Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
underdark
aktív tag
4411, próbátam már sok fele felállást, de egy ideje már ez van, ezzel jönnek a meccsek többnyire
CF kulcs a formációban, nálam egy technikás középpályás van ott, jól tudjon lőni és passzolni, False 9 beállitáson van Ozil/Cazorla/Sanson
bpl és francia csapatom van
érdekes angol csapatban védekezőbb CM kettős van Gana-Schneiderlin
franciában meg támadóbb kicsit Cyprien-Tolisso és mindkettő életképes😀 -
MdewC
nagyúr
BLACK FRIDAY TIPPEK NICK TRADING
Az egyik legjobb kereskedő, aki fent van a youtube-on, érdemes figyelni.
MÁS:
Srácok!
Picit frissítettem a topik összefoglalót, kérlek jelezzétek, ha van olyan hasznos és értelmes írás, amit érdemesnek találtok, hogy betegyük. Köszi.

-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ja, igen!

Kezd lemerülni a duracell, főleg hajnali négytől.
-
törölt tag
Az mitől lehet, hogy a wl kvalifikáción olyan mintha csak nálam lenne lag, az ellenfélnél pedig nem?
Úgy értem, hogy néha megáll 1-2 másodpercre a kép, és utána nem onnan folytatódik, hanem olyan mintha a játék ment volna tovább, csak a kép állt volna meg. A lag után gyorsított felvételben látom a kimaradt részt, és utána megy minden normálisan.Érdekes módon csak a wl meccseken tapasztaltam ezt, div-ben nem ilyen. De így nem lehet játszani...
Ti is tapasztaltatok már ilyet? -
eM'82
addikt
válasz
s0p0q0r
üzenetére
nekem is ez volt múltkor.
játszd le az első "OPPONENT SELECT" fülön lévő ellenfél ellen. Utána már mennie kell a Featured squad-nak is.MÁS:
Aki Legendary-n tolja vagy Ultimate-en a Squad Battles-t az megírhatná, hogy milyen formációval, taktikával tolja. Kíváncsi lennék, hogy mi a titka
. Nyílván a játéktudás is, de hátha van emellé még valami használható tippetek is, a gólszerzésre. -
vatafakk
aktív tag
Mivel idén már mindenki akkora investor lett hogy a black friday crashről beszél az összes fórumon, ezért szerintem idén is előtte pár nappal lesznek a legalacsonyabbak az árak-
Mindenki elad mert fél hogy még lejjebb mennek az árak és előtte meg akar szabadulni a játékosoktól, de venni senki sem mer majd, mert arra vár hogy zuhanjon be még jobban a piac.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
grimmjow67
üzenetére
hogyan lehet chemistry lapokkal ilyen hasznot hajtani?

-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha a tavalyi évet nézzük, akkor kisebb ingadozásokkal ugyan, de jön egy jelentős áremelkedés, egészen a TOTY megjelenéséig.
Persze idén valamennyire az SB is közbeszólhat. -
Kristof_94
nagyúr
De akkor ezek szerint már a BF-es promo csomagok előtt beesnek az árak? És mi van a csomagok megjelenése után?
-
Z'Z"
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem pár játékost a tavalyi évből:
FIFA 17 PLAYERS
Black Friday november 25-re esett, de a legnagyobb áresés pont ellőtte volt, 21-én hétfőn.
Ez pl. Modric:
-
lanikai
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
általában 20-25%-ot esik a játékosok ára. én max a nagyobb beruházásokkal várnék, szerintem egy 80-100k alatti játékos bőven kitermeli azt a különbséget, amennyivel olcsóbban vehetnéd meg 3 hét múlva
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ellenem is tobbszor bena volt, kb 20 fokos szogbe a kapuval a 16 osrol drivenshottal kotenyt lottem neki xd megvan videon is
-
LendvaiFeri1
veterán
A 7végén terveztem bevásárolni Casemirot és társait, de ahogy olvastam a fórumot lehet, hogy várnom kellene a black friday-ig? Fognak annyit csökkeni az árak, hogy jelentős különbség legyen az 50 és 100k közötti játékosok között?
-
Kristof_94
nagyúr
Meg ne csinálja valaki a Schmeichel SBC-t, hulladék egy lap... Egy kapus sem bakizott még ennyit és ilyeneket, mint ő!
-
Geradossz
aktív tag
Mivel kereskedjek szerintetek? 0-24 ben raerek a heten, mert korhazban vagyok. Ma osszeszedtem 250 algeria, nigeria ghana es egyiptom playert,ha nem emelkedne az aruk akkor is max 20 k buko, mert nagyon minimum aron vettem oket. Hagytam 10 helyet a transfermarketen azon kene valamit forgatni.
-
-
sz_abika
addikt
Ha tolok egy opponent selectes meccset, a featured squadot nem tolhatom már le?
-
Z'Z"
őstag
Premier ligában jártas kollégáktól kérdezném, hogy az alábbi csapatról mi a véleményetek?

Főleg a védelemre lennék kíváncsi, mert a többi adott.
Bakayoko nekem nem vált be, nálam Schneiderlin jobban teljesít.
Son Untradeable, de LM poszton nálam jobb mint Martial, mert ő inkább LW, LF poszton jó, legalábbis nálam.
Egyébként ezt a csapatot csak SB-ben használnám. -
Bazsi1987
őstag
Tudom mi a fekete péntek 😁 de a fifán belül mi történik akkor milyen akciók lesznek?😊
-
kiserik
senior tag
Ez most hülyén fog hangzani, de valaki tanítson már meg legyen szíves futni. Egyszerűen mindenkinél lassabb vagyok. Védőt nem tudok lefutni, az én védőimet meg úgy futják le, mint a szél. A kp-n is rendre lefutnak labdával ilyen Tolisso félékkel is. Mindenki úgy közlekedik a pályán, mint ha fel lenne gyorsítva én meg csak kocogok hozzájuk képest. Offline nincs probléma, SB-ben gurítok 5-6-ot legendary-n, de online most valami katasztrófa. Div 4-ből úgy zúgtam ki, mint a huzat, pedig korábbról volt 8 pontom. 5 meccsből tudtam hozni 1 pontot.
-
p0ty
aktív tag
3-4-1-2 felállást használ valaki? ha igen mennyire eredményes vele?
-
Mr.Rain
senior tag
A black friday miatt mentek le az árak? Mbappét 116 000- ért vettem, erre most mindjárt beesik 100 ezer alá. Lloris ára rohamosan csökken és szinte minden gold lapé.
Miért?

-
p0ty
aktív tag
csodás érzés mikor látod hogy csillan a pack majd lejön a board és portugál LW aztán nem Real logo hanem Lazio és a várva várt Ronaldo helyett csak egy Nani jön

-
törölt tag
Sziasztok,
Bale-t érdemes lehet most megvenni? Október végén még 475 körül ment, azt előtte tartotta is, most drasztikusan csökkent, 385ért lehet venni kb.
Nagy bukás lenne, várjak még vele inkább? v minek köszönhető ez a nagy csökkenés? -
grimmjow67
tag
én most chemistry lapokkal kereskedem, 3 nap alatt összejött 200 k
am most előszór sikerült kvalifikálni magam Wl-be már 6 lehetőséget elrontottam, 7. be döntő 4-4
tizikkel 4-3 ra nyertem
-
szcsaba95
tag
Azok után, hogy számomra megdöbbentő könnyedséggel sikerült legyőznöm a heti featured squadot, ahol a szokásos Ronaldo, Ronaldinho duó 90 ovr rating stb volt, gondoltam egy tiszta bronz játékosokból felálló csapat már nem okozhat akkora gondot. Nos, dehogynem, tükörsimán kaptam ki 3-0ra, úgy, hogy a játékosaim, ha helyzetbe kerültek volna, inkább megfordultak és elkezdtek a másik irányba szaladni.
Szóval soha squad battles. -
Mr.Rain
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Mivel balon egy Martial és Bakayoko van, én a védelem baloldalát PL franciákkal, vagyis LB Mendyvel és CB Koschielnyvel oldanám meg. Még a chem is full lenne.
Illetve előre ha van coin, akkor Mbappe, Lacazette vagy skorpió Giroud. Ha nincs, akkor Defrel. Gameiro nekem sem jött be.
-
A guru
addikt
Ha már így alakult, hogy az EA elcseszte a novemberi hónapomat (októbert is) WL ügyileg, akkor valószínű kihagyom ezt a hónapot és csapatépítek, most így néz ki a dolog:[kép] Salah le lesz cserélve a hero lapjára amint kijön az új TOTW, egy Pogba vár beszerzésre, és ha marad elég zseton akkor egy Neuer/Courtois is tervben van.

-
sz_abika
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
VILÁG: VB - Selejtező - Osztályozó
11.11. 04:15
Új-Zéland - PeruValószínű emiatt futnak fel, legalábbis remélem jól gondolkodom.
Ugyanezen logika mellett a horvát-görög meccs miatt betárazok pár Marko Livajat: horvát , görög ligás ST kulcsfontosságú lehet ha kell a chem majd

-
MdewC
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nem kell Giroud.

Jó egyéni taktika kell. A csapat persze ok amit csináltál.
-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ebből a brazil CB meg is van

Az Arsenálos kimondhatatlan nevüt már figyelgetem, de figyelnem kell a chemekre, mert unom a meccsenkénti megállítgatásokat, és csapatvariálgatást. A brazil gyereket lehet beteszem, mellé megvan Alves RB be, föléjük Matuidi helyett Fabinho, de akkor Alessandrininek nem lenne chemje.
Ezek a nagy dolgok

-
sz_abika
addikt
Hondurasi és perui játékosok árai nagyon elszálltak, már 3000+ PS4en

-
Kristof_94
nagyúr
Tudom, de nem mindig vagyok gépközelben, sőt alig. Meg az is baj, hogy úgy érzem kicsit kiégtem a fifában, gyakorlatilag már szórakozást sem nyújt. Az ellenfelek többsége ugyan azt a stílust játssza, a rendszer ezt segíti és ez néha sok. Akárhányszor leülök fifázni, rossz élményekkel hagyom abba. Próbáltam már sok csapatot, de nem hiszem, hogy ez a gond.

-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ezek voltak a klubban

LB,RB, 2CB re gondolsz? Mond az ötleteket. Figyelek, még nem volt dolgom francia védősorral, mindíg olaszom volt. Most is az van, csak így nem kell a chemekkel játszanom, és esett ez az IF kapus.
-
gabesz82
őstag
válasz
Meghivott
üzenetére
Eddig nem jelentett, nem csatár, általában van idő áttenni a balosra, a 88as dribbling segít ezen, mert baromi gyorsan csinálja. 20-25 méterről olyan gólokat lehet vele ragasztani, hogy ihaj
a 88as shot power és 85ös longshot megteszi a hatását
Maestro lappal hibátlan a srác. -
Bazsi1987
őstag
Agyalok egy spanyol csapaton milyen if bakambu lapja op? Vagy inkább egy belga spanyol hibrid legyen lukaku-val?😊
-
etaclan1984
őstag
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
Na ezek jó infók, mert ugyanez az osztály, ugyanez a felállás van nálam is. Fekír van nekem, nem rossz, de néha nagyon szürke tud lenni. Most Hawk van rajta, de talán engine-nel szerencsésebb lenne használni.
Megpróbálom azzal, aztán ha nem válik be jöhet Lacazette.
Kösz az infókat!
-
Ragnar17
tag
A tavalyi Fifa nekem kimaradt, az érdekelne, hogy tavaly mikor jött ki liga sbc-ben a Calcio A? Vagy tudja valaki hogy idén esetleg mikorra várható?
-
kiserik
senior tag
La Ligából ki van jó CAM? Kit ajánlotok? 41212(2)-be kellene.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
akkor képernyő képet csinálsz és azt másolod be ide...

-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Telefonról vagyok mert közben dolgozok, csak amég az engedélyekre várok lejön a nap is

-
gabesz82
őstag
Srácok, én tegnap este játszottam 2szer is loan ikon Schmeichel ellen, hát... alig-alig lehet neki gólt lőni, gyakorlatilag csak a fullra kijátszott helyzetből sikerült bevenni a kaput, se távolról, se driven, semmi... úgyhogy érdemes lehet beruházni egyre akinek van manija.
-
F1rstK1nq
aktív tag
-
v-man
őstag
Köszönöm a Handás tapasztalatokat, akkor várom türelmesen én is hogy néha kihúzzon a ...ból majd, meg tök jó lenne már 7. osztályon túl jutni végre

-
pe3mario
tag
-
eM'82
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Olyan ez mint a lottó. Vagy bejön, vagy nem. "Logikusan" nekem a legjobb játékosom egy Two Rare Packból jött
.
Érdemes megvárni a szerda este 7 órát az új informok megjelenésekor hátha akkor nagyobb a szerencsefaktor.Nálam amúgy kisfiam bontogatja a packokat, tök cukin örül a konfettinek, őt nem érdekli kit dob a gép.

Üdv -
lanikai
aktív tag
ugyan nem engem kérdeztél, de nálam IF Handa Donnarummát váltotta, és azt kell mondjam, megérte azt a 80k-t, még befektetési szempontból is. Clutch player, mind SB-ben mind WL-ben pontot/pontokat hoz(ott). az ő és scream Perisic megvétele az idei legjobb döntéseim

Florenzi megéri az árát? azt hittem 12-5k lehet max, erre 33 körül van
-
v-man
őstag
Handanovic mennyire válik be nálad? Én kb 20-30 meccs óta használom az IF lapját, de igazából semmi előrelépést nem érzek az eddigi Perin/Donnarumma duóhoz képest. Viszont én sajnos nem tudok (még) jól védekezni, ezért érdekelne egy jobb játékosnál mennyit számít egy értékeiben elvileg jóval jobb kapus?
-
MdewC
nagyúr
-
gabigyerek
senior tag
Én csinálok valamit rosszul? vagy mi lehet, hogy 2 heti Elite 3 as Squad Battle reward és 3 prime gold player pakk plusz 2-3 7500-as pakkból (ez 12-13 pakk) egy Glik és egy Otamendi volt a legjobb kisétáló játékos?
(pontosítva, a játék indulása óta egy Son volt a legértékesebb nyitásom az 28K ért ment el akkor)vagy IP cím alapján le vagyok húzva vagy tényleg ekkora szerencsétlen vagyok

-
Bazsi1987
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Milyen csapatal toltad?😊
-
LedyGyuszi
addikt
hétvégén teszteltem WL-ben a 3-5-2-t... igaz volt egy 0:4 és egy 0:6 (ügyes volt a srác + lőtt 5 gólt 20-25-ről...), de ezt a két meccset leszámítva végig partyban voltam és a mutatott játékkal is elégedett voltam.
sajnos a 41212(2)-t jól alkalmazó, "festős" passz játékot játszó emberek elleni ellenszert még nem találtam meg...

-
Mr.Rain
senior tag
Néhány meccs erejéig kipróbáltam a 4 2 3 1-et a DIV4-ben. Mit mondjak, nekem nagyon nem fekszik. Túl távol vannak egymástól a CAM-ok, és messze a kaputól.
Mbappet maestroval próbáltam, de mindegy milyen lap kerülne rá, szerintem túl gyenge oda. Csatárban jobban dolgozik.
Maradok a régi felállásnál, a 4 2 1 2 szélesnél, a patch óta jól használható.
-
TBMC
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
ooo akkor sorry.
korábban félreértettem vmit.
WLbe csak daily knockout win segítségével tudok kvalizni? -
ShiberMonkey
senior tag
Valaki tudja hogy lehet megosztani itt csapatot a fórumon ?
-
LedyGyuszi
addikt
SB és WL külön van...
ha adott héten min GOLD3-ban végzel a WL-ben, akkor kvailifikálod magad auto következő hétre!
(#6004) LFC1892YNWA:
futbin vagy futhead squad builder, PrtScn, paintben körbe vágod és a képet beilleszted ,bár lehet van egyszerűbb is
vagy a linket bemásolod ide
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
kiserik
üzenetére
Teljesen megértem hogy kiégtél, én is

Tegnap összetradeltem 10k-t fitness kártyákból és mondom jó 5k val kipótlom és nyomok egy draftot. Szavam nem lehet a kártyákra, se a játék menetre, döntőben hosszabításban kaptam ki (megérdemelten)
Mondom ez szupi biztos lesz egy bakayoko vagy koscielny esetleg egy Süper lig játékos akit tudok használni, aha egy 77-es spanyol védő vagy ki, meg jött egy sima Otamendi, szóval ha nem is akkora a mínusz, de nem esett jól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nyílván a játéktudás is, de hátha van emellé még valami használható tippetek is, a gólszerzésre.