlenül nézek h ez miért nem ment be...miért nem ért el az emberhez... Na mindegy, összességégben jó kártya, de csak azért nem adom el mert nem tudok hova fejleszteni. Max Walkert vennék, de ahhoz átalakítás kéne...
Árakat én is csak sasolom...Jól megindultak fölfelé. Pricefix miatt így is csomó mindenki max áron ment el majdnem, így nyertem egy kis pluszt. Ha tartogattam volna még az értékesebb sima arany játékosokat, most milliomos lennék....
-
etaclan1984
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
De olyan nem lesz szerintem. Juvénál megmondták hogy el kell érte adni játékosokat. Ha jól emléxek az utóbbi 2 évben nagyjából 0ás volt az eladás és vétel náluk és mivel a Fair playnél az utolsó 3 évet nézik simán megjátszhatnák hogy 2 évig még nem adnak el senkit és megpróbálják együtt játszatni CR-el ezt a csapatot hátha összejön egy BL.
Kérdés tudnak-e és lehet-e ennyit finanszírozniuk előre. Stadion ki lett már fizetve ? -
Szigma70
addikt
El tudjátok képzelni CR-t, a luxushoz szokott Madridit Torinóban?
Most nem a csapatokról beszélek. Jártatok már Torinóban? Se mediterrán éghajlat, se tengerpart, hangos, kicsit koszos "ipar" város.
Valahogy nekem ez nem illik össze. Persze van az a pénz. No meg spanyolból menni kell, nehogy még le kelljen ülni a büntit.Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy a Juvénak pont Ő kellene, mert az árából sok jó játékost lehetne venni.
De ha jön, akkor jöjjön. Azért egy LW CR. -ST Higu-RW Dybala az ütős lenne
@Guru
+1
-
A guru
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Vigyétek el ezt a Lewát már, annyira ügyetlen, rossz nézni amit művel, mondom ezt Bayernésként...
-
Szigma70
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Na milyen Lothar? Beindult már?
Kéne egy kis coint csinálnom, de ehhez el kellene adjam Radját, és kellene valaki helyette.
370-ben vettem , most 530ért van. Ha visszajönne Lothár. maradna 100K felett belőle.
Egyébként a használható TOTS és IKON játékosok árai gyors ütemben emelkednek.
85-ös Blanc hétfőn 170, ma 210 felett
88-as Vieira 520 ról 600 felé
Rijkaard 330 ról 400 ra
Tots Radja 430ról 530raÉs szinte mindenki aki használható
Nincs utánpótlás, kevesebb van ezekből a piacon, ezért az emelkedés sztem.
-
Csokipuding8
tag
Már mindent értek......

[link] -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam Tots Saul teljesen jó volt LCM ben.
-
Kristof_94
nagyúr
Így reggel ráeszmélni a legjobb, hogy nem raktam össze a WL-re csapatot. Bár ma este megint dolgozom, holnap meg esküvőre megyek, valahogy megpróbálom végigtolni a WL-t.

Van egy hiányzó CM posztom, amire van egy eladható Kantém valamint eladhatatlan Pogbám is Vagy van egy TOTS Saulom is.. Melyik legyen inkább? Amúgy röhej, de a kis franciát az elmúlt 2 hétben szerintem 2x kihúztam, most meg mikor speckó lapja van nem jönne elő 100 csomagból sem az tuti. -
kiserik
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez ami nem működne. Bale a golfot szereti, meg az orvosi szobát, Marco még nincs azon a szinten, 1 jó meccsre jön 4 értékelhetetlen, Lewa meg minden nagy meccsen megbukik rendre.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engem csak az SBC érdekel, mert tele van a transfer list 84-es lapokkal...

Állíthatnának valamit, mert tényleg alig van a piacon ezekből a lapokból. -
Kristof_94
nagyúr
Dempsey, Tevez, David Luiz?
Izgalmas lesz, hátha olcsóbbak lesznek, mint az európai lapok. Nálunk nagy részük még a piacon sincs...

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kane jól mutatna nálatok. Vágná a gólokat.
Sajnos Gigi hamarosan aláír psg-ben.
-
arpo04
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egyet ertunk, Madrid szurkolokent nem vagy elvakult es legalabb latod hogy nem kell oda egyik se nelkuluk is kesz a csapat ha megszerzik Lewat aki olcsobb megis minosegi jatekos. Gigi pedig megerdemelne abl gyozelmet. Respect
-
Kristof_94
nagyúr
A végén kiderül, hogy CR valójában a Newcastlebe jön, csíkos-csíkos.

Volt amúgy ma lightning round?
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem hinnem Neymar menni fog, sot Mbape se. Neymar ara magas lesz nem 220 Mbape meg az iden lett az oveke. Araboknak a penz nem szamit. Ha meg az FFP lenne gond megveszi papiron valaki (arab tulajdonu csapat) es kolcson is adjak nekik.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Mondjuk nem véletlen akkor a Neymar megy a Realba pletyka sem. Kell valaki CR helyére.
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ja szerintem is borítékolható! Az igazat megvallva jobb is h a zebrákhoz megy és nem a PSG-be!

