Hirdetés
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristof, ha leereszkedsz az o szintjukre legyoz a tudasaval es a tapasztalataval. Ilyen esetbe ha mar vezetsz az "akarsz rola beszelni? sirsz, pityeregsz, eltort a mecses?!" mondatok hatasosabbak 😉
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristóf ha ilyeneket szoktál mondani ismeretlen embereknek akkor ideje elgondolkodni. Ez nálam az alja aki ilyeneket mond másnak egy játék miatt. Kaptam én is ilyeneket szóban és írásban is és csak néztem hogy tényleg ilyen emberek vannak? Szörnyű szerintem.
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Tudod, akinek gyereke van, az megtanulja, hogy egy játékban, nem a győzelem a fontos.
Nekem a Fifában lényeges a győzelem, de nem minden áron. Én élvezem, egy jó meccsen a vereséget is. A legtöbb pöcsnek, ez egy játék a sok közül. Olyan mit a COD, a BF, vagy a Fortnite. Győzni kell, ki kell játszani,@MdewC
Reussal minimum 400 meccset toltam, már a NIF lapja is hibátlan volt. Akár hova teszed jó. Nem lenne KDB eladhatatlan, már rég meglenne nálam is. Mindíg ott van ahol kell, érkezik, keresi a labdát, a réseket. Kicsit a fizikuma kevés, de nem vészes
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem tudom beépíteni, Neymar rakja össze a csapatot.

-
K.J
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Annyira szeretnék pc-n összefutni hasonló neveltetésben részesült játékossal!
Teljesen ugyanez megy nálam is, mindig elnézést kérek a gólokért, nem nézünk lassítást, a szemét meg még csak azért is megnézeti, még a gól utáni újbóli felállást. Ilyenkor a sírás kerülget komolyan.Valóban el kellene fogadni, hogy ez így működik és nem a barátkozásról szól, de baromi rosszul tud esni szerintem mindenkinek, aki hasonlóképpen gondolkodik, mint te.
Persze részemről a változás szinte lehetetlen, nem leszek egy farok csak azért, mert az ellen is az.Igazatok van és azt mondom, tartsátok meg jó szokásotokat, hátha megtörténik a csoda!

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Digestive: elég bíztató na.

-
LedyGyuszi
addikt
ugye a fejes?
imádni fogod sztem a palit, kihagyhatatlan a csapatomból! 
(#33672) Francesco003:
én a 19et majd csak akciósan vagyok már hajlandó megvenni...(#33673) Szigma70:
kihaló félben vagyunk sajnos...
vagy csak mi már felnőttünk és intelligencia szinten előrébb tartunk. -
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ezen a meccsen tuti volt ilyesmi.

Reus first match debut boost.
-
Digestive
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
El is adtam mindenkit. Ez az untrade csapat maradt a hátralevő időre bohóckodni, Lozival, Quaresmaval és Williannal a padon.

2db 100k és 2db 35k pakkból 1!!!!!! db spec lap jött, 87es Sessegnon!
1db Mustafi, a többi mind 82 alatti! Remélem bassza meg, h a 19re maradtak a nagy nyitások, mert ha nem akkor qrva nagy balhé lesz!
Maradt 100k draftra és csókolom. -
MdewC
nagyúr
Közben kipróbáltam Reust. Első meccs, div 1, az irányítás késett, nem volt megfelelő a gameplay.
Itt van. Begovics beszart.
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ilyenekkel sok baratot szereznel 😁 ez nem idegesit, sot... Ahogy Gyuszi irta a sport megtanit tisztelni a masikat. Meg akkor is ha o egy oriasi f..ok.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Azt én is sajnálom!

Pedig menne a válogatás: "you f*king shit" "dieeeeeeeeeeee" "Salah as a CM? Are you fcking kiddin' me?"

-
Francesco003
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nem beszélve a microfonos szó párbajhoz
gondolom ez is sokatoknak ismerős.Kár ,hogy wlbe kikapcsolták pedig adnék egy két nyominak fejlődési tanácsadást
-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ha komplexebb taktikai beallitasok is lehetnenek sok player rajonne nem is ert a focihoz. Catenaccio, wm rendszer stb. Igaz a legtobbnek fogalma sincs mit jelent. Ott kiutkozne egy jatek intelligencia. Valamint azt se kellene mutatni milyen felallasban jatszik a masik. Ra lehet jonni hamar. Ilyenek mellett nem ugralna Pistike mivel nincs az a youtuber aki alkalmazkodni tud ennyi taktikai lehetoseghez.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Igen ez mentális hadviselés, de a fairplay csíráját is ritkán látni. Én tényleg igyekszem minden meccsen fairül játszani, de már volt aki írta hogy noob meg ilyenolyan vagyok, pedig csak ptb-ben tolta és elkezdtem hátul passzolgatni, hogy kicsit kijjebb jöjjön...erre jött az üzenet hogy húzom az időt, de hát ha megyek 1:0-ra és minden játékosa 30 méteren van minek menjek neki?

-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Respect
Dettó így játszom, nem is érek el semmit vele

-
Francesco003
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na én ezért nyomtam idén vagy 3x annyi sb mint online.Ez már álom ,hogy ezt valaki csinálja amit te (baráti meccsen én is szoktam druszád a példa rá)De online ha tehetné az enemi kezdő körből kame haméval bebaszná a labdát úgy ,hogy 4 embered lesérül és közbe dabalne,,LOZanoval miközben bakaJóci rúgdosa a földön fekvő sérülteid.

Sajnos a játék átment kissé psichológiai hadviselésbe....nem beszélve a handiről -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na első meccs, 2. félidőben DC... Telekom pusztulj!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
lehet, hogy nem könnyű, sosem próbáltam. viszont letámadni nehéz ellene, legalábbis nekem.
2 éve nem nézek youtubereket. visszajátszást nem nézek, provokáló gólöröm nincs (kivéve ha előtte az "úriember" tolt egy DABot, kakro 3-4. gól után kap egy kamerába futást). még egy gólos vezetésnél sem lövöm be a park the bust a 80. perc után. Támadok, próbálok szép, konstruktív focit játszani.
Sokszor kirúgom a labdát pl. ha az ellen egyik embere lesérül. Sőt párszor már tizenegyest is direkt kihagytam, ha láttam a visszajátszásban, hogy nem volt az...
Biztos velem baj!
Engem úgy neveltek, úgy nőttem fel, úgy sportoltam, hogy tiszteld az ellenfeled, ahhoz még barátnak sem kell lennetek!
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Hát a fair play az a játékban 0, vagy max annyi amit én beleviszek. Pár napja a csávó kitette oldalvonalon a labdát majd pause-zolt, aztán mégegyszer majd mégegyszer, aztán már nem tudott. Ahogy bedobtam láttam hogy nem mozog. 0:0 volt, de inkább én is kirúgtam, majd pause-oltam. Aztán inkább dekáztam stb. 20 perc ment el a játékidőből, aztán elkezdett mozogni és kaptam is egy gólt. Jött a dab meg aztán a hátul passzolgatás...ilyenek vannak
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez k.rva jó!
Öcsém ezzel a 4 támadóval ember legyen a talpán, aki felveszi a tempót! 
-
Francesco003
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Sajnos ez a játék nem a barátságról szól...kezdek rájönni ,hogy nincs értelme fairnek lenni mert mindenki győzni akkar és ezért bármit hajlandó.Lehet te is többnél ....voltál.Én is stb...Szerintem annyira nem könnyű hátul passzolgatni ,egy hiba azt góól.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Ha már ezekről volt szó: Ezt lehet megépítem 4231-ben!

-
LedyGyuszi
addikt
WL 16/14 lett a vége. egyszer tizikkel kaptam ki, egyszer meg egy patkánytól...
utóbbi talált két 56szor visszapattan elé a labda gólt (összesen 3 kapura lövése volt), majd a második félidőben beállt passzolgatni, előre vitte majd visszaívelte a kapushoz. Még így is majdnem belesült, mert egyet kapott, majd egy kapufát is, majd a végén gnabry nem tudta átemelni a kapust, pedig szinte tövig nyomtam a lövés gombot, de odalöbbölte a 16os vonalán álló kapus kezébe a labdát...a játék továbbra is tele agyatlan barommal ,akik egy vmire ráfekszenek vagy láttak sok youtubeos éppen mi az aktuális glitch videót és azt tolják végig.
És végezetül a kedvencem, az utsó meccs. gyerek a meccs elején beáll 5212-re. majd óriási labdajáratások a félpályáig, ott viszont elfogyott a tudomány. 65.percben 2:0-nál ki is lépett, addigi kapura lövése 0 volt.
Írtam neki, hogy szép ez a muringyó sztájl. Válasz: már meg van a 24 győzelme és gondolta kipróbál vmi újat, mert ha lő egy gólt, akkor azt így meg tudja tartani és kontrákból több helyzete van...nah most véleményem szerint, aki 24 győzelmet összeszed vasárnap reggelig, az legalább egyszer kapura tud lőni, még iylen felállással is. -
Digestive
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én már csak a draftot élvezem, ott legalább újdonság a csapat, amit kapok és pakkokat is lehet nyitogatni. Ma eladok mindenkit a csapatból és marad egy untrade katyvasz szarakodni a WLben. A coint meg mindet eldraftolom, meg nyitogatom.

-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nem ér annyit az egész
Elég, ha csak a holdig dobod

-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére

-
gabigyerek
senior tag
A kick off glitchet is amúgy olyan komoly szinten orvosolta az EA, hogy 3x vezettem és mindháromszor középkezdésből egyből vissza is kaptam a gólt. Pedig tudtam, hogy benne van a glitch, csúsztam másztam rúgtam MINDEN!!! hát de nem bííírrom tartanniiii.
A kapufákat én is észrevettem és jóval több lett mint volt.
Pakkok: 9 pakkot nyitottam, a legszarabb a mega pack volt. Gold Rulli meg egy Benatia. Köszönöm. Pont jók lesznek.
nem vagyok nagy pro player, de komolyan mondom már hetek óta div2 ből nem tudok felmenni. Ott tartok hog yleszakítom állványostul a tv-t a falról és beledobom a napba.
-
Readonly2
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Azzal semmi baj szerintem, hogy így a végén tolják a nagy ratingű lapokat. Mindenki ki tudja próbálni akit akar és már jelentősége nincs nagyon. Az állítgatással viszont tényleg kezdhetnének valamit, meg azzal, hogy Jesus isteni cm....
-
Francesco003
aktív tag
16 quitom volt
Nem fogom kikésziteni idegrendszerem...kb felén döntetlennél....Nem tudom mi volt most de kb 6-8 egymást követő meccsen r9 és fullos társai.(átlagos volt a fullos teamem)
Nem tudom ki hogy van vele de szerintem elbaszták idén ....mi a fa.....ennyi agyon turbózott lap Iconok ,Totsok rendbe de a többi minek?Ezek az olcsó joska bordo szarok meg egyszerűen nevetségesek.Icon szint 50 ezeré.Lozanot már csak elvből nem csináltam meg...Erre wlbe minden 2. Teambe ott volt vér pisti előre vágja és lozanot keresi....vicc
Ez a csapat álitgatás meg most már engem is kikészit...vannak akik rendesen használják minimálisan de szerintem ez egy glitch...bárki bárhova beépithető 1-2icon azt jónapot.Pont a lényeget veszi el a játékból... -
MdewC
nagyúr
Nekem is jött 3 quit, kivédték a szemem.
-
Szigma70
addikt
Gyerekek, királyság van
Nem kellenek ide ikonok, meg Totsok, a szavazósdira kapott ingyen lapokból összetákolt fosoknak van itt az ideje. Ez kell nekünk.
79es Rashford, meg Jézus, Joci elintéz minket, ennyi.Ez már nem vicces
Dabeljetek bazdmeg
-
v-man
őstag
Dembele mekkora dugó 😁
-
etaclan1984
őstag
Bakajocó a Milánba ment kölcsönbe ! Fellélegezhetünk, a 19ben nem fog ott virítani még akár 10 ikon között is !

Helyette jön Fabinho szerintem

-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Emagon van most 13 alatt, jackes, sima fekete 😊
[link] -
Szigma70
addikt
2db 360 kontrollerem van, mind kettő kb 7 éves, és az egyik már nem ujjonan került hozzám. 6 év napi WWE , Mortal, meg FPS után is hibátoan mindkettő. A legjobb kontrollerek. A PS-ét már 2 év alatt 3x cseréltem.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem az 1 hónapja szervizből visszajött ONE kontrolleren az LB kivételével az összes "ravasz" nyikorog... Hulladék szerviz, rosszabbul jött vissza. Sőt nem is ugyan azt kaptam vissza. Ha nem 17k lenne egy új már rég vettem volna.
-
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajnos nincs, most neztem meg.
-
Kristof_94
nagyúr
PC-s kollégák! Van valakinek Karabükspor játékosa?

Szívesen megvenném, akár drágábban is. Lehetetlen a piacon találn olyat, aki kellene. Ez főleg CM/CDM és CB.
-
Szigma70
addikt
válasz
cristijAn
üzenetére
Így a végén emlékeim szerint a tavalyi, és az azelötti is ennyire szar volt. Várható volt, hogy ez is olyan lesz. Meg kell vetetni a 19et.
Sokan ilyenkor elgondolkodnak, de mint én is, még is megvesszük.
Ez van, veszélyesen kell élni
És igen, ahogy MdewC kolléga is írja, ez a rész a hosszú középszakaszában jó volt. Jobb mint a 17.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sztem az elmúlt 4 hónap rendben volt. Az új patch bekavart, de jobban bírtam ezt a részt mint a 17-et. Privát vélemény.

CristijAn: egész jól álltál akkor.
Nem érdemes idegeskedni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
cristijAn
üzenetére
Nekem kb. május óta fura a játék, a mecscek 90%-ban mintha nem is lenne kontroll a játékosaim felett, pl. nyomom a passzt 2-3x és semmi vagy eltöri a labdát és ehhez hasonlók...

Az a baj, hogy már előre látom a 19 is ilyen lesz. Az első pár hét tök szuper lesz, mert ugye lesz egy pár újítás, de utána szépen jönnek majd a f*szságok hónapokig.
-
MdewC
nagyúr
-
cristijAn
tag
Ez ami most történt ma este a FUT Championsban szerintem felfoghatatlan..Fél órája ülök a székbe, totális sokk és azt hiszem nekem a 18 ennyi volt !
Első vereség: 11. perc a srácnak, elfut a szélen LB Lukakuval , arrébb teszi Ferdinand testtel, fel sem esik a játékosa, 11-est fúj a bíró! A srác belövi a 11-est és elhúzza az időt hátul a szögletzászlónál 80 percen keresztül úgy, hogy 3 kapufám volt azon a meccsen.
Második vereség: 28 lövésem van 1 gól, ellenfélnek 1 lövés 1 gól, 11-esekkel kikapok. 4 kapufa a mérkőzésen!
Harmadik vereség: Vezetek 3-0-ra, connection lost EA szerverekkel, buktam a meccset.
Negyedik vereség: Ellenfelem ismét 11-est kap a semmire, berúgja, beáll 5 védőre, 4 kapufát rúgok és semmi nem megy be, szintén 20+ lövés a mérkőzésen!
Összességében: 4 mérkőzés 11 kapufa , összes ellenfél időhúzásra ment 1-0 után és a térfelemre nem jöttek át!
Nem tudom elhinni, hogy 6 éve játszom ezzel a játékkal online de ilyen létezik...

-
Readonly2
tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Szerintem szokás kérdése kinek melyik jön be Xbox vagy ps . Kínai masolatokból
vannak nagyon jók és nagyon rosszak... megéri várni mondjuk 4 hetet egy szarra ? Tesco mediamarkt stb lehet venni ha bemész mondjuk az eredeti nem olcsó kb 20..és kell hozza switch ha PC-n akarod használni -
Piftuka
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szóval, csak Xbox, és csak az eredeti?
A kínából rendelhető másolatok sokkal rosszabbak?

-
Kristof_94
nagyúr
Én ma kb. 6 meccset buktam és 1-t nyertem, de már nem is figyeltem. Nagyon szar.

-
K.J
senior tag
Segítsetek nekem picit!
FOF Trippier használható a védelem bal oldalán? FOF Ment a kicsit lomhának tűnik, bár Trippiernél 1 ponttal kevesebb a pace. -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te mekkora mákos vagy vazze
Megcsináltam ma Zanettit, akit beletettem Blancba, az egész nem fájt 50K-ba.
A pakkokból, ami nem volt kevés, jött 2 db faszomtuggya OTW akárki .
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Nem csak az első.
"A videó SME tulajdonában álló anyagot rartalmaz..."
-
MdewC
nagyúr
válasz
Mrdevil
üzenetére
Igen, vmi BL-es offline cucc nem lenne rossz, ami jó rewardot ad.
Vagy a dkt helyett napi bl kupa, persze online.
Az új divízióra is kíváncsi vagyok, de legjobban a players pick-re. Bírnám ha lenne ilyan pack.
Fifaissht: ezért hagytam abba 15/14-nél.
(16/14 ha beleveszem a fagyást) -
Mrdevil
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Én úgy szoktam SB-t tolni, hogy az uccso 8 meccset nem tolom le, és úgy van meg a 90k, max csak kb 110k-t tudnék összekaparni ami megint kevés a top 100-hoz, ultimate sok az idegrendszeremnek, elég a legend.

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a baj, hogy ha nincs benne 5db TOTS, vagy valami igazán nagy lap, akkor még így is csak veszteni lehet vele. Nem mindenki olyan mákos, mint te.

-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Le lett tiltva...

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez milyen pakk volt bammeg?

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Semmi, csak ennyi volt a pakkban, de ez ennyi speckó lap mellett nem meglepő! Akinek van még zsetonja szerintem lője el ezekre!

-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hat ez mi

-
Francesco003
aktív tag
[ultimate]
Ez lemaradt ..egy átlagos ultimate win -
Francesco003
aktív tag
Hello everybody!Megosztanám veletek heti szenvedésem.
Mivel jól kezdtem az sb t gondoltam végig tolom...45 meccs 15 ultimate win (Sajna csak 2 ,,3000pont feletti.)1 vereség ultimaten.A többi mint több gólos győzelem legenden.Büszke vagyok de sajna ez kevés a top 100 hoz.111000p még kb 5-6 ezer kellett volna.Tarolás a végen.[legend]
-
Fifaisshit
őstag
Hogy miért nem jatszok jövőre ezzel a szárral ???????
Miért nem ????
Tudom jön a hülye duma hogy predection alapján ad a gép .....15/15 után 20/1 ?????
Hagyjuk már ....
Volt nyugodt másfél hónapom míg nem játszottam ezzel a szárral ..... -
arpo04
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Nekem is, vegyek ki a birot a palyarol 😂 wl alatt meg nem lattam hogy ennyiszer rossz helyre kerult volna mint most. Elakad a labda benne, utba van a fel- visszafuto jatekosnak stb.
Piftuka: mind kettovel jatszottam es xbox jobban kezre all nekem. Mivel nagyobb igy szamomra kenyelmesebb. -
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Az újabb FIFA és Pro Evolution Soccer játékokhoz nem alkalmas a régi "Microsoft Sidewinder Gamepad"-em, mert különféle mozdulatokhoz, passzokhoz hiányolja az analóg karokat, és "nem létező" gombokra hivatkozik...
Ezért egy olyan, vezetékes kontrollert keresek, amelyekkel a fenti két játék maradéktalanul játszható, élvezhető.
A Media Markt áruházban most jó áron kapható a Logitech F310.
Ugyanakkor nem tudom, hogy ez mennyire kényelmes, ráadásul más a kezelő karok elhelyezése. Ez olyan "Playstation"-ös, mégis... a gombjai alapján inkább az Xbox kontrollert idézi.
Trust GXT540 Yula - egy másik PS/Xbox "hibrid"...
Trust GXT560 Nomad - egy Xbox "másolat"
Thrustmaster GPX - ez áll a legközelebb vizuálisan az eredeti Xbox kontrollerhez
Eredeti Xbox kontrollert viszont nem is látok most sehol.
A "Gearbest" oldaláról "fillérekért" lehet vásárolni fehér és fekete színű másolatokat, persze ott meg nem tudni, milyen minőséget képviselnek.
Egyáltalán a fent említett játékokhoz melyik jobb? A Playstation kontroller, az egymás melletti két analóg karral, vagy az Xbox kontroller az egymáshoz képest átlósan elhelyezett analóg karokkal?

Melyik kényelmesebb hosszú távon?
Köszönöm a segítséget!
Üdv: Piftuka
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro ANV16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A webáruházakban úgy hirdetik, hogy "PC-hez is használható"...

Öcsém ezzel a 4 támadóval ember legyen a talpán, aki felveszi a tempót!