-
Kristof_94
nagyúr
Na nekem is adott végül egy 86 felettit, TOTS Saul volt az, meg 2 angol ligás.
-
A guru
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Számolgattam és kb. 300-400k kell még hozzá... Ha valamikor, akkor most nagyon kéne az az elite WL...
-
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Na ugye 😊 remelem nyitsz es nem hagysz fel a jatekkal. Kristof szerencseje legyen veled 😀
-
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Kivancsi leszek mit fog nyujtani naluk de klubb icon o nem lesz, csatarposzt juvenal megoldva.
-
A guru
addikt
Hol vannak a havi rewardok?
-
Fifaisshit
őstag
Akkor Ce hivatalosnak tekinthető

-
A guru
addikt
Nyugi, szerintem holnapra tartogatják az SBC-t, ma úgy döntöttek elég nekünk a WL havi reward.
-
v-man
őstag
Kíváncsi vagyok lesz e végre vmi FOF lapos sbc ma. Pl 83as követelmény plusz egy FOF lap korrekt lenne, de lehet megint simán 86os lesz? Valami csak lesz ma.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
PS-en is, elite 1 lettem így...
LOL -
Kristof_94
nagyúr
Látom csökkentették a júniusi havi rangokhoz szükséges győzelmek számát. Elvileg PC-n valami 64 lenne az elite? Az csak 13 győzelem hetente. basszus

Mondjuk 3 játékos kellene csak a TOTS-ból: Messi, Ramos és Savic. A többi max "fun" lapnak lett volna jó. -
Digestive
veterán
Kint vannak az új fof lapok, de sbc sehol. Lehet erről tudni vmit?
-
Aguinaga
őstag
Ez az új FOF: durva, milyen támadói vannak a PSG-nek, aztán mire mentek vele...
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi! De ha nem jön CR, akkor megsértődöm...

-
A guru
addikt
válasz
Tomika1971
üzenetére
Ez karrier mód? Ha igen, akkor a venni kívánt játékosokat a transfer hub-on látod.
-
Tomika1971
csendes tag
Sziasztok!
Pc-n játszom a Fifa 18-at de nem tudok játékosokat venni. Az eladásra kínált játékosaim megjelennek a Transfer list-ben,el is tudom adni őket. De ha venni akarok és hozzáadom a kiszemelt játékost a Transfer list-hez ott nem jelenik meg. Tehát hiába küldik az emailt nem tudok róla tárgyalni sem.
Ha valaki tudja a megoldást segítsen.
Köszi. -
arpo04
őstag
Minatol megvaltam, ha valaki gondolkodik rajta megvegye felesleges. Nem rossz de kozelebe se er Sif Mustafinak vagy Boatengnek. Legalabbis 15 meccs alatt egy golt se fejelt. Meg a masik ket vedom 4-5 meccsenkent egy fejes gol. Szerencsere meg nyertem is rajta +12k
-
gabesz82
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Hát nagyon remélem, hogy nem lesz, legalább csalók nincsenek. Az újrakezdés úgyis a 19 miatt meglett volna, így még kicsit gyakorlom, szokom a PS-t.

-
gabesz82
őstag
Áttértem a sötét oldalra (pontosabban nem, mert fehér színű
)... este már PS4-en tolom
kíváncsi vagyok a különbségre. -
-
Pringoo
csendes tag
Sziasztok. Egy kis segitséget szeretnék kérni tőletek. Van 2 konzolom és az egyik tökéletesen működik a másik pedig hát nem tudom mert beállitom hogy pl classic beállitáson legyen és vagy a gomb nem működik vagy felvan cserélve minden gomb rajta. De már probáltam egyedi beállitásokat is de azzal még rosszabbra sikerült. Valaki tudná a megoldást? Lehet hogy a konzolom elromlott?
-
A guru
addikt
Kristóf! A packluckodat elkérhetem 20:00-tól 20:05-ig?

-
etaclan1984
őstag
válasz
arpo04
üzenetére
Classictól BC-ig top1 magyar guildbe toltam (Bloodscalp, Substance). Sokan ott is azért hagytuk abba mert lebutítottak minden boss-t hogy mindenki farmolni tudja őket. Meg a sok addon tönkretette teljesen, a boss fightokra már nem kellett Ödönkének rájönnie mit kell csinálni, a nagy piros nyíl mutatta hova álljon mit csináljon és kész. Járt az epic mindenkinek, aki napi 2 órát bohóckodik annak is...
Kár érte, pedig minden percét élveztem akkor a wownak. -
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
ha neked sem adott még egyetlen lapot sem a felturbózott játékosokból, akkor tudjuk, hogy nekünk meg pláne felesleges nyitni
viszont nem is nagyon van belőlük a piacon -
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
nem is ugyanaz, a másodiknál SMS helyett Naingolan van

-
arpo04
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
De bizony ☺
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem merem, mert akkor tutira becserélik és 5 perc alatt ver 3 gólt!

-
arpo04
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Ha ez arra megy kijojjon a kulonbseg hamar tesznek bele konnyitest. Ne legyen igazam de..
EA pont az a ceg amelyik a penzt nezi. Nem a profi jatekosok koltik es hozzak a nagy bevetelt hanem a casual jatekos. Ezt megtapasztaltam mas jatekban is evekkel ezelott. Top 3 guild voltunk a serveren aztan jott a siras a kevesbe jo jatekosoktol es jott is rendszeresen a nerf. Itt se fog mashogy mukodni, penz beszel...
Szemely szerint jo otletnek tartom es jobban is szeretnem ha nem az AI nyulna bele. -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Majd jól az arcodba fogom tolni ahogy kinyitom CR-t és Messit.

Ja nem...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Erre 10ből 3at tudtam behúzni!
Honnan a csából van mindenkinek 20 millája csapatot építeni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Igen PC volt. Beleuntam a sok szarságba... most reménykedek
kíváncsi vagyok a különbségre